Předchozí
Další
Pepř bílý celý (100g)
Pepř bílý celý
Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého
Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy
Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť
Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami
Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. ...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Pepř bílý celý (100g)
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Typ | Pepř |
Hmotnost | 100g |
Popis Pepř bílý celý (100g)
Pepř bílý celý
Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého
Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy
Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť
Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami
Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárnějších koření. Pepř bílý vzniká oddělením červené slupky zcela zralých bobulí.
Zdravotní účinky: Léčí krční onemocnění, nachlazení, používá se pro zvýšení apetitu, proti nevolnosti, průjmu a nadýmání.
Náš tip: Bílý pepř je daleko jemnější než pepř černý, je vhodný i do krémovějších pokrmů!
Recept:
Smažené čekankové puky
2 stroužky česneku, 2 čekankové puky, sůl, bílý pepř, 50g másla, olej, hladká mouka, strouhanka, vejce
Bílé čekankové puky očistíme od ovadlých listů, vyřízneme košťál tak a pov...
Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého
Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy
Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť
Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami
Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárnějších koření. Pepř bílý vzniká oddělením červené slupky zcela zralých bobulí.
Zdravotní účinky: Léčí krční onemocnění, nachlazení, používá se pro zvýšení apetitu, proti nevolnosti, průjmu a nadýmání.
Náš tip: Bílý pepř je daleko jemnější než pepř černý, je vhodný i do krémovějších pokrmů!
Recept:
Smažené čekankové puky
2 stroužky česneku, 2 čekankové puky, sůl, bílý pepř, 50g másla, olej, hladká mouka, strouhanka, vejce
Bílé čekankové puky očistíme od ovadlých listů, vyřízneme košťál tak a pov...