Gatta puncochove kalhoty dolly l

Pro vyhledávací frázi Gatta puncochove kalhoty dolly l jsme na našem vyhledávači našli 1548 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Gatta puncochove kalhoty dolly l trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 1548 produktů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Estella 15 den visone/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Estella 15 den visone/odc.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty s jemností 15 DEN. Punčocháče jsou vyrobené z lycrové příze. Model je průsvitný a polomatný. Kalhotková část má tvar typu "T-Band".

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Rosalia 40 den 2-4 frappe/odd.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Rosalia 40 den 2-4 frappe/odd.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z mikrovlákna s jemností 40 DEN. Model není průsvitný, je matný a nemá vyznačený sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Rosalia 40 den 2-4 džíny/jeansy.modrá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Rosalia 40 den 2-4 džíny/jeansy.modrá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z mikrovlákna s jemností 40 DEN. Model není průsvitný, je matný a nemá vyznačený sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Rosalia 40 den 2-4 nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Rosalia 40 den 2-4 nero/černá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z mikrovlákna s jemností 40 DEN. Model není průsvitný, je matný a nemá vyznačený sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 10 den 2-4 grafit/dek.šedá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 10 den 2-4 grafit/dek.šedá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z elastanové příze s jemností 10 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Špičky jsou lehce zesílené.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Punčochové kalhoty Gatta Rosalia 60 den 2-4 grafit/dek.šedá 4-L

Punčochové kalhoty Gatta Rosalia 60 den 2-4 grafit/dek.šedá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z mikrovlákna. Punčocháče jsou neprůhledné, matné a nemají vyznačený sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 antilopa/dec.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 antilopa/dec.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 béžová/dec.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 béžová/dec.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 bronzo/odd.hnědá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 bronzo/odd.hnědá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 dune/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 dune/odc.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 fumo/odc.šedá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 fumo/odc.šedá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 golden/odd.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 golden/odd.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 grafit/dek.šedá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 grafit/dek.šedá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 grigio/odd.šedá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 grigio/odd.šedá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 inka/odc.hnědá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 inka/odc.hnědá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 latte/odd.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 latte/odd.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 lyon/dec.hnědá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 lyon/dec.hnědá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 moka/odc.hnědá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 moka/odc.hnědá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 nero/černá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 playa/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 playa/odc.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 sabbia/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 sabbia/odc.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 sierra/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 sierra/odc.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 topino/odc.šedá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 topino/odc.šedá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 visone/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 visone/odc.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 béžová/dec.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 béžová/dec.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "filanca" (elastil). Punčocháč jsou poloprůsvitné, matné a mají zesílený sed s malým klínem. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 bronzo/odd.hnědá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 bronzo/odd.hnědá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "filanca" (elastil). Punčocháč jsou poloprůsvitné, matné a mají zesílený sed s malým klínem. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 daino/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 daino/odc.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "filanca" (elastil). Punčocháč jsou poloprůsvitné, matné a mají zesílený sed s malým klínem. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 fumo/odc.šedá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 fumo/odc.šedá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "filanca" (elastil). Punčocháč jsou poloprůsvitné, matné a mají zesílený sed s malým klínem. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 golden/odd.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 golden/odd.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "filanca" (elastil). Punčocháč jsou poloprůsvitné, matné a mají zesílený sed s malým klínem. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 grafit/dek.šedá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 grafit/dek.šedá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "filanca" (elastil). Punčocháč jsou poloprůsvitné, matné a mají zesílený sed s malým klínem. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 grigio/odd.šedá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 grigio/odd.šedá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "filanca" (elastil). Punčocháč jsou poloprůsvitné, matné a mají zesílený sed s malým klínem. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 inka/odc.hnědá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 inka/odc.hnědá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "filanca" (elastil). Punčocháč jsou poloprůsvitné, matné a mají zesílený sed s malým klínem. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 lyon/dec.hnědá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 lyon/dec.hnědá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "filanca" (elastil). Punčocháč jsou poloprůsvitné, matné a mají zesílený sed s malým klínem. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 nero/černá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "filanca" (elastil). Punčocháč jsou poloprůsvitné, matné a mají zesílený sed s malým klínem. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 visone/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Sofia 20 den 3-4 visone/odc.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "filanca" (elastil). Punčocháč jsou poloprůsvitné, matné a mají zesílený sed s malým klínem. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 daino/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Julia 15 den 1-4 daino/odc.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z příze typu "stretch". Punčocháče jsou průsvitné, polomatné a mají zesílený sed. Složení: 100 % polyamid.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 20 den 1-4 moka/odc.hnědá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 20 den 1-4 moka/odc.hnědá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z lycry s jemností 20 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed i špičky.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Rosalia 40 den 2-4 moka/odc.hnědá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Rosalia 40 den 2-4 moka/odc.hnědá 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z mikrovlákna s jemností 40 DEN. Model není průsvitný, je matný a nemá vyznačený sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 10 den 2-4 visone/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Laura 10 den 2-4 visone/odc.béžová 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z elastanové příze s jemností 10 DEN. Model je polomatný, průsvitný a má zesílený sed. Špičky jsou lehce zesílené.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Mosaica wz.02 20 den 2-4 nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Mosaica wz.02 20 den 2-4 nero 4-L, Dámské punčochové kalhoty 20 den - z pletené elastanové příze - matt - vzorované - mírné zesílení na špičkách - bez označených kalhotek - malý klín Složení: 92 % polyamid, 8 % elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Mosaica wz.01 20 den 2-4 nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Mosaica wz.01 20 den 2-4 nero 4-L, Dámské punčochové kalhoty 20 den - z pletené elastanové příze - matt - vzorované - mírné zesílení na špičkách - bez označených kalhotek - malý klín Složení: 91 % polyamid, 9 % elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Pixi wz.02 20 den 2-4 nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Pixi wz.02 20 den 2-4 nero 4-L, Dámské punčochové kalhoty 20 den - pletená elastanová příze, matná - jemný vzor - bez označených kalhotek a výztuh na nohou - malý klín Složení: 90% polyamid, 10% elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Fancy wz.15 20 den 2-4 nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Fancy wz.15 20 den 2-4 nero 4-L, Dámské punčochové kalhoty 20 den - z pletené elastanové příze - matt - vzorované - mírné zesílení na špičkách - bez označených kalhotek - malý klín Složení: 89 % polyamid, 11 % elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Fortissima 15 den golden/odd.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Fortissima 15 den golden/odd.béžová 4-L, Kvalitní punčochové kalhoty ušité s podílem inovovaného vlákna Lycra Fusion. Díky tomuto vláknu se dírky a trhlinky nebudu dále rozjíždět do oka.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Senza Dita 10 den daino/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Senza Dita 10 den daino/odc.béžová 4-L, Tenké dámské punčochové kalhoty s jemností 10 DEN. Punčocháče jsou ideální do obuvi s odhalenými špičkami. Model nemá vyznačený sed. Složení: 87 % polyamid, 13 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Nais 20 den nero-stříbrná/černá-stříbrná 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Nais 20 den nero-stříbrná/černá-stříbrná 4-L, Dámské punčochové kalhoty, které jsou vyrobené z elastanové příze opletené lurexovou přízí. Model má vyznačený sed s bavlněným klínem.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Loretta wz.149 50 den 2-4 nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Loretta wz.149 50 den 2-4 nero 4-L, Dámské punčochové kalhoty 50 den - vzorované - z měkkého mikrovlákna - s malým klínem - matt Složení: 93 % polyamid, 7 % elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Girl-Up nr 01 nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Girl-Up nr 01 nero/černá 4-L, Úžasné dámské punčochové kalhoty, které imitují punčochy. Model nemá vyznačený sed. Složení: 94 % polyamid, 6 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Brigitte nr 01 béžová/dec.béžová 3/4-M/L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Brigitte nr 01 béžová/dec.béžová 3/4-M/L, Dámské síťované punčochové kalhoty typu "kabaretka". Punčocháče jsou vyrobené z opletené lycrové příze.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Punčochové kalhoty Gatta Rosalia 100 den 2-4 grafit/dek.šedá 4-L

Punčochové kalhoty Gatta Rosalia 100 den 2-4 grafit/dek.šedá 4-L, Dámské punčochové kalhoty s jemností 100 DEN, které jsou vyrobené z mikrovlákna. Punčocháče jsou neprůhledné, matné a nemají vyznačený sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Punčochové kalhoty Gatta Rosalia 100 den 2-4 nero/černá 4-L

Punčochové kalhoty Gatta Rosalia 100 den 2-4 nero/černá 4-L, Dámské punčochové kalhoty s jemností 100 DEN, které jsou vyrobené z mikrovlákna. Punčocháče jsou neprůhledné, matné a nemají vyznačený sed.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Brigitte nr 05 grafit/dek.šedá 3/4-M/L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Brigitte nr 05 grafit/dek.šedá 3/4-M/L, Dámské punčochové kalhoty se vzorem hrubší síťoviny typu "kabaretka". Punčocháče jsou vyrobené z opletené elastanové příze. Složení: 80 % polyamid, 20 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta| Brigitte nr 06 nero/černá 3/4-M/L

Dámské punčochové kalhoty Gatta| Brigitte nr 06 nero/černá 3/4-M/L, Dámské, drobně síťované punčochové kalhoty typu "kabaretka". Punčocháče jsou vyrobené z lycry a jsou měkké a příjemné na dotyk.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Fortissima 15 den nero/černá 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Fortissima 15 den nero/černá 4-L, Kvalitní punčochové kalhoty ušité s podílem inovovaného vlákna Lycra Fusion. Díky tomuto vláknu se dírky a trhlinky nebudu dále rozjíždět do oka.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Fortissima 15 den visone/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Fortissima 15 den visone/odc.béžová 4-L, Kvalitní punčochové kalhoty ušité s podílem inovovaného vlákna Lycra Fusion. Díky tomuto vláknu se dírky a trhlinky nebudu dále rozjíždět do oka.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Senza Dita 10 den dune/odc.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Senza Dita 10 den dune/odc.béžová 4-L, Tenké dámské punčochové kalhoty s jemností 10 DEN. Punčocháče jsou ideální do obuvi s odhalenými špičkami. Model nemá vyznačený sed. Složení: 87 % polyamid, 13 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Senza Dita 10 den golden/odd.béžová 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Senza Dita 10 den golden/odd.béžová 4-L, Tenké dámské punčochové kalhoty s jemností 10 DEN. Punčocháče jsou ideální do obuvi s odhalenými špičkami. Model nemá vyznačený sed. Složení: 87 % polyamid, 13 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Brigitte nr 05 nero/černá 3/4-M/L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Brigitte nr 05 nero/černá 3/4-M/L, Dámské punčochové kalhoty se vzorem hrubší síťoviny typu "kabaretka". Punčocháče jsou vyrobené z opletené elastanové příze. Složení: 80 % polyamid, 20 % elastan.

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Softi-Comfi 50 den 2-4 nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Softi-Comfi 50 den 2-4 nero 4-L, Dámské neprůhledné punčochové kalhoty - mikrovlákno 50 den - měkké na dotek - ozdobná gumička se silikonem v pase - bez označených kalhotek Složení: 95% polyamid, 5% elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů

Dámské punčochové kalhoty Gatta Savage wz.02 50 den 2-4 nero 4-L

Dámské punčochové kalhoty Gatta Savage wz.02 50 den 2-4 nero 4-L, Dámské punčochové kalhoty 50 den - vzorované - z měkkého mikrovlákna - označené kalhotky - s malým klínem - matt Složení: 90% polyamid, 10% elastan

Více informací
Dostupnost: do 5 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK