Technologie pripravy pokrmu 1 dil
Pro vyhledávací frázi Technologie pripravy pokrmu 1 dil jsme na našem vyhledávači našli 234 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Technologie pripravy pokrmu 1 dil trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Technologie přípravy pokrmů 1
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom pot...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1
Hana Sedláčková; Pavel OtoupalUčebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyFORTUNA
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2
Hana SedláčkováFORTUNA 2007Kniha, čeština, 86 stran
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3
Hana Sedláčková; Miloš SládekUčebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyFORTUNA 2004, edice UčebniceKniha, čeština, 96 stran
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4
Hana SedláčkováUčebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyFORTUNA, edice UčebniceKniha, čeština, 96 stran
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3
Hana SedláčkováUčebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyFORTUNA 2008, edice UčebniceKniha, čeština, 96 stran
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5
Hana SedláčkováUčebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyFORTUNA 2009Kniha, čeština, 144 stran
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4
Hana SedláčkováUčebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyFORTUNA 2009, edice UčebniceKniha, čeština, 96 stran
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková - A4
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezp...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1, 3. vydání - Pavel Otoupal
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana - A4
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti je...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková - A4
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás n...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
<p>Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé mož...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro kuchaře a číšníky - Matejka, Balogová
První díl učebnice pro střední odborná učiliště a hotelové školy..
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání FORTUNA - JUDr. František Talián
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana - A4, brožovaná
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, dále přípravě pokrmů z vnitřností a z masa mletého
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková - A4, brožovaná
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Čtvrtý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z drůbeže, ryb a zvěřiny.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana - A4, brožovaná
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Druhý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se zabývá přílohami a hlavními pokrmy, dále také moučníky a nákypy.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce použí...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
Anotace: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výrob...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Více informacíStrojírenská technologie 3, 1. díl
Učebnice seznamuje se zásadami přípravy materiálu (polotovarů), tj. rovnání, orýsování aj. Uvádí principy metod dělení materiálu, strojního obrábění kovů (soustružení, frézování, vrtání, vyhrubování, vystružování a zahlubování, vyvrtávání, hoblování a obrážení, protahování a protlačování, výroby závitů, výroby ozubených kol, broušení), dokončovacích operací obrábění (hono...
Více informacíStrojírenská technologie 3, 1. díl - Řasa, Gabriel
Anotace: METODY, STROJE A NÁSTROJE PRO OBRÁBĚNÍ. Učebnice seznamuje se zásadami přípravy materiálu (polotovarů), tj. rovnání, orýsování aj. Uvádí principy metod dělení materiálu, strojního obrábění kovů (soustružení, frézování, vrtání, vyhrubování, vystružování a zahlubování, vyvrtávání, hoblování a obrážení, protahování a protlačování, výroby závitů, výroby ozubených kol...
Více informacíKuchařské práce, technologie - 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - Čermáková L.,Vybíralová I.
Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na o...
Více informacíKuchařské práce, technologie - 1. díl (pro 1. ročník OU) - Šindelková Alena - A4, rozsah 92 stran, čtyřbarevný tisk, vazba brožovaná
Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, ...
Více informacíTechnologie v kostce, 1. vydání - Karel Štěpánek
<p>Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – ...
Více informacíLAUBEN Bazar - Lauben DualZone® Air Fryer 8000BC - poškozený obal
Horkovzdušná fritéza s dvěma koši, celkový objem 8 l, individuální nastavení obou košů zvlášť, možnost přípravy hlavního jídla a přílohy naráz, osvětlení interiéru, průhledná okénka pro vizuální kontrolu pokrmu, 8 přednastavených programů, možnost manuální úpravy času a teploty, technologie Cool Touch a Dualzone, funkce předehřátí a synchronizované ukončení, přehledný do...
Více informacíVestavná mikrovlnná trouba Whirlpool W11I MS180
PARNÍ multifunkční trouba W11I MS180 z nové řady W Collection. Nový 4,5 palcový barevný displej vám zajistí přehledné a snadné ovládání. Parní trouba využívá technologie 6.SMYSL, která zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěny perfektní výsledky. Výhody: dokonale propracované detaily mikrovlnné tro...
Více informacíTefal YV970015 Actifry Genius XL 2v1 (YV970015)
Horkovzdušná fritéza horkovzdušná, příkon 1500 W, technologie Dual Motion s automatickou míchací lopatkou, 2 oddělené varné zóny pro přípravu dvou jídel najednou, kapacita 1,7 kg až pro 8 osob, 9 režimů přípravy pokrmů, max teplota 220 °C, min teplota 70 °C, časovač, inteligentní dotykový displej, možnost odloženého startu a ohřívání, nádoba s nepřilnavým povrchem, průhle...
Více informacíPodobné fráze: technologie pripravy pokrmu 1 | technologie pripravy pokrmu 5 dil | technologie pripravy pokrmu 3 dil | technologie pripravy pokrmu 4 dil | technologie pripravy pokrmu 2 dil | technologie pripravy pokrmu 1 sedlackova | nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 1 | technologie pripravy pokrmu 1 2 vydani | technologie pripravy pokrmu i | technologie pripravy pokrmu 2 | technologie pripravy pokrmu | technologie pripravy pokrmu 4 | technologie pripravy pokrmu 5 | technologie pripravy pokrmu 6 | technologie pripravy pokrmu 3 | technologie pripravy pokrmu 2 2 vydani | technologie pripravy pokrmu 3 2 vydani | technologie pripravy pokrmu 5 2 vydani | technologie pripravy pokrmu 4 2 vydani | nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 5 | nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 3 | nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 4 | nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 2 | strojirenska technologie 1 1 dil | strojirenska technologie 2 1 dil | strojirenska technologie 1 2 dil | strojirenska technologie 3 1 dil | strojirenska technologie 1 1 dil kolektiv | digitalni technologie ve vyuce 1 dil | strojirenska technologie 3 1 dil j rasa | technologie zpracovani kovu 1 dil