Big white la 228753

Pro vyhledávací frázi Big white la 228753 jsme na našem vyhledávači našli 777 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Big white la 228753 trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 777 produktů

BIG WHITE LA 1007003 + 3 roky záruka ZDARMA!

K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 17,5W. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007004 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDVhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 17,5W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007005 + 3 roky záruka ZDARMA!

Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 17,5W. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007006 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDhliník je převažující materiál v tomto svítidle. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 17,5W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007007 + 3 roky záruka ZDARMA!

Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 17,5W na které je svítidlo zkonstruováno. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007008 + 3 roky záruka ZDARMA!

hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 17,5W. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007009 + 3 roky záruka ZDARMA!

Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 17,5W na které je svítidlo zkonstruováno. hliník je převažující materiál v tomto svítidle. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007029 + 3 roky záruka ZDARMA!

hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Světelné zdroje pro toto svítidlo vybírejte podle hodnoty maximálního příkonu. V tomto případě je to 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007030 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. 25,4W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007031 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007032 + 3 roky záruka ZDARMA!

V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDSvětelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007033 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDPřisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 25,4W....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007034 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 25,4W. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007037 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno. hliník je převažující materiál v tomto svítidle.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007038 + 3 roky záruka ZDARMA!

25,4W je maximální příkon svítidla. Světelné zdroje je třeba vybírat tak, aby tato hodnota nebyla překročena. hliník je převažující materiál v tomto svítidle. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007041 + 3 roky záruka ZDARMA!

Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 25,4W. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007042 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDhliník je převažující materiál v tomto svítidle. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007043 + 3 roky záruka ZDARMA!

V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 25,4W. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007046 + 3 roky záruka ZDARMA!

Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007047 + 3 roky záruka ZDARMA!

Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007048 + 3 roky záruka ZDARMA!

Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007049 + 3 roky záruka ZDARMA!

Hlavním materiálem svítidla je hliník. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007050 + 3 roky záruka ZDARMA!

Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 25,4W. Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Návrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007051 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 25,4W. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007052 + 3 roky záruka ZDARMA!

Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDZajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojiné i použitím hlavního materiálu, kterým je: hliník. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 25,4W....

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007053 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 25,4W. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Hlavním materiálem svítidla je hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007054 + 3 roky záruka ZDARMA!

Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED. V celkovém vzhledu svítidla se rozhodně nezapře hlavní materiál, kterým je hliník. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007055 + 3 roky záruka ZDARMA!

Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál: hliník. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. Jako světelný zdroj můžete použít ten s paticí LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007058 + 3 roky záruka ZDARMA!

K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDNávrháři při vývoji tohoto svítidla stanovili jako hlavní materiál hliník. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007059 + 3 roky záruka ZDARMA!

Maximální příkon svítidla, byl výrobcem deklarován na hodnotu 25,4W. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDStropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007060 + 3 roky záruka ZDARMA!

Hlavním materiálem svítidla je hliník. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 25,4W. Přisazené stropní svítidlo, určené k montáži nad omítku s připojením na 230V.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007061 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto svítidlo je určené pro použití zdroje s paticí LED. Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. hliník je převažující materiál v tomto svítidle. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 25,4W.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007064 + 3 roky záruka ZDARMA!

K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. hliník je většinovým materiálem tohoto svítidla. Toto stropní svítidlo je vhodné k použití centrálního osvětlení místnosti. Světelné zdroje pro toto svítidlo lze vybírat až do hodnoty maximálního příkonu 25,4W na které je svítidlo zkonstruováno.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007143 + 3 roky záruka ZDARMA!

Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 5,7W. Pro výrobu svítidla byl zvolen hlavní materiál, kterým je hliník. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED. Svítidlo je možné použít vrámci aplikací s vysokým požadavkem na prachotěsnost a odolávání souvislého proudu vody na svítidlo. Svítidlo určené k montáži na...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007144 + 3 roky záruka ZDARMA!

Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 9,3W. K finální podobě tohoto svítidla, vývojáři zvolili patici světelného zdroje LEDSvítidlo výhradně určené k montáži na svislé stěny vnitřních konstrukcí. Svítidlo je možné použít vrámci aplikací s vysokým požadavkem na prachotěsnost a odolávání souvislého proudu vody na svítidl...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007145 + 3 roky záruka ZDARMA!

Výrobce zhotovil svítidlo pro světelné zdroje do maximáního výkonu 9,3W. Krytí IP65 značí vysokou ochranu svítidla proti proudu stříkající vody z malé vzdálenosti a je zároveň i prachotěsnéNástěnné svítidlo, určené k montáži na stěnu s připojením na běžných 230V. Hlavním materiálem svítidla je hliník. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LE...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1007200 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo výhradně určené k montáži na svislé stěny vnitřních konstrukcí. Hlavním materiálem svítidla je sklo. Celkový výkon svítidla je deklarován hodnotou maximálního příkonu, která je v tomto případě 23W. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice LED.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1004698 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo může být používáno výhradně v běžném interiérovém prostředí. Stropní svítidlo pro běžné užití vrámci interiérových aplikací domovů i kanceláří. Světelný zdroj v tomto svítidle netřeba dodatečně řešit....je zde již pevně umístěn zdroj z vysoce výkonných LED diod, který vydrží po celou dobu životnosti svítidla. Kvalitu a celkové provedení podthuje i hlavní materiál...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1005435 + 3 roky záruka ZDARMA!

Svítidlo, výhradně určené k montáži na strop. Při nákupu světelného zdroje pro svítidlo, je potřeba brát zřetel na maximální příkon svítidla - 25W. K plnohodnotnému používání je potřeba toto svítidlo vybavit zdrojem patice GU10. Hlavním materiálem svítidla je hliník.

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

BIG WHITE LA 1006191 + 3 roky záruka ZDARMA!

Toto svítidlo je díky krytí IP65 označeno jako prachotěsné a vysoce odolné vůči proudu vody ze všech úhlů. Ať už zvolíte zářivku, žárovku či LED, je potřeba ji vybrat s paticí LED. Nástěnné svítidlo, určené k montáži na stěnu s připojením na běžných 230V. Vhodný světelný zdroj pro toto svítidlo může mít maximální výkon 9,3W. Zajímavý tvar svítidla mohl být dosažen mimojin...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

DE'LONGHI De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M

VLASTNOSTI PRODUKTU Pákový kávovar La Specialista Maestro nabízí skvělý zážitek z přípravy kávy. Byl navržen...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Best American Noir of the Century

The Big Nowhere , LA Confidential and White Jazz. In his intoduction to The Best American Noir of the Century, James Ellroy writes, "noir is the most

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Světové Vánoce - CD

Kateřina Brožová, Láďa Kerndl, Felix Slováček Big Band Obsah CD: 1. Adventinum 2. Have Yourself a Merry little Christmas (Kateřina Brožová) 3. Santa Claus is coming to Town (Láďa Kerndl) 4. Blue Christmas (Kateřina Brožová & Láďa Kerndl) 5. Rocking around the Christmas Tree (Kateřina Brožová) 6. White Christmas (Láďa Kerndl) 7. La Canzone (Felix Slová...

Více informací
Dostupnost: skladem

100 Pop Solos For Flute

...Baby One More Time 2 Become 1 All That I Need All That She Wants American Pie Angels As Long As You Love Me Barbie Girl Big Mistake Blame It On The Weatherman Blinded By The Sun Bootie Call Bring It All Back Brothers In Arms

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Rock Classics:The Collection

Čtyři alba nejlepších rockových fláků všech dob. Seznam skladeb: CD1 1. ZZ Top - La Grange 2. The Darkness - I Believe In A Thing Called Love (Single Version) 3. Alice Cooper - School's Out 4. Twisted Sister - I Wanna Rock 5. Faith No More - Epic 6. Foreigner - Hot Blooded (Single Version ) 7. Foghat - Slow Ride 8. Faces - Stay With Me 9. The Hollies - Long C...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Making of Planet of the Apes

Foreword by Fraser HestonIn celebration of the fiftieth anniversary of the 1968 science fiction cult classic film the Planet of the Apes, a handsomely designed commemorative volume full of rich, behind-the-scenes detail and exclusive, never-before-seen photographs and illustrations.Based on Pierre Boulle's novel La Planete de Singes, the original Planet of the Apes was on...

Více informací
Dostupnost: skladem

Rock Classics - The Collection - Various Artists

Anotace: Čtyři alba nejlepších rockových fláků všech dob. <br><br> Seznam skladeb: <br> CD1<br> 1. ZZ Top - La Grange <br> 2. The Darkness - I Believe In A Thing Called Love (Single Version) <br> 3. Alice Cooper - School's Out <br> 4. Twisted Sister - I Wanna Rock <br> 5. Faith No More - Epic <br> 6. Foreigner...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Rock Classics - The Collection - 4 CD - Artists Various

<p>Čtyři alba nejlepších rockových fláků všech dob. <br /><br /> Seznam skladeb: <br /> CD1<br /> 1. ZZ Top - La Grange <br /> 2. The Darkness - I Believe In A Thing Called Love (Single Version) <br /> 3. Alice Cooper - School's Out <br /> 4. Twisted Sister - I Wanna Rock <br /> 5. Faith No More - Epic <br /> ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bruce W. Talamon: Soul. R&amp;B. Funk: Photographs 1972–1982 - Reuel Golden

<p>Get down with such legends as Marvin Gaye, Earth, Wind &amp; Fire, Stevie Wonder, Donna Summer, the Jackson Five, Diana Ross, James Brown, and Chaka Khan in this collection of largely unseen images from the golden age of soul, R&amp;B, and funk. Sourced from our superfly Art Edition, this XL volume gathers all of the glamour and groove captured by photogr...

Více informací
Dostupnost: skladem

SAMSUNG Samsung RB38C7B6AB1/EF + Záruka 20 let na KOMPRESOR

+ Záruka 20 let na KOMPRESOR bez nutnosti registrace! Tato záruka platí na vybrané modely a je dá...

Více informací
Dostupnost: skladem

SAMSUNG Samsung RB38C7B6BS9/EF + Záruka 20 let na KOMPRESOR

+ Záruka 20 let na KOMPRESOR bez nutnosti registrace! Tato záruka platí na vybrané modely a je dá...

Více informací
Dostupnost: skladem

SAMSUNG Samsung RB38C7B6AS9/EF + Záruka 20 let na KOMPRESOR

+ Záruka 20 let na KOMPRESOR bez nutnosti registrace! Tato záruka platí na vybrané modely a je dá...

Více informací
Dostupnost: skladem

SAMSUNG Samsung RB38A7CGTS9/EF + Záruka 20 let na KOMPRESOR

+ Záruka 20 let na KOMPRESOR bez nutnosti registrace! Tato záruka platí na vybrané modely a je dá...

Více informací
Dostupnost: skladem

SAMSUNG Samsung RB38C672CWW/EF + Záruka 20 let na KOMPRESOR

+ Záruka 20 let na KOMPRESOR bez nutnosti registrace! Tato záruka platí na vybrané modely a je dá...

Více informací
Dostupnost: skladem

SAMSUNG Samsung RB38C672CWW/EF + Záruka 20 let na KOMPRESOR - Vystavený kus

+ Záruka 20 let na KOMPRESOR bez nutnosti registrace! Tato záruka platí na vybrané modely a je dá...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK