Profikoreni pernikove koreni 100g
Pro vyhledávací frázi Profikoreni pernikove koreni 100g jsme na našem vyhledávači našli 331 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Profikoreni pernikove koreni 100g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Profikoření - Vega bez glutamanu (100g)
Vega bez glutamanu Směs žluté barvy s kousky zeleniny a koření Vůně aromatická bez zápachů Složení: sůl (max.63%), směs sušené zeleniny (mrkev, pastinák, cibule, pórek, petržel), cukr, vitamín B1, dextroza, kvasnicový hydrolyzát. Zeleninová směs má široké použití v každé kuchyni, používá se pro přípravu bujónů, omáček, polévek aj. Pro shlédnutí kompletního sortimetu - k...
Více informacíProfikoření - Skopové a králičí (100g)
Skopové a králičí Vzhled a barva: hrubá směs koření Složení: sůl max. 40%, zázvor, oregano, bazalka, rozmarýn, římský kmín celý, cibule, česnek, glutaman sodný E621 Použití v kuchyni: K ochucení skopového, králičího masa i jiných druhů mas. Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Více informacíProfikoření - Taco de Tortilla (100g)
Taco de Tortilla Složení: sůl, kukuřice, paprika sladká, římský kmín, paprika pálivá, česnek, oregano, cibule, chilli, paprika, přírodní barvivo Vzhled: jemná směs koření červeno-hnědé barvy Použití v kuchyni: mexická kuchyně, tacos, picadillo, tostadas, dipy, omáčky, maso, saláty, polévky, zálivky Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde...
Více informacíProfikoření - Selský - myslivecký salám (100g)
Selský - myslivecký salám Složení: koření (hořčice), stabilizátor E450, dextróza, látka zvýrazňující chuť a vůni E 621, antioxidant E300, E301, přírodní kořenící aroma Alergen: hořčice Dávkování: 8g kořenící směsi a 18-20 g dusitanové solící směsi na 1 kg díla Pro zhlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Více informacíProfikoření - Bylinkové máslo - směs (100g)
Bylinkové máslo – směs Vzhled a barva: sypká směs koření, světle zelená až tmavě zelená Složení: sůl, petržel, celer, česnek, bazalky, oregano, majoránka, kořenící látky Alergen: celer Obsah soli: 43,5g ve 100g směsi Použití v kuchyni: do polévek, omáček, majonéz, salátů, pomazánek, mletých mas, dochucení vařených brambor a ryb Náš tip: vyrobte si doma pomocí této směsi b...
Více informacíProfikoření - Paprika červená granulovaná (100g)
Paprika červená granulovaná Vzhled a barva: sypká bez hrudek, červená barva Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů a Maďarů. Zdravotní úči...
Více informacíProfikoření - Hořčice bílá celá (100g)
Hořčice bílá celá Použitá část rostliny: semena hořčice bílé Vzhled a barva: kulaté semeno hořčice světložluté až žluté barvy Chuť: štiplavá Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata) Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Střed...
Více informacíProfikoření - Zeleninová směs extra (100g)
Zeleninová směs extra Vzhled a barva: sypká směs žluté barvy s kousky zeleniny a koření Složení: sůl, cukr, glutaman sodný E621 10%, mrkev, pastinák, cibule, celer kořen, pórek, petržel kořen, petržel nať, řepkový olej, vitamín B2, antioxidant oxid siřičitý Použití v kuchyni: K přípravě bujónů, omáček, polévek, a spousty dalších pokrmů. Náš tip: Zeleninová směs je výborný...
Více informacíProfikoření - Citronový pepř - jemný (100g)
Citrónový pepř typ II Vzhled a barva: žlutá směs koření Vůně a chuť: příjemně svěží vůně, výrazně peprně kyselá chuť Složení: pepř černý drcený, kurkuma, cibule, kyselina citronová, citronová kůra, 35% soli, cukr Použití v kuchyni: na přípravu všech druhů steaků, pečených mas, do gulášů, salátů, do zapečených těstovin, k ochucení všech druhů ryb a mořských pokrmů, k pří...
Více informacíProfikoření - Gyros bez soli (100g)
Gyros bez soli a glutamanu Popis: originální řecká specialita Vzhled a barva: hrubší sypká směs hnědozelené barvy Složení: koření, bylinky, dextroza, kořenící látky, jedlá sůl (v minimálním množství slouží jako nosič extraktů), ztužený rostlinný tuk Alergen: hořčice Dávkování: dle chuti cca 6-8g / 1kg masa Použití v kuchyni: Příprava různých druhů mas, skopové nebo vepřo...
Více informacíProfikoření - Bobkový list mletý (100g)
Bobkový list mletý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni: ke kořenění masa, polévek, jídel z jednoho hrnce, bílých omáček, do svíčkové omáčky, do bramborových polévek Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavně v Turecku. Bobkový lsit pochází z ke...
Více informacíProfikoření - Sezamové semínko loupané (100g)
Sezamové semínko Použitá část rostliny: semínka sezamu Vzhled a barva: semínka celá, krémové barvy Použití v kuchyni: Do sezamového másla či pasty Tahini, do salátů, salátových zálivek, polévek, jako koření do hrachového pyré, na sezamový olej, k přípravě sladkých pokrmů a pečiva. Historie a současnost: Sezam je jednoletá bylina, dosahuje výšky až 2 metrů. Nejvíce je pěst...
Více informacíProfikoření - Pepř černý celý (100g)
Pepř černý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř ...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený drcený (100g)
Pepř zelený drcený Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pe...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený mletý (100g)
Pepř zelený mletý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pep...
Více informacíProfikoření - Směs na hranolky (100g)
Směs na hranolky Vzhled a barva: sypká směs oranžovo-červené barvy Složení: 66% soli, paprika, sušená zelenina, glutaman sodný E621 Použití v kuchyni: Na hranolky, ale i krokety a americké brambory. Náš tip: Kořenící směs na hranolky ochutí báječně různé úpravy brambor! Recept: Pečené bramborové čtvrtky Sušený česnek, 3 lžíce olivového oleje, 1,5 kg brambor, sůl, bazalka,...
Více informacíProfikoření - Adamovo žebro medové (100g)
Adamovo žebro medové Vzhled a barva: sypká směs tmavě oranžové barvy Složení: sůl (max.46%), zvýrazňovač chuti a vůně - glutaman sodný E621, pepř, česnek, chilli, paprika, dextroza, medové aroma Alergen: může obsahovat stopové množství hořčice a celeru Použití v kuchyni: Na pečení vepřového masa, hovězích žeber, na pečeni. Náš tip: Díky medu připravíte krásně propečené ma...
Více informacíProfikoření - Kari - anglický typ (100g)
Kari - anglický typ Popis: kari je směs až pětadvaceti druhů různých koření a také pokrm. K nejčastějším komponentám patří kurkuma, pepř, chilli, kardamom, koriandr, zázvor, římský kmín, muškát, skořice a další. Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, oranžovohnědé barvy Složení: kurkuma, chilli mleté, koriandr mletý, římský kmín mletý, kmín mletý, zázvor mletý, pepř mlet...
Více informacíProfikoření - Ajwain - koptský kmín (100g)
Ajwain nebo také ajowan, adžan, adžvan, adžvain je jednoletá rostlina známá jako koptský kmín nebo drsnoplodík moravčinovitý (Trachyspermum ammi) Původ: východní Středomoří, odkud se přes Blízký východ rozšířil až do Indie. Listy i plody se používají v gastronomii. Plody adžvanu bývají často zaměňovány s plody libečku. Vzhled a barva: plody jsou oválné, světle hnědé a při...
Více informacíProfikoření - Paprika zelená granulovaná (100g)
Paprika zelená granulovaná Vzhled a barva: zelené sušené kousky papriky Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů a Maďarů. Zdravotní účinky:...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený celý (100g)
Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...
Více informacíProfikoření - Pepř černý drcený (100g)
Pepř černý drcený Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pe...
Více informacíProfikoření - Kari - jávský typ (100g)
Kari - jávský typ Popis: kari je směs až pětadvaceti druhů různých koření a také pokrm. K nejčastějším komponentám patří kurkuma, pepř, chilli, kardamom, koriandr, zázvor, římský kmín, muškát, skořice a další. Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, žlutohnědé barvy Složení: kurkuma, koriandr mletý, římský kmín mletý, kmín mletý, fenykl mletý, pískavice mletá, hořčice mle...
Více informacíProfikoření - Kari typ II (100g)
Kari typ II Vzhled a barva: sypká směs žluté barvy s viditelným zrněním rezavé barvy Vůně a chuť: po kari Složení: kurkuma, koriandr, zázvor, pepř černý, paprika sladká, laktóza, sůl jedlá (max. 13%), škrob, cukr, glukózový sirup, kyselina citrónová, extrakty koření, protispékavá látka E551, emulgátor E433 Dávkování: 20g / 1kg masa Použití v kuchyni: Pro nakládání, marino...
Více informacíProfikoření - Muškátový květ mletý (100g)
Muškátový květ mletý Použitá část rostliny: sušený míšek ze semene muškátovníku vonného Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal semene je muškátový květ. Vzhled a barva: zlatavě žlutý až hnědý prášek Vůně a chuť: sla...
Více informacíProfikoření - Kari - indický typ (100g)
Kari - indický typ Popis: kari je směs až pětadvaceti druhů různých koření a také pokrm. K nejčastějším komponentám patří kurkuma, pepř, chilli, kardamom, koriandr, zázvor, římský kmín, muškát, skořice a další. Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, červenohnědé barvy Složení: kurkuma, koriandr mletý, sůl, hořčice bílá mletá, hořčice černá celá, římský kmín mletý, chilli...
Více informacíProfikoření - Kari - thajský typ (100g)
Kari - thajský typ Popis: kari je směs až pětadvaceti druhů různých koření a také pokrm. K nejčastějším komponentám patří kurkuma, pepř, chilli, kardamom, koriandr, zázvor, římský kmín, muškát, skořice a další. Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, žlutohnědé barvy Složení: paprika sladká, kurkuma, koriandr mletý, hořčice mletá, chilli mleté, sůl, česnek mletý, pískavic...
Více informacíProfikoření - Kardamom černý celý (100g)
Kardamom černý celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Černý kardamom, také známý jako hnědý, větší, dlouhý nebo nepálský kardamom, z druhu Amomum subulatum, pochází z východního Himálaje a obvykle se pěstuje ve východním Nepálu, Sikkimu a částech oblasti Darjeeling v Západním Bengálsku (Indi...
Více informacíProfikoření - Celer nať sušená (100g)
Celer nať sušená Použitá část rostliny: nať Vzhled a barva: drcená celerová nať zelené barvy Použití v kuchyni: do polévek, omáček, na pečení masa, saláty. Jako koření se používá nadzemní část rostliny, řapíky, listy i mletá semena. Používá se často v balkánské, středomořské, americké, anglické i české kuchyni. Obsahuje velké množství éterických olejů. Historie a současno...
Více informacíProfikoření - Jalovec červený celý (100g)
Jalovec červenoplodý celý Jalovec jako jediný jehličnan poskytuje koření, a to plody zvané jalovčinky. Tento druh jalovce je blízce příbuzný s jalovcem obecným rostoucím v Česku. Jalovec červenoplodý jehož původ je v Řecku, vyrůstá především v oblastech se středomořským klimatem. Typickou lokalitou je Portugalsko, Španělsko, Balkán a také Maroko. Latinský název: Juniperus...
Více informacíProfikoření - Hořčice černá celá (100g)
Hořčice černá celá Použitá část rostliny: semena Vzhled a barva: kulatá semena černé barvy Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata) Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem je jižní Evropa, Středozemí a západní Asie. Zdravotní účinky: Zvyšuje lá...
Více informacíProfikoření - Sezamové semínko černé (100g)
Sezamové semínko černé neloupané Použitá část rostliny: semínka sezamu Vzhled a barva: semínka celá, černé barvy Použití v kuchyni: Do sezamového másla či pasty Tahini, do salátů, salátových zálivek, polévek, jako koření do hrachového pyré, na sezamový olej, k přípravě sladkých pokrmů a pečiva. Černý sezam je aromatičtější. Historie a současnost: Sezam je jednoletá bylina...
Více informacíProfikoření - Paprika sladká uzená (100g)
Paprika sladká UZENÁ Vzhled a barva: sypká bez hrudek, sytě červená barva Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu, chuť a aroma po uzeném. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů a Maďarů. Zdravotní účinky: Obsa...
Více informacíProfikoření - Muškátový ořech celý (100g)
Muškátový ořech celý Použitá část rostliny: semeno - vnitřní část plodu muškátovníku vonného. Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal, se suší a slouží taktéž jako koření, a to muškátový květ. Vzhled a barva: vysuše...
Více informacíProfikoření - Muškátový ořech mletý (100g)
Muškátový ořech mletý Použitá část rostliny: semeno - vnitřní část plodu muškátovníku vonného. Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal, se suší a slouží taktéž jako koření, a to muškátový květ. Vzhled a barva: mleté...
Více informacíProfikoření - Bobkový list celý (100g)
Bobkový list celý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni a průmyslu: do marinád na ryby a zvěřinu, do nálevů k nakládání zeleniny a hub, do pikantních omáček a kyselých polévek, do šťávy při pečení vepřového a hovězího masa Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavn...
Více informacíProfikoření - Celer kostka sušený (100g)
Celer kostka sušený Použitá část rostliny: sušená nadzemní část rostliny Vzhled a barva: sypká tvrdá směs celerových kostek, krémově žluté barvy Vůně a chuť: výrazné aroma Použití v kuchyni: do polévek, omáček, na pečení masa, saláty. Jako koření se používá nadzemní část rostliny, řapíky, listy i mletá semena. Používá se často v balkánské, středomořské, americké, anglické...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (100g)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Muškátový květ celý (100g)
Muškátový květ celý Použitá část rostliny: sušený míšek ze semene muškátovníku vonného Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal semene je muškátový květ. Vzhled a barva: zlatavě žlutý až hnědý Vůně a chuť: sladce koř...
Více informacíProfikoření - Hořčice bílá mletá (100g)
Hořčičné semínko bílé mleté Použitá část rostliny: semeno Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světložlutá až žlutá barva Chuť: silně štiplavá až pálivá (už na skusu) Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata) Historie a současnost: Pěstuje se po celé České Republice. Původním domovem...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý mletý (100g)
Pepř bílý mletý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: sypká, béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, M...
Více informacíProfikoření - Kurkuma mletá extra (100g)
Kurkuma mletá extra (Curcuma longa) Kurkuma je známá už tisíce let. Říká se jí také indický šafrán, protože ve středověku nahrazovala drahý šafrán. Kurkuma je oddenek kurkumovníku dlouhého, který patří do čeledi zázvorovitých. Tyto oddenky se sbírají každý rok a používají se buďto čerstvé nebo se melou na prášek. Právě tento žlutooranžový prášek dodá pokrmům správnou bar...
Více informacíProfikoření - Bacon - směs na slaninu (100g)
Bacon - směs koření na slaninu Složení: koření, dextróza, látka zvýrazňující vůni a chuť E621, cukr, kořenící látky, kuchyňská sůl Dávkování: na 1 kg díla 10 g směsi Použití: směs pro výrobu slaniny, pečení aj. Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Více informacíProfikoření - Grilovací s medvědím česnekem (100g)
Grilovací s medvědím česnekem - směs koření Vzhled a barva: sypká kořenící směs hnědo červené barvy s kousky medvědího česneku Složení: sůl max. (60%), cukr, medvědí česnek (3%), paprika, chilli, oregano, pepř, zvýrazňovač chuti E621 Použití v kuchyni: grilovací koření s vůní medvědího česneku je směs mletého koření určená pro grilování, pečení a smažení kuřat a ostatních...
Více informacíProfikoření - Vepřová šťáva k masu (100g)
Vepřová šťáva k masu - směs koření Vzhled a barva: sypká kořenící směs bílo hnědé barvy Složení: pšeničná mouka, sůl, bramborový škrob (E 1422), sušené mléko, E 621, sušený rostlinný tuk, kvasniční extrakt, přírodní identické aroma vepřové, cukr, karamel, E 330, směs koření (cibule, pepř, kmín, nové koření) Dávkování: 70g suché směsi na 1l vody, směs rozmícháme ve studen...
Více informacíProfikoření - Obalovací směs - Panadello Crispy (100g)
Panadello Crispy Vzhled a barva: tmavě žlutá, sypká směs Složení: cornflakes granulát, strouhanka, jedlá sůl, modifikovaný škrob, kořenící látky, ztužený rostlinný tuk, koření Obsah soli: 12,4g ve 100g směsi Použití v kuchyni: Kořeněná panáda pro použití na maso a zeleninu, na obalování masa Alergen: lepek Náš tip: Namíchejte panádu s obyčejnou strouhankou a obalte si v n...
Více informacíProfikoření - Grilovaná kuřata - kořenící sůl (100g)
Grilovaná kuřata Vzhled a barva: sypká směs sytě oranžové barvy Složení: kuchyňská sůl, koření Obsah soli: 85g ve 100g směsi Dávkování: 8-10g na 1kg díla Použití v kuchyni a průmyslu: Pro potravinářský průmysl – masný průmysl. Na pečení a grilování kuřecího masa, ale i vepřového, na marinády Náš tip: Vychutnejte si grilovačku na zahradě s výborným kořením na kuře! Recept:...
Více informacíProfikoření - Diamant - směs na játrovku (100g)
Játrová paštika, játrový salám Složení: koření, dextroza, látky zvyrazňující vůni a chuť E621, kořenící aroma, třtinový cukr Dávkování: na 1 kg díla 3 g směsi Použití: Játrový salám, telecí játrový salám, játrové paštiky a další. Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Více informacíProfikoření - Směs na vepřové maso (100g)
Směs na vepřové maso Vzhled a barva: sypká směs tmavě hnědé barvy Složení: sůl (max. 30%), česnek, kmín, paprika sladká, koriandr, pepř černý, cibule, cukr krystal, bílý pepř, chilli, glutaman sodný E621 Použití v kuchyni: Na grilování, pečení vepřového masa, k ochucení mletého masa, na marinádu, vhodné i ke kuřecím křídlům. Alergen: Může obsahovat stopy celeru, hořčice a...
Více informacíProfikoření - Vanilka mletá II. kvalita (100g)
Vanilka mletá II. kvalita Odrůda: Bourbon lat. Vanilla Planifolia . Jedná se o tradiční a nejrozšířenější odrůdu s vysokým obsahem vanilinu. Složení: 100% mleté extrahované lusky vanilky Madagaskar. Podíl vanilinu: cca 0,2 % - méně intenzivní vůně a chuť narozdíl od I. kvality Vůně a chuť: Nejdůležitější látkou vanilky je vanilin, který dává příjemnou vůni a sladkou chu...
Více informacíProfikoření - Drůbeží vývar bez glutamanu (100g)
Drůbeží vývar bez glutamanu Vzhled a barva: světle žlutý prášek, masové chuti a vůně Složení: sůl (max.48%), cukr, maltodextrin, škrob, inosinát sodný, rostlinný olej, kvasnicový extrakt, slepičí extrakt, kuřecí aroma, kyselina citronová, oxid křemičitý, barvivo B1, sušená mrkev, pastinák, petržel, cibule, koření. Alergeny: může obsahovat stopové množství hořčice a celeru...
Více informacíProfikoření - Hovězí vývar bez glutamanu (100g)
Hovězí vývar bez glutamanu Vzhled a barva: světle hnědý prášek, masové chuti a vůně Složení: sůl (max.46%), cukr, maltodextrin, škrob, inosinát sodný, rostliný olej, kvasnicový extrakt, hovězí extrakt, masové aroma, kyselina citronová, oxid křemičitý, sušená mrkev, pastinák, petržel, cibule, koření. Alergeny: může obsahovat stopové množství hořčice a celeru Použití v kuch...
Více informacíProfikoření - Obalovací směs - Panadello žluté (100g)
Panadello žluté Vzhled a barva: sypká směs, tmavě žluté barvy Složení: strouhanka, jedlá sůl, modifikovaný škrob, kořenící látky, ztužený rostlinný tuk, koření Použití v kuchyni: Kořeněná panáda se solí na obalení řízků, kotlet, drůbeže a ryb Alergen: obsahuje lepek Náš tip: vyrobte doma díky směsi Panadello netradiční obalené řízky! Recept: Kuřecí řízky 400g kuřecích prs...
Více informacíProfikoření - Petržel kořen drcený sušený 2x2 (100g)
Petržel drcená 2x2 Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: krémová barva, sušené drobné kostky Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: Obsahuje v...
Více informacíProfikoření - Pepř černý mletý PREMIUM (100g)
Pepř černý mletý PREMIUM Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: sypká, černošedá barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná silná vůně, pálivá chuť Použití v kuchyni: Na ochucení masa, ať hovězí, skopové, jehněčí, kuřecí nebo dary moře, do zeleninových a bramborových salátů, polévek a omáček. Historie a současnost: Pepřovník má svůj původ v Indii, kde...
Více informacíProfikoření - Paprika zelená plátky sušená, floky (100g)
Paprika zelená plátky sušená Vzhled a barva: zelené sušené plátky papriky Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Rozdíl mezi sladkou paprikou je semenem papriky. Je to...
Více informacíProfikoření - Kardamom celý II. jakost (100g)
Kardamom celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Paprika sladká ASTA 200 (100g)
Paprika sladká ASTA 200 Použitá část rostliny: sušená dužnina papriky seté (papriky roční) s malým množstvím semen Vzhled a barva: sypká bez hrudek, sytě červená barva Za svou barvu vděčí mletá paprika skupině barviv, které se řadí mezi karotenoidy. Jedná se o kapsanthin, kapsorubin, zeaxanthin a kryptoxantin. Barva těchto látek se pohybuje od žluté přes oranžovou až po č...
Více informacíProfikoření - Mandle loupané II. jakost (100g)
Mandle loupané II. jakost Mandloň obecná je teplomilná rostlina z Itálie, Španělska, Portugalska, jižní Francie, Balkánu a severní Ameriky. Obsahuje vlákninu, vitamíny, kyselinu listovou, bílkoviny, minerální látky a tuky. Použitá část rostliny: plod mandloně obecné Barva a vzhled: suché celé mandle, jádro krémové Chuť a vůně: mandle jsou výrazně cítit po koření - vhodné...
Více informacíProfikoření - Mandle neloupané natural II. jakost (100g)
Mandle natural Mandloň obecná je teplomilná rostlina z Itálie, Španělska, Portugalska, jižní Francie, Balkánu a severní Ameriky. Obsahuje vlákninu, vitamíny, kyselinu listovou, bílkoviny, minerální látky a tuky. Použitá část rostliny: plod mandloně obecné Barva a vzhled: suché, neloupané celé mandle, červenohnědé barvy, jádro krémové Chuť a vůně: mandle jsou výrazně cítit...
Více informacíPodobné fráze: profikoreni houbove koreni 50g | profikoreni koreni na pizzu 50g | profikoreni koreni na gyros 1 kg | profikoreni koreni na saslik 5 kg | profikoreni koreni 5 vuni 500g | profikoreni koreni na ryby 5 kg | profikoreni houbove koreni 500g | profikoreni koreni na ryby 200g | profikoreni koreni na pizzu 5 kg | profikoreni koreni na ryby 500g | profikoreni gulasove koreni 50g | profikoreni koreni na steak 50g | profikoreni koreni na saslik 1 kg | profikoreni kajunske koreni 50g | profikoreni nove koreni cele 50g | profikoreni koreni na pizzu 500g | profikoreni koreni na gyros 50g | profikoreni koreni na gyros 5 kg | profikoreni gulasove koreni 5 kg | profikoreni koreni na ryby 50g | profikoreni koreni na ryby 1 kg | profikoreni koreni 5 vuni 1kg | profikoreni koreni na gyros 200g | profikoreni kajunske koreni 1kg | profikoreni koreni 5 vuni 200g | profikoreni salatove koreni 50g | profikoreni chlebove koreni 50g | profikoreni koreni na gyros 500g | profikoreni koreni 5 vuni 50g | profikoreni koreni na steak 200g | profikoreni nove koreni cele 1 kg | profikoreni koreni na kure 5 kg | profikoreni nove koreni cele 5 kg | profikoreni koreni na kure 200g | profikoreni gulasove koreni 1kg