Knihy doba jedova a covidova
Pro vyhledávací frázi Knihy doba jedova a covidova jsme na našem vyhledávači našli 37 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Knihy doba jedova a covidova trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Knihy Doba jedová a covidová
POPIS Každá kapitola je doplněna odkazy na populární i vědeckou literaturu. Čtenářům se tak dostává do rukou ZCELA OJEDINĚLÁ PŘÍRUČKA PRO SNADNĚJŠÍ PŘEHLED nejen o nebezpečných jedech, ale také o coronaviru SARS-CoV-2, který se poprvé objevil koncem roku 2019 v čínském Wu-chanu a je příčinou současné celosvětové pandemie.
Více informacíDOBA JEDOVÁ A COVIDOVÁ
Autoři prof. Anna Strunecká a prof. Jiří Patočka, vysoce erudovaní a mezinárodně uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikologie, nabízejí fundovanou odpověď přístupnou a srozumitelnou formou. Knížka Doba jedová se stala bestsellerem populárně naučné literatury již po svém prvním vydání v roce 2011. Nynější aktualizované vydání nemohlo pominout, že kromě jedů nás...
Více informacíDOBA JEDOVÁ A COVIDOVÁ
Autoři prof. Anna Strunecká a prof. Jiří Patočka, vysoce erudovaní a mezinárodně uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikologie, nabízejí fundovanou odpověď přístupnou a srozumitelnou formou. Knížka Doba jedová se stala bestsellerem populárně naučné literatury již po svém prvním vydání v roce 2011. Nynější aktualizované vydání nemohlo pominout, že kromě jedů nás...
Více informacíDoba jedová a covidová
Chcete vědět, jak zdravě žít i v současné nelehké době? Jak se bránit před mnoha zdravotními riziky a neověřenými radami? Autoři prof. Anna Strunecká a prof. Jiří Patočka, vysoce erudovaní a mezinárodně uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikologie, nabízejí fundovanou odpověď přístupnou a srozumitelnou formou. Knížka Doba jedová se stala bestsellerem populárně ...
Více informacíDoba jedová a covidová
Chcete vědět, jak zdravě žít i v současné nelehké době? Jak se bránit před mnoha zdravotními riziky a neověřenými radami? Autoři prof. Anna Strunecká a prof. Jiří Patočka, vysoce erudovaní a mezinárodně uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikologie, nabízejí fundovanou odpověď přístupnou a srozumitelnou formou. Knížka Doba jedová se stala bestsellerem populárně n...
Více informacíDOBA JEDOVÁ A COVIDOVÁ
Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc., Prof. RNDr. Jiří Patočka, DrSc.
Více informacíDoba jedová a covidová - Anna Strunecká
Chcete vědět, jak zdravě žít i v současné nelehké době? Jak se bránit před mnoha zdravotními riziky a neověřenými radami? Autoři prof. Anna Strunecká a prof. Jiří Patočka, vysoce erudovaní a mezinárodně uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikologie, nabízejí fundovanou odpověď přístupnou a srozumitelnou formou. Knížka Doba jedová se stala bestsellerem populárně n...
Více informacíDoba jedová a covidová - Jiří Patočka
<p></p><p> Chcete vědět, jak zdravě žít i v současné nelehké době?<br /> Jak se bránit před mnoha zdravotními riziky a neověřenými radami?</p> <p> Autoři prof. Anna Strunecká a prof. Jiří Patočka, vysoce erudovaní a mezinárodně uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikologie, nabízejí fundovanou odpověď přístupnou a srozumitel...
Více informacíKnihy Doba jedová 5 (Jeffrey M. Smith)
Kniha Doba jedová 5 zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách – levá strana podává stručný a jasný přehled problematiky vhodný pro méně zasvěcené čtenáře, n...
Více informacíKnihy Doba jedová 3 (Stacy Malkanová)
Kromě mnoha znepokojujících faktů se v knize Doba jedová 3 dočtete o boji aktivistek za bezpečnější kosmetiku. Ženy navštívily představitele největších mezinárodních kosmetických společností a položily jim několik nepohodlných otázek. Firmy jim sice zavíraly dveře před nosem, mýtus o kráse se však začal bortit a toxická tajemství spolu s paradoxy kosmetického průmyslu vyc...
Více informacíKnihy Doba jedová 4 (Sherrill Sellmanová)
Sherill Sellmanová považuje přirozenou hormonální rovnováhu za základ tělesného i psychického zdraví ženy v každém věku. V knize Doba jedová 4 - hormony upozorňuje na nebezpečí syntetických hormonů v podobě léků, jako je hormonální antikoncepce či hormonální substituční léčba, na endokrinní disruptory v životním prostředí a na další faktory, které mají negativní dopad na ...
Více informacíDoba jedová a covidová (978-80-87494-38-7)
Kniha - autor Anna Strunecká; Jiří Patočka, 328 stran, česky Chcete vědět, jak zdravě žít i v současné nelehké době? Jak se bránit před mnoha zdravotními riziky a neověřenými radami?Autoři prof. Anna Strunecká a prof. Jiří Patočka, vysoce erudovaní a mezinárodně uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikologie, nabízejí fundovanou odpověď přístupnou a srozumitelno...
Více informacíDoba jedová a covidová - Anna Strunecká; Jiří Patočka
Anotace: Chcete vědět, jak zdravě žít i v současné nelehké době? Jak se bránit před mnoha zdravotními riziky a neověřenými radami? Autoři prof. Anna Strunecká a prof. Jiří Patočka, vysoce erudovaní a mezinárodně uznávaní odborníci v oblasti biomedicíny a toxikologie, nab&ia...
Více informacíDoba jedová a covidová - Anna Strunecká, Jiří Patočka
Čtenářům se dostává do rukou zcela ojedinělá příručka pro snadnější přehled nejen o nebezpečných jedech, ale také o coronaviru SARS-CoV-2, který se poprvé objevil koncem roku 2019 v čínském Wu-chanu a je příčinou současné celosvětové pandemie.
Více informacíKnihy Doba jedová 2 (prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc., prof. RNDr. Jiří Patočka, DrSc.)
Žijeme opravdu v době jedové? Odpovědi na tuto a mnoho dalších otázek inspirovaných knihou Doba jedová přináší publikace Doba jedová 2. Autoři nabízejí čtenářům poutavé čtení o běžných nápojích, nových typech potravin i o úskalích a rizicích konzumace sladkostí. Strunecká a Patočka, odborníci na biochemii, toxikologii, neurofarmakologii a biomedicínu, čtenářům opět srozu...
Více informacíKnihy Doba jedová 6 - Špína, hygiena, imunita, alergie (B. Brett Finlay, PhD., Marie-Claire Arrietová, PhD.)
Kniha Doba jedová 6 - Špína, hygiena, imunita, alergie se zrodila na základě pochopení, že studie v naší laboratoři - a v laboratořích několika dalších badatelů - prokazují, že mikrobi doopravdy ovlivňují zdraví dítěte.
Více informacíDoba jedová 5
Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách – levá strana podává stručný a jasný přehled problematiky vhodný pro méně zasvěcené čtenáře, na pravé jsou s...
Více informacíDoba jedová 9
Je „bílé zlato“ ve skutečnosti „bílým jedem“? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této látky ve všech jejích podobách neustále stoupá, je obsažena téměř ve všem – v snídaňových cereáliích, osvěžujících nápojích, ve zmrzlině i c...
Více informacíDoba jedová 9 - Cukr
Je „bílé zlato“ ve skutečnosti „bílým jedem“? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této látky ve všech jejích podobách neustále stoupá, je obsažena téměř ve všem – v snídaňových cereáliích, osvěžujících nápojích, ve zmrzlině i c...
Více informacíDoba jedová 9 - Gary Taubes
Je „bílé zlato“ ve skutečnosti „bílým jedem“? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této látky ve všech jejích podobách neustále stoupá, je obsažena téměř ve všem – v snídaňových cereáliích, osvěžujících nápojích, ve zmrzlině i c...
Více informacíDoba jedová 5 - Jeffrey M. Smith
Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách – levá strana podává stručný a jasný přehled problematiky vhodný pro méně zasvěcené čtenáře, na pravé jsou s...
Více informacíDoba jedová 5 - Geneticky modifikované potraviny
Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách – levá strana podává stručný a jasný přehled problematiky vhodný pro méně zasvěcené čtenáře, na pravé jsou s...
Více informacíDoba jedová 9 - Cukr - Gary Taubes
<p></p><p> Je „bílé zlato“ ve skutečnosti „bílým jedem“? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této látky ve všech jejích podobách neustále stoupá, je obsažena téměř ve všem – v snídaňových cereáliích, osvěžují...
Více informacíDoba jedová 9 - Cukr - Gary Taubes
Anotace: Je "bílé zlato" ve skutečnosti "bílým jedem"? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této l&aa...
Více informacíKnihy Jak přežít dobu jedovou? (Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.)
Kniha Jak přežít dobu jedovou? shrnuje varování před největšími a skrytými jedy současné doby, autorka se věnuje umělým barvivům, rizikům konzumace sóji či populárního MMS. Knížka také přináší stručná doporučení pro orientaci čtenáře, jak se v každodenním životě chránit před rozšířenými civilizačními nemocemi.
Více informacíDoba jedová 5 - Geneticky modifikované potraviny - Jeffrey M. Smith
<p></p><p> Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách – levá strana podává stručný a jasný přehled problematiky vhodný pro méně zasv...
Více informacíDoba jedová 5: Genetická ruleta (978-80-7387-924-2)
Kniha - autor Jeffrey M. Smith, 528 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách – levá strana podává struč...
Více informacíDoba jedová 9 - Cukr (978-80-755-3342-5)
Elektronická kniha - autor Gary Taubes, 416 stran Je „bílé zlato“ ve skutečnosti „bílým jedem“? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této látky ve všech jejích podobách neustále stoupá, je obsažena téměř ve všem – v snídaňových...
Více informacíDoba jedová 9: Cukr (978-80-7553-342-5)
Kniha - autor Gary Taubes, 216 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Je „bílé zlato“ ve skutečnosti „bílým jedem“? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této látky ve všech jejích podobách neustále stoupá, je obsažena té...
Více informacíDoba jedová 5 - Genetická ruleta - Jeffrey M. Smith
Anotace: Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustrá...
Více informacíDoba jedová 5: geneticky modifikované potraviny - Smith Jeffrey M. (Genetic Roulette)
Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách – levá strana podává stručný a jasný přehled problematiky vhodný pro méně zasvěcené čtenáře, na pravé jsou s...
Více informacíKnihy o zdraví
Žijeme opravdu v době jedové? Odpovědi na tuto a mnoho dalších otázek inspirovaných knihou Doba jedová autorů Anny Strunecké a Jiřího Patočky přináší publikace Doba jedová 2.
Více informacíNakupujeme s rozumem, vaříme s chutí
Jak nakoupit, uvařit a sníst přiměřenou porci Pokračování edice Hubneme s rozumem a bestselleru Hubneme s rozumem tvořivě tentokrát obsahuje komplexní návod k aktivní tvorbě jídelníčku. Chroničtí dietáři vědí, že není takový problém zhubnout, ale váhové úbytky si udržet. Kniha je proto univerzálním průvodcem pro všechny, kteří chtějí hubnout s rozumem a přitom si pochutn...
Více informacíNakupujeme s rozumem Vaříme s chutí
Jak nakoupit, uvařit a sníst přiměřenou porciPokračování edice Hubneme s rozumem a bestselleru Hubneme s rozumem tvořivě tentokrát obsahuje komplexní návod k aktivní tvorbě jídelníčku. Chroničtí dietáři vědí, že není takový problém zhubnout, ale váhové úbytky si udržet. Kniha je proto univerzálním průvodcem pro všechny, kteří chtějí hubnout s rozumem a přitom si pochutnat...
Více informacíNakupujeme s rozumem, vaříme s chutí
Jak nakoupit, uvařit a sníst přiměřenou porci Pokračování edice Hubneme s rozumem a bestselleru Hubneme s rozumem tvořivě tentokrát obsahuje komplexní návod k aktivní tvorbě jídelníčku. Chroničtí dietáři vědí, že není takový problém zhubnout, ale váhové úbytky si udržet. Kniha je proto univerzálním průvodcem pro všechny, kteří chtějí hubnout s rozumem a přitom si pochutna...
Více informacíNakupujeme s rozumem Vaříme s chutí - Iva Málková, Jana Dostálová - 17x24, Sleva 400%
Porce právě pro vás. Pokračování edice Hubneme s rozumem a bestselleru Hubneme s rozumem tvořivě tentokrát obsahuje komplexní návod k aktivní tvorbě jídelníčku. Chroničtí dietáři vědí, že není takový problém zhubnout, ale váhové úbytky si udržet. Kniha je proto univerzálním průvodcem pro všechny, kteří chtějí hubnout s rozumem a přitom si pochutnat, pro ty, kteří si chtěj...
Více informacíNakupujeme s rozumem, vaříme s chutí - Jana Dostálová
<p></p><p> Pokračování edice <strong>Hubneme s rozumem</strong> a bestselleru Hubneme s rozumem tvořivě tentokrát obsahuje komplexní návod k aktivní tvorbě jídelníčku. Chroničtí dietáři vědí, že není takový problém zhubnout, ale váhové úbytky si udržet. Kniha je proto univerzálním průvodcem pro všechny, kteří chtějí hubnout s rozumem a přito...
Více informacíPodobné fráze: doba jedova a covidova | doba jedova a covidova anna strunecka | doba jedova a covidova jiri patocka | doba jedova a covidova 978 80 87494 38 7 | knihy doba jedova 5 jeffrey m smith | knihy doba jedova 3 stacy malkanova | knihy doba jedova 4 sherrill sellmanova | doba jedova anna strunecka | doba jedova 2 anna strunecka | doba jedova strunecka anna | strunecka anna doba jedova 2 | doba jedova 2 strunecka anna | strunecka anna drsc doba jedova 2 | doba jedova strunecka anna patocka jiri | doba jedova 2 strunecka anna 14x20 | doba jedova 2 strunecka anna patocka jiri | doba jedova anna strunecka paperback | doba jedova anna strunecka jiri patocka | doba jedova jiri patocka anna strunecka | doba jedova 8 harriet a washington | strunecka anna patocka jiri doba jedova