Profikoreni pepr bily cely 5 kg

Pro vyhledávací frázi Profikoreni pepr bily cely 5 kg jsme na našem vyhledávači našli 24 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Profikoreni pepr bily cely 5 kg trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 24 produktů

Profikoření - Pepř bílý celý (5 Kg)

Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Pepř černý celý (5 Kg)

Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Pepř zelený celý (5 Kg)

Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Pepř Kampotský bílý celý (1 Kg)

Pepř Kampotský bílý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (Pi...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Pepř bílý celý (1 Kg)

Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Pepř červený celý (5 Kg)

Pepř červený celý Použitá část rostliny: sušený plod pirulu (strom) Vzhled a barva: červené kuličky Vůně a chuť: silné aroma, lehce sladká chuť Použití v kuchyni: Do směsí s jinými druhy pepře a na ryby. Historie a současnost: Pepř červený (růžový) je původem z Peruánských And, rozšířil se do Texasu, Mexika a Španělska. Není to pravý pepř, ale má pronikavou chuť s pepřem...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Pepř Kampotský červený celý (1 Kg)

Pepř Kampotský červený celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Pepř Kampotský černý celý (1 Kg)

Pepř Kampotský černý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (P...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Pepř černý celý (1 Kg)

Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Pepř zelený celý (1 Kg)

Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Pepř zelený celý (10 Kg)

Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Pepř bílý mletý (5 Kg)

Pepř bílý mletý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: sypká, béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, M...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Pepř barevný (5 Kg)

Pepř barevný Vzhled a barva: tvrdé barevné kuličky pepře Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Složení: bílý, černý, zelený a růžový pepř Použití v kuchyni: Do masových pokrmů, salátů, omáček, při konzervaci a do polévek. Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárněj...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Badyán celý (5 Kg)

Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Rozmarýn celý (5 Kg)

Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Pepř zelený mletý (5 Kg)

Pepř zelený mletý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pep...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Římský kmín celý (5 Kg)

Cumin – Římský kmín celý Použitá část rostliny: semena Barva a vzhled: semena světlehnědá do hněda Vůně a chuť: aromatická silná vůně, ostrá kořeněná chuť Použití v kuchyni: při pečení pečiva, výroba salámů a sýrů, přísada do kari, do polévek, omáček, salátů nebo pečeného masa. Někdy se míchá se skořicí a koriandrem. Historie a současnost: Už od starověku je znám z Egypta...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Jalovec mletý (5 Kg)

Jalovec mletý Použitá část rostliny: plody Vzhled a barva: tmavě hnědý sypký prášek Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Historie a ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Anýz mletý (5 Kg)

Anýz mletý Použitá část rostliny:mletá semínka Vzhled a barva: sypká, zlatohnědé barvy Použití v kuchyni:do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do kořenících směsí Historie a současnost: Anýz pochází z Egypta a Sýrie. Pěstuje se na Balkáně, ve Střed...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Cibule sušená drcená 3x3 (5 Kg)

Cibule drcená Vzhled a barva: sypká tvrdá směs drcená na 3x3 mm, krémově žluté barvy Objem: cca 450g odpovídá objemu v nádobě 1L Použití v kuchyni: k nakládaným masům nebo zelenině, do salátů, pomazánek, omáček, gulášů, k posypání chleba. Historie a současnost: Pochází ze západní Asie, z Afganistanu, Pákistánu a Iránu. Cibuli pěstovali již staří Sumerové 4000 let před naš...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Tymián sušený krájený (5 Kg)

Tymián sušený krájený Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: sypká, zelené barvy Použití v kuchyni: V mexické, španělské i francouzské kuchyni, do omáček, polévek, salátů, masa a ryb, do rýže, těstovin, k dochucení olivového oleje nebo octa. Historie a současnost: Pochází ze středomoří, roste na slunných a sušších půdách. Ze Středomoří se tymián rozšířil i do Evropy...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Muškátový ořech mletý (5 Kg)

Muškátový ořech mletý Použitá část rostliny: semeno - vnitřní část plodu muškátovníku vonného. Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal, se suší a slouží taktéž jako koření, a to muškátový květ. Vzhled a barva: mleté...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Jalovec mletý (1 Kg)

Jalovec mletý Použitá část rostliny: plody Vzhled a barva: tmavě hnědý sypký prášek Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Historie a ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Profikoření - Jalovec mletý (25 Kg)

Jalovec mletý Použitá část rostliny: plody Vzhled a barva: tmavě hnědý sypký prášek Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Historie a ...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK