Damske puncochove kalhoty relax 50 den

Pro vyhledávací frázi Damske puncochove kalhoty relax 50 den jsme na našem vyhledávači našli 981 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Damske puncochove kalhoty relax 50 den trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 981 produktů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den fumo/odc.šedá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den fumo/odc.šedá 2-S, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den fumo/odc.šedá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den fumo/odc.šedá 3-M, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den fumo/odc.šedá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den fumo/odc.šedá 4-L, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den XL fumo/odc.šedá 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den XL fumo/odc.šedá 5-XL, Relaxačně-zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky výběru speciálních vláken jsou ještě odolnější a dávají stupňovaný stisk, který bohy opticky zeštíhluje a pomáhá v boji proti celulitidě a viditelným žílám.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den XL visone/odc.béžová 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den XL visone/odc.béžová 5-XL, Relaxačně-zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky výběru speciálních vláken jsou ještě odolnější a dávají stupňovaný stisk, který bohy opticky zeštíhluje a pomáhá v boji proti celulitidě a viditelným žílám.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den XL nero/černá 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den XL nero/černá 5-XL, Relaxačně-zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky výběru speciálních vláken jsou ještě odolnější a dávají stupňovaný stisk, který bohy opticky zeštíhluje a pomáhá v boji proti celulitidě a viditelným žílám.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den XL daino/odc.béžová 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den XL daino/odc.béžová 5-XL, Relaxačně-zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky výběru speciálních vláken jsou ještě odolnější a dávají stupňovaný stisk, který bohy opticky zeštíhluje a pomáhá v boji proti celulitidě a viditelným žílám.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den visone/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den visone/odc.béžová 4-L, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den visone/odc.béžová 3-M

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den visone/odc.béžová 3-M, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den nero/černá 2-S

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den nero/černá 2-S, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den nero/černá 3-M, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den nero/černá 4-L, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den daino/odc.béžová 2-S

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 40 den daino/odc.béžová 2-S, Relaxačně zdravotní punčochové kalhoty 40 den. Díky speciálním vláknům jsou odolnější a poskytují stupňující se tlak, který dělá nohy štíhlejší a může pomoc v boji s celulitidou či viditelnými žilkami.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty CLASIC MICRO 3D 50 DEN nero 2

Dámské punčochové kalhoty CLASIC MICRO 3D 50 DEN nero 2

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty CLASIC MICRO 3D 50 DEN nero 3

Dámské punčochové kalhoty CLASIC MICRO 3D 50 DEN nero 3

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 nero/černá 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 nero/černá 3-M, Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 nero/černá 4-L, Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu....

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 grafit 2-S

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 grafit 2-S, Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 grafit 3-M

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 grafit 3-M, Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 grafit 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 2-4 grafit 4-L, Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 20 den 5-XL nero/černá 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 20 den 5-XL nero/černá 5-XL, Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběh...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 5-XL grafit 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 5-XL grafit 5-XL, Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. S...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 5-XL nero/černá 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 40 den 5-XL nero/černá 5-XL, Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběh...

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 20 den 5-XL nero/černá 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 20 den 5-XL nero/černá 5-XL, Relaxační punčochové kalhoty - 20denní lycra s odstupňovanou kompresí - usnadňuje správný krevní oběh a zabraňuje únavě a otokům - zesílené prsty, pohodlné kalhotky se střední kompresí Složení: 83 % polyamid, 15 % elastan, 2 % bavlna

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 20 den 5-XL visone/odc.béžová 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 20 den 5-XL visone/odc.béžová 5-XL, Relaxační punčochové kalhoty - 20denní lycra s odstupňovanou kompresí - usnadňuje správný krevní oběh a zabraňuje únavě a otokům - zesílené prsty, pohodlné kalhotky se střední kompresí Složení: 83 % polyamid, 15 % elastan, 2 % bavlna

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 40 den 5-XL nero 5-XL

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax 40 den 5-XL nero 5-XL, Relaxační punčochové kalhoty - z lycry, 40 denier - postupná komprese, která usnadňuje správný krevní oběh a zabraňuje únavě a otokům - zesílené špičky - pohodlné kalhotky se střední kompresí Složení: 83 % polyamid, 15 % elastan, 2 % bavlna

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax N78I2 den, nero/černá 4-L i384_47448283

Dámské punčochové kalhoty N78I2 den, relaxační, se stupňovaným obepínáním, které podporuje pravidelné prokrvení a zamezuje otokům a únavě nohou. Mají zpevněné prsty a pohodlný sed.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax N78I2 den, nero/černá 3-M i384_71074787

Dámské punčochové kalhoty N78I2 den, relaxační, se stupňovaným obepínáním, které podporuje pravidelné prokrvení a zamezuje otokům a únavě nohou. Mají zpevněné prsty a pohodlný sed.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax N78I2 den, nero/černá 2-S i384_91966382

Dámské punčochové kalhoty N78I2 den, relaxační, se stupňovaným obepínáním, které podporuje pravidelné prokrvení a zamezuje otokům a únavě nohou. Mají zpevněné prsty a pohodlný sed.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax N78I2 den, visone/odc.béžová 2-S i384_78818727

Dámské punčochové kalhoty N78I2 den, relaxační, se stupňovaným obepínáním, které podporuje pravidelné prokrvení a zamezuje otokům a únavě nohou. Mají zpevněné prsty a pohodlný sed.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax N78I2 den, visone/odc.béžová 3-M i384_25779488

Dámské punčochové kalhoty N78I2 den, relaxační, se stupňovaným obepínáním, které podporuje pravidelné prokrvení a zamezuje otokům a únavě nohou. Mají zpevněné prsty a pohodlný sed.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Veneziana Relax N78I2 den, visone/odc.béžová 4-L i384_59453830

Dámské punčochové kalhoty N78I2 den, relaxační, se stupňovaným obepínáním, které podporuje pravidelné prokrvení a zamezuje otokům a únavě nohou. Mají zpevněné prsty a pohodlný sed.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 4T5Q8 den 2-4, grafit 2-S i384_21819987

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 4T5Q8 den 2-4, grafit 3-M i384_79363314

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 4T5Q8 den 2-4, grafit 4-L i384_94658083

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Gatta Body Relax Medica 760 den 5-XL, grafit 5-XL i384_5392174

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Body Relax model 7462478 20 den 5XL béžová/odstín béžové 5XL - Gatta

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Body Relax model 7462478 20 den 5XL odstín béžové 5XL - Gatta

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Body Relax model 7462478 20 den 5XL zlatá/odstín béžové 5XL - Gatta

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Body Relax model 7462478 20 den 5XL černá 5XL - Gatta

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Body Relax model 7462478 20 den 5XL odstín béžové 5XL - Gatta

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Body Relax model 7462574 40 den 5XL zlatá/odstín béžové 5XL - Gatta

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Body Relax model 7462574 40 den 5XL tmavě šedá 5XL - Gatta

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Body Relax model 7462574 40 den 5XL černá 5XL - Gatta

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Body Relax model 7462458 40 den 24 odstín béžové 3M - Gatta

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Body Relax model 7462458 40 den 24 zlatá/odstín béžové 3M - Gatta

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Body Relax model 7462458 40 den 24 zlatá/odstín béžové 2S - Gatta

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Body Relax model 7462458 40 den 24 tmavě šedá 2S - Gatta

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Body Relax model 7462458 40 den 24 tmavě šedá 3M - Gatta

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Body Relax model 7462458 40 den 24 tmavě šedá 4L - Gatta

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Body Relax model 7462458 40 den 24 černá 3M - Gatta

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Body Relax model 7462458 40 den 24 odstín béžové 4L - Gatta

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Body Relax model 7462574 40 den 5XL odstín béžové 5XL - Gatta

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Body Relax model 7462478 20 den 5XL fumo/odc.šedá 5XL - Gatta

Dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou relaxační, tvarují postavu a působí proti vzniku křečových žil. Model je polomatný a vyvíjí stupňovitý tlak. Kalhotková část (sed) je tvarující. Punčocháče Body Relax-medica předchází únavě a otokům nohou a zároveň přispívají ke správnému krevnímu oběhu. Sed viditelně tvaruje postavu. Ve velikosti 5-XL je velký klín....

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax C1180 den XL, béžová/dec.béžová 5-XL i384_42882261

Relaxačně zdravotní dámské punčochové kalhoty s jemností C1180 DEN. Díky speciálnímu výběru přízí je model odolnější, má větší životnost a vytváří stupňovitý tlak. Díky tomu všemu vypadají nohy štíhleji. Model také zároveň může předcházet vzniku celulitidy a povrchových křečových žilek.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax C1180 den XL, daino/odc.béžová 5-XL i384_63792258

Relaxačně zdravotní dámské punčochové kalhoty s jemností C1180 DEN. Díky speciálnímu výběru přízí je model odolnější, má větší životnost a vytváří stupňovitý tlak. Díky tomu všemu vypadají nohy štíhleji. Model také zároveň může předcházet vzniku celulitidy a povrchových křečových žilek.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax C1180 den XL, nero/černá 5-XL i384_22799980

Relaxačně zdravotní dámské punčochové kalhoty s jemností C1180 DEN. Díky speciálnímu výběru přízí je model odolnější, má větší životnost a vytváří stupňovitý tlak. Díky tomu všemu vypadají nohy štíhleji. Model také zároveň může předcházet vzniku celulitidy a povrchových křečových žilek.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax C1180 den XL, visone/odc.béžová 5-XL i384_1766642

Relaxačně zdravotní dámské punčochové kalhoty s jemností C1180 DEN. Díky speciálnímu výběru přízí je model odolnější, má větší životnost a vytváří stupňovitý tlak. Díky tomu všemu vypadají nohy štíhleji. Model také zároveň může předcházet vzniku celulitidy a povrchových křečových žilek.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax C1180 den XL, fumo/odc.šedá 5-XL i384_30015222

Relaxačně zdravotní dámské punčochové kalhoty s jemností C1180 DEN. Díky speciálnímu výběru přízí je model odolnější, má větší životnost a vytváří stupňovitý tlak. Díky tomu všemu vypadají nohy štíhleji. Model také zároveň může předcházet vzniku celulitidy a povrchových křečových žilek.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty Mona Relax 2P55H7 den, béžová/dec.béžová 2-S i384_32573262

Dámské punčochové kalhoty, relaxačně-zdravotní, 2P55H7 den. Díky speciálně vybraným vláknům jsou velice odolné, mají stupňující stahování a nohy jsou tak štíhlejší a pomáhají zabránit vzniku celulitidy a křečových žil.

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK