Proc se klepou rizky vladimir mikes

Pro vyhledávací frázi Proc se klepou rizky vladimir mikes jsme na našem vyhledávači našli 5 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Proc se klepou rizky vladimir mikes trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 5 produktů

Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni - Vladimír Mikeš

<p>Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – o...

Více informací
Dostupnost: skladem

Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni - Vladimír Mikeš

Anotace: Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však předevš&...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Proč se klepou řízky. Chemie v kuchyni - Vladimír Mikeš

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů.

Více informací
Dostupnost: skladem

Proč se klepou řízky. Chemie v kuchyni - Vladimír Mikeš e-kniha

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů.

Více informací
Dostupnost: skladem

Proč se klepou řízky: Chemie v kuchyni (978-80-7675-086-9)

Kniha - autor Vladimír Mikeš, 184 stran, česky, brožovaná s přebalem matná Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové rece...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK