Profikoreni pepr secuansky 50g
Pro vyhledávací frázi Profikoreni pepr secuansky 50g jsme na našem vyhledávači našli 172 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Profikoreni pepr secuansky 50g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Profikoření - Asádo (50g)
Asádo Vzhled a barva: sypká směs barevná, kousky sušené zeleniny, zelené, červené bílé a žluté Složení: sůl max 12%, pepř, paprika floky, pastinák, petržel, cibule, oregano Použití v kuchyni: Na marinování, grilování ryb a jiných druhů mas a zeleniny, luštěnin. K nakládání masa, pečení a rožnění. Náš tip: Koření asádo je také vhodné na nakládání skopového masa! Recept: ...
Více informacíProfikoření - Bazalka sušená (50g)
Bazalka sušená Použitá část rostliny: listy rostliny Vzhled a barva: světle zelené drcené listy Vůně: charakteristická, výrazná Použití v kuchyni a průmyslu: saláty, koření na ryby, luštěniny, maso, dušené maso, omáčky, polévky, nejčastěji se používá v Italské kuchyni, využívá se v potravinářství i léčitelství Historie a současnost: Bazalka je jednoletá rostlina vysoká 20...
Více informacíProfikoření - Jalovec mletý (50g)
Jalovec mletý Použitá část rostliny: plody Vzhled a barva: tmavě hnědý sypký prášek Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Historie a ...
Více informacíProfikoření - Kari (50g)
Kari Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, žlutozelené barvy Složení: koriandr, sůl, kurkuma, římský kmín, zázvor, hřebíček, fenykl, bobkový list, pískavice, česnek, skořice, pepř černý, sušené mango, kukuřice Použití v kuchyni: Do rýžových pokrmů, masových jídel, polévek, omáček, smažené zeleniny. Nejčastěji se používá v Asijské kuchyni. Historie a současnost: Kari je o...
Více informacíProfikoření - Balkánská směs (50g)
Balkánská směs Vyjímečná aromatická směs z vybraných druhů koření a bylinek, která skvěle dochutí nejen grilovaná a pečená masa. Chuť a vůně této směsi byla inspirována kuchyní Balkánského poloostrova charakteristickou chutěmi z celého světa - Bulharska, Srbska, Chorvatska, Makedonie, Slovinska... a dokonce i Řecka. Všechny tyto země mají jedno společné, a to aromatické ...
Více informacíProfikoření - Estragon (50g)
Estragon Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: světle zelené listy Vůně a chuť: silně aromatická vůně, pikantně trpká chuť Použití v kuchyni: do omáček, bylinkové máslo, při ochucování octů, do salátů a marinád, při přípravě kuřete, omelet a polévek. Historie a současnost: Lidovým názvem Pelyněk. Pochází ze střední a jihozápadní Asie a daří se mu v teplých výživnýc...
Více informacíProfikoření - Pažitka sušená (50g)
Pažitka sušená Použitá část rostliny: stonek Vzhled a barva: krájený stonek zelené barvy Vůně a chuť: cibulové aroma Použití v kuchyni: Do vývarů, polévek, na chleba, do salátů, pomazánek a bylinkového másla. Historie a současnost: Pochází ze Středomoří, roste i v Asii a Americe, nejčastěji kolem vodních toků. V Česku se vyskytuje v Krkonoších a Hrubém Jeseníku, podél řek...
Více informacíProfikoření - Provensálské koření (50g)
Provensálské koření Vzhled a barva: směs drcených bylin zelené barvy Složení: oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, estragon, šalvěj, máta, saturejka, levandule Použití v kuchyni: Na kuřecí maso, krůtí, jehněčí, skopové i králičí. Ke grilování a dušení masa. Historie a současnost: Provensálské bylinky pochází z Provence (oblast jižní Francie). Zdravotní účinky: P...
Více informacíProfikoření - Grilovací koření (50g)
Grilovací koření Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, sytě oranžovočervené barvy Složení: sůl max.45%, sladká paprika, cibule, cukr, chilli, česnek, černý pepř, hořčice bílá, paprika červená, majoránka, provensálské koření, oregano, koriandr, řepkový olej Použití v kuchyni: pro grilování, pečení a smažení všech druhů mas, ryb i zeleniny, pro přípravu marinády Alergen: h...
Více informacíProfikoření - Domácí sekaná (50g)
Domácí sekaná Vzhled a barva: tmavě hnědý prášek Složení: koření, aromata, zesilovač chuti E 621, bylinky, dextróza, hořčice Alergen: hořčice Dávkování: 4-5g / 1 kg Použití v kuchyni: Pro potravinářský průmysl – masný průmysl. Do každého masového pokrmu, sekaná, jitrnice, játrové knedlíčky, mleté maso, paštiky, tlačenky a mnoho dalších. Náš tip: Tato směs by neměla chybě...
Více informacíProfikoření - Kentucky (50g)
Kentucky Vzhled a barva: sypká směs béžové až světle hnědé barvy Složení: jodizovaná sůl, kořenící látky, cukr, ztužený rostlinný tuk, bylinky, kořenící extrakt Dávkování: 22g / 1kg Použití v kuchyni: k přípravě různých druhů mas Náš tip: Překvapte návštěvu skvělým obědem, kořenící směs Kentucky dodá báječnou chuť třeba kuřecímu masu! Recept: Kuře Kentucky na žampionech 1...
Více informacíProfikoření - Thajský gril (50g)
Thajský gril Vzhled a barva: sypká aromatická směs žluté barvy Složení: sůl (max. 48%), zvýrazňovač chuti E621, směs koření (chilli, paprika, pepř, badyán, hřebíček, kurkuma), cukr Použití v kuchyni: Na grilování vepřového a drůbežího masa, na speciality asijské kuchyně, zeleninových a rýžových pokrmů, do kari omáček, pokrmů z hub, na hranolky a americké brambory. Náš tip...
Více informacíProfikoření - Bylinkové máslo (50g)
Bylinkové máslo Vzhled a barva: sypká směs žlutozelené barvy Složení: sůl (max. 38%), glutaman sodný E621, cibule, česnek, pažitka, rozmarýn Použití v kuchyni: K dochucení majonézy, polévek, omáček, salátů a k výrobě bylinkového másla. Náš tip: Už jste ochutnali tuto směs koření s rybou? Vyzkoušejte koření skvělé chuti! Recept: Treska s bylinkovým máslem 600g filé z tresk...
Více informacíProfikoření - Orientální koření (50g)
Orientální koření Vzhled a barva: sypká směs s kousky koření a sušené zeleniny Vůně a chuť: jemně pikantní Dávkování: 40g / 1kg Složení: sušená zelenina (cibule, rajčatový prášek, česnek, petrželová nať, paprika floky), sůl jedlá (max. 34%), zázvor, pepř černý, oregano, bazalka, tymián, aroma, extrakty koření, protispékavá látka E551 Použití v kuchyni: Pro nakládání a mar...
Více informacíProfikoření - Houbové koření (50g)
Houbové koření Vzhled a barva: sypká směs zelenohnědé barvy Složení: jedlá sůl (max. 28%), sušená zelenina (pastiňák, cibule, mrkev), směs koření (pepř, kmín, koriandr), barvivo kuler, houbové aroma, zvýrazňovač chuti (E631), sušené hřiby a žampiony, dextroza. Použití v kuchyni: Do zeleninových a houbových jídel, do omelet, květákové, bramborové a zeleninové polévky, na p...
Více informacíProfikoření - Barbecue (50g)
Barbecue Vzhled a barva: sypká směs oranžovohnědé barvy Složení: chilli, pepř bylinný (hořčice, koriandr, majoránka, saturejka, chilli, kmin), paprika sladká, muškátový ořech, kmín, cibule, česnek, nové koření, koriandr, hořčice, hřebíček, petrželka Použití v kuchyni: pro grilování, pečení a smažení všech druhů mas, ryb i zeleniny, pro přípravu marinády Recept: Vepřová ko...
Více informacíProfikoření - Perníkové koření (50g)
Perníkové koření Vzhled a barva: drobně mletá sypká směs, hnědošedé barvy Vůně a chuť: aromatická vůně, lehké perníkové aroma Složení: pšeničná mouka, skořice, hřebíček, kakao, nové koření, koriandr, zázvor, badyán, pepř černý Použití v kuchyni: Do perníku, vánoček, sušenek a jiného svátečního pečiva nebo svařeného vína. Náš tip: Upečte si s perníkovým kořením svátečné su...
Více informacíProfikoření - Bigos (50g)
Bigos Aromatická a jedinečná kompozice koření podle staré polské receptury. Jedinečná směs na dušené maso a jakékoliv jídlo se zelím. Bigos je tradiční polské, běloruské i litevské jídlo ze zelí a masa. Je to pokrm z jednoho hrnce, který prochází dlouhým procesem vaření všech ingrediencí. V závislosti na regionu a domácích tradicích se může lišit. Obvykle jej jíme v zimě....
Více informacíProfikoření - Libeček (50g)
Libeček Použitá část rostliny: sušené listy Vzhled a barva: krájené listy, tmavě zelené barvy Použití v kuchyni: Do omáček, polévek, k masu, do salátů. Historie a současnost: Pochází ze Středomoří. Používal se jako afrodiziakum a lapač pachů. Dnes je oblíbený hlavně ve Francii a Německu. Zdravotní účinky: Obsahuje třísloviny, silice, vitamíny, cukry a organické kyseliny. ...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn celý (50g)
Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (50g)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Anýz mletý (50g)
Anýz mletý Použitá část rostliny:mletá semínka Vzhled a barva: sypká, zlatohnědé barvy Použití v kuchyni:do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do kořenících směsí Historie a současnost: Anýz pochází z Egypta a Sýrie. Pěstuje se na Balkáně, ve Střed...
Více informacíProfikoření - Čubrica zelená (50g)
Čubrica zelená Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelené barvy Složení: česnek, petrželka, sůl 32%, pískavice, bazalka, saturejka, řepkový olej Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na pl...
Více informacíProfikoření - Šalvěj (50g)
Šalvěj Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: lístky světlehnědé až do hněda barvy Použití v kuchyni: Na vepřové a telecí maso, do omáček, nádivek a k ochucení sýrů. Historie a současnost: Šalvěj neboli babské ucho, má původ ve Středomoří Malé Asii. K léčení se užíval už ve starověkém Egyptě. Do střední Evropy a Česka se šalvěj dostal někdy v 9. století. Zdravotní ú...
Více informacíProfikoření - Zázvor mletý (50g)
Zázvor mletý Použitá část rostliny: oddenky Vzhled a barva: sypká směs žlutošedé barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, kořeněná nasládlá chuť Použití v kuchyni: Do pečiva, k masu, do omáček, ke guláši, do piva a limonád. Historie a současnost: Zázvor má původ v Indii a Číně, kde má nenahraditelnou pozici v kulinářství. Byl znám už ve starověkém Řecku, Římě a Egyptě...
Více informacíProfikoření - Sojové boby (50g)
Sójové boby Vzhled a barva: kuličky krémové barvy Použití v kuchyni a průmyslu: K výrobě sójové mouky, sýrů, omáček, rostlinných olejů, tofu a dalších plnohodnotných výrobků a náhražky masa. Používá se také v průmyslu k výrobě kosmetických přípravků, jako jsou mýdla a oleje. Historie a současnost: Sójové boby jsou ceněnou potravinou již tisíce let zemí Dálného východu. Po...
Více informacíProfikoření - Argentina (50g)
Argentina Vzhled a barva: sypká směs béžové až hnědé barvy Složení: jedlá sůl (max.45%), látka zvýrazňující vůni a chuť E621, směs koření (česnek, cibule, paprika, koriandr, pepř, kmín, tymián). Použití v kuchyni: příprava různých druhů mas, hovězí, vepřové, jehněčí, skopové, drůbeží, vhodné na grilování Historie a současnost: kořenící směs Argentina je Jihoamerického pův...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn mletý (50g)
Rozmarýn mletý Popis: Rozmarýn je stálezelený výrazně vnící keř, dorůstající až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti pobřeží moře. Pěstuje se také v Anglii, USA, Mexiku a téměř po celé střední a východní Evropě. Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: namleté zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K př...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (1 Kg)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (5 Kg)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý mletý (1 Kg)
Pepř bílý mletý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: sypká, béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, M...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý mletý (5 Kg)
Pepř bílý mletý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: sypká, béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, M...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený celý (1 Kg)
Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený celý (5 Kg)
Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený celý (10 Kg)
Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...
Více informacíProfikoření - Koření na hamburgery (50g)
Koření na hamburgery Vzhled a barva: sypká hnědočervená směs koření Složení: sůl 35%, česnek, pepř, glukoza, koriandr, bílý pepř, hnědý cukr, drcený kmín, oregano, paprika sladká, cibule, kukuřičný škrob, chilli drcené, chilli mleté, maltodextrin, smažená cibule (lepek), hořčice Použití v kuchyni: pro mleté hovězí, vepřové maso Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klik...
Více informacíProfikoření - Jägermett dekorační koření (50g)
Jägermett dekorační koření Vzhled a barva: hrubá dekorativní směs, žlutozelenooranžové barvy Složení: Červená a zelená granulovaná paprika, mincovaná cibule, drcený pepř, hořčičné semínko Alergen: obsahuje hořičici Dávkování: 10-12g / 1 kg Použití v kuchyni: sekaná, rolované pečeně, steaky, různé nádivky, plněný bůček Náš tip: Vyzkoušejte koření Jägermett na dobrý šťavnat...
Více informacíProfikoření - Kari - anglický typ (50g)
Kari - anglický typ Popis: kari je směs až pětadvaceti druhů různých koření a také pokrm. K nejčastějším komponentám patří kurkuma, pepř, chilli, kardamom, koriandr, zázvor, římský kmín, muškát, skořice a další. Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, oranžovohnědé barvy Složení: kurkuma, chilli mleté, koriandr mletý, římský kmín mletý, kmín mletý, zázvor mletý, pepř mlet...
Více informacíProfikoření - Koření na žebírka (50g)
Koření na pečená žebírka Vzhled a barva: jemná sypká směs hnědé barvy s rozmarýnem Složení: sůl 39%, česnek granulovaný, sladká paprika, koriandr, kmín, pálivá paprika, saturejka, majoránka, rozmarýn, hořčice, pepř cayennský, řepkový olej Použití v kuchyni: k přípravě různých druhů mas, hlavně žebírka, vepřové maso Pro zhlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde...
Více informacíProfikoření - Koření na bramborák (50g)
Koření na bramborák Vzhled a barva: sypká bez hrudek, šedozelené barvy Složení: česnek, pepř, sůl, majoránka Použití v kuchyni: K přípravě bramboráků, do bramboračky, pro různé úpravy brambor. Náš tip: Nevíte co s přebytečným chlebem? Znáte chudý bramborák? Vyzkoušejte netradiční lahodné pokrmy s kořením na bramboráky! Recept: Chudý bramborák 4dl vroucí vody, 0,5 balíčku ...
Více informacíProfikoření - Adamovo žebro medové (50g)
Adamovo žebro medové Vzhled a barva: sypká směs tmavě oranžové barvy Složení: sůl (max.46%), zvýrazňovač chuti a vůně - glutaman sodný E621, pepř, česnek, chilli, paprika, dextroza, medové aroma Alergen: může obsahovat stopové množství hořčice a celeru Použití v kuchyni: Na pečení vepřového masa, hovězích žeber, na pečeni. Náš tip: Díky medu připravíte krásně propečené ma...
Více informacíProfikoření - Nové koření mleté (50g)
Nové koření mleté Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světlehnědé až do hněda barvy Vůně a chuť: aromatická vůně, lehce ostrá chuť Použití v kuchyni: K přípravě uzenin, při konzervaci masa, do omáček, polévek, při marinování ryb, do zvěřiny a do různých směsí koření. Historie a současnost: Nové koření se do Evropy dostalo díky objeviteli ,,Nového světa“, Kryštofu Kolumbovi,...
Více informacíProfikoření - Koření na zvěřinu (50g)
Koření na zvěřinu Vzhled a barva: sypká směs, tmavě hnědé barvy Složení: jedlá sůl 35%, česnek, paprika sladká, pepř černý mletý, cibule, koriandr, bobkový list, nové koření, chilli, majoránka, jalovec, kyselina citrónová, citrónová kůra, hřebíček, tymián, zvýrazňovač chuti (glutaman sodný E621). Použití v kuchyni: Na různě upravenou zvěřinu a jiná masa Náš tip: Dobrý pok...
Více informacíProfikoření - Bylinkové máslo - směs (50g)
Bylinkové máslo – směs Vzhled a barva: sypká směs koření, světle zelená až tmavě zelená Složení: sůl, petržel, celer, česnek, bazalky, oregano, majoránka, kořenící látky Alergen: celer Obsah soli: 43,5g ve 100g směsi Použití v kuchyni: do polévek, omáček, majonéz, salátů, pomazánek, mletých mas, dochucení vařených brambor a ryb Náš tip: vyrobte si doma pomocí této směsi b...
Více informacíProfikoření - Kari - jávský typ (50g)
Kari - jávský typ Popis: kari je směs až pětadvaceti druhů různých koření a také pokrm. K nejčastějším komponentám patří kurkuma, pepř, chilli, kardamom, koriandr, zázvor, římský kmín, muškát, skořice a další. Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, žlutohnědé barvy Složení: kurkuma, koriandr mletý, římský kmín mletý, kmín mletý, fenykl mletý, pískavice mletá, hořčice mle...
Více informacíProfikoření - Koření na gyros (50g)
Koření na gyros Vzhled a barva: sypká bez hrudek, červeno hnědá barva Složení: sůl 40%, sladká paprika, cibule, cukr, chilli, česnek, černý pepř, hořčice bílá, majoránka, oregano, muškátový ořech, zázvor, kari, kurkuma, bazalka, řepkový olej Použití v kuchyni: na různé druhy mas Alergen: hořčice, oxid siřičitý Náš tip: Vyzkoušejte koření gyros třeba na dobré grilovačce se...
Více informacíProfikoření - Koření na kuře (50g)
Koření na kuře Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, barva oranžovo červená Složení: sůl, sladká paprika, muškátový ořech, černý pepř, chilli, česnek, zázvor, hořčice bílá, kari, kardamon, kurkuma, rozmarýn, cukr Použití v kuchyni: k přípravě různých druhů mas, hlavně kuřete Alergen: obsahuje alergeny hořčice a oxidu siřičitého, může obsahovat stopové množství celeru Náš...
Více informacíProfikoření - Koření na šašlik (50g)
Koření na šašlik Vzhled a barva: sypká směs hnědožluté barvy Složení: sůl 40%, cibule, paprika sladká, hořčice bílá, cukr, koriandr, chilli, majoránka, provensálské koření (oregano, rozmarýn, bazalka, tymián, majoránka, saturejka, estragon, šalvěj, máta, levandule), oregano, libeček, česnek (oxid siřičitý - přirozeně obsažený), pepř černý, paprika červená drcená, řepkový ...
Více informacíProfikoření - Koření 5 vůní (50g)
Koření 5 vůní Vzhled a barva: sypká bez hrudek, tmavě hnědá barva Složení: skořice, badyán, fenykl, nové koření, hřebíček Použití v kuchyni: Po celé jižní Číně a ve Vietnamu se používá k ochucení drůbeže, vepřového a dalších mas, na zeleninová jídla, do těstíček na obalování a k přípravě čínských jídel. Náš tip: Vyzkoušejte pokrmy čínské kuchyně i u Vás doma! Recept: Kuře...
Více informacíProfikoření - Kari typ II (50g)
Kari typ II Vzhled a barva: sypká směs žluté barvy s viditelným zrněním rezavé barvy Vůně a chuť: po kari Složení: kurkuma, koriandr, zázvor, pepř černý, paprika sladká, laktóza, sůl jedlá (max. 13%), škrob, cukr, glukózový sirup, kyselina citrónová, extrakty koření, protispékavá látka E551, emulgátor E433 Dávkování: 20g / 1kg masa Použití v kuchyni: Pro nakládání, marino...
Více informacíProfikoření - Kari - indický typ (50g)
Kari - indický typ Popis: kari je směs až pětadvaceti druhů různých koření a také pokrm. K nejčastějším komponentám patří kurkuma, pepř, chilli, kardamom, koriandr, zázvor, římský kmín, muškát, skořice a další. Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, červenohnědé barvy Složení: kurkuma, koriandr mletý, sůl, hořčice bílá mletá, hořčice černá celá, římský kmín mletý, chilli...
Více informacíProfikoření - Kari - thajský typ (50g)
Kari - thajský typ Popis: kari je směs až pětadvaceti druhů různých koření a také pokrm. K nejčastějším komponentám patří kurkuma, pepř, chilli, kardamom, koriandr, zázvor, římský kmín, muškát, skořice a další. Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, žlutohnědé barvy Složení: paprika sladká, kurkuma, koriandr mletý, hořčice mletá, chilli mleté, sůl, česnek mletý, pískavic...
Více informacíProfikoření - Tymián sušený krájený (50g)
Tymián sušený krájený Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: sypká, zelené barvy Použití v kuchyni: V mexické, španělské i francouzské kuchyni, do omáček, polévek, salátů, masa a ryb, do rýže, těstovin, k dochucení olivového oleje nebo octa. Historie a současnost: Pochází ze středomoří, roste na slunných a sušších půdách. Ze Středomoří se tymián rozšířil i do Evropy...
Více informacíProfikoření - Celer kostka sušený (50g)
Celer kostka sušený Použitá část rostliny: sušená nadzemní část rostliny Vzhled a barva: sypká tvrdá směs celerových kostek, krémově žluté barvy Vůně a chuť: výrazné aroma Použití v kuchyni: do polévek, omáček, na pečení masa, saláty. Jako koření se používá nadzemní část rostliny, řapíky, listy i mletá semena. Používá se často v balkánské, středomořské, americké, anglické...
Více informacíProfikoření - Římský kmín celý (50g)
Cumin – Římský kmín celý Použitá část rostliny: semena Barva a vzhled: semena světlehnědá do hněda Vůně a chuť: aromatická silná vůně, ostrá kořeněná chuť Použití v kuchyni: při pečení pečiva, výroba salámů a sýrů, přísada do kari, do polévek, omáček, salátů nebo pečeného masa. Někdy se míchá se skořicí a koriandrem. Historie a současnost: Už od starověku je znám z Egypta...
Více informacíProfikoření - Mrkev kostka sušená (50g)
Mrkev kostka sušená Použitá část rostliny: sušený kořen nadrcený na části o velikosti přibližně 1 x 1 cm Vzhled a barva: sušené kostky světle pomerančové barvy Použití v kuchyni: Polévky, omáčky, saláty, do bramborového salátu, dá se zavařovat, přidávat do zavařenin k okurkám, dá se vařit, smažit, dusit, vhodná jako příloha k masitým jídlům Historie a současnost: Mrkev je...
Více informacíProfikoření - Nové koření celé (50g)
Nové koření celé Vzhled a barva: světlehnědé až do hněda kuličky pepře Vůně a chuť: aromatická vůně, lehce ostrá chuť Použití v kuchyni: K přípravě uzenin, při konzervaci masa, do omáček, polévek, při marinování ryb, do zvěřiny a do různých směsí koření. Historie a současnost: Nové koření se do Evropy dostalo díky objeviteli ,, Nového světa“, Kryštofu Kolumbovi, který ho ...
Více informacíProfikoření - Česnek plátky sušený (50g)
Česnek plátky Vzhled a barva: sušené plátky česneku, krémově žluté barvy Vůně a chuť: typická česneková Použití v kuchyni: Je základní přísadou tisíce jídel. Se zázvorem a cibulí tvoří trojici chutí známou v orientální a asijské kuchyni. Ochucuje se jím máslo, zálivky a omáčky k těstovinám, rybám, drůbeži, masu, zvěřině a zelenině. K úpravě skopového masa, uzenin, karbaná...
Více informacíProfikoření - Muškátový ořech mletý (50g)
Muškátový ořech mletý Použitá část rostliny: semeno - vnitřní část plodu muškátovníku vonného. Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal, se suší a slouží taktéž jako koření, a to muškátový květ. Vzhled a barva: mleté...
Více informacíProfikoření - Francouzská směs na sýr (50g)
Francouzská směs na sýr Vzhled a barva: voňavá hrubá barevná směs zeleniny a bylinek Složení: česnek, paprika, chilli, pepř, petrželka, cibule, tymián, oregano, rostlinný olej, bazalka Použití: pro vynikající marinovaný, pečený, nebo nakládaný ovčí sýr, kozí sýr i na hermelín a jiné sýry Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Více informacíPodobné fráze: profikoreni steak 50g | profikoreni zatar 50g | profikoreni kopr 50g | profikoreni adzika 50g | pepr cerveny cely 50g | herbex mata peprna 50g | mata peprna bio syp 50g | pepr cerny mlety 50g | mega nat maty peprne 50g | kampotsky pepr bily 50g | pepr zeleny cely 50g | gresik smes pepru 50g | pepr ruzovy cely 50g | pepr zeleny drceny 50g | profikoreni pepr cerny cely 100g | profikoreni pepr bily mlety 100g | profikoreni pepr kubebovy 100g | profikoreni pepr bylinny 1 kg | profikoreni pepr bylinny 100g | profikoreni pepr barevny 500g | profikoreni cesnekovy pepr 100g | profikoreni pepr zeleny cely 5 kg | profikoreni pepr bylinny 200g | profikoreni pepr barevny 5 kg | profikoreni pepr cerny cely 5 kg | profikoreni pepr bily cely 500g | profikoreni pepr barevny 1 kg | profikoreni pepr bily cely 25kg | profikoreni pepr cerny cely 200g | profikoreni pepr barevny 100g | profikoreni cesnekovy pepr 1 kg | profikoreni pepr bily cely 1 kg | profikoreni pepr cerny cely 25kg | profikoreni pepr dlouhy 1kg | profikoreni pepr kubebovy 1kg