Technologie priprava pokrmu 2
Pro vyhledávací frázi Technologie priprava pokrmu 2 jsme na našem vyhledávači našli 2213 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Technologie priprava pokrmu 2 trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Technologie přípravy pokrmů 2
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2
Hana SedláčkováFORTUNA 2007Kniha, čeština, 86 stran
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání FORTUNA - JUDr. František Talián
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana - A4, brožovaná
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Druhý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se zabývá přílohami a hlavními pokrmy, dále také moučníky a nákypy.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 -- Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková
Anotace: Komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchován&iac...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
Více informacíPraktické činnosti-Příprava pokrmů pro 6.-9.r. ZŠ - Marádová,Vodáková - A5
Učebnice praktických činností pro 2. stupeň ZŠ. Učebnice poskytuje informace o organizaci prací spojených s přípravou pokrmů, o uspořádání prostoru, ve kterém se pokrmy připravují a podávají, a hlavně o postupech, při nichž se potraviny mění v chutné pokrmy. Schval. doložka: 2498/201-22 dne 21. 4. 2010
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce...
Více informacíTechnologie v kostce
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – vyučení v...
Více informacíTechnologie v kostce
Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – vyučení v...
Více informacíTechnologie v kostce, 1. vydání - Karel Štěpánek
<p>Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – ...
Více informacíZelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě pokrmů 2. stupeň ZŠ
V publikaci naleznete zajímavé náměty do tematického okruhu Příprava pokrmů. Součástí jsou nejen konkrétní receptury, ale též informace o významu jednotlivých surovin. Vše je doplněno pracovními listy pro žáky a učitele.
Více informacíTechnologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště
Ucelená řada učebnic technologií ve zdravotnických a sociálních zařízeních pro střední odborné školy je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně studentům s lehkým mentálním postižením. Do této řady patří tituly: Technologie kuchyňského provozu, Technologie provozu prádelen, Technologie šití a oprav prádla a Technologie úklidových prací. Záměrem učebnice T...
Více informacíTechnologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště
Ucelená řada učebnic technologií ve zdravotnických a sociálních zařízeních pro střední odborné školy je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně studentům s lehkým mentálním postižením. Do této řady patří tituly: Technologie kuchyňského provozu, Technologie provozu prádelen, Technologie šití a oprav prádla a Technologie úklidových prací. Záměrem učebnice Tech...
Více informacíKuchařské práce, technologie - 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - Čermáková L.,Vybíralová I.
Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na o...
Více informacíTruhlářské práce - technologie, 2. díl (2. a 3. ročník) - učebnice pro odborná učiliště
Učební text navazuje na 1. díl učebnice. Je určen žákům odborných učilišť v učebním oboru Truhlářské práce, Tesařské práce, Truhlářské práce ve stavebnictví. Obsahuje kapitoly: Příprava, manipulace a ochrana materiálu při skladování, Technologická příprava dřeva, Lepení, dýhování, úprava povrchů, Technologický postup výroby překližek, laťovek a aglomerovaných materiálů, S...
Více informacíTruhlářské práce - technologie, 2. díl (2. a 3. ročník) - učebnice pro odborná učiliště - Jan Liška
<p>Učební text navazuje na 1. díl učebnice. Je určen žákům odborných učilišť v učebním oboru Truhlářské práce, Tesařské práce, Truhlářské práce ve stavebnictví. Obsahuje kapitoly: Příprava, manipulace a ochrana materiálu při skladování, Technologická příprava dřeva, Lepení, dýhování, úprava povrchů, Technologický postup výroby překližek, laťovek a aglomerovaných mat...
Více informacíTruhlářské práce - technologie, 2. díl (2. a 3. ročník) - učebnice pro odborná učiliště - Liška Jan
Anotace: Učební text navazuje na 1. díl učebnice. Je určen žákům odbornýchučilišť v učebním oboru Truhlářské práce, Tesařské práce,Truhlářské práce ve stavebnictví. Obsahuje kapitoly: Příprava,manipulace a ochrana materiálu při skladování, Technologickápříprava dřeva, Lepení, dýhování, úprava povrchů, Technologickýpostup výroby překližek, laťovek a aglomerovaných materiá...
Více informacíTechnologie kuchyňského provozu ve zdravotnických zařízeních pro odborná učiliště - Luboš Šebek
<p>Ucelená řada učebnic technologií ve zdravotnických a sociálních zařízeních pro střední odborné školy je určena studentům se specifickými potřebami, konkrétně studentům s lehkým mentálním postižením. Do této řady patří tituly: Technologie kuchyňského provozu, Technologie provozu prádelen, Technologie šití a oprav prádla a Technologie úklidových prací. Záměrem u...
Více informacíTruhlářské práce, technologie - 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - Liška Jan - Formát A4, rozsah 120 stran, dvoubarevný tisk, barevná obálka, vazba brožovaná
učebnice pro odborná učiliště. Učební text navazuje na 1. díl učebnice. Je určen žákům odborných učilišť v učebním oboru Truhlářské práce, Tesařské práce, Truhlářské práce ve stavebnictví. Obsahuje kapitoly: Příprava, manipulace a ochrana materiálu při skladování, Technologická příprava dřeva, Lepení, dýhování, úprava povrchů, Technologický postup výroby překližek, la...
Více informacíCattara Box pro nepřímé grilování, 2 ks
Tato sada slouží ke grilování pokrmů mimo přímé žhnutí z uhlí. Metoda nepřímého grilování se používá u objemnějších pokrmů, jejichž příprava zabere více času, například celé kuře, žebra a další. Nepřímé grilování je pozvolné a nedochází u něj k nechtěnému připalování pokrmů. Boxy se umístí do grilu tak, aby přímo nežhnuly na umístěný pokrm. Plní se již zažehnutým uhlím. ...
Více informacíGril plynový CROSSRAY+ 2
Velmi kvalitní a designově zdařilý gril plynový s unikátními infračervenými hořáky. Technologie Crossray využívá dvou horizontálně umístěných infračervených hořáků s velkým výkonem, které zajišťují zcela rovnoměrný ohřev grilovaných pokrmů. Infračervené teplo prochází grilovaným pokrmem a udržuje jej uvnitř šťavnatým. Infračervené teplo umožňuje grilování s intenzitou dře...
Více informacíEXPRES MENU Španělský ptáček 2 porce
Složitá příprava španělských ptáčků vám nyní zabere díky Expres Menu jenom několik minut, aniž byste byli ochuzeni o chuťový zážitek tohoto lahodného pokrmu. Zadní hovězí plátek je potřený hořčicí, pokladený uvařeným vejcem, okurkou a špekem, zatočený a dušený doměkka. Omáčka je připravena na cibulovém základu. Balení obsahuje 2 porce a má hmotnost 600 g....
Více informacíČSN EN 50174-2-ed.2 (36 9071) 1.4.2010
Platná norma ČSN EN 50174-2-ed.2 (36 9071) Informační technologie - Instalace kabelových rozvodů - Část 2: Projektová příprava a výstavba v budovách. (Platnost do 21.5.2021).
Více informacíČSN EN 50174-2-ed.2:2010/A1 (36 9071) 1.12.2011
Platná norma ČSN EN 50174-2-ed.2:2010/A1 (36 9071) Informační technologie - Instalace kabelových rozvodů - Část 2: Projektová příprava a výstavba v budovách.
Více informacíČSN EN 50174-2-ed.2:2010/A2 (36 9071) 1.7.2015
Platná norma ČSN EN 50174-2-ed.2:2010/A2 (36 9071) Informační technologie - Instalace kabelových rozvodů - Část 2: Projektová příprava a výstavba v budovách.
Více informacíČSN EN 50174-2-ed.2:2010/Z1 (36 9071) 1.4.2019
Platná norma ČSN EN 50174-2-ed.2:2010/Z1 (36 9071) Informační technologie - Instalace kabelových rozvodů - Část 2: Projektová příprava a výstavba v budovách.
Více informacíBox pro nepřímé grilování Cattara 2 ks - stříbrný
Sada boxů pro nepřímé grilování slouží ke grilování pokrmů mimo přímé žhnutí z uhlí.Metoda nepřímého grilování se používá u objemnějších pokrmů, jejichž příprava zabere více času, například celé kuře, žebra a další. Nepřímé grilování je pozvolné a nedochází u něj k nechtěnému připalování pokrmů.Boxy se umístí do grilu tak, aby přímo nežhnuly na umístěný pokrm. Plní se již...
Více informacíCATTARA Box pro nepřímé grilování 2 ks
Sada boxů pro nepřímé grilování slouží ke grilování pokrmů mimo přímé žhnutí z uhlí. Metoda nepřímého grilování se používá u objemnějších pokrmů, jejichž příprava zabere více času, například celé kuře, žebra a další. Nepřímé grilování je pozvolné a nedochází u něj k nechtěnému připalování pokrmů. Boxy se umístí do grilu tak, aby přímo nežhnuly na umístěný pokrm. Plní se j...
Více informacíCATTARA Box pro nepřímé grilování, 2 ks
Sada boxů pro nepřímé grilování slouží ke grilování pokrmů mimo přímé žhnutí z uhlí. Metoda nepřímého grilování se používá u objemnějších pokrmů, jejichž příprava zabere více času, například celé kuře, žebra a další. Nepřímé grilování je pozvolné a nedochází u něj k nechtěnému připalování pokrmů. Boxy se umístí do grilu tak, aby přímo nežhnuly na umístěný pokrm. Plní se j...
Více informacíSunar Complex 2 600g
Hlavní vlastnosti: vyrobeno z čerstvého kravského mléka a smetany bez přidaných cukrů, pouze mléčný cukr laktóza obsahuje kyselinu DHA* prebiotická vláknina GOS bez palmového oleje Na kvalitě záleží Nová kojenecká mléka Sunar se vyrábí udržitelným a e...
Více informacíSunar Complex 2 600g
Hlavní vlastnosti: vyrobeno z čerstvého kravského mléka a smetany bez přidaných cukrů, pouze mléčný cukr laktóza obsahuje kyselinu DHA* prebiotická vláknina GOS bez palmového oleje Na kvalitě záleží Nová kojenecká mléka Sunar se vyrábí udržitelným a e...
Více informacíTassimo TAS1406 VIVY 2 (TAS1406)
Kávovar na kapsle tlak 3,3 bar, objem nádržky na vodu 0,7 l, druh kapslí Tassimo, příprava nápoje jedním stisknutím, anti-drip systém a automatické vypnutí, šířka 16,9 cm, výška 25,1 cm, hloubka 31 cm, hmotnost 2,6 kg, šedá barva Kapslový kávovar TAS1406 VIVY 2 vám připraví až 40 různých nápojůVychutnejte si každý den jiný nápoj! Kapslový kávovar a přístroj na p...
Více informacíCampgo Kettle 4,2 l Alu (8595691073683)
Kotlík - s pokličkou, materiál adonizovaný hliník, průměr 208 mm, výška 130 mm Kotlík Campgo Kettle 4,2 l AluChystáte se do přírody a ještě nemáte to správné vybavení? Mimo stanu a spacáku se vám zajisté bude hodit i nádobí. S kotlíkem Campgo bude příprava jídla jedna radost. Výrobním materiálem je anodizovaný hliník, který se vyznačuje odolností, schopností vodit teplo ...
Více informacíBANQUET Hrnec na těstoviny AKCENT, 2 díly
Nerezový hrnec AKCENT je ideální na těstoviny, brambory i zeleninu a je vyroben z kvalitní nerezové oceli. Hrnec je vybaven děrovanou nerezovou poklicí, která usnadňuje slévání těstovin, brambor a jiných příloh. Hrnec má sendvičové dno s výbornou tepelnou vodivostí. Příprava pokrmů tak bude rychlejší, šetří čas, energie a tím i vaše peníze.Plyn: AnoIn...
Více informacíCampgo Pot 2,1 l Alu (8595691073676)
Kempingové nádobí - materiál hliník, počet kusů v sadě: 2, typ nádobí v sadě: hrnec a poklička, skládací madlo Hrnec Campgo Pot 2,1 l Alu Chystáte se do přírody a ještě nemáte to správné vybavení? Mimo stanu a spacáku se vám ...
Více informacíHorkovzdušná fritéza 2,6 l AF105
Horkovzdušná fritéza Hranolky, smažená kuřecí jídla, smažené mořské plody a jiné křupavé delikatesy chutněji a zdravěji? Ano! S horkovzdušnou fritézou tato většinou nezdravá jídla připravíte bez přebytečných tuků a kolorií! Díky cirkulaci horkého vzduchu připravíte své oblíbené jídlo ve zdravější podobě. PEČENÍ - SMAŽENÍ - DUŠENÍ - FRITOVÁNÍ - GRILOVÁNÍ Horkovzdušná frité...
Více informacíFritéza Nedis horkovzdušná, 2 x 4,2 l, KAAF320BK
Horkovzdušná fritéza Nedis KAAF320BK je s kapacitou 8,4 l. Ta je rozdělena do 2 samostatných košů (2 x 4,2 l) a je skvělým pomocníkem do každé velké rodiny. Díky speciální technologii vysokorychlostního cirkulačního ohřevu horkého vzduchu v ní připravíte vynikající pokrmy, které...
Více informacíCattara 88284 CATTARA Box pro nepřímé grilování 2 ks
Sada boxů pro nepřímé grilování slouží ke grilování pokrmů mimo přímé žhnutí z uhlí. Metoda nepřímého grilování se používá u objemnějších pokrmů, jejichž příprava zabere více času, například celé kuře, žebra a další. Nepřímé grilování je pozvolné a nedochází u něj k nechtěnému připalování pokrmů. Boxy se umístí do grilu tak, aby přímo nežhnuly na umístěný pokrm. Plní se j...
Více informacíCattara 88284 CATTARA Box pro nepřímé grilování 2 ks
Sada boxů pro nepřímé grilování slouží ke grilování pokrmů mimo přímé žhnutí z uhlí. Metoda nepřímého grilování se používá u objemnějších pokrmů, jejichž příprava zabere více času, například celé kuře, žebra a další. Nepřímé grilování je pozvolné a nedochází u něj k nechtěnému připalování pokrmů. Boxy se umístí do grilu tak, aby přímo nežhnuly na umístěný pokrm. Plní se j...
Více informacíExpres menu Španělský ptáček 2 porce
Zadní hovězí plátek je potřený hořčicí, pokladený uvařeným vejcem, okurkou a špekem, zatočený a dušený doměkka. Jeho složitá příprava vám nyní zabere díky Expres Menu jenom několik minut, aniž byste byli ochuzeni o chuťový zážitek tohoto lahodného pokrmu. Výživová hodnota na 100g 1 porci Energie 452 kJ 1380 kJ Tuky ...
Více informacíHorkovzdušná fritéza DIGITAL 2,6 l AF106
Horkovzdušná fritéza DIGITAL Hranolky, smažená kuřecí jídla, smažené mořské plody a jiné křupavé delikatesy chutněji a zdravěji.S horkovzdušnou fritézou tato většinou nezdravá jídla připravíte bez přebytečných tuků a kalorií! Horkovzdušná fritéza využívá ke smažení jídla místo oleje horký vzduch. Díky cirkulaci horkého vzduchu připravíte své oblíbené jídlo ve zdravější po...
Více informacíČSN EN 50174-2-ed.3 (36 9071) 1.4.2019
Platná norma ČSN EN 50174-2-ed.3 (36 9071) Informační technologie - Instalace kabelových rozvodů - Část 2: Projektová příprava a výstavba v budovách.
Více informacíČSN EN 50174-3-ed.2 (36 9071) 1.7.2014
Platná norma ČSN EN 50174-3-ed.2 (36 9071) Informační technologie - Instalace kabelových rozvodů - Část 3: Projektová příprava a výstavba vně budov.
Více informacíČSN EN 50174-3-ed.2:2014/A1 (36 9071) 1.1.2018
Platná norma ČSN EN 50174-3-ed.2:2014/A1 (36 9071) Informační technologie - Instalace kabelových rozvodů - Část 3: Projektová příprava a výstavba vně budov.
Více informacíFoodSaver New Fresh 1,2 l (FFC022X)
Dóza materiál tritan, objem 1,2 l, vakuová, silikonové těsnění, vhodné do mikrovlnné trouby, vhodné do myčky a vhodné do mrazáku, 1 ks Přejete si převážet nebo uchovat potraviny co nejdéle čerstvé? V tom případě byste určitě měli zvážit koupi dózy FOODSAVER. Dóza s objemem 1,2 l se postará o uchování hotového pokrmu či dalších ingrediencí. Vybraným materiálem je tritan....
Více informacíPodobné fráze: db technologies sub 28 d | formicky na tvarovani pokrmu kvetiny 2 ks | formicky na tvarovani pokrmu srdce 2 ks | formicky na tvarovani pokrmu chef 2 ks | strelecka priprava 2 vydani a4 | priprava na porod 978 80 271 0274 7 | sportovni priprava deti 2 | strojirenska technologie 2 2 dil | strojirenska technologie 2 2 | strojirenska technologie 2 1 dil | strojirenska technologie 1 2 dil | technologie v diabetologii 2010 | strojirenska technologie 1 2 | strojirenska technologie 3 2 | digitalni technologie ve vyuce 2 | kucharske prace technologie 2 | strojirenska technologie 3 2 dil | db technologies hpa 2800 | sportovni priprava deti 978 80 247 4218 2 | pohybova priprava deti 80 247 1636 4 | didaktis testy priprava na ss 2019 | spanelstina 2 maturitni priprava | spanelstina 2 maturitni priprava ucebnice | sportovni priprava deti 2 zasobnik cviceni | francouzstina 2 maturitni priprava | sportovni priprava deti 2 tomas peric | spanelstina maturitni priprava 2 dil | priprava na pristi zivot 978 80 257 1971 8 | francouzstina 2 maturitni priprava infoa | galen technologie v diabetologii 2010 | strojirenska technologie a mereni 2 | nejlevnejsi kucharske prace technologie 2 | nejlevnejsi strojirenska technologie 3 2 | digitalni technologie ve vyuce 2 dil | technologie v diabetologii 2010 neuveden