Profikoreni pepr cerny cely 100g
Pro vyhledávací frázi Profikoreni pepr cerny cely 100g jsme na našem vyhledávači našli 134 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Profikoreni pepr cerny cely 100g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Profikoření - Pepř černý celý (100g)
Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský černý celý (100g)
Pepř Kampotský černý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (P...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený celý (100g)
Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (100g)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský červený celý (100g)
Pepř Kampotský červený celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého ...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský bílý celý (100g)
Pepř Kampotský bílý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (Pi...
Více informacíProfikoření - Pepř červený celý (100g)
Pepř červený celý Použitá část rostliny: sušený plod pirulu (strom) Vzhled a barva: červené kuličky Vůně a chuť: silné aroma, lehce sladká chuť Použití v kuchyni: Do směsí s jinými druhy pepře a na ryby. Historie a současnost: Pepř červený (růžový) je původem z Peruánských And, rozšířil se do Texasu, Mexika a Španělska. Není to pravý pepř, ale má pronikavou chuť s pepřem...
Více informacíProfikoření - Pepř černý celý (200g)
Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...
Více informacíProfikoření - Pepř černý celý (500g)
Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...
Více informacíProfikoření - Pepř černý celý (50g)
Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...
Více informacíProfikoření - Pepř černý celý (25Kg)
Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...
Více informacíProfikoření - Pepř černý drcený (100g)
Pepř černý drcený Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pe...
Více informacíProfikoření - Pepř kubebový (100g)
Pepř kubebový neboli Javánský pepř Popis: pepř kubebový má větší bobule než pepř černý s dlouhou stopkou (ocáskem), většina sklizně je na Javě. Chuť a vůně: silně aromatická a štiplavá chuť Použití v kuchyni: indická a indonézská kuchyně, k aromatizaci rýže, zeleniny, měkkýšů, korýšů, ryb, do paštik likérů, masité pokrmy. Zdravotní účinky: pomáhá proti stresu a úzkostem ...
Více informacíProfikoření - Pepř barevný (100g)
Pepř barevný Vzhled a barva: tvrdé barevné kuličky pepře Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Složení: bílý, černý, zelený a růžový pepř Použití v kuchyni: Do masových pokrmů, salátů, omáček, při konzervaci a do polévek. Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárněj...
Více informacíProfikoření - Pepř dlouhý (100g)
Pepř dlouhý - Piper longum Popis: Pepřovník dlouhý je tropická rostlina, která roste divoce od Himálají po jih Indie. Její 2,5 – 3 cm dlouhé, šedočerné klasy ve tvaru šišek, připomínají tuhé jehnědy. Chuť a vůně: dlouhý pepř má podobnou chuť jako černý, je však o trochu mírnější a nasládlý, je však stejně ostrý. Použití v kuchyni: na ochucení masa, ať hovězí, skopové, jeh...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený celý (200g)
Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený celý (500g)
Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený celý (50g)
Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (200g)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (500g)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (50g)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (25Kg)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský černý celý (50g)
Pepř Kampotský černý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (P...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský černý celý (20g)
Pepř Kampotský černý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (P...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský černý celý (200g)
Pepř Kampotský černý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (P...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský černý celý (500g)
Pepř Kampotský černý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (P...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský černý celý (1 Kg)
Pepř Kampotský černý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (P...
Více informacíProfikoření - Pepř černý celý (1 Kg)
Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...
Více informacíProfikoření - Pepř černý celý (5 Kg)
Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...
Více informacíProfikoření - Kardamom černý celý (100g)
Kardamom černý celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Černý kardamom, také známý jako hnědý, větší, dlouhý nebo nepálský kardamom, z druhu Amomum subulatum, pochází z východního Himálaje a obvykle se pěstuje ve východním Nepálu, Sikkimu a částech oblasti Darjeeling v Západním Bengálsku (Indi...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (100g)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn celý (100g)
Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...
Více informacíProfikoření - Pepř černý mletý PREMIUM (100g)
Pepř černý mletý PREMIUM Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: sypká, černošedá barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná silná vůně, pálivá chuť Použití v kuchyni: Na ochucení masa, ať hovězí, skopové, jehněčí, kuřecí nebo dary moře, do zeleninových a bramborových salátů, polévek a omáček. Historie a současnost: Pepřovník má svůj původ v Indii, kde...
Více informacíProfikoření - Citronový pepř - jemný (100g)
Citrónový pepř typ II Vzhled a barva: žlutá směs koření Vůně a chuť: příjemně svěží vůně, výrazně peprně kyselá chuť Složení: pepř černý drcený, kurkuma, cibule, kyselina citronová, citronová kůra, 35% soli, cukr Použití v kuchyni: na přípravu všech druhů steaků, pečených mas, do gulášů, salátů, do zapečených těstovin, k ochucení všech druhů ryb a mořských pokrmů, k pří...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený drcený (100g)
Pepř zelený drcený Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pe...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený mletý (100g)
Pepř zelený mletý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pep...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský červený celý (50g)
Pepř Kampotský červený celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého ...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský červený celý (20g)
Pepř Kampotský červený celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého ...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský červený celý (200g)
Pepř Kampotský červený celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého ...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský červený celý (500g)
Pepř Kampotský červený celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého ...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský červený celý (1 Kg)
Pepř Kampotský červený celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého ...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský bílý celý (50g)
Pepř Kampotský bílý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (Pi...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský bílý celý (20g)
Pepř Kampotský bílý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (Pi...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský bílý celý (200g)
Pepř Kampotský bílý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (Pi...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský bílý celý (500g)
Pepř Kampotský bílý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (Pi...
Více informacíProfikoření - Pepř Kampotský bílý celý (1 Kg)
Pepř Kampotský bílý celý Kampotský pepř dostal svůj název podle jížní provincie Kampot v Kambodži. Tato provincie, ohraničená na jihu Siamským zálivem, je známá svou krásnou přírodou a laskavostí místních obyvatel. Pepř je specifický díky své jemnosti, svěžesti, komplexnosti vůní a vyjímečně přetrvávající chuti. Použitá část rostliny: plod kultivaru pepřovníku černého (Pi...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený celý (1 Kg)
Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený celý (5 Kg)
Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený celý (10 Kg)
Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (1 Kg)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (5 Kg)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Římský kmín celý (100g)
Cumin – Římský kmín celý Použitá část rostliny: semena Barva a vzhled: semena světlehnědá do hněda Vůně a chuť: aromatická silná vůně, ostrá kořeněná chuť Použití v kuchyni: při pečení pečiva, výroba salámů a sýrů, přísada do kari, do polévek, omáček, salátů nebo pečeného masa. Někdy se míchá se skořicí a koriandrem. Historie a současnost: Už od starověku je znám z Egypta...
Více informacíProfikoření - Pepř guinejský - rajské zrno (100g)
Pepř guinejský (Aframomum melegueta) neboli aframon rajské zrno, pepř malaguinejský, guinejská zrnka či guinejský kardamom Chuť a vůně: štiplavá chuť podobná černému pepři s náznaky citrusů Popis: aframon rajské zrno je vytrvalá rostlina z čeledi zázvorkovitých, která roste podél západního pobřeží Afriky. Dosahuje výšky asi 1,5 metru. Květy jsou trubkovité, vyvíjejí se z ...
Více informacíProfikoření - Vega s hlívou ústřičnou (100g)
Vega bez glutamanu s hlívou ústřičnou Vzhled a barva: sypká směs žluté barvy s kousky zeleniny Složení: mořská sůl (max. 58%), sušená zelenina (min. 21 %) - mrkev, pastinák, cibule, celer, libeček, petrželová nať, česnek, hlíva ústřičná (min. 4 %), kukuřičná krupice, kvasnicový extrakt, kurkuma, zázvor, pepř černý celý. Alergen: celer Použití v kuchyni: Do polévek, omáček...
Více informacíProfikoření - Pepř barevný (200g)
Pepř barevný Vzhled a barva: tvrdé barevné kuličky pepře Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Složení: bílý, černý, zelený a růžový pepř Použití v kuchyni: Do masových pokrmů, salátů, omáček, při konzervaci a do polévek. Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárněj...
Více informacíProfikoření - Pepř barevný (500g)
Pepř barevný Vzhled a barva: tvrdé barevné kuličky pepře Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Složení: bílý, černý, zelený a růžový pepř Použití v kuchyni: Do masových pokrmů, salátů, omáček, při konzervaci a do polévek. Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárněj...
Více informacíProfikoření - Pepř barevný (50g)
Pepř barevný Vzhled a barva: tvrdé barevné kuličky pepře Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Složení: bílý, černý, zelený a růžový pepř Použití v kuchyni: Do masových pokrmů, salátů, omáček, při konzervaci a do polévek. Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárněj...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (50g)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (200g)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (500g)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíPodobné fráze: profikoreni pepr bily cely 1 kg | profikoreni pepr zeleny cely 5 kg | profikoreni pepr zeleny cely 50g | profikoreni pepr bily cely 5 kg | profikoreni pepr bily cely 25kg | profikoreni pepr zeleny cely 1 kg | profikoreni pepr bily cely 200g | profikoreni pepr bily cely 500g | profikoreni pepr bily cely 50g | pepr cerny cely bio 35 g | pepr cerny cely bio 35g | cerny pepr cely trs 100 g | pepr cerny cely gurmeko | pepr cerny cely 25 kg | pepr cerny cely 200g | pepr cerny cely 500g | cerny pepr cely 500g | pepr cerny cely 130g | pepr cerny cely 565g | pepr cerny cely 0 5kg | pepr cerny cely bio 55 g | pepr cerny cely 250g | profikoreni badyan cely 100g | profikoreni hrebicek cely 100g | profikoreni fenykl cely 100g | profikoreni kmin cely 100g | profikoreni koriandr cely 100g | profikoreni kardamom cely 100g | profikoreni zazvor cely 100g | profikoreni rozmaryn cely 100g | profikoreni anyz cely 100g | zeleny pepr cely v nalevu 100g | profikoreni cesnekovy pepr 100g | profikoreni pepr kubebovy 100g | profikoreni pepr bylinny 100g