Technologie pripravy pokrmu 2 dil

Pro vyhledávací frázi Technologie pripravy pokrmu 2 dil jsme na našem vyhledávači našli 207 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Technologie pripravy pokrmu 2 dil trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 207 produktů

Technologie přípravy pokrmů 2

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 2

Hana SedláčkováFORTUNA 2007Kniha, čeština, 86 stran

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 3

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 5

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 4

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 6

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 6

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 1

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom pot...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání FORTUNA - JUDr. František Talián

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana - A4, brožovaná

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Druhý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se zabývá přílohami a hlavními pokrmy, dále také moučníky a nákypy.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana - A4

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti je...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková - A4

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás n...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

<p>Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé mož...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková - A4

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezp...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1, 3. vydání - Pavel Otoupal

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana - A4, brožovaná

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, dále přípravě pokrmů z vnitřností a z masa mletého

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková - A4, brožovaná

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Čtvrtý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z drůbeže, ryb a zvěřiny.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce použí...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 -- Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková

Anotace: Komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchován&iac...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Technologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro kuchaře a číšníky - Matejka, Balogová

První díl učebnice pro střední odborná učiliště a hotelové školy..

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kuchařské práce, technologie - 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - Čermáková L.,Vybíralová I.

Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na o...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kuchařské práce, technologie - 1. díl (pro 1. ročník OU) - Šindelková Alena - A4, rozsah 92 stran, čtyřbarevný tisk, vazba brožovaná

Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Počítač kamarád 2. díl, pracovní sešit pro 2. stupeň ZŠ praktické - Klech Pavel - A4, 46 str. brožovaná

Pracovní sešit vychází z RVP pro základní vzdělávání. Přílohy upravující vzdělávání žáků s lehkým mentálním postižením, vzdělávací oblast a vyučovací předmět Informační a komunikační technologie, koresponduje s učebnicí a je jejím důležitým doplňkem. Zahrnuje úkoly k procvičování probrané látky a hravé prvky usnadňující pochopení a upevnění vědomostí formou hry. Důraz je...

Více informací
Dostupnost: skladem

Horkovzdušná fritéza 2,5 l FR2500

Horkovzdušná fritéza Concept FR2500 Zdravý způsob smažení 8 programů Dotykový LED displej Zdravý způsob smažení bez oleje Chcete si dopřát oblíbená smažená jídla ve zdravější podobě? Vyzkoušejte horkovzdušnou fritézu, ve které si připravíte sm...

Více informací
Dostupnost: skladem

CONCEPT FR2500 horkovzdušná fritéza 2,5 l

Horkovzdušná fritéza Concept FR2500

Více informací
Dostupnost: skladem

Concept Horkovzdušná fritéza 2,5 l FR2500 + DOPRAVA ZDARMA

Horkovzdušná fritéza Concept FR2500 Zdravý způsob smažení 8 programů Dotykový LED displej Zdravý způsob smažení bez oleje Chcete si dopřát oblíbená smažená jídla ve zdravější podobě? Vyzkoušejte horkovzdušnou fritézu, ve které si připravíte smažená jídla pomocí horkého vzduchu. Bez použití oleje nebo jen s minimálním množstvím získáte chutné a křupavé pokrmy, které budou ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Trouba Haier I-Turn Series 2 HWO60SM2F9XH nerez ..Vystaveno na prodejně - otevřený návod ..Nepoužité zboží

Popis produktu vestavná multifunkční trouba • energetická třída A+ • objem 70 l • horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem • teleskopické výsuvy • dotykový displej a centrální knoflík • pyrolytické či...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vitamix Ascent A3500i NEREZ mixér - 2l nádoba + VIP přístup (9.990Kč), + e-book Recepty pro mixéry (2.599Kč), + eBook Čerstvé šťávy (799Kč), + Doprava ZDARMA Vitamix USA 0703113631924

Auto detekční technologie (NFC) automaticky nastavuje programy a maximální časy mixování podle velikosti nádoby.5 přednastavených programůNový multifunkční mixér, který nejenže dokáže mixovat, míchat, sekat, ale také vyrábět sorbety, ovocené dezerty, koktejly, horké polévky, pomazánky, pyré, zmrzliny apod. - 1. DÁREK - přístup do VIP Klubu v hodnotě 9.990 Kč.- 2. DÁREK ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vitamix Ascent A2500i - bílý mixér - 2l nádoba + VIP přístup (9.990Kč), + e-book Recepty pro mixéry (2.599Kč), + eBook Čerstvé šťávy (799Kč), + Doprava ZDARMA Vitamix USA 0703113631894

Automaticky nastaví programy a max. časy mixování podle velikosti nádoby. 3 přednastavené programyNový multifunkční mixér, který nejenže dokáže mixovat, míchat, sekat, ale také vyrábět sorbety, ovocené dezerty, koktejly, horké polévky, pomazánky, pyré, zmrzliny apod. - 1. DÁREK - přístup do VIP Klubu v hodnotě 9.990 Kč.- 2. DÁREK - eKniha "Zdraví a recepty pro MIXÉR...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vitamix Ascent A2500i - červený mixér - 2l nádoba + VIP přístup (9.990Kč), + e-book Recepty pro mixéry (2.599Kč), + eBook Čerstvé šťávy (799Kč), + Doprava ZDARMA Vitamix USA 0703113631900

Automaticky nastaví programy a max. časy mixování podle velikosti nádoby. 3 přednastavené programyNový multifunkční mixér, který nejenže dokáže mixovat, míchat, sekat, ale také vyrábět sorbety, ovocené dezerty, koktejly, horké polévky, pomazánky, pyré, zmrzliny apod. - 1. DÁREK - přístup do VIP Klubu v hodnotě 9.990 Kč.- 2. DÁREK - eKniha "Zdraví a recepty pro MIXÉR...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vitamix Ascent A2500i - šedý mixér - 2l nádoba + VIP přístup (9.990Kč), + e-book Recepty pro mixéry (2.599Kč), + eBook Čerstvé šťávy (799Kč), + Doprava ZDARMA Vitamix USA 0703113631917

Automaticky nastaví programy a max. časy mixování podle velikosti nádoby. 3 přednastavené programyNový multifunkční mixér, který nejenže dokáže mixovat, míchat, sekat, ale také vyrábět sorbety, ovocené dezerty, koktejly, horké polévky, pomazánky, pyré, zmrzliny apod. - 1. DÁREK - přístup do VIP Klubu v hodnotě 9.990 Kč.- 2. DÁREK - eKniha "Zdraví a recepty pro MIXÉ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Vitamix Ascent A2500i - černý mixér - 2l nádoba + VIP přístup (9.990Kč), + e-book Recepty pro mixéry (2.599Kč), + eBook Čerstvé šťávy (799Kč), + Doprava ZDARMA Vitamix USA 0703113631887

Automaticky nastaví programy a max. časy mixování podle velikosti nádoby. 3 přednastavené programyNový multifunkční mixér, který nejenže dokáže mixovat, míchat, sekat, ale také vyrábět sorbety, ovocené dezerty, koktejly, horké polévky, pomazánky, pyré, zmrzliny apod. - 1. DÁREK - přístup do VIP Klubu v hodnotě 9.990 Kč.- 2. DÁREK - eKniha "Zdraví a recepty pro MIXÉR...

Více informací
Dostupnost: skladem

Tefal RK812110 Fuzzy Spherical Pot Advanced 45v1 (RK812110)

Multifunkční hrnec - elektrický příkon 750 W, objem 5 l, 45 programů vaření, LED ovládací panel, funkce Keep Warm, odložený start, režim vlastního nastavení, časovač, odnímatelná nádoba, tloušťka misky 2,5 mm, počet vrstev misky 6, nepřilnavý povrch, parní koš, miska na vaření rýže, funkce přípravy domácího jogurtu, odnímatelné části vhodné do myčky, barva bílá a stříbrn...

Více informací
Dostupnost: skladem
1 2 3 4
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK