Předchozí
Další
Pepř zelený celý v láku (650g) (Baleno v kyblíku)
Pepř zelený celý v láku
Složení: pepř zelený, sůl, voda, kyselina octová
Obsah pevného podílu: 420g
Použitá část rostliny: plod pepřovníku černého
Vzhled a barva: tvrdé kuličky, olivově zelené barvy v láku
Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, lehce slaná a kyselá chuť
Použití v kuchyni: Nakládá se do octa nebo soli, stejně jako černý pepř se používá do různých pokrmů, masa, na zvěřinu, jehněčí,...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Pepř zelený celý v láku (650g) (Baleno v kyblíku)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Popis Pepř zelený celý v láku (650g) (Baleno v kyblíku)
Pepř zelený celý v láku
Složení: pepř zelený, sůl, voda, kyselina octová
Obsah pevného podílu: 420g
Použitá část rostliny: plod pepřovníku černého
Vzhled a barva: tvrdé kuličky, olivově zelené barvy v láku
Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, lehce slaná a kyselá chuť
Použití v kuchyni: Nakládá se do octa nebo soli, stejně jako černý pepř se používá do různých pokrmů, masa, na zvěřinu, jehněčí, nebo vepřové.
Historie a současnost: Zelený pepř je původem z Indie, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Toto kořen bylo oblíbené už Římany na bohatých hostinách.
Zdravotní účinky: Pomáhá při problémech s nízkým krevním tlakem a stimuluje krevní oběh.
Náš tip: Na zeleném pepři si můžete připravit i výtečnou rybu!
Recept:
Losos na zeleném pepři
Olivový olej, 2 stroužky česneku, hnědý cukr, jablečný ocet, 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce zeleného pepře v nálevu
Česnek nakrájíme. V míse promícháme ...
Složení: pepř zelený, sůl, voda, kyselina octová
Obsah pevného podílu: 420g
Použitá část rostliny: plod pepřovníku černého
Vzhled a barva: tvrdé kuličky, olivově zelené barvy v láku
Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, lehce slaná a kyselá chuť
Použití v kuchyni: Nakládá se do octa nebo soli, stejně jako černý pepř se používá do různých pokrmů, masa, na zvěřinu, jehněčí, nebo vepřové.
Historie a současnost: Zelený pepř je původem z Indie, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Toto kořen bylo oblíbené už Římany na bohatých hostinách.
Zdravotní účinky: Pomáhá při problémech s nízkým krevním tlakem a stimuluje krevní oběh.
Náš tip: Na zeleném pepři si můžete připravit i výtečnou rybu!
Recept:
Losos na zeleném pepři
Olivový olej, 2 stroužky česneku, hnědý cukr, jablečný ocet, 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce zeleného pepře v nálevu
Česnek nakrájíme. V míse promícháme ...