Chirurgie kolektiv autoru pokrivcak tomas

Nalezeno 4 produkty

Hepato-pankreato-biliární chirurgie

Rozšířený kolektiv autorů (Plzeň, Praha, Brno) v této publikaci navazuje na svoje předchozí monografie Chirurgie jater (Maxdorf, 2004) a Hepato-pankreato-biliární chirurgie (Maxdorf 2010), jež nutně při překotném rozvoji chirurgie zastaraly. Původní kapitoly jsou doplněny a rozšířeny o nové postupy a aktualizovány v souladu s nejmodernějšími chirurgickými trendy a možnost...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Chirurgie (978-80-738-7702-6)

Elektronická kniha - autor Tomáš Pokrivčák, a kolektiv, 288 stran Publikace je určena studentům posledního ročníku lékařských fakult. S její pomocí si mohou zopakovat dosud získané znalosti před státní zkouškou z chirurgie. Využijí ji ale i čerství absolventi medicíny k upřesnění postupů při zajištění pacienta. Na relativně malém prostoru jsou přehledně shrnuty nejdůleži...

Více informací
Dostupnost: skladem

Hepato-pankreato-biliární chirurgie - Tomáš Skalický; Vladislav Třeška; Jiří Šnajdauf

Anotace: Rozšířený kolektiv autorů (Plzeň, Praha, Brno) v této publikaci navazuje na svoje předchozí monografie Chirurgie jater (Maxdorf, 2004) a Hepato-pankreato-biliární chirurgie (Maxdorf 2010), jež nutně při překotném rozvoji chirurgie zastaraly. Původní kapitoly jsou doplněny a rozšířeny o ...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Poranění krční páteře - Tomáš Vyskočil

Monotematická publikace zpracovává v 16 kapitolách problematiku poranění krční páteře. Mezinárodní autorský kolektiv se podrobně věnuje historii chirurgie páteře, vývoji páteře, chirurgické anatomii, klasifikacím, diagnostice a léčbě jednotlivých typů poranění, včetně poúrazových deformit. Součástí každé kapitoly je vlastní soubor pacientů autorů s výsledky léčení nebo vý...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK