Otoupal pavel sedlackova hana technologie pripravy pokrmu 1

Nalezeno 4 produkty

Technologie přípravy pokrmů 1

Hana Sedláčková; Pavel OtoupalUčebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyFORTUNA

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková; Pavel Otoupal

Anotace: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výrob...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Technologie přípravy pokrmů 1. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK