Damske puncochove kalhoty relax 50 den

Pro vyhledávací frázi Damske puncochove kalhoty relax 50 den jsme na našem vyhledávači našli 1245 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Damske puncochove kalhoty relax 50 den trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1245 produktů

Dámské punčochové kalhoty RELAX 20 fumo 3-M

Dámské punčochové kalhoty RELAX 20 fumo 3-M, Exkluzivní dámské relaxačně-zdravotní punčochové kalhoty s jemností 20 DEN a s bavlněným klínem. Díky speciálnímu výběru přízí jsou punčocháče odolnější, mají delší životnost a vytváří stupňovaný tlak, který zeštíhluje nohy a díky kterému je možné předcházet vzniku celulitidy a povrchových křečových žil. Složení: 84 % polyamid,...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty RELAX 20 daino 3-M

Dámské punčochové kalhoty RELAX 20 daino 3-M, Exkluzivní dámské relaxačně-zdravotní punčochové kalhoty s jemností 20 DEN a s bavlněným klínem. Díky speciálnímu výběru přízí jsou punčocháče odolnější, mají delší životnost a vytváří stupňovaný tlak, který zeštíhluje nohy a díky kterému je možné předcházet vzniku celulitidy a povrchových křečových žil. Složení: 84 % polyamid...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty RELAX 20 nuage 4-L

Dámské punčochové kalhoty RELAX 20 nuage 4-L, Exkluzivní dámské relaxačně-zdravotní punčochové kalhoty s jemností 20 DEN a s bavlněným klínem. Díky speciálnímu výběru přízí jsou punčocháče odolnější, mají delší životnost a vytváří stupňovaný tlak, který zeštíhluje nohy a díky kterému je možné předcházet vzniku celulitidy a povrchových křečových žil. Složení: 84 % polyamid...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty RELAX 20 grigio 2-S

Dámské punčochové kalhoty RELAX 20 grigio 2-S, Exkluzivní dámské relaxačně-zdravotní punčochové kalhoty s jemností 20 DEN a s bavlněným klínem. Díky speciálnímu výběru přízí jsou punčocháče odolnější, mají delší životnost a vytváří stupňovaný tlak, který zeštíhluje nohy a díky kterému je možné předcházet vzniku celulitidy a povrchových křečových žil. Složení: 84 % polyami...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty RELAX 20 daino 4-L

Dámské punčochové kalhoty RELAX 20 daino 4-L, Exkluzivní dámské relaxačně-zdravotní punčochové kalhoty s jemností 20 DEN a s bavlněným klínem. Díky speciálnímu výběru přízí jsou punčocháče odolnější, mají delší životnost a vytváří stupňovaný tlak, který zeštíhluje nohy a díky kterému je možné předcházet vzniku celulitidy a povrchových křečových žil. Složení: 84 % polyamid...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

ALESSIA 50 DEN punčochové kalhoty Lady B

Dámské elegantní punčochové kalhoty z kolekce LadyB ALESSIA 50 DEN jsou skvělý doplněk ke každé sukni.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 20 den visone/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 20 den visone/odc.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty 20 den, relaxační, se stupňovaným obepínáním, které podporuje pravidelné prokrvení a zamezuje otokům a únavě nohou. Mají zpevněné prsty a pohodlný sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 20 den nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 20 den nero/černá 4-L, Dámské punčochové kalhoty 20 den, relaxační, se stupňovaným obepínáním, které podporuje pravidelné prokrvení a zamezuje otokům a únavě nohou. Mají zpevněné prsty a pohodlný sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 20 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 20 den nero/černá 3-M, Dámské punčochové kalhoty 20 den, relaxační, se stupňovaným obepínáním, které podporuje pravidelné prokrvení a zamezuje otokům a únavě nohou. Mají zpevněné prsty a pohodlný sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 20 den nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 20 den nero/černá 2-S, Dámské punčochové kalhoty 20 den, relaxační, se stupňovaným obepínáním, které podporuje pravidelné prokrvení a zamezuje otokům a únavě nohou. Mají zpevněné prsty a pohodlný sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 20 den visone/odc.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 20 den visone/odc.béžová 2-S, Dámské punčochové kalhoty 20 den, relaxační, se stupňovaným obepínáním, které podporuje pravidelné prokrvení a zamezuje otokům a únavě nohou. Mají zpevněné prsty a pohodlný sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 20 den visone/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 20 den visone/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty 20 den, relaxační, se stupňovaným obepínáním, které podporuje pravidelné prokrvení a zamezuje otokům a únavě nohou. Mají zpevněné prsty a pohodlný sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 20 den 2-4 nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 20 den 2-4 nero/černá 2-S, Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 20 den 2-4 nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 20 den 2-4 nero/černá 3-M, Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den béžová/dec.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den béžová/dec.béžová 2-S, Dámské punčochové kalhoty, relaxačně-zdravotní, 20 den. Díky speciálně vybraným vláknům jsou velice odolné, mají stupňující stahování a nohy jsou tak štíhlejší a pomáhají zabránit vzniku celulitidy a křečových žil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den béžová/dec.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den béžová/dec.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, relaxačně-zdravotní, 20 den. Díky speciálně vybraným vláknům jsou velice odolné, mají stupňující stahování a nohy jsou tak štíhlejší a pomáhají zabránit vzniku celulitidy a křečových žil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den béžová/dec.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den béžová/dec.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, relaxačně-zdravotní, 20 den. Díky speciálně vybraným vláknům jsou velice odolné, mají stupňující stahování a nohy jsou tak štíhlejší a pomáhají zabránit vzniku celulitidy a křečových žil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den daino/odc.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den daino/odc.béžová 2-S, Dámské punčochové kalhoty, relaxačně-zdravotní, 20 den. Díky speciálně vybraným vláknům jsou velice odolné, mají stupňující stahování a nohy jsou tak štíhlejší a pomáhají zabránit vzniku celulitidy a křečových žil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den daino/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den daino/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, relaxačně-zdravotní, 20 den. Díky speciálně vybraným vláknům jsou velice odolné, mají stupňující stahování a nohy jsou tak štíhlejší a pomáhají zabránit vzniku celulitidy a křečových žil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den fumo/odc.šedá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den fumo/odc.šedá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, relaxačně-zdravotní, 20 den. Díky speciálně vybraným vláknům jsou velice odolné, mají stupňující stahování a nohy jsou tak štíhlejší a pomáhají zabránit vzniku celulitidy a křečových žil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den fumo/odc.šedá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den fumo/odc.šedá 2-S, Dámské punčochové kalhoty, relaxačně-zdravotní, 20 den. Díky speciálně vybraným vláknům jsou velice odolné, mají stupňující stahování a nohy jsou tak štíhlejší a pomáhají zabránit vzniku celulitidy a křečových žil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den fumo/odc.šedá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den fumo/odc.šedá 3-M, Dámské punčochové kalhoty, relaxačně-zdravotní, 20 den. Díky speciálně vybraným vláknům jsou velice odolné, mají stupňující stahování a nohy jsou tak štíhlejší a pomáhají zabránit vzniku celulitidy a křečových žil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den nero/černá 2-S, Dámské punčochové kalhoty, relaxačně-zdravotní, 20 den. Díky speciálně vybraným vláknům jsou velice odolné, mají stupňující stahování a nohy jsou tak štíhlejší a pomáhají zabránit vzniku celulitidy a křečových žil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den nuage/odc.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den nuage/odc.béžová 2-S, Dámské punčochové kalhoty, relaxačně-zdravotní, 20 den. Díky speciálně vybraným vláknům jsou velice odolné, mají stupňující stahování a nohy jsou tak štíhlejší a pomáhají zabránit vzniku celulitidy a křečových žil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den visone/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den visone/odc.béžová 3-M, Dámské punčochové kalhoty, relaxačně-zdravotní, 20 den. Díky speciálně vybraným vláknům jsou velice odolné, mají stupňující stahování a nohy jsou tak štíhlejší a pomáhají zabránit vzniku celulitidy a křečových žil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den visone/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den visone/odc.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, relaxačně-zdravotní, 20 den. Díky speciálně vybraným vláknům jsou velice odolné, mají stupňující stahování a nohy jsou tak štíhlejší a pomáhají zabránit vzniku celulitidy a křečových žil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den XL béžová/dec.béžová 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den XL béžová/dec.béžová 5-XL, Relaxačně zdravotní dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Díky speciálnímu výběru přízí je model odolnější, má větší životnost a vytváří stupňovitý tlak. Díky tomu všemu vypadají nohy štíhleji. Model také zároveň může předcházet vzniku celulitidy a povrchových křečových žilek....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den XL daino/odc.béžová 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den XL daino/odc.béžová 5-XL, Relaxačně zdravotní dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Díky speciálnímu výběru přízí je model odolnější, má větší životnost a vytváří stupňovitý tlak. Díky tomu všemu vypadají nohy štíhleji. Model také zároveň může předcházet vzniku celulitidy a povrchových křečových žilek....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den XL nero/černá 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den XL nero/černá 5-XL, Relaxačně zdravotní dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Díky speciálnímu výběru přízí je model odolnější, má větší životnost a vytváří stupňovitý tlak. Díky tomu všemu vypadají nohy štíhleji. Model také zároveň může předcházet vzniku celulitidy a povrchových křečových žilek....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den XL visone/odc.béžová 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den XL visone/odc.béžová 5-XL, Relaxačně zdravotní dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Díky speciálnímu výběru přízí je model odolnější, má větší životnost a vytváří stupňovitý tlak. Díky tomu všemu vypadají nohy štíhleji. Model také zároveň může předcházet vzniku celulitidy a povrchových křečových žilek....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den nero/černá 3-M, Dámské punčochové kalhoty, relaxačně-zdravotní, 20 den. Díky speciálně vybraným vláknům jsou velice odolné, mají stupňující stahování a nohy jsou tak štíhlejší a pomáhají zabránit vzniku celulitidy a křečových žil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den nero/černá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, relaxačně-zdravotní, 20 den. Díky speciálně vybraným vláknům jsou velice odolné, mají stupňující stahování a nohy jsou tak štíhlejší a pomáhají zabránit vzniku celulitidy a křečových žil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den XL fumo/odc.šedá 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den XL fumo/odc.šedá 5-XL, Relaxačně zdravotní dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Díky speciálnímu výběru přízí je model odolnější, má větší životnost a vytváří stupňovitý tlak. Díky tomu všemu vypadají nohy štíhleji. Model také zároveň může předcházet vzniku celulitidy a povrchových křečových žilek....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den visone/odc.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 20 den visone/odc.béžová 2-S, Dámské punčochové kalhoty, relaxačně-zdravotní, 20 den. Díky speciálně vybraným vláknům jsou velice odolné, mají stupňující stahování a nohy jsou tak štíhlejší a pomáhají zabránit vzniku celulitidy a křečových žil.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 40 den visone/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 40 den visone/odc.béžová 4-L, Relaxační dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model má stupňovitý tlak, přispívá k lepšímu krevnímu oběhu a předchází otokům a únavě nohou. Špičky jsou zesílené. Pohodlný sed vyvíjí středně silný tlak. Složení: 83 % polyamid, 15 % elastan, 2 % bavlna....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 40 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 40 den nero/černá 3-M, Relaxační dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model má stupňovitý tlak, přispívá k lepšímu krevnímu oběhu a předchází otokům a únavě nohou. Špičky jsou zesílené. Pohodlný sed vyvíjí středně silný tlak. Složení: 83 % polyamid, 15 % elastan, 2 % bavlna....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 40 den visone/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 40 den visone/odc.béžová 3-M, Relaxační dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model má stupňovitý tlak, přispívá k lepšímu krevnímu oběhu a předchází otokům a únavě nohou. Špičky jsou zesílené. Pohodlný sed vyvíjí středně silný tlak. Složení: 83 % polyamid, 15 % elastan, 2 % bavlna....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 40 den visone/odc.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 40 den visone/odc.béžová 2-S, Relaxační dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model má stupňovitý tlak, přispívá k lepšímu krevnímu oběhu a předchází otokům a únavě nohou. Špičky jsou zesílené. Pohodlný sed vyvíjí středně silný tlak. Složení: 83 % polyamid, 15 % elastan, 2 % bavlna....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 40 den nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 40 den nero/černá 4-L, Relaxační dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model má stupňovitý tlak, přispívá k lepšímu krevnímu oběhu a předchází otokům a únavě nohou. Špičky jsou zesílené. Pohodlný sed vyvíjí středně silný tlak. Složení: 83 % polyamid, 15 % elastan, 2 % bavlna....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 40 den nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 40 den nero/černá 2-S, Relaxační dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 40 DEN. Model má stupňovitý tlak, přispívá k lepšímu krevnímu oběhu a předchází otokům a únavě nohou. Špičky jsou zesílené. Pohodlný sed vyvíjí středně silný tlak. Složení: 83 % polyamid, 15 % elastan, 2 % bavlna....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den visone/odc.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den visone/odc.béžová 2-S, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den daino/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den daino/odc.béžová 4-L, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den daino/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den daino/odc.béžová 3-M, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den fumo/odc.šedá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den fumo/odc.šedá 2-S, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den fumo/odc.šedá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den fumo/odc.šedá 3-M, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den fumo/odc.šedá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den fumo/odc.šedá 4-L, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den XL fumo/odc.šedá 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den XL fumo/odc.šedá 5-XL, Relaxačně-zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky výběru speciálních vláken jsou ještě odolnější a dávají stupňovaný stisk, který bohy opticky zeštíhluje a pomáhá v boji proti celulitidě a viditelným žílám.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den XL visone/odc.béžová 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den XL visone/odc.béžová 5-XL, Relaxačně-zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky výběru speciálních vláken jsou ještě odolnější a dávají stupňovaný stisk, který bohy opticky zeštíhluje a pomáhá v boji proti celulitidě a viditelným žílám.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den XL nero/černá 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den XL nero/černá 5-XL, Relaxačně-zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky výběru speciálních vláken jsou ještě odolnější a dávají stupňovaný stisk, který bohy opticky zeštíhluje a pomáhá v boji proti celulitidě a viditelným žílám.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den XL daino/odc.béžová 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den XL daino/odc.béžová 5-XL, Relaxačně-zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky výběru speciálních vláken jsou ještě odolnější a dávají stupňovaný stisk, který bohy opticky zeštíhluje a pomáhá v boji proti celulitidě a viditelným žílám.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den visone/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den visone/odc.béžová 4-L, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den visone/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den visone/odc.béžová 3-M, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den nero/černá 2-S, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den nero/černá 3-M, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den nero/černá 4-L, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den daino/odc.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den daino/odc.béžová 2-S, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 nero/černá 3-M, Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 nero/černá 4-L, Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 grafit 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 grafit 2-S, Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 grafit 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 grafit 3-M, Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK