Technologie pripravy pokrmu 3 dil
Pro vyhledávací frázi Technologie pripravy pokrmu 3 dil jsme na našem vyhledávači našli 201 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Technologie pripravy pokrmu 3 dil trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Technologie přípravy pokrmů 3
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3
Hana SedláčkováUčebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyFORTUNA 2008, edice UčebniceKniha, čeština, 96 stran
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3
Hana Sedláčková; Miloš SládekUčebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyFORTUNA 2004, edice UčebniceKniha, čeština, 96 stran
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1
První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom pot...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1, 3. vydání - Pavel Otoupal
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání FORTUNA - JUDr. František Talián
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana - A4, brožovaná
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, dále přípravě pokrmů z vnitřností a z masa mletého
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana - A4
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti je...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková - A4
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás n...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková
<p>Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé mož...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková - A4
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezp...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková
<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková - A4, brožovaná
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Čtvrtý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z drůbeže, ryb a zvěřiny.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana - A4, brožovaná
Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Druhý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se zabývá přílohami a hlavními pokrmy, dále také moučníky a nákypy.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)
Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce použí...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3 -- Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková
Anotace: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výrob...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 3. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro kuchaře a číšníky - Matejka, Balogová
První díl učebnice pro střední odborná učiliště a hotelové školy..
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)
Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce...
Více informacíTechnologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)
Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Více informacíStrojírenská technologie 3, 1. díl
Učebnice seznamuje se zásadami přípravy materiálu (polotovarů), tj. rovnání, orýsování aj. Uvádí principy metod dělení materiálu, strojního obrábění kovů (soustružení, frézování, vrtání, vyhrubování, vystružování a zahlubování, vyvrtávání, hoblování a obrážení, protahování a protlačování, výroby závitů, výroby ozubených kol, broušení), dokončovacích operací obrábění (hono...
Více informacíStrojírenská technologie 3, 1. díl - Řasa, Gabriel
Anotace: METODY, STROJE A NÁSTROJE PRO OBRÁBĚNÍ. Učebnice seznamuje se zásadami přípravy materiálu (polotovarů), tj. rovnání, orýsování aj. Uvádí principy metod dělení materiálu, strojního obrábění kovů (soustružení, frézování, vrtání, vyhrubování, vystružování a zahlubování, vyvrtávání, hoblování a obrážení, protahování a protlačování, výroby závitů, výroby ozubených kol...
Více informacíKuchařské práce, technologie - 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - Čermáková L.,Vybíralová I.
Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na o...
Více informacíKuchařské práce, technologie - 1. díl (pro 1. ročník OU) - Šindelková Alena - A4, rozsah 92 stran, čtyřbarevný tisk, vazba brožovaná
Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, ...
Více informacíCosori Lite 3.8L Smart horkovzdušná fritéza + 4x špíz a gril. rošt, white
COSORI LITE SMART horkovzdušná fritéza VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=1AZ_w2y812o S horkovzdušnou fritézou COSORI LITE SMART si můžete užít vaše oblíbená smažená jídla bez výčitek, protože na rozdíl od běžného smažení nebo fritování je v této horkovzdušné fritéze možné připravovat jídla za použití velice malého množství oleje nebo vůbec žádného. Kombinac...
Více informacíCosori Lite 3.8L Smart horkovzdušná fritéza + 4x špíz a gril. rošt, white
COSORI LITE SMART horkovzdušná fritéza VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=1AZ_w2y812o S horkovzdušnou fritézou COSORI LITE SMART si můžete užít vaše oblíbená smažená jídla bez výčitek, protože na rozdíl od běžného smažení nebo fritování je v této horkovzdušné fritéze možné připravovat jídla za použití velice malého množství oleje nebo vůbec žádného. Kombinac...
Více informacíHUROM HZ Alpha - stříbrná barva - NEREZ luxusní šnekový odšťavňovač 3. generace + CD Relax (259Kč) + 2x eBook o šťávách (900Kč) + dárek dle výběru + Doprava ZDARMA Hurom, Jižní Korea
NOVINKA - model 3. generaceLuxusní odšťavňovač firmy HUROM - nejefektivnější šnekový přístroj na světovém trhu! Prémiové provedení se stylovým tělem z vysoce kvalitní kartáčované ušlechtilé nerezové oceli. Spojení stylového a funkčního designu. Poskytuje prvotřídní vzhled, odolnost a hygienu. Odšťavňovač Hurom HZ Alpha 3.generace Šlechtic mezi HUROMY Luxusní ...
Více informacíHUROM H-AA Alpha - stříbrná barva - luxusní šnekový odšťavňovač 3. generace + CD Relax (259Kč) + 2x eBook o šťávách (900Kč) + dárek dle výběru + Doprava ZDARMA Hurom, Jižní Korea
NOVINKA - model 3. generaceLuxusní odšťavňovač firmy HUROM - nejefektivnější šnekový přístroj na světovém trhu! Prémiové provedení se stylovým tělem. Spojení stylového a funkčního designu. Poskytuje prvotřídní vzhled, odolnost a hygienu. Odšťavňovač Hurom H-AA Alpha 3.generace Šlechtic mezi HUROMY Luxusní odšťavňovač Hurom Hurom Slow Juicer - Hurom H-AA Alp...
Více informacíHUROM H-AA Alpha - 3. gen - stříbrná barva - luxusní šnekový odšťavňovač H-AA-DBE17, Alfa + CD Relax (259Kč) + 2x eBook o šťávách (900Kč) + dárek dle výběru + Doprava ZDARMA Hurom, Jižní Korea
NOVINKA - model 3. generaceLuxusní odšťavňovač firmy HUROM - nejefektivnější šnekový přístroj na světovém trhu! Prémiové provedení se stylovým tělem. Spojení stylového a funkčního designu. Poskytuje prvotřídní vzhled, odolnost a hygienu. Odšťavňovač Hurom H-AA Alpha 3.generace Šlechtic mezi HUROMY Luxusní odšťavňovač Hurom Hurom Slow Juicer - Hurom H-AA Al...
Více informacíHUROM HZ Alpha NEREZ - 3. gen - stříbrná barva - luxusní šnekový odšťavňovač HZ-SBE17, Alfa + CD Relax (259Kč) + 2x eBook o šťávách (900Kč) + dárek dle výběru + Doprava ZDARMA Hurom, Jižní Korea
NOVINKA - model 3. generaceLuxusní odšťavňovač firmy HUROM - nejefektivnější šnekový přístroj na světovém trhu! Prémiové provedení se stylovým tělem z vysoce kvalitní kartáčované ušlechtilé nerezové oceli. Spojení stylového a funkčního designu. Poskytuje prvotřídní vzhled, odolnost a hygienu. Odšťavňovač Hurom HZ Alpha 3.generace Šlechtic mezi HUROMY Luxusní...
Více informacíHUROM H-AA Alpha - 3. gen - stříbrná barva - luxusní šnekový odšťavňovač H-AA-DBE17, Alfa + VIP přístup (9.990Kč), + 2x eBook o šťávách (980Kč), + DVD Relax (349Kč), + dárek dle výběru, + Doprava ZDARMA Hurom, Jižní Korea
NOVINKA - model 3. generaceLuxusní odšťavňovač firmy HUROM - nejefektivnější šnekový přístroj na světovém trhu! Premiové provedení se stylovým tělem. Spojení stylového a funkčního designu. Poskytuje prvotřídní vzhled, odolnost a hygienu.naše VIDEOREZENZE a FOTKY! - 1. DÁREK - přístup do VIP Klubu v hodnotě 9.990 Kč.- 2. DÁREK - Relaxační DVD "Hořící krb" v ho...
Více informacíHUROM HZ Alpha NEREZ - 3. gen - stříbrná barva - luxusní šnekový odšťavňovač HZ-SBE17, Alfa + VIP přístup (9.990Kč), + 2x eBook o šťávách (980Kč), + DVD Relax (349Kč), + dárek dle výběru, nást. na zmrzlinu, citrusovač Hurom, Jižní Korea
NOVINKA - model 3. generaceLuxusní odšťavňovač firmy HUROM HZ PREMIUM je model, určený pro ty nejnáročnější. Zlepšený indukční motor nabízí ještě lepší výkon.Velké příslušenství včetně citrusovače a nástavce na zmrzlinu. Prémiové provedení se stylovým tělem z vysoce kvalitní kartáčované ušlechtilé nerezové oceli. Spojení stylového a funkčního designu. Poskytuje prvotř...
Více informacíTefal EY130815 Easy Fry Essential (EY130815)
Horkovzdušná fritéza horkovzdušná, objem nádoby 3,5 l, velikost pro až 4 porce, technologie proudění horkého vzduchu, 4 režimů přípravy pokrmů, vyjímatelná nádoba s nepřilnavým povrchem, vyjímatelná mřížka, časovač, min teplota 80 °C, max teplota 200 °C, odnímatelné části vhodné do myčky, barva černá, 15letá záruka opravitelnosti Select brand: ...
Více informacíPodobné fráze: technologie pripravy pokrmu 3 | technologie pripravy pokrmu 5 dil | technologie pripravy pokrmu 1 dil | technologie pripravy pokrmu 4 dil | technologie pripravy pokrmu 2 dil | technologie pripravy pokrmu 3 2 vydani | nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 3 | technologie pripravy pokrmu i | technologie pripravy pokrmu 2 | technologie pripravy pokrmu | technologie pripravy pokrmu 4 | technologie pripravy pokrmu 1 | technologie pripravy pokrmu 5 | technologie pripravy pokrmu 6 | technologie pripravy pokrmu 2 2 vydani | technologie pripravy pokrmu 1 sedlackova | technologie pripravy pokrmu 5 2 vydani | nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 1 | technologie pripravy pokrmu 4 2 vydani | nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 5 | technologie pripravy pokrmu 1 2 vydani | nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 4 | nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 2 | strojirenska technologie 3 1 dil | strojirenska technologie 3 2 dil | strojirenska technologie 3 1 dil j rasa