Profikoreni pernikove koreni 50g
Pro vyhledávací frázi Profikoreni pernikove koreni 50g jsme na našem vyhledávači našli 255 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Profikoreni pernikove koreni 50g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Profikoření - Pepř černý mletý PREMIUM (50g)
Pepř černý mletý PREMIUM Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: sypká, černošedá barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná silná vůně, pálivá chuť Použití v kuchyni: Na ochucení masa, ať hovězí, skopové, jehněčí, kuřecí nebo dary moře, do zeleninových a bramborových salátů, polévek a omáček. Historie a současnost: Pepřovník má svůj původ v Indii, kde...
Více informacíProfikoření - Paprika zelená plátky sušená, floky (50g)
Paprika zelená plátky sušená Vzhled a barva: zelené sušené plátky papriky Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Rozdíl mezi sladkou paprikou je semenem papriky. Je to...
Více informacíProfikoření - Kardamom celý II. jakost (50g)
Kardamom celý Kardamom je koření získávané ze semen několika druhů rostlin z rodů Elettaria a Amomum z čeledi zázvorníkovitých. Oba rody jsou původem z Indie (největší producent až do konce 20. století), Pákistánu, Bangladéše, Bhútánu, Indonésie a Nepálu. Německý pěstitel kávy Oscar Majus Kloeffer začal kultivovat indický kardamom v Guatemale před první světovou válkou; d...
Více informacíProfikoření - Paprika maďarská sladká ASTA 150 (50g)
Paprika maďarská sladká ASTA 150 Použitá část rostliny: sušená dužnina papriky seté (papriky roční) s malým množstvím semen Vzhled a barva: sypká bez hrudek, sytě červená barva Za svou barvu vděčí mletá paprika skupině barviv, které se řadí mezi karotenoidy. Jedná se o kapsanthin, kapsorubin, zeaxanthin a kryptoxantin. Barva těchto látek se pohybuje od žluté přes oranžovo...
Více informacíProfikoření - Cibule sušená drcená 3x3 (50g)
Cibule drcená Vzhled a barva: sypká tvrdá směs drcená na 3x3 mm, krémově žluté barvy Objem: cca 450g odpovídá objemu v nádobě 1L Použití v kuchyni: k nakládaným masům nebo zelenině, do salátů, pomazánek, omáček, gulášů, k posypání chleba. Historie a současnost: Pochází ze západní Asie, z Afganistanu, Pákistánu a Iránu. Cibuli pěstovali již staří Sumerové 4000 let před naš...
Více informacíProfikoření - Paprika pálivá ASTA 100 (50g)
Paprika pálivá ASTA 100 Vzhled a barva: sypká bez hrudek, cihlově červená barva Chuť: ostrá Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Rozdíl mezi sladkou paprikou je seme...
Více informacíProfikoření - Paprika sladká ASTA 140 (50g)
Paprika sladká ASTA 140 Použitá část rostliny: sušená dužnina papriky seté (papriky roční) s malým množstvím semen Vzhled a barva: sypká bez hrudek, sytě červená barva Za svou barvu vděčí mletá paprika skupině barviv, které se řadí mezi karotenoidy. Jedná se o kapsanthin, kapsorubin, zeaxanthin a kryptoxantin. Barva těchto látek se pohybuje od žluté přes oranžovou až po č...
Více informacíProfikoření - Paprika pálivá ASTA 140 (50g)
Paprika pálivá ASTA 140 Použitá část rostliny: sušená dužnina papriky seté (papriky roční) s malým množstvím semen Vzhled a barva: sypká bez hrudek, cihlově červená barva Za svou barvu vděčí mletá paprika skupině barviv, které se řadí mezi karotenoidy. Jedná se o kapsanthin, kapsorubin, zeaxanthin a kryptoxantin. Barva těchto látek se pohybuje od žluté přes oranžovou až p...
Více informacíProfikoření - Paprika sladká ASTA 100 (50g)
Paprika sladká ASTA 100 Použitá část rostliny: sušená dužnina papriky seté (papriky roční) s malým množstvím semen Vzhled a barva: sypká bez hrudek, oranžovočervená barva Za svou barvu vděčí mletá paprika skupině barviv, které se řadí mezi karotenoidy. Jedná se o kapsanthin, kapsorubin, zeaxanthin a kryptoxantin. Barva těchto látek se pohybuje od žluté přes oranžovou až p...
Více informacíProfikoření - Paprika sladká ASTA 200 (50g)
Paprika sladká ASTA 200 Použitá část rostliny: sušená dužnina papriky seté (papriky roční) s malým množstvím semen Vzhled a barva: sypká bez hrudek, sytě červená barva Za svou barvu vděčí mletá paprika skupině barviv, které se řadí mezi karotenoidy. Jedná se o kapsanthin, kapsorubin, zeaxanthin a kryptoxantin. Barva těchto látek se pohybuje od žluté přes oranžovou až po č...
Více informacíProfikoření - Paprika červená plátky sušená, floky (50g)
Paprika červená plátky sušená Vzhled a barva: sušené, krájené plátky papriky, cihlově červená barva Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů...
Více informacíProfikoření - Paprika pálivá ASTA 200 (50g)
Paprika pálivá ASTA 200 Vzhled a barva: sypká bez hrudek, sytě červená barva Chuť: ostrá Složení: paprika mletá, extrakt papriky, jedlý olej Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezl...
Více informacíProfikoření - Paprika maďarská pálivá ASTA 150 (50g)
Paprika maďarská pálivá ASTA 150 Vzhled a barva: sypká bez hrudek, sytě červená barva Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů a Maďarů. Zdr...
Více informacíProfikoření - Černucha setá, kmín černý (50g)
Černucha setá, kmín černý Krátký popis: Semena černuchy používané jako koření jsou populární i v tradičních medicínách jako Ájurvéda. Alternativní názvy: Egyptský černý kmín, Černucha, Kmín černý, kalonji Latinský název: Nigella sativa Popis: jednoletá léčivá bylina a čeledi pryskyřníkovité Výskyt: černucha pochází z jihozápadní Asie, odkud se rozšířila na Balkán, do Tur...
Více informacíProfikoření - Pepř barevný (100g)
Pepř barevný Vzhled a barva: tvrdé barevné kuličky pepře Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Složení: bílý, černý, zelený a růžový pepř Použití v kuchyni: Do masových pokrmů, salátů, omáček, při konzervaci a do polévek. Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárněj...
Více informacíProfikoření - Pepř barevný (200g)
Pepř barevný Vzhled a barva: tvrdé barevné kuličky pepře Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Složení: bílý, černý, zelený a růžový pepř Použití v kuchyni: Do masových pokrmů, salátů, omáček, při konzervaci a do polévek. Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárněj...
Více informacíProfikoření - Pepř barevný (500g)
Pepř barevný Vzhled a barva: tvrdé barevné kuličky pepře Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Složení: bílý, černý, zelený a růžový pepř Použití v kuchyni: Do masových pokrmů, salátů, omáček, při konzervaci a do polévek. Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárněj...
Více informacíProfikoření - Slovácká paštika (100g)
Slovácká paštika Složení: modifikovaný kukuřičný škrob, koření (s hořčicí), dextróza, kukuřičný škrob, bylinky (s celerem), látka zvýrazňující chuť a vůni E621, aromaDávkování: 50g na 1 kg díla Receptura:Suroviny na 10 kg díla:1 kg vepřový bok vařený2 kg vepřový lalok vařený3,7 kg vepřové hlavy vařené2,3 kg vepřová játra1 kg horký vývar Přísady na 1 kg díla: 16 g dusitan...
Více informacíProfikoření - Slovácká paštika (200g)
Slovácká paštika Složení: modifikovaný kukuřičný škrob, koření (s hořčicí), dextróza, kukuřičný škrob, bylinky (s celerem), látka zvýrazňující chuť a vůni E621, aromaDávkování: 50g na 1 kg díla Receptura:Suroviny na 10 kg díla:1 kg vepřový bok vařený2 kg vepřový lalok vařený3,7 kg vepřové hlavy vařené2,3 kg vepřová játra1 kg horký vývar Přísady na 1 kg díla: 16 g dusitan...
Více informacíProfikoření - Slovácká paštika (500g)
Slovácká paštika Složení: modifikovaný kukuřičný škrob, koření (s hořčicí), dextróza, kukuřičný škrob, bylinky (s celerem), látka zvýrazňující chuť a vůni E621, aromaDávkování: 50g na 1 kg díla Receptura:Suroviny na 10 kg díla:1 kg vepřový bok vařený2 kg vepřový lalok vařený3,7 kg vepřové hlavy vařené2,3 kg vepřová játra1 kg horký vývar Přísady na 1 kg díla: 16 g dusitan...
Více informacíProfikoření - Pepř barevný (1 Kg)
Pepř barevný Vzhled a barva: tvrdé barevné kuličky pepře Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Složení: bílý, černý, zelený a růžový pepř Použití v kuchyni: Do masových pokrmů, salátů, omáček, při konzervaci a do polévek. Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárněj...
Více informacíProfikoření - Pepř barevný (5 Kg)
Pepř barevný Vzhled a barva: tvrdé barevné kuličky pepře Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Složení: bílý, černý, zelený a růžový pepř Použití v kuchyni: Do masových pokrmů, salátů, omáček, při konzervaci a do polévek. Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárněj...
Více informacíProfikoření - Pepř barevný (20 Kg)
Pepř barevný Vzhled a barva: tvrdé barevné kuličky pepře Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Složení: bílý, černý, zelený a růžový pepř Použití v kuchyni: Do masových pokrmů, salátů, omáček, při konzervaci a do polévek. Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárněj...
Více informacíProfikoření - Bylinkové máslo - směs (100g)
Bylinkové máslo – směs Vzhled a barva: sypká směs koření, světle zelená až tmavě zelená Složení: sůl, petržel, celer, česnek, bazalky, oregano, majoránka, kořenící látky Alergen: celer Obsah soli: 43,5g ve 100g směsi Použití v kuchyni: do polévek, omáček, majonéz, salátů, pomazánek, mletých mas, dochucení vařených brambor a ryb Náš tip: vyrobte si doma pomocí této směsi b...
Více informacíProfikoření - Bylinkové máslo - směs (200g)
Bylinkové máslo – směs Vzhled a barva: sypká směs koření, světle zelená až tmavě zelená Složení: sůl, petržel, celer, česnek, bazalky, oregano, majoránka, kořenící látky Alergen: celer Obsah soli: 43,5g ve 100g směsi Použití v kuchyni: do polévek, omáček, majonéz, salátů, pomazánek, mletých mas, dochucení vařených brambor a ryb Náš tip: vyrobte si doma pomocí této směsi b...
Více informacíProfikoření - Bylinkové máslo - směs (500g)
Bylinkové máslo – směs Vzhled a barva: sypká směs koření, světle zelená až tmavě zelená Složení: sůl, petržel, celer, česnek, bazalky, oregano, majoránka, kořenící látky Alergen: celer Obsah soli: 43,5g ve 100g směsi Použití v kuchyni: do polévek, omáček, majonéz, salátů, pomazánek, mletých mas, dochucení vařených brambor a ryb Náš tip: vyrobte si doma pomocí této směsi b...
Více informacíProfikoření - Bylinkové máslo - směs (1kg)
Bylinkové máslo – směs Vzhled a barva: sypká směs koření, světle zelená až tmavě zelená Složení: sůl, petržel, celer, česnek, bazalky, oregano, majoránka, kořenící látky Alergen: celer Obsah soli: 43,5g ve 100g směsi Použití v kuchyni: do polévek, omáček, majonéz, salátů, pomazánek, mletých mas, dochucení vařených brambor a ryb Náš tip: vyrobte si doma pomocí této směsi b...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn celý (100g)
Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn celý (200g)
Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn celý (500g)
Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...
Více informacíProfikoření - Slovácká paštika (1 Kg)
Slovácká paštika Složení: modifikovaný kukuřičný škrob, koření (s hořčicí), dextróza, kukuřičný škrob, bylinky (s celerem), látka zvýrazňující chuť a vůni E621, aromaDávkování: 50g na 1 kg díla Receptura:Suroviny na 10 kg díla:1 kg vepřový bok vařený2 kg vepřový lalok vařený3,7 kg vepřové hlavy vařené2,3 kg vepřová játra1 kg horký vývar Přísady na 1 kg díla: 16 g dusitan...
Více informacíProfikoření - Obalovací směs - Panadello žluté (100g)
Panadello žluté Vzhled a barva: sypká směs, tmavě žluté barvy Složení: strouhanka, jedlá sůl, modifikovaný škrob, kořenící látky, ztužený rostlinný tuk, koření Použití v kuchyni: Kořeněná panáda se solí na obalení řízků, kotlet, drůbeže a ryb Alergen: obsahuje lepek Náš tip: vyrobte doma díky směsi Panadello netradiční obalené řízky! Recept: Kuřecí řízky 400g kuřecích prs...
Více informacíProfikoření - Obalovací směs - Panadello žluté (200g)
Panadello žluté Vzhled a barva: sypká směs, tmavě žluté barvy Složení: strouhanka, jedlá sůl, modifikovaný škrob, kořenící látky, ztužený rostlinný tuk, koření Použití v kuchyni: Kořeněná panáda se solí na obalení řízků, kotlet, drůbeže a ryb Alergen: obsahuje lepek Náš tip: vyrobte doma díky směsi Panadello netradiční obalené řízky! Recept: Kuřecí řízky 400g kuřecích prs...
Více informacíProfikoření - Obalovací směs - Panadello žluté (500g)
Panadello žluté Vzhled a barva: sypká směs, tmavě žluté barvy Složení: strouhanka, jedlá sůl, modifikovaný škrob, kořenící látky, ztužený rostlinný tuk, koření Použití v kuchyni: Kořeněná panáda se solí na obalení řízků, kotlet, drůbeže a ryb Alergen: obsahuje lepek Náš tip: vyrobte doma díky směsi Panadello netradiční obalené řízky! Recept: Kuřecí řízky 400g kuřecích prs...
Více informacíProfikoření - Obalovací směs - Panadello žluté (1 Kg)
Panadello žluté Vzhled a barva: sypká směs, tmavě žluté barvy Složení: strouhanka, jedlá sůl, modifikovaný škrob, kořenící látky, ztužený rostlinný tuk, koření Použití v kuchyni: Kořeněná panáda se solí na obalení řízků, kotlet, drůbeže a ryb Alergen: obsahuje lepek Náš tip: vyrobte doma díky směsi Panadello netradiční obalené řízky! Recept: Kuřecí řízky 400g kuřecích prs...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (100g)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (200g)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (500g)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn celý (1 Kg)
Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...
Více informacíProfikoření - Rozmarýn celý (5 Kg)
Rozmarýn Použitá část rostliny: listy rozmarýnu Vzhled a barva: zelené listy jehličkovitého vzhledu Použití v kuchyni: K přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb, rajských omáček a je součástí provensálského koření. Historie a současnost: Rozmarýn je keř, dorůstá až dvoumetrové výšky. Jeho původní rozšíření bylo v suchých místech v blízkosti...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (25Kg)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý mletý (100g)
Pepř bílý mletý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: sypká, béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, M...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý mletý (200g)
Pepř bílý mletý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: sypká, béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, M...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý mletý (500g)
Pepř bílý mletý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: sypká, béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, M...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený celý (100g)
Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený celý (200g)
Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...
Více informacíProfikoření - Pepř zelený celý (500g)
Pepř zelený celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého (Piper nigrum) Pepřovník černý je dřevnatá ovíjivá liána s malými hrozny bílých květů. Plody jsou drobné bobule, jimž se po usušení říká právě pepř. Černý, zelený i bílý pepř jsou ve skutečnosti stejné plody pepřovníku, jen jiným způsobem ošetřené. Černý pepř je plod sklizený v poloviční zralosti. Bílý pepř...
Více informacíProfikoření - Petržel kořen drcený sušený 2x2 (100g)
Petržel drcená 2x2 Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: krémová barva, sušené drobné kostky Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: Obsahuje v...
Více informacíProfikoření - Petržel kořen drcený sušený 2x2 (200g)
Petržel drcená 2x2 Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: krémová barva, sušené drobné kostky Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: Obsahuje v...
Více informacíProfikoření - Petržel kořen drcený sušený 2x2 (500g)
Petržel drcená 2x2 Použitá část rostliny: kořen Vzhled a barva: krémová barva, sušené drobné kostky Použití v kuchyni: Do polévek, omáček, zeleninových salátů, pomazánek, k dochucení rybího masa a na ozdobu pokrmů. Historie a současnost: Petržel je dvouletá rostlina. Pochází z východního Středozemí, ale dnes je rozšířena po celém mírném pásmu. Zdravotní účinky: Obsahuje v...
Více informacíProfikoření - Cibule sušená drcená 3x3 (100g)
Cibule drcená Vzhled a barva: sypká tvrdá směs drcená na 3x3 mm, krémově žluté barvy Objem: cca 450g odpovídá objemu v nádobě 1L Použití v kuchyni: k nakládaným masům nebo zelenině, do salátů, pomazánek, omáček, gulášů, k posypání chleba. Historie a současnost: Pochází ze západní Asie, z Afganistanu, Pákistánu a Iránu. Cibuli pěstovali již staří Sumerové 4000 let před naš...
Více informacíProfikoření - Paprika pálivá ASTA 100 (100g)
Paprika pálivá ASTA 100 Vzhled a barva: sypká bez hrudek, cihlově červená barva Chuť: ostrá Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Rozdíl mezi sladkou paprikou je seme...
Více informacíProfikoření - Paprika pálivá ASTA 100 (200g)
Paprika pálivá ASTA 100 Vzhled a barva: sypká bez hrudek, cihlově červená barva Chuť: ostrá Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Rozdíl mezi sladkou paprikou je seme...
Více informacíProfikoření - Cibule sušená drcená 3x3 (500g)
Cibule drcená Vzhled a barva: sypká tvrdá směs drcená na 3x3 mm, krémově žluté barvy Objem: cca 450g odpovídá objemu v nádobě 1L Použití v kuchyni: k nakládaným masům nebo zelenině, do salátů, pomazánek, omáček, gulášů, k posypání chleba. Historie a současnost: Pochází ze západní Asie, z Afganistanu, Pákistánu a Iránu. Cibuli pěstovali již staří Sumerové 4000 let před naš...
Více informacíProfikoření - Paprika pálivá ASTA 100 (500g)
Paprika pálivá ASTA 100 Vzhled a barva: sypká bez hrudek, cihlově červená barva Chuť: ostrá Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Rozdíl mezi sladkou paprikou je seme...
Více informacíProfikoření - Cibule sušená drcená 3x3 (1 Kg)
Cibule drcená Vzhled a barva: sypká tvrdá směs drcená na 3x3 mm, krémově žluté barvy Objem: cca 450g odpovídá objemu v nádobě 1L Použití v kuchyni: k nakládaným masům nebo zelenině, do salátů, pomazánek, omáček, gulášů, k posypání chleba. Historie a současnost: Pochází ze západní Asie, z Afganistanu, Pákistánu a Iránu. Cibuli pěstovali již staří Sumerové 4000 let před naš...
Více informacíProfikoření - Paprika pálivá ASTA 100 (1 Kg)
Paprika pálivá ASTA 100 Vzhled a barva: sypká bez hrudek, cihlově červená barva Chuť: ostrá Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Rozdíl mezi sladkou paprikou je seme...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (1 Kg)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Cibule sušená drcená 3x3 (5 Kg)
Cibule drcená Vzhled a barva: sypká tvrdá směs drcená na 3x3 mm, krémově žluté barvy Objem: cca 450g odpovídá objemu v nádobě 1L Použití v kuchyni: k nakládaným masům nebo zelenině, do salátů, pomazánek, omáček, gulášů, k posypání chleba. Historie a současnost: Pochází ze západní Asie, z Afganistanu, Pákistánu a Iránu. Cibuli pěstovali již staří Sumerové 4000 let před naš...
Více informacíProfikoření - Paprika pálivá ASTA 100 (5 Kg)
Paprika pálivá ASTA 100 Vzhled a barva: sypká bez hrudek, cihlově červená barva Chuť: ostrá Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Rozdíl mezi sladkou paprikou je seme...
Více informacíPodobné fráze: jp koreni vegetarka 50g | koreni na steaky 50g | kajunske koreni 50g | salatove koreni 50g | jp koreni vyvarek 50g | profikoreni koreni na kure 100g | profikoreni nove koreni cele 5 kg | profikoreni koreni na ryby 500g | profikoreni koreni na steak 100g | profikoreni koreni 5 vuni 1kg | profikoreni koreni na gyros 200g | profikoreni houbove koreni 100g | profikoreni koreni na gyros 1 kg | profikoreni koreni na saslik 5 kg | profikoreni houbove koreni 200g | profikoreni koreni na pizzu 500g | profikoreni koreni na gyros 100g | profikoreni koreni na ryby 1 kg | profikoreni gulasove koreni 5 kg | profikoreni koreni 5 vuni 500g | profikoreni koreni na ryby 5 kg | profikoreni koreni na ryby 100g | profikoreni houbove koreni 500g | profikoreni koreni na ryby 200g | profikoreni koreni na gyros 25kg | profikoreni koreni na kure 200g | profikoreni koreni na pizzu 5 kg | profikoreni koreni na kure 500g | profikoreni koreni 5 vuni 5kg | profikoreni kajunske koreni 1kg | profikoreni koreni 5 vuni 200g | profikoreni koreni na pizzu 100g | profikoreni koreni na steak 500g | profikoreni koreni na gyros 500g | profikoreni koreni na gyros 5 kg