Proc se klepou rizky vladimir mikes
Pro vyhledávací frázi Proc se klepou rizky vladimir mikes jsme na našem vyhledávači našli 5 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Proc se klepou rizky vladimir mikes trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni - Vladimír Mikeš
<p>Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – o...
Více informacíProč se klepou řízky - Chemie v kuchyni - Vladimír Mikeš
Anotace: Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však předevš&...
Více informacíProč se klepou řízky. Chemie v kuchyni - Vladimír Mikeš
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů.
Více informacíProč se klepou řízky. Chemie v kuchyni - Vladimír Mikeš e-kniha
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů.
Více informacíProč se klepou řízky: Chemie v kuchyni (978-80-7675-086-9)
Kniha - autor Vladimír Mikeš, 184 stran, česky, brožovaná s přebalem matná Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové rece...
Více informací