Technologie pripravy pokrmu 4 dil

Pro vyhledávací frázi Technologie pripravy pokrmu 4 dil jsme na našem vyhledávači našli 206 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Technologie pripravy pokrmu 4 dil trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 206 produktů

Technologie přípravy pokrmů 4

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 4

Hana SedláčkováUčebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyFORTUNA, edice UčebniceKniha, čeština, 96 stran

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4

Hana SedláčkováUčebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyFORTUNA 2009, edice UčebniceKniha, čeština, 96 stran

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 1

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 3

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 5

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 6

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 6

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 1

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom pot...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková - A4, brožovaná

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Čtvrtý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z drůbeže, ryb a zvěřiny.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce použí...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana - A4

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti je...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková - A4

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás n...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

<p>Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé mož...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková - A4

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezp...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1, 3. vydání - Pavel Otoupal

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání FORTUNA - JUDr. František Talián

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana - A4, brožovaná

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, dále přípravě pokrmů z vnitřností a z masa mletého

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana - A4, brožovaná

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Druhý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se zabývá přílohami a hlavními pokrmy, dále také moučníky a nákypy.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková

Anotace: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výrob...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Technologie přípravy pokrmů 4. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro kuchaře a číšníky - Matejka, Balogová

První díl učebnice pro střední odborná učiliště a hotelové školy..

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kuchařské práce, technologie - 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - Čermáková L.,Vybíralová I.

Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na o...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kuchařské práce, technologie - 1. díl (pro 1. ročník OU) - Šindelková Alena - A4, rozsah 92 stran, čtyřbarevný tisk, vazba brožovaná

Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

CAMPINGAZ Plynový gril 4 Series Select S 2000037482

Zahradní plynový gril se čtyřmi inovativními Blue Flame hořáky z nerezové oceli a bočním vařičem pro přípravu omáček a příloh.Grilovací plocha je tvořena ze 100% grilovacím roštem. Součástí je litinový Culinary Modular rošt. Nová technologie tohtoto grilu umožnila ostranit rozptylovače tepla, které louží zároveň jako ochrana hořáků, ochrana hořáků je zabudovaná přímo v ro...

Více informací
Dostupnost: skladem

Whirlpool W Collection W7 OS4 4S1 H + DÁREK v hodnotě až 4 400 Kč!*

Samostatná horkovzdušná trouba, novinka z řady W Collection W7 OS4 4S1 H s funkci SteamSense s parním čištěním a parním pečením se bude perfektně vyjímat ve vaší kuchyni. Hlavní výhody: Steam Sense:pečení v kombinaci s párou Asistovaná parní funkce Pečení s párou pro zdravou přípravu pokrmů Technologie 6. smysl Grafický displej pro jednoduché ovládání Objem 73 l, SoftClos...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cosori L501 PRO 4.7L – horkovzdušná fritéza + 5x špíz a gril. rošt

COSORI L501 Pro 4.7L – horkovzdušná digitální fritéza S horkovzdušnou fritézou COSORI CAF-L501-KEUE si můžete užít vaše oblíbená smažená jídla bez výčitek, protože na rozdíl od běžného smažení nebo fritování je v této fritéze možné připravovat jídla za použití velice malého množství oleje nebo vůbec žádného. Kombinace cirkulujícího horkého vzduchu, dokonalé...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cosori L501 PRO 4.7L – horkovzdušná fritéza + 5x špíz a gril. rošt

COSORI L501 Pro 4.7L – horkovzdušná digitální fritéza S horkovzdušnou fritézou COSORI CAF-L501-KEUE si můžete užít vaše oblíbená smažená jídla bez výčitek, protože na rozdíl od běžného smažení nebo fritování je v této fritéze možné připravovat jídla za použití velice malého množství oleje nebo vůbec žádného. Kombinace cirkulujícího horkého vzduchu, dokonalé...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cosori L501 PRO 4.7L – horkovzdušná fritéza + 5x špíz a gril. rošt

COSORI L501 Pro 4.7L – horkovzdušná digitální fritéza S horkovzdušnou fritézou COSORI CAF-L501-KEUE si můžete užít vaše oblíbená smažená jídla bez výčitek, protože na rozdíl od běžného smažení nebo fritování je v této fritéze možné připravovat jídla za použití velice malého množství oleje nebo vůbec žádného. Kombinace cirkulujícího horkého vzduchu, dokonalé...

Více informací
Dostupnost: skladem

Indukční varná deska Haier Series 4 HAFRSJ64MC černá ..Nepoužité zboží ..Deformace plastu na spodní straně

Popis produktu indukční varná deska • šířka 59 cm • 4 varné zóny • připojení 230 / 400 V • bez rámečku • dotykové posuvné ovládání • funkce Booster – zajistí maximální výkon varné zóny • technologie Varyco...

Více informací
Dostupnost: skladem

Whirlpool vestavná mikrovlnná trouba AMW 730 NB

AKCE: S Whirlpool vždy něco navíc! Kupte vybrané spotřebiče Whirlpool a získejte dárky v hodnotě až 4 500 Kč (akce platí do 31. 12. 2022)! Více informací ZDE. Vestavná multifunkční mikrovlnná trouba Whirlpool AMW 730 NB. Nabízí objem 31 litrů s průměrem otočného talíře 33cm. Technologie 6.smysl zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípr...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kombinovaný sporák MORA K 667 AW

Kombinovaný sporák MORA K 667 AW Kombinovaný sporák MORA K 667 AW v sobě snoubí ty nejlepší technologie, díky kterým bude vaše jídlo mnohem chutnější, a vy si navíc celý proces přípravy pokrmů více užijete. Jedná se o 4 plynové hořáky, které jsou mezi světovými šéfkuchaři nejoblíbenější, s pojistkou STOP GAS a integrovaným zapalováním. V dolní části pak naleznete 70 litro...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Tefal EY130815 Easy Fry Essential (EY130815)

Horkovzdušná fritéza horkovzdušná, objem nádoby 3,5 l, velikost pro až 4 porce, technologie proudění horkého vzduchu, 4 režimů přípravy pokrmů, vyjímatelná nádoba s nepřilnavým povrchem, vyjímatelná mřížka, časovač, min teplota 80 °C, max teplota 200 °C, odnímatelné části vhodné do myčky, barva černá, 15letá záruka opravitelnosti Select brand: ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Tefal EY101815 Easy Fry Compact (EY101815)

Horkovzdušná fritéza horkovzdušná, objem nádoby 1,6 l, kompaktní velikost pro 2 porce, technologie Air Pulse s cyklónovým prouděním horkého vzduchu, 4 režimy přípravy pokrmů, vyjímatelná nádoba s nepřilnavým povrchem, vyjímatelná mřížka, časovač, min teplota 80 °C, max teplota 200 °C, automatické vypnutí, odnímatelné části vhodné do myčky, barva černá, 15letá záruka oprav...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vestavná mikrovlnná trouba Whirlpool W11I MS180

PARNÍ multifunkční trouba W11I MS180 z nové řady W Collection. Nový 4,5 palcový barevný displej vám zajistí přehledné a snadné ovládání. Parní trouba využívá technologie 6.SMYSL, která zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěny perfektní výsledky. Výhody: dokonale propracované detaily mikrovlnné tro...

Více informací
Dostupnost: skladem
1 2 3 4
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK