Big white la 228753

Pro vyhledávací frázi Big white la 228753 jsme na našem vyhledávači našli 778 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Big white la 228753 trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 778 produktů

BIG WHITE LA 1006188 + 3 roky záruka ZDARMA!

Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. 35W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Lustr, sloužící jako kvalitní stropní svítidlo k vám domů i do kanceláře.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006189 + 3 roky záruka ZDARMA!

Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 35W. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Závěsné svítidlo s umístěním na strop místnosti ve které bude použito, s přímým napojením el. rozvod 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006190 + 3 roky záruka ZDARMA!

Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 35W. Závěsný typ svítidla, známé také pod názvem lustr, k instalaci na strop.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006193 + 3 roky záruka ZDARMA!

V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Toto nástěnné svítidlo lze použít jako běžné osvětlení části místnosti. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDKrytí IP65 značí vysokou ochranu svítidla proti proudu stříkající vody z malé vzdálenosti a je zároveň i prachotěsnéVýrobce zhotovil svítidl...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006268 + 3 roky záruka ZDARMA!

25W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Venkovní reflektor využívaný všude tam, kde potřebujete silný a jasný zdroj světla pro různé objekty a rozsáhlé plochy. Toto svítidlo je tvořeno materiály hliník / sklo. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDToto svítidlo je ...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006270 + 3 roky záruka ZDARMA!

Hlavními materiály svítidla jsou hliník / sklo. Pokud potřebujete svítidlo do venkovních prostor s velikým výkonem pro osvětlení rozlehlejších míst nebo nasvícení objektů, je tento venkovní reflektor dobrou volbou. Svítidlo je možné použít vrámci aplikací s vysokým požadavkem na prachotěsnost a odolávání souvislého proudu vody na svítidlo. Jako světelný zdroj můžete použí...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006307 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto nástěnné svítidlo lze použít jako běžné osvětlení části místnosti. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 8,5W. Svítidlo je možné použít pouze do interiérů bez zvýšené vlhosti.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006308 + 3 roky záruka ZDARMA!

Hodnota krytí deklaruje bezpečný provoz v suchém, interiérovém prostředí. Nástěnné svítidlo bez zásuvky určené k montáži na stěnu k připojení na el. rozvod. Toto svítidlo je tvořeno materiály hliník / sklo. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 8,5W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006314 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto nástěnné svítidlo lze použít jako běžné osvětlení části místnosti. Jedná se o svítidlo zcela prachotěsné a odolné proti silnějšímu proudu vody. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 27W. hliník je převažující materiál v tomto svítidle.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006316 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo určené k montáži na stěnu interiéru do 230V domovního rozvodu. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 15W. Svítidlo je možné použít vrámci aplikací s vysokým požadavkem na prachotěsnost a odolávání souvislého proudu vody na svítidlo. Pro vznik tohoto svítidla, výrobce použil materiály hliník / sklo.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006319 + 3 roky záruka ZDARMA!

Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 15W na které je svítidlo zkonstruováno. Svítidlo určené k montáži na stěnu interiéru do 230V domovního rozvodu. Krytí IP65 značí vysokou ochranu svítidla proti proudu stříkající vody z malé vzdálenosti a je zároveň i prachotěsné...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006327 + 3 roky záruka ZDARMA!

Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 11W. Svítidlo bylo vytvořeno kombinací materiálů hliník / skloToto svítidlo je díky krytí IP65 označeno jako prachotěsné a vysoce odolné vůči proudu vody ze všech úhlů. Nástěnné svítidlo, určené k montáži na stěnu s připojením na běžných 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006328 + 3 roky záruka ZDARMA!

Jedná se o svítidlo zcela prachotěsné a odolné proti silnějšímu proudu vody. Hlavními materiály svítidla jsou hliník / sklo. Toto nástěnné svítidlo lze použít jako běžné osvětlení části místnosti. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 11W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006343 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Hodnota krytí deklaruje bezpečný provoz v suchém, interiérovém prostředí. hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 79W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006344 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo je možné použít pouze do interiérů bez zvýšené vlhosti. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Lampička s jednoduchou, ale účelnou konstrukcí na váš stůl. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 79W na které je svítidlo zkon...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006345 + 3 roky záruka ZDARMA!

Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 57W. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDZajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Lustr, plnící vyjma funkce centrálního osvětlení i funkci zajímavého interiérového doplňku. Hodnota krytí IP20 označuje vhod...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006346 + 3 roky záruka ZDARMA!

Venkovní sloupkové svítidlo, které je přímo ideální k instalaci podél chodníčků, parkovišť či zahrad v blízkém okolí bytových i komerčních staveb. Integrované LED zdroje poskytují světelný výkon do hodnoty 8,8W. Světelný zdroj v tomto svítidle netřeba dodatečně řešit....je zde již pevně umístěn zdroj z vysoce výkonných LED diod, který vydrží po celou dobu životnosti svít...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006347 + 3 roky záruka ZDARMA!

Orientační svítidlo, kam se řadí i tento venkovní sloupek, lze použít nejčastěji na osvětlení zahrad, chodníčků i příjezdových cest parkovišť. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 8,8W. Světelný zdroj v tomto svítidle netřeba dodatečně řešit....je zde již pevně umístěn zdroj z vysoce výkonných LED diod, který vydrží po celou dobu životnosti svítid...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006350 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 22W na které je svítidlo zkonstruováno. ocel je převažující materiál v tomto svítidle.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006351 + 3 roky záruka ZDARMA!

Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je ocel. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 22W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006352 + 3 roky záruka ZDARMA!

Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 22W. Hlavním materiálem svítidla je ocel.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006353 + 3 roky záruka ZDARMA!

Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je ocel. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 22W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006354 + 3 roky záruka ZDARMA!

Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je ocel. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 22W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006355 + 3 roky záruka ZDARMA!

Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: ocel. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 22W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006384 + 3 roky záruka ZDARMA!

Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Venkovní sloupkové svítidlo, které je přímo ideální k instalaci podél chodníčků, parkovišť či zahrad v blízkém okolí bytových i komerčních staveb. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Toto svítidlo je díky krytí IP65 označeno jako prachotěsné a vysoce odolné v...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006385 + 3 roky záruka ZDARMA!

Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Venkovní svítidlo typu venkovního sloupku k instalaci na pevný povrch k osvětlení přístupových cest, parkovišť, zahrad a dalších míst. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Svítidlo je možné použít vrámci aplikací s vysokým požadavkem na prachotěsnost a odolávání souv...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006387 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Venkovní sloupkové svítidlo, které je přímo ideální k instalaci podél chodníčků, parkovišť či zahrad v blízkém okolí bytových i komerčních staveb. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 11W. Jde o svítidlo prachotěsné a vysoce odolné proti stříkající vodě a souvisejícího tl...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006388 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 11W na které je svítidlo zkonstruováno. Venkovní sloupek k osvětlení příjezdových a přístupových cest, jako jsou např. chodníky okolo domu či zahrady. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Jako světelný zdroj můžete použít ten s pati...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006389 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo je možné použít vrámci aplikací s vysokým požadavkem na prachotěsnost a odolávání souvislého proudu vody na svítidlo. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Hlavním materiálem svítidla je hliník. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 19W. Venkovní sloupek plnící funkci orientačního svítidla v exteriéru, nejčastěji v okolí...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006394 + 3 roky záruka ZDARMA!

Venkovní sloupek k osvětlení příjezdových a přístupových cest, jako jsou např. chodníky okolo domu či zahrady. Svítidlo je možné použít vrámci aplikací s vysokým požadavkem na prachotěsnost a odolávání souvislého proudu vody na svítidlo. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 19W na které je svítidlo zkonstruováno. V celkovém vzhle...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006396 + 3 roky záruka ZDARMA!

Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 15W. Používat jej můžete v domácích či kancelářských interiérech. Oblíbený typ závěsného svítidla (lustr) pro použití do obýváku, kuchyně, ložnice, ale i do kanceláře. Jako světelný zdroj patice E27 lze zvolit klasickou žárovku i úspornou zářivku nebo LED žárovku. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovil...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006397 + 3 roky záruka ZDARMA!

Díky standardní patici E27 můžete použít žárovku, úsporku i LEDku. Toto svítidlo nelze použít do vlhkých prostředí, ale jen v suchých vnitřních prostorách. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: sklo. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 15W. Lustr, plnící vyjma funkce centrálního osvětlení i funkci zajímavého interiérového dop...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006398 + 3 roky záruka ZDARMA!

Hlavním materiálem svítidla je hliník. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 15W na které je svítidlo zkonstruováno. Svítidlo může být používáno výhradně v běžném interiérovém prostředí. Lze zde použít jak standardní zdroj typu žárovky nebo úsporné zářivky patice E27, vyloučen ale není i LED zdroj. Kvalitně zpracovaný lustr pro ka...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006399 + 3 roky záruka ZDARMA!

sklo je převažující materiál v tomto svítidle. Při vybírání světelného zdroje stačí znát typ patice - E27. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 15W. Používat jej můžete v domácích či kancelářských interiérech. Závěsný typ svítidla, známé také pod názvem lustr, k instalaci na strop.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006400 + 3 roky záruka ZDARMA!

Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 15W. Závěsné svítidlo, chcete-li Lustr, jednoduché konstrukce pro běžné užití vrámci vnitřních prostor.Krytí IP20 předurčuje toto svítidlo k používání v suchých prostorech. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je sklo. Lze zde použít jak standardní zdroj typu žárovky nebo...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006402 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 15W. Hlavním materiálem svítidla je hliník. Patice E27 je nejrozšířenějším typem, do které lze použít úsporku, standardní nebo LED žárovku. Svítidlo je možné použít pouze do interiérů bez zvýšené vlhosti. Závěsné svítidlo - lustr, navržené na efektivní produkci světla vrám...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006403 + 3 roky záruka ZDARMA!

Naprostou výhodou patice E27 je možnost použití zářivky i LED zdroje. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 15W. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: sklo. Toto svítidlo nelze použít do vlhkých prostředí, ale jen v suchých vnitřních prostorách. Lustr, sloužící jako kvalitní stropní svítidlo k vám domů i do kanceláře....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006408 + 3 roky záruka ZDARMA!

Krytí IP65 značí vysokou ochranu svítidla proti proudu stříkající vody z malé vzdálenosti a je zároveň i prachotěsnéVenkovní sloupek plnící funkci orientačního svítidla v exteriéru, nejčastěji v okolí zahrad, chodníků a parkovišť domů či kanceláří. 10W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. K finální podobě ...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006405 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDSvítidlo výhradně určené k montáži na svislé stěny vnitřních konstrukcí. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 12W. Jde o svítidlo prachotěsné a vysoce odolné proti stříkající vodě a souvisejícího tlaku. beton je většinovým materiál...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006406 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Jde o svítidlo prachotěsné a vysoce odolné proti stříkající vodě a souvisejícího tlaku. beton je převažující materiál v tomto svítidle. Svítidlo určené k zabudování do podlah garáží, chodníků i na parkoviště, kde je možné po nich i přejíždět vozidly. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až ...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006431 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto svítidlo nelze použít do vlhkých prostředí, ale jen v suchých vnitřních prostorách. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice GU10. Závěsné svítidlo s umístěním na strop místnosti ve které bude použito, s přímým napojením el. rozvod 230V. Výrobce zhotovil svítidlo pro svě...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006432 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 10W. Oblíbený typ závěsného svítidla (lustr) pro použití do obýváku, kuchyně, ložnice, ale i do kanceláře. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí GU10. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Svítidlo ...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006437 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí GU10. Svítidlo může být používáno výhradně v běžném interiérovém prostředí. Oblíbený typ závěsného svítidla (lustr) pro použití do obýváku, kuchyně, ložnice, ale i do kanceláře. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte ...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006443 + 3 roky záruka ZDARMA!

Hodnota krytí IP20 označuje vhodnost použití jen do vnitřních a suchých prostorů. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 10W. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí GU10. Bodové svítidlo tohoto typu je používáno k montáži na stěnu k přímému přívodu elektřiny. Hlavním materiálem svítidl...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006444 + 3 roky záruka ZDARMA!

K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice GU10. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Svítidlo je možné použít pouze do interiérů bez zvýšené vlhosti. Bodové svítidlo přisazené je určeno k montáži na stěnu, do interiéru. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 10W na které...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006868 + 3 roky záruka ZDARMA!

Hlavním materiálem svítidla je hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDSvětelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 7W na které je svítidlo zkonstruováno.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006869 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDHlavním materiálem svítidla je hliník. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 7W na které je svítidlo zkonstruováno.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006870 + 3 roky záruka ZDARMA!

V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 7W. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006872 + 3 roky záruka ZDARMA!

Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 7W na které je svítidlo zkonstruováno. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006876 + 3 roky záruka ZDARMA!

Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 7W. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006877 + 3 roky záruka ZDARMA!

Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 7W. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. hliník je převažující materiál v tomto svítidle. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006879 + 3 roky záruka ZDARMA!

Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. 7W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. hliník je převažující materiál v tomto svítidle.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006880 + 3 roky záruka ZDARMA!

Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 7W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006881 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 7W na které je svítidlo zkonstruováno....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006885 + 3 roky záruka ZDARMA!

Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 7W. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006886 + 3 roky záruka ZDARMA!

Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 7W. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006889 + 3 roky záruka ZDARMA!

K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 7W. hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK