Předchozí
Další
Lifefood Cedrové oříšky 100g
Cedrové oříšky BIO 100g
Lahodné smetanově bílé „oříšky“ vyloupané ze šišek středozemní borovice Pinie (Pinus Pinea) jsou lidem známy a využívány již po 6000 let.
Cedrové oříšky Vám zajistí slušnou porci bílkovin (nejvíce ze všech oříšků), vlákniny, vitamínů E a K, niacinu, hořčíku a draslíku (skvělý pro zdravé srdce a krevní tlak). Nelze neuvést také značný obsah zinku, železa a vitamínu B1.
Jak...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Lifefood Cedrové oříšky 100g
Parametry
Výrobce | Lifefood |
Popis Lifefood Cedrové oříšky 100g
Cedrové oříšky BIO 100g
Lahodné smetanově bílé „oříšky“ vyloupané ze šišek středozemní borovice Pinie (Pinus Pinea) jsou lidem známy a využívány již po 6000 let.
Cedrové oříšky Vám zajistí slušnou porci bílkovin (nejvíce ze všech oříšků), vlákniny, vitamínů E a K, niacinu, hořčíku a draslíku (skvělý pro zdravé srdce a krevní tlak). Nelze neuvést také značný obsah zinku, železa a vitamínu B1.
Jak využít cedrové oříšky?
Existuje mnoho způsobů, jak je začlenit do vašeho jídelníčku. Mají velmi zajímavou chuť – jemně mandlovou s příchutí pryskyřice. Můžete jimi posypat saláty, zeleninová a těstovinová jídla. Přidávají se také do nádivek, omáček, rýžových pokrmů a zákusků. Známá je taky jejich výtečná chuť v bazalkovém pestu (čerstvá bazalka, olivový olej, parmezán a cedrové oříšky).
Tip:
samotné cedrové oříšky smícháme v misce s datlemi a jíme jen tak. Zní to obyčejně, ale vznikne tak opravdová slaďoučká delikateska! Obsahují značný obsah tuku, tudíž s...
Lahodné smetanově bílé „oříšky“ vyloupané ze šišek středozemní borovice Pinie (Pinus Pinea) jsou lidem známy a využívány již po 6000 let.
Cedrové oříšky Vám zajistí slušnou porci bílkovin (nejvíce ze všech oříšků), vlákniny, vitamínů E a K, niacinu, hořčíku a draslíku (skvělý pro zdravé srdce a krevní tlak). Nelze neuvést také značný obsah zinku, železa a vitamínu B1.
Jak využít cedrové oříšky?
Existuje mnoho způsobů, jak je začlenit do vašeho jídelníčku. Mají velmi zajímavou chuť – jemně mandlovou s příchutí pryskyřice. Můžete jimi posypat saláty, zeleninová a těstovinová jídla. Přidávají se také do nádivek, omáček, rýžových pokrmů a zákusků. Známá je taky jejich výtečná chuť v bazalkovém pestu (čerstvá bazalka, olivový olej, parmezán a cedrové oříšky).
Tip:
samotné cedrové oříšky smícháme v misce s datlemi a jíme jen tak. Zní to obyčejně, ale vznikne tak opravdová slaďoučká delikateska! Obsahují značný obsah tuku, tudíž s...