Deska kuchynska

Pro vyhledávací frázi Deska kuchynska jsme na našem vyhledávači našli 2239 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Deska kuchynska trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 2239 produktů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 80 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 80 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 90 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 90 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 100 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 100 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 120 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 120 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 140 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 140 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 160 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 160 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 180 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 180 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 200 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 200 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 220 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 220 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 240 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 240 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 260 cm – Dub lancelot

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 260 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Dub lancelot. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 40 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 40 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 50 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 50 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 60 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 60 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 80 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 80 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 90 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 90 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 100 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 100 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 120 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 120 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 140 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 140 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 160 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 160 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 180 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 180 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 200 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 200 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 220 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 220 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 240 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 240 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 260 cm – Mramor piemonte

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 260 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení – Mramor piemonte. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 40 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 40 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 50 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 50 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 60 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 60 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 80 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 80 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 90 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 90 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 100 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 100 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 120 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 120 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 140 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 140 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 160 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 160 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 180 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 180 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 200 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 200 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 220 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 220 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 240 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 240 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 260 cm – Dub montana

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 260 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub montana. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 30 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 30 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 40 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 40 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 50 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 50 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 60 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 60 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 80 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 80 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 90 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 90 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 100 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 100 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 120 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 120 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 140 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 140 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 160 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 160 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 180 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 180 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 200 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 200 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 220 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 220 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 240 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 240 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Casarredo Kuchyňská pracovní deska 260 cm – Dub arlington

Dodává se vaše vysněná kuchyň bez desky, nebo ta vaše už potřebuje vyměnit? Pořiďte si kuchyňskou pracovní desku v šířce 260 cm a užívejte si naplno vaření i pečení. Další rozměry jsou: hloubka 60 cm, výška 3,8 cm. Barevné provedení - Dub arlington. Tip: Pořiďte si rovnou i kuchyňský dřez z naší nabídky.

Více informací
Dostupnost: do 35 dnů

Kuchyňská linka MARIJA vanilka

Kuchyňská linka MARIJA 200 cm v barevném provedení dvířka vanilková / korpus dub sonoma / pracovní deska bílá.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů

Kuchyňská linka VIOLA vanilka

Kuchyňská linka VIOLA 260 cm v barevném provedení dvířka vanilková / korpus dub sonoma, pracovní deska bílá.

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Kuchyňská linka AMANDA 2

Kuchyňská linka v barevném provedení skořicový akát/dub navara, korpus wenge, úchytky a granit pracovní deska. Rozměr: 260 cm

Více informací
Dostupnost: do 28 dnů

Nancy - Deska 40 (bílá)

Důvod zařazení do bazarového zboží - naražená hrana desky. Fotografie poškození naleznete v galerii. Kuchyňská deska Nancy slouží k doplnění kuchyňské linky. Deska je vyrobena z materiálu LDTD. Mezi její hlavní výhody patří kvalitní materiál a vysoká odolnost. Barevné provedení dodává minimalistický vzhled a nádech luxusu. Pracovní deska má délku 40 cm. Výhody: kvalitní m...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Nancy - Deska 40 (bílá)

Důvod zařazení do bazarového zboží - naražená hrana desky. Fotografie poškození naleznete v galerii. Kuchyňská deska Nancy slouží k doplnění kuchyňské linky. Deska je vyrobena z materiálu LDTD. Mezi její hlavní výhody patří kvalitní materiál a vysoká odolnost. Barevné provedení dodává minimalistický vzhled a nádech luxusu. Pracovní deska má délku 40 cm. Výhody: kvalitní m...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kuchyňská linka ELIZABETH

Konstrastní bílá dvířka, černé úchytky a pracovní deska v dekoru dubu sonoma. Délka kuchyňské linky 240 cm.

Více informací
Dostupnost: do 21 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK