Deska kuchynska

Pro vyhledávací frázi Deska kuchynska jsme na našem vyhledávači našli 2239 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Deska kuchynska trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 2239 produktů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 180 cm – Cotopaxi

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 180 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Cotopaxi. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 160 cm – Cotopaxi

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 160 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Cotopaxi. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 140 cm – Cotopaxi

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 140 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Cotopaxi. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 120 cm – Cotopaxi

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 120 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Cotopaxi. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 100 cm – Cotopaxi

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 100 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Cotopaxi. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 90 cm – Cotopaxi

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 90 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Cotopaxi. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 80 cm – Cotopaxi

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 80 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Cotopaxi. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 60 cm – Cotopaxi

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 60 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Cotopaxi. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 50 cm – Cotopaxi

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 50 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Cotopaxi. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 40 cm – Cotopaxi

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 40 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Cotopaxi. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 40 cm – Tivano

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 40 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Tivano. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 50 cm – Tivano

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 50 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Tivano. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 60 cm – Tivano

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 60 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Tivano. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 80 cm – Tivano

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 80 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Tivano. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 90 cm – Tivano

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 90 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Tivano. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky. 

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 100 cm – Tivano

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 100 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Tivano. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 120 cm – Tivano

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 120 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Tivano. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky. 

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 140 cm – Tivano

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 140 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Tivano. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky. 

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 160 cm – Tivano

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 160 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Tivano. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky. 

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 180 cm – Tivano

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 180 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Tivano. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky. 

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 200 cm – Tivano

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 200 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Tivano. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky. 

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 220 cm – Tivano

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 220 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Tivano. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 240 cm – Tivano

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 240 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Tivano. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky. 

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 260 cm – Tivano

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 260 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Tivano. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky. 

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 30 cm – Kalisto

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 30 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Kalisto. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 40 cm – Kalisto

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 40 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Kalisto. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 50 cm – Kalisto

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 50 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Kalisto. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 60 cm – Kalisto

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 60 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Kalisto. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 80 cm – Kalisto

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 80 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Kalisto. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 90 cm – Kalisto

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 90 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Kalisto. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 100 cm – Kalisto

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 100 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Kalisto. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 120 cm – Kalisto

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 120 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Kalisto. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 140 cm – Kalisto

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 140 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Kalisto. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 160 cm – Kalisto

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 160 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Kalisto. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 180 cm – Kalisto

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 180 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Kalisto. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 200 cm – Kalisto

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 200 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Kalisto. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 260 cm – Kalisto

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 260 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Kalisto. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 220 cm – Kalisto

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 220 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Kalisto. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 240 cm – Kalisto

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 240 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Kalisto. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Ak furniture Kuchyňská pracovní deska S80 Lima - Bílá

Kuchyňská deska svým čistým jednoduchým vzhledem dodá eleganci a rozjasní vaši kuchyni. Kvalitní zpracování a oděruvzdorný materiál prodlouží její životnost. Tato pracovní deska se bude hodit ke skříňce Artus S80, anebo k dalším typům kuchyňských skříněk ze série Artus. Univerzální moderní vzhled Kvalitní zpracování Hrany ošetřeny ABS dýhou Vhodná ke kuchyňským skří...

Více informací
Dostupnost: do 14 dnů

pracovní deska DEP 180

HOBIS pracovní deska DEP 180-Kuchyňská pracovní deska 180cm 180 x 2,8 x 60

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

pracovní deska DEP 210

HOBIS pracovní deska DEP 210-Kuchyňská pracovní deska 210cm 210 x 2,8 x 60

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

pracovní deska DEP 240

HOBIS pracovní deska DEP 240-Kuchyňská pracovní deska 240cm 240 x 2,8 x 60

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

pracovní deska DEP 270

HOBIS pracovní deska DEP 270-Kuchyňská pracovní deska 270cm 270 x 2,8 x 60

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

pracovní deska DEP 300

HOBIS pracovní deska DEP 300-Kuchyňská pracovní deska 300cm 300 x 2,8 x 60

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

pracovní deska DEP 330

HOBIS pracovní deska DEP 330-Kuchyňská pracovní deska 330cm 330 x 2,8 x 60

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

pracovní deska DEP 360

HOBIS pracovní deska DEP 360-Kuchyňská pracovní deska 360cm 360 x 2,8 x 60

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

pracovní deska DEP 390

HOBIS pracovní deska DEP 390-Kuchyňská pracovní deska 390cm 390 x 2,8 x 60

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

obkladová deska DEZ 120

HOBIS obkladová deska DEZ 120-Kuchyňská obkladová deska 120cm 120 x 1,8 x 50

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

obkladová deska DEZ 150

HOBIS obkladová deska DEZ 150-Kuchyňská obkladová deska 150cm 150 x 1,8 x 50

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

obkladová deska DEZ 180

HOBIS obkladová deska DEZ 180-Kuchyňská obkladová deska 180cm 180 x 1,8 x 50

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

obkladová deska DEZ 210

HOBIS obkladová deska DEZ 210-Kuchyňská obkladová deska 210cm 210 x 1,8 x 50

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

obkladová deska DEZ 240

HOBIS obkladová deska DEZ 240-Kuchyňská obkladová deska 240cm 240 x 1,8 x 50

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

obkladová deska DEZ 270

HOBIS obkladová deska DEZ 270-Kuchyňská obkladová deska 270cm 270 x 1,8 x 50

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

pracovní deska DEP 120

HOBIS pracovní deska DEP 120-Kuchyňská pracovní deska 120cm 120 x 2,8 x 60 Barva: světlý beton

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

pracovní deska DEP 150

HOBIS pracovní deska DEP 150-Kuchyňská pracovní deska 150cm 150 x 2,8 x 60 Barva: světlý beton

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 40 cm aluminium mat

Kuchyňská pracovní deska v šířce 40 cm. Barevné provedení - aluminium mat.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 260 cm travertin světlý

Kuchyňská pracovní deska v šířce 260 cm. Barevné provedení - travertin světlý.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 60 cm - aluminium mat

Kuchyňská pracovní deska v šířce 60 cm. Barevné provedení - aluminium mat.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 120 cm petra béžová

Kuchyňská pracovní deska v šířce 120 cm. Barevné provedení - petra béžová.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK