Proc psat vladimir mikes

Pro vyhledávací frázi Proc psat vladimir mikes jsme na našem vyhledávači našli 11 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Proc psat vladimir mikes trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 11 produktů

Odkud to přichází? - Vladimír Mikeš

Sbírka _Odkud to p__řichází?_ obsahuje výběr z básní, které Vladimír Mikeš napsal po vydání sbírek _Pozdní sběr _a _Poemy_ (2015), a to od konce roku 2015 do konce roku 2018. Tematicky se kniha mj. vrací až k předválečným událostem, jejichž je Mikeš živým pamětníkem, ale je především originální reflexí, hlubinným tázáním po smyslu existence člověka, po jeho ukotvenosti v ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Odkud to přichází? - Vladimír Mikeš

<p></p><p align="left" dir="ltr"> <span lang="en" xml:lang="en">Sbírka <i>Odkud to p</i></span><i><span lang="cs" xml:lang="cs">řichází?</span></i><span lang="cs" xml:lang="cs"> obsahuje výběr z básní, které Vladimír Mike...

Více informací
Dostupnost: skladem

Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni - Vladimír Mikeš

<p>Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – o...

Více informací
Dostupnost: skladem

Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni - Vladimír Mikeš

Anotace: Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však předevš&...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Proč se klepou řízky. Chemie v kuchyni - Vladimír Mikeš

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů.

Více informací
Dostupnost: skladem

Proč se klepou řízky. Chemie v kuchyni - Vladimír Mikeš e-kniha

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů.

Více informací
Dostupnost: skladem

Druhá světová válka - Vladimír Nálevka

<p>Druhá světová válka začala v září 1939 jako regionální konflikt ve střední Evropě a skončila o šest let později podpisem bezpodmínečné kapitulace Japonska. Za běžným výkladem válečného dění jako dramatického sledu bojových či politických operací je ovšem nutné vidět každodenní utrpení milionů vojáků na frontě a civilního obyvatelstva v zázemí, koncentrační tábory...

Více informací
Dostupnost: skladem

Proč se klepou řízky: Chemie v kuchyni (978-80-7675-086-9)

Kniha - autor Vladimír Mikeš, 184 stran, česky, brožovaná s přebalem matná Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové rece...

Více informací
Dostupnost: skladem

Odkud to přichází? (978-80-87485-90-3)

Kniha - autor Vladimír Mikeš, 296 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Magnesia Litera 2021 za poeziiSbírka Odkud to přichází? obsahuje výběr z básní, které Vladimír Mikeš napsal po vydání sbírek Pozdní sběr a Poemy (2015), a to od konce roku 2015 do konce roku 2018.Tematicky se kniha mj. vrací až k předválečným událostem, jejichž je Mikeš živým pamětníkem, ale je...

Více informací
Dostupnost: skladem

Poemy, Pozdní sběr

Vladimír Mikeš se narodil 11. srpna 1927 v Chocni. Vystudoval bohemistiku, romanistiku a komparatistiku na FF UK v Praze (1951). Byl žákem a později spolupracovníkem Václava Černého. V letech 1955 až 1992 byl ve svobodném povolání; střídavě pracoval v dělnických profesích. Od roku 1992 přednáší na pražské DAMU, v letech 1997 až 2000 byl...

Více informací
Dostupnost: skladem

Druhá světová válka

Druhá světová válka začala v září 1939 jako regionální konflikt ve střední Evropě a skončila o šest let později podpisem bezpodmínečné kapitulace Japonska. Za běžným výkladem válečného dění jako dramatického sledu bojových či politických operací je ovšem nutné vidět každodenní utrpení milionů vojáků na frontě a civilního obyvatelstva v zázemí, koncentrační tábory s plynov...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK