Gatta puncochove kalhoty dolly l

Pro vyhledávací frázi Gatta puncochove kalhoty dolly l jsme na našem vyhledávači našli 1548 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Gatta puncochove kalhoty dolly l trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1548 produktů

Dámské punčochové kalhoty Vanise 20 DEN ZENIT nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty Vanise 20 DEN ZENIT nero 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené s přídavkem elastanové příze. Punčocháče jsou průsvitn, polomatné a mají zesílenou kalhotkovou část (sed). Složení: 90 % polyamid, 10 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty Vanise 20 DEN ZENIT daino 4-L

Dámské punčochové kalhoty Vanise 20 DEN ZENIT daino 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené s přídavkem elastanové příze. Punčocháče jsou průsvitn, polomatné a mají zesílenou kalhotkovou část (sed). Složení: 90 % polyamid, 10 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty Vanise 20 DEN ZENIT zlatý 4-L

Dámské punčochové kalhoty Vanise 20 DEN ZENIT zlatý 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené s přídavkem elastanové příze. Punčocháče jsou průsvitn, polomatné a mají zesílenou kalhotkovou část (sed). Složení: 90 % polyamid, 10 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty COMFORT STYLE nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty COMFORT STYLE nero 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z moderních pružných oplétaných přízí. Model má pohodlný sed a lem, který při nošení netlačí. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty COMFORT STYLE fumo 4-L

Dámské punčochové kalhoty COMFORT STYLE fumo 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z moderních pružných oplétaných přízí. Model má pohodlný sed a lem, který při nošení netlačí. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty COMFORT STYLE grigio 4-L

Dámské punčochové kalhoty COMFORT STYLE grigio 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z moderních pružných oplétaných přízí. Model má pohodlný sed a lem, který při nošení netlačí. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty MONICA - Mikrovlákno, 20 den grafit 4-L

Dámské punčochové kalhoty MONICA - Mikrovlákno, 20 den grafit 4-L, Dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z mikrovlákna, nejsou průhledné, jsou matné a mají úžasnou žakárovou kalhotkovou část s malým klínem. Složení: 89 % polyamid, 11 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty MONICA - Mikrovlákno, 20 den daino 4-L

Dámské punčochové kalhoty MONICA - Mikrovlákno, 20 den daino 4-L, Dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z mikrovlákna, nejsou průhledné, jsou matné a mají úžasnou žakárovou kalhotkovou část s malým klínem. Složení: 89 % polyamid, 11 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty COMFORT STYLE grafit 4-L

Dámské punčochové kalhoty COMFORT STYLE grafit 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z moderních pružných oplétaných přízí. Model má pohodlný sed a lem, který při nošení netlačí. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty COMFORT STYLE daino 4-L

Dámské punčochové kalhoty COMFORT STYLE daino 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z moderních pružných oplétaných přízí. Model má pohodlný sed a lem, který při nošení netlačí. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty COMFORT STYLE visone 4-L

Dámské punčochové kalhoty COMFORT STYLE visone 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z moderních pružných oplétaných přízí. Model má pohodlný sed a lem, který při nošení netlačí. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Kompresní punčochové kalhoty CONTROL PRESS nero 4-L

Kompresní punčochové kalhoty CONTROL PRESS nero 4-L, Kompresní punčochové kalhoty. Ušité z elastických vláken zajišťujících stupňovanou kompresi, která je prospěšná pro podporu zdravého oběhu v nohách. Zpevněné prsy a paty zvyšují odolnost výrobku a zajišťují správnou polohu na chodidle.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty BYE CELLULITE 20 DEN daino 4-L

Dámské punčochové kalhoty BYE CELLULITE 20 DEN daino 4-L, Dámské punčochové kalhoty. Model je matný, neprůsvitný a je vyrobený ze speciální příze s aktivními minerálními substancemi. Složení: 85 % polyamid, 14 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty BYE CELLULITE 20 DEN zlatý 4-L

Dámské punčochové kalhoty BYE CELLULITE 20 DEN zlatý 4-L, Dámské punčochové kalhoty. Model je matný, neprůsvitný a je vyrobený ze speciální příze s aktivními minerálními substancemi. Složení: 85 % polyamid, 14 % elastan, 1 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty ELLEN - 15 DEN přírodní 4-L

Dámské punčochové kalhoty ELLEN - 15 DEN přírodní 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z opletené lycrové příze Punčocháče jsou matné a nemají vyznačený sed. Složení: 86 % polyamid, 14 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty ARS AMANDI STRIP PANTY CASANDRA nero L

Dámské punčochové kalhoty typu "strip panty". Punčocháče jsou vyrobené z pružné tkaniny se saténovým leskem.

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty BODY SLIMMER nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty BODY SLIMMER nero 4-L, Dámské punčochové kalhoty se speciálním střihem kalhotkové části, která zeštíhluje bříško a tvaruje postavu. BODY SLIMMER jsou komfortní dámské punčochové kalhoty, které se ideálně přizpůsobují tělu, tvarují postavu a korigují linii bříška, které opticky zeštíhlují a zmenšují. Punčocháče jsou při nošení velmi pohodlné. Kalh...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty BODY SLIMMER daino 4-L

Dámské punčochové kalhoty BODY SLIMMER daino 4-L, Dámské punčochové kalhoty se speciálním střihem kalhotkové části, která zeštíhluje bříško a tvaruje postavu. BODY SLIMMER jsou komfortní dámské punčochové kalhoty, které se ideálně přizpůsobují tělu, tvarují postavu a korigují linii bříška, které opticky zeštíhlují a zmenšují. Punčocháče jsou při nošení velmi pohodlné. Kal...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty BODY SLIMMER Béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty BODY SLIMMER béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty se speciálním střihem kalhotkové části, která zeštíhluje bříško a tvaruje postavu. BODY SLIMMER jsou komfortní dámské punčochové kalhoty, které se ideálně přizpůsobují tělu, tvarují postavu a korigují linii bříška, které opticky zeštíhlují a zmenšují. Punčocháče jsou při nošení velmi pohodlné. Ka...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty BODY SLIMMER visone 4-L

Dámské punčochové kalhoty BODY SLIMMER visone 4-L, Dámské punčochové kalhoty se speciálním střihem kalhotkové části, která zeštíhluje bříško a tvaruje postavu. BODY SLIMMER jsou komfortní dámské punčochové kalhoty, které se ideálně přizpůsobují tělu, tvarují postavu a korigují linii bříška, které opticky zeštíhlují a zmenšují. Punčocháče jsou při nošení velmi pohodlné. Ka...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty BODY SLIMMER grafit 4-L

Dámské punčochové kalhoty BODY SLIMMER grafit 4-L, Dámské punčochové kalhoty se speciálním střihem kalhotkové části, která zeštíhluje bříško a tvaruje postavu. BODY SLIMMER jsou komfortní dámské punčochové kalhoty, které se ideálně přizpůsobují tělu, tvarují postavu a korigují linii bříška, které opticky zeštíhlují a zmenšují. Punčocháče jsou při nošení velmi pohodlné. Ka...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty FUNNY - 07 nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty FUNNY - 07 nero 4-L, Vzorované dámské punčochové kalhoty Funny. Punčochové kalhoty jsou vyrobené z příze s jemností 20 DEN a imitují jemnou, hustou a velmi drobnou síťovinu typu "kabaretka". Model nemá vyznačený sed. Špičky nejsou zesílené, a proto jsou punčocháče vhodné do jakéhokoliv typu obuvi. Díky přízi s přídavkem opleteného elastanu LYCRA ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty BODY SLIMMER zlatý 4-L

Dámské punčochové kalhoty BODY SLIMMER zlatý 4-L, Dámské punčochové kalhoty se speciálním střihem kalhotkové části, která zeštíhluje bříško a tvaruje postavu. BODY SLIMMER jsou komfortní dámské punčochové kalhoty, které se ideálně přizpůsobují tělu, tvarují postavu a korigují linii bříška, které opticky zeštíhlují a zmenšují. Punčocháče jsou při nošení velmi pohodlné. Kal...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Hladké bavlněné dámské punčochové kalhoty PROTECT COTTON nero 4-L

Hladké bavlněné dámské punčochové kalhoty PROTECT COTTON nero 4-L, BODY PROTECT - to jsou dámské punčochové kalhoty určené pro těhotné ženy. Díky speciální konstrukci sedu (kalhotkové části) a díky pružné přízi Lycra Soft Comfort jemně nadnáší rostoucí bříško a zároveň netlačí. Zpevnění v ledvinové oblasti odlehčuje zádům a podepírá páteřní svaly. Půlkulatý klín ve předn...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty HOLLY - Stretch 8 DEN nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty HOLLY - Stretch 8 DEN nero 4-L, Letní dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou neobyčejně jemné, nemají vyznačené špičky a mají kalhotkovou část (sed) typu T-band. Model poskytuje v létě pocit komfortu a lehkosti. Složení: 94 % polyamid, 4 % elastan, 2 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty HOLLY - Stretch 8 DEN daino 4-L

Dámské punčochové kalhoty HOLLY - Stretch 8 DEN daino 4-L, Letní dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou neobyčejně jemné, nemají vyznačené špičky a mají kalhotkovou část (sed) typu T-band. Model poskytuje v létě pocit komfortu a lehkosti. Složení: 94 % polyamid, 4 % elastan, 2 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty HOLLY - Stretch 8 DEN visone 4-L

Dámské punčochové kalhoty HOLLY - Stretch 8 DEN visone 4-L, Letní dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou neobyčejně jemné, nemají vyznačené špičky a mají kalhotkovou část (sed) typu T-band. Model poskytuje v létě pocit komfortu a lehkosti. Složení: 94 % polyamid, 4 % elastan, 2 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty HOLLY - Stretch 8 DEN Béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty HOLLY - Stretch 8 DEN béžová 4-L, Letní dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou neobyčejně jemné, nemají vyznačené špičky a mají kalhotkovou část (sed) typu T-band. Model poskytuje v létě pocit komfortu a lehkosti. Složení: 94 % polyamid, 4 % elastan, 2 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty HOLLY - Stretch 8 DEN zlatý 4-L

Dámské punčochové kalhoty HOLLY - Stretch 8 DEN zlatý 4-L, Letní dámské punčochové kalhoty. Punčocháče jsou neobyčejně jemné, nemají vyznačené špičky a mají kalhotkovou část (sed) typu T-band. Model poskytuje v létě pocit komfortu a lehkosti. Složení: 94 % polyamid, 4 % elastan, 2 % bavlna.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN castoro 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN castoro 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Mo...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN nero 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 10 - 10 DEN přírodní 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 10 - 10 DEN přírodní 4-L, Neobyčejně tenké (10 DEN) dámské punčochové kalhoty Laura, které jsou vyrobené z příze s přídavkem Lycry. Punčocháče jsou polomatné a průsvitné. Model využijete zejména v horkých letních dnech. Punčocháče mají jemně zesílené špičky a sed. V pase modelu je guma, která netlačí, která je pohodlná a díky které se punčo...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN ANTILOPE 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN ANTILOPE 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. M...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN zlatý 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN zlatý 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Mode...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN bronzo 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN bronzo 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Mod...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN latte 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN latte 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Mode...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 10 - 10 DEN visone 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 10 - 10 DEN visone 4-L, Neobyčejně tenké (10 DEN) dámské punčochové kalhoty Laura, které jsou vyrobené z příze s přídavkem Lycry. Punčocháče jsou polomatné a průsvitné. Model využijete zejména v horkých letních dnech. Punčocháče mají jemně zesílené špičky a sed. V pase modelu je guma, která netlačí, která je pohodlná a díky které se punčoch...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN playa 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN playa 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Mode...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN Béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN béžová 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Mod...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN lyon 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN lyon 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN fumo 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN fumo 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN grigio 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN grigio 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Mod...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN duny 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN duny 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN topino 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN topino 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Mod...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN sierra 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN sierra 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Mod...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN inka 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN inka 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN daino 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN daino 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Mode...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN grafit 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN grafit 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Mod...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN visone 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN visone 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Mod...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN londýnský 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN londýnský 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 10 - 10 DEN grafit 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 10 - 10 DEN grafit 4-L, Neobyčejně tenké (10 DEN) dámské punčochové kalhoty Laura, které jsou vyrobené z příze s přídavkem Lycry. Punčocháče jsou polomatné a průsvitné. Model využijete zejména v horkých letních dnech. Punčocháče mají jemně zesílené špičky a sed. V pase modelu je guma, která netlačí, která je pohodlná a díky které se punčoch...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 10 - 10 DEN nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 10 - 10 DEN nero 4-L, Neobyčejně tenké (10 DEN) dámské punčochové kalhoty Laura, které jsou vyrobené z příze s přídavkem Lycry. Punčocháče jsou polomatné a průsvitné. Model využijete zejména v horkých letních dnech. Punčocháče mají jemně zesílené špičky a sed. V pase modelu je guma, která netlačí, která je pohodlná a díky které se punčocháč...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 10 - 10 DEN zlatý 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 10 - 10 DEN zlatý 4-L, Neobyčejně tenké (10 DEN) dámské punčochové kalhoty Laura, které jsou vyrobené z příze s přídavkem Lycry. Punčocháče jsou polomatné a průsvitné. Model využijete zejména v horkých letních dnech. Punčocháče mají jemně zesílené špičky a sed. V pase modelu je guma, která netlačí, která je pohodlná a díky které se punčochá...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 10 - 10 DEN daino 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 10 - 10 DEN daino 4-L, Neobyčejně tenké (10 DEN) dámské punčochové kalhoty Laura, které jsou vyrobené z příze s přídavkem Lycry. Punčocháče jsou polomatné a průsvitné. Model využijete zejména v horkých letních dnech. Punčocháče mají jemně zesílené špičky a sed. V pase modelu je guma, která netlačí, která je pohodlná a díky které se punčochá...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN MOKA 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 20 - 20 DEN MOKA 4-L, Klasické a univerzální dámské punčochové kalhoty s jemností 20 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z polyamidu s přídavkem lycry. Model je pružný a ideálně přiléhá k tělu. Punčocháče jsou hladké, polomatné a jsou k dostání v široké paletě barev - od světlých tělových odstínů béžové, přes šedou, grafitovou až po černou. Model...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LAURA 10 - 10 DEN béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty LAURA 10 - 10 DEN béžová 4-L, Neobyčejně tenké (10 DEN) dámské punčochové kalhoty Laura, které jsou vyrobené z příze s přídavkem Lycry. Punčocháče jsou polomatné a průsvitné. Model využijete zejména v horkých letních dnech. Punčocháče mají jemně zesílené špičky a sed. V pase modelu je guma, která netlačí, která je pohodlná a díky které se punčoch...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Hladké bavlněné dámské punčochové kalhoty PROTECT COTTON nero 4-L

BODY PROTECT - to jsou dámské punčochové kalhoty určené pro těhotné ženy. Díky speciální konstrukci sedu (kalhotkové části) a díky pružné přízi Lycra Soft Comfort jemně nadnáší rostoucí bříško a zároveň netlačí. Zpevnění v ledvinové oblasti odlehčuje zádům a podepírá páteřní svaly. Půlkulatý klín ve přední části usnadňuje roztahování kalhotkové části spolu s rostoucím obv...

Více informací
Dostupnost: skladem

Dámské punčochové kalhoty FUNNY - 08 nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty FUNNY - 08 nero 4-L, Vzorované dámské kalhoty Funny. Punčocháče jsou vyrobené z příze s jemností 20 DEN, která imituje jemnou, hustou a drobnou síťovinu typu "kabaretka". Model nemá vyznačený sed. Špičky nejsou zesílené, proto jsou punčocháče vhodné do každého typu obuvi. Díky použití příze s přídavkem opletené Lycry Satin Sheers má model elegant...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty FUNNY - 09 LYCRA nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty FUNNY - 09 LYCRA nero 4-L, Vzorované punčocháče Funny z příze 20 DEN imitují jemnou, hustou a velmi jemnou síťovinu kabaretního typu. Nemají označenou sekci kalhotek. Tento model také nemá výztuhu v oblasti špičky, takže se hodí do všech typů obuvi. Použití splétané elastanové příze LYCRA Satin Sheers zajišťuje elegantní, matný vzhled a dokonalé ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Dámské punčochové kalhoty LOVELY 20 -07 nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty LOVELY 20 -07 nero 4-L, Dámské vzorované punčocháče 20 den.Stojí za zmínku, že módní vzory na punčochách se mění s trendy, takže vzor na krásných punčochách je róy stylistický prvek, přizpůsobený aktuálním preferencím dámské módy.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK