Technologie pripravy pokrmu 3 dil

Pro vyhledávací frázi Technologie pripravy pokrmu 3 dil jsme na našem vyhledávači našli 201 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Technologie pripravy pokrmu 3 dil trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 201 produktů

Technologie přípravy pokrmů 3

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 3

Hana SedláčkováUčebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyFORTUNA 2008, edice UčebniceKniha, čeština, 96 stran

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3

Hana Sedláčková; Miloš SládekUčebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školyFORTUNA 2004, edice UčebniceKniha, čeština, 96 stran

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 1

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 5

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 4

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 6

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 6

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 1

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom pot...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1, 3. vydání - Pavel Otoupal

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání FORTUNA - JUDr. František Talián

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - Sedláčková Hana - A4, brožovaná

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, dále přípravě pokrmů z vnitřností a z masa mletého

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 6 - Sedláčková Hana

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z mořských a skadkovodních ryb.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5 - Hana Sedláčková

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5 - Sedláčková Hana - A4

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti je...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková - A4

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás n...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 6 - Hana Sedláčková

<p>Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé mož...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1 - Sedláčková - A4

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezp...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4 - Hana Sedláčková - A4, brožovaná

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Čtvrtý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje přípravu pokrmů z drůbeže, ryb a zvěřiny.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana - A4, brožovaná

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Druhý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se zabývá přílohami a hlavními pokrmy, dále také moučníky a nákypy.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 6 (978-80-7373-114-4)

Kniha - autor Hana Sedláčková,, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce použí...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-032-1)

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 -- Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková

Anotace: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výrob...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Technologie přípravy pokrmů 3. Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro kuchaře a číšníky - Matejka, Balogová

První díl učebnice pro střední odborná učiliště a hotelové školy..

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-066-6)

Kniha - autor Hana Sedláčková, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (978-80-7373-026-0)

Kniha - autor Hana Sedláčková, 144 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.

Více informací
Dostupnost: skladem

Strojírenská technologie 3, 1. díl

Učebnice seznamuje se zásadami přípravy materiálu (polotovarů), tj. rovnání, orýsování aj. Uvádí principy metod dělení materiálu, strojního obrábění kovů (soustružení, frézování, vrtání, vyhrubování, vystružování a zahlubování, vyvrtávání, hoblování a obrážení, protahování a protlačování, výroby závitů, výroby ozubených kol, broušení), dokončovacích operací obrábění (hono...

Více informací
Dostupnost: skladem

Strojírenská technologie 3, 1. díl - Řasa, Gabriel

Anotace: METODY, STROJE A NÁSTROJE PRO OBRÁBĚNÍ. Učebnice seznamuje se zásadami přípravy materiálu (polotovarů), tj. rovnání, orýsování aj. Uvádí principy metod dělení materiálu, strojního obrábění kovů (soustružení, frézování, vrtání, vyhrubování, vystružování a zahlubování, vyvrtávání, hoblování a obrážení, protahování a protlačování, výroby závitů, výroby ozubených kol...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kuchařské práce, technologie - 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) - Čermáková L.,Vybíralová I.

Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na o...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kuchařské práce, technologie - 1. díl (pro 1. ročník OU) - Šindelková Alena - A4, rozsah 92 stran, čtyřbarevný tisk, vazba brožovaná

Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cosori Lite 3.8L Smart horkovzdušná fritéza + 4x špíz a gril. rošt, white

COSORI LITE SMART horkovzdušná fritéza VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=1AZ_w2y812o S horkovzdušnou fritézou COSORI LITE SMART si můžete užít vaše oblíbená smažená jídla bez výčitek, protože na rozdíl od běžného smažení nebo fritování je v této horkovzdušné fritéze možné připravovat jídla za použití velice malého množství oleje nebo vůbec žádného. Kombinac...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cosori Lite 3.8L Smart horkovzdušná fritéza + 4x špíz a gril. rošt, white

COSORI LITE SMART horkovzdušná fritéza VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=1AZ_w2y812o S horkovzdušnou fritézou COSORI LITE SMART si můžete užít vaše oblíbená smažená jídla bez výčitek, protože na rozdíl od běžného smažení nebo fritování je v této horkovzdušné fritéze možné připravovat jídla za použití velice malého množství oleje nebo vůbec žádného. Kombinac...

Více informací
Dostupnost: skladem

HUROM HZ Alpha - stříbrná barva - NEREZ luxusní šnekový odšťavňovač 3. generace + CD Relax (259Kč) + 2x eBook o šťávách (900Kč) + dárek dle výběru + Doprava ZDARMA Hurom, Jižní Korea

NOVINKA - model 3. generaceLuxusní odšťavňovač firmy HUROM - nejefektivnější šnekový přístroj na světovém trhu! Prémiové provedení se stylovým tělem z vysoce kvalitní kartáčované ušlechtilé nerezové oceli. Spojení stylového a funkčního designu. Poskytuje prvotřídní vzhled, odolnost a hygienu. Odšťavňovač Hurom HZ Alpha 3.generace Šlechtic mezi HUROMY Luxusní ...

Více informací
Dostupnost: skladem

HUROM H-AA Alpha - stříbrná barva - luxusní šnekový odšťavňovač 3. generace + CD Relax (259Kč) + 2x eBook o šťávách (900Kč) + dárek dle výběru + Doprava ZDARMA Hurom, Jižní Korea

NOVINKA - model 3. generaceLuxusní odšťavňovač firmy HUROM - nejefektivnější šnekový přístroj na světovém trhu! Prémiové provedení se stylovým tělem. Spojení stylového a funkčního designu. Poskytuje prvotřídní vzhled, odolnost a hygienu. Odšťavňovač Hurom H-AA Alpha 3.generace Šlechtic mezi HUROMY Luxusní odšťavňovač Hurom Hurom Slow Juicer - Hurom H-AA Alp...

Více informací
Dostupnost: skladem

HUROM H-AA Alpha - 3. gen - stříbrná barva - luxusní šnekový odšťavňovač H-AA-DBE17, Alfa + CD Relax (259Kč) + 2x eBook o šťávách (900Kč) + dárek dle výběru + Doprava ZDARMA Hurom, Jižní Korea

NOVINKA - model 3. generaceLuxusní odšťavňovač firmy HUROM - nejefektivnější šnekový přístroj na světovém trhu! Prémiové provedení se stylovým tělem. Spojení stylového a funkčního designu. Poskytuje prvotřídní vzhled, odolnost a hygienu. Odšťavňovač Hurom H-AA Alpha 3.generace Šlechtic mezi HUROMY Luxusní odšťavňovač Hurom Hurom Slow Juicer - Hurom H-AA Al...

Více informací
Dostupnost: skladem

HUROM HZ Alpha NEREZ - 3. gen - stříbrná barva - luxusní šnekový odšťavňovač HZ-SBE17, Alfa + CD Relax (259Kč) + 2x eBook o šťávách (900Kč) + dárek dle výběru + Doprava ZDARMA Hurom, Jižní Korea

NOVINKA - model 3. generaceLuxusní odšťavňovač firmy HUROM - nejefektivnější šnekový přístroj na světovém trhu! Prémiové provedení se stylovým tělem z vysoce kvalitní kartáčované ušlechtilé nerezové oceli. Spojení stylového a funkčního designu. Poskytuje prvotřídní vzhled, odolnost a hygienu. Odšťavňovač Hurom HZ Alpha 3.generace Šlechtic mezi HUROMY Luxusní...

Více informací
Dostupnost: skladem

HUROM H-AA Alpha - 3. gen - stříbrná barva - luxusní šnekový odšťavňovač H-AA-DBE17, Alfa + VIP přístup (9.990Kč), + 2x eBook o šťávách (980Kč), + DVD Relax (349Kč), + dárek dle výběru, + Doprava ZDARMA Hurom, Jižní Korea

NOVINKA - model 3. generaceLuxusní odšťavňovač firmy HUROM - nejefektivnější šnekový přístroj na světovém trhu! Premiové provedení se stylovým tělem. Spojení stylového a funkčního designu. Poskytuje prvotřídní vzhled, odolnost a hygienu.naše VIDEOREZENZE a FOTKY! - 1. DÁREK - přístup do VIP Klubu v hodnotě 9.990 Kč.- 2. DÁREK - Relaxační DVD "Hořící krb" v ho...

Více informací
Dostupnost: skladem

HUROM HZ Alpha NEREZ - 3. gen - stříbrná barva - luxusní šnekový odšťavňovač HZ-SBE17, Alfa + VIP přístup (9.990Kč), + 2x eBook o šťávách (980Kč), + DVD Relax (349Kč), + dárek dle výběru, nást. na zmrzlinu, citrusovač Hurom, Jižní Korea

NOVINKA - model 3. generaceLuxusní odšťavňovač firmy HUROM HZ PREMIUM je model, určený pro ty nejnáročnější. Zlepšený indukční motor nabízí ještě lepší výkon.Velké příslušenství včetně citrusovače a nástavce na zmrzlinu. Prémiové provedení se stylovým tělem z vysoce kvalitní kartáčované ušlechtilé nerezové oceli. Spojení stylového a funkčního designu. Poskytuje prvotř...

Více informací
Dostupnost: skladem

Tefal EY130815 Easy Fry Essential (EY130815)

Horkovzdušná fritéza horkovzdušná, objem nádoby 3,5 l, velikost pro až 4 porce, technologie proudění horkého vzduchu, 4 režimů přípravy pokrmů, vyjímatelná nádoba s nepřilnavým povrchem, vyjímatelná mřížka, časovač, min teplota 80 °C, max teplota 200 °C, odnímatelné části vhodné do myčky, barva černá, 15letá záruka opravitelnosti Select brand: ...

Více informací
Dostupnost: skladem
1 2 3 4
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK