Sencor src 330 or pouzite

Pro vyhledávací frázi Sencor src 330 or pouzite jsme na našem vyhledávači našli 563399 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Sencor src 330 or pouzite trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 563399 produktů

SENCOR SSJ 4042RD - použité

Šnekový odšťavňovač Sencor SSJ 4042RD v černo-červené barvě. Vysoce efektivní odšťavňování při nízkých otáčkách pro uchování všech vitamínů a enzymů. Nerezové filtrační mikrosítko dokonale a automaticky oddělí dřeň a vy tak získáte skvělý a čerstvý džus. Odšťavňovač má robustní motor určený pro souvislé 15minutové odšťavňování....

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SBS 2301WH - použité

Bílá osobní váha Sencor s maximální nosností 150 kg má desku z odolného tvrzeného skla a je opatřena čtyřmi senzory pro přesné vážení. Disponuje funkcí automatického zapnutí a vypnutí, Data Lock a díky velkému LCD displeji jsou naměřená data dobře čitelná.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SAC MT9020C - použité

Mobilní klimatizace s omyvatelným vzduchovým filtrem, který eliminuje víření prachu a filtruje mechanické nečistoty. Sencor SAC MT9020C s chladicím výkonem 9 000 BTU/h je vybavena dálkovým ovládáním s LCD displejem. Přírodní vysoce účinný chladicí plyn R290 je ekologický a bez emise skleníkových plynů.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SWK 2090BK - použité

Rychlovarná konvice Sencor SWK 2090 BK. Tato skleněná konvice je velice designová a dokonale ozdobí vaši kuchyni. Podle teploty vody dojde k pěknému barevnému podsvícení konvice LED diodou. Zvládne uvařit až 2 litry vody a navíc má velmi jedoduché otevírání víka pomocí tlačítka na rukojeti.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SSJ 4041BK - použité

Šnekový odšťavňovač Sencor SSJ 4041BK v černo-stříbrné barvě. Vysoce efektivní odšťavňování při nízkých otáčkách pro uchování všech vitamínů a enzymů. Nerezové filtrační mikrosítko dokonale a automaticky oddělí dřeň a vy tak získáte skvělý a čerstvý džus. Odšťavňovač má robustní motor určený pro souvislé 15minutové odšťavňování....

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR STM 4467CH - použité

Kuchyňský robot s extrémně výkonným 1000W motorem. Sencor STM 4467CH překvapí velmi širokým příslušenstvím. Nástavec pro přípravu salátů nahradí všechny funkce stolního mixéru, mlýnek na maso pro hrubé i jemné mletí disponuje i nástavcem pro plnění uzenin. Obdržíte 3 nástavce pro hnětení, šlehání a míchání lehkých těst.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SRM 1000SS - použité

Elektrický hrnec, rýžovar Sencor SRM 1000SS. Objem 1 litr. Speciální hrnec na vaření rýže, pracuje na principu vaření v páře, vnější plášť z nerezu. Vhodný pro přípravu všech druhů rýže včetně rýže na Sushi. Automatické vypnutí po dovaření a přepnutí na funkci Keep Warm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SES 4050SS - použité

Jednoduchá cesta k vynikající kávě. Automatické espresso Sencor SES 4050SS s velmi rychlým předehřevem a systémem předspaření nabízí plnější chuť kávy. Vyhřívaná deska pro předehřev šálků, funkce paměti velikosti šálku a extra místo pro velké hrnky jsou příjemným bonusem tohoto přístroje.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SFD 851GR - použité

" Sušička potravin Sencor SFD 851GR ve stylové zelené barvě. Sušička je vybavena pěti platy na sušení, na kterých lze usušit v podstatě cokoli. Díky tichému chodu, můžete sušit i v noci aniž byste byli sušením rušeni. Sušička má navíc i pojistku proti přehřátí a časovač."

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SSI 8441VT - použité

Napařovací žehlička Sencor SSI 8441 VT, má odolnou žehlící plochu vyrobenou z keramiky. Žehlička je vhodná do každé domácnosti, ať už pro nenáročné uživatele, tak i pro ty náročné, protože mezi její funkce patří mimo jiné i samočištění, odvápňování a automatické vypnutí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SCT 5017BMR - použité

Bluetooth autorádio bez mechaniky Sencor SCT 5017BMR nabízí bezdrátové stremování hudby a hovory, konektivitu USB, čelní AUX vstup umožňující propojení kabelem a slot na paměťové karty SD/MMC. FM tuner s 30 předovolbami a RDS, modré podsvícení tlačítek, podpora formátu MP3/WMA, dálkové ovládání.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SFP 6270 - použité

Malý a lehký MP4 přehrávač Sencor s vestavěnou 8 GB pamětí a podporou přehrávání videa ve formátu AVI. Čtečka E-knih ve formátu TXT, digitální FM tuner, záznam z rádia nebo mikrofonu, 1,8" barevný LCD displej, ekvalizér, výdrž baterie až 16 h (hudba) / 6 h (video), vícejazyčné menu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SLE 42FS601TCS - použité

Smart TV s úhlopříčkou 105 cm (42") v rozlišení Full HD (1920×1080), tuner DVB-T/T2 (HEVC)/C/S/S2, funkce Skylink FastScan. Chytré rozhraní Sencor, LAN, Wi-Fi, webový prohlížeč, Miracast, DLNA, YouTube, Netflix, HbbTV, záznam vysílání na USB, Timeshift, multimediální USB přehrávač, elektronický programový průvodce EPG, hotelový režim, ekvalizér. Připojení: 2× HDMI 2.0 (1×...

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SLE 32S602TCS - použité

Smart TV s úhlopříčkou 80 cm (32") v rozlišení HD Ready (1366×768), tuner DVB-T/T2 (HEVC)/C/S/S2, funkce Skylink FastScan. Chytré rozhraní Sencor, LAN, Wi-Fi, webový prohlížeč, Miracast, DLNA, YouTube, Netflix, HbbTV, záznam vysílání na USB, Timeshift, multimediální USB přehrávač, elektronický programový průvodce EPG, hotelový režim, ekvalizér. Připojení: 2× HDMI 1.4 (1× ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SPV 7012T - použité

Přenosná LCD televize s rozlišením (1024 × 600), úhlopříčka 26 cm (10,1"). Sencor SPV 7012T má digitální tuner pro DVB-T/T2 (HEVC), dokáže nahrávat záznam z vysílání do úložiště USB, stejně tak přehrává fotografie, hudbu a video prostřednictvím USB 2.0 portu (podpora až 32 GB). K přehrávání audia slouží 2 vestavěné reproduktory s výkonem 3 W a podporou Dolby Digital, 1× H...

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SDB 5104TD - použité

DVB-T přijímač s dvojitým tunerem pro příjem signálů DVB-T2 (HEVC)/H.265 v rozlišení Full HD. USB přehrávač, záznam vysílání na USB, sledování s časovým posunem TimeShift, napájení antény (5V), sedmidenní EPG. Připojení HDMI 1.3, 2× USB, SCART, koaxiální audio výstup.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SCF 2001 - použité

Konvektor SCF 2001 s vestavěným ventilátorem, se kterým rychle vytopíte danou místnost. Regulovatelný termostat se třemi stupni topného výkonu. V případě, že máte málo místa, je možná instalace na zeď.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SPV 2920 - použité

Přenosný DVD přehrávač s otočnou obrazovkou, úhlopříčka 23 cm, podporuje CD-R/RW i DVD±R/RW, přehrávání z USB, podpora souborů s titulky, stereo reproduktory Antishock ochrana proti otřesům, výdrž baterie až 2 hodiny, výstup A/V, konktor pro sluchátka.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SMC 4300BR - použité

CD mikrosystém zaujme elegantním hliníkovým vzhledem a pyšní se konektivitou Bluetooth pro bezdrátové přehrávání hudby z telefonu nebo tabletu. Přehrává MP3 z USB, digitální FM tuner s RDS funkcí, LED displej, ekvalizér, celkový výkon 30 W, časovač vypnutí, audio vstup, USB výstup pro dobíjení, dálkový ovladač.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SLE 3261TCS - použité

LED TV s úhlopříčkou 80 cm (32") v rozlišení HD ready (1366×768), tuner DVB-T/T2 (HEVC)/C/S/S2, Skylink FastScan ladění, záznam vysílání na USB, Timeshift, multimediální USB přehrávač, EPG, teletext, hotelový režim, časovač zapnutí. Připojení: 3× HDMI 1.4, 1× USB 2.0, koaxiální audio výstup, sluchátkový výstup, CI+ slot.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SDV 7407H - použité

Stolní DVD přehrávač s HDMI výstupem a USB 2.0 portem pro přehrávání multimediálních souborů. Podporuje přepisovatelné disky DVD±R/RW i CD-R/RW. Dekodér Dolby Digital 2.0, multimediální USB přehrávač, LED displej. Ostatní výstupy: SCART, digitální optický audio výstup.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SDV 1204H - použité

Stolní DVD přehrávač podporující přepisovatelné disky DVD±R/RW i CD-R/RW, podpora XVID a externích titulků, české menu, dekodér Dolby Digital 2.0, přehrávání multimediálních souborů z USB. Připojení 1× HDMI, 1× USB, SCART, komponentní vstup, AV výstup (CINCH).

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SHM 4220 - použité

Hot Dog SHM 4220 si ohřejete až 16 kusů nožiček párků a 2 rohlíky, což urychlí přípravu vaší svačiny či večeře. Ve výbavě má i nástavec na vaření vajec.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SDB 520T - použité

Set-top box s integrovaným DVB-T2 (HEVC) tunerem pro příjem digitálního pozemního vysílání. Nahrávání na externí USB paměť, Timeshift, HDMI, Scart, USB media přehrávač, internetová rádia, napájení antény 5 V.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SNB 6600BK - použité

Nutri mixér SNB 6600BK mění ovoce, ořechy, zeleninu, semínka a další superpotraviny na dokonalou tekutou energii pro vaše tělo. Mixér má tři přednastavené mixovací programy, šest vysoce kvalitních snímatelných nožů a dvě nádoby.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SHF 2001GR - použité

Ultrazvukový zvlhčovač SHF 2001GR produkuje studenou páru – neovlivňuje teplotu v místnosti. Navíc má velmi tichý provoz, takže je vhodný i do ložnic. Při nedostatku vody vás zvlhčovač upozorní světelnou signalizací.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SSS 4001 - použité

Party reproduktor se stane hvězdou každé oslavy nebo večírku pomocí blikajícího barevného LED osvětlení a oslní výkonem 400 W. Bluetooth konektivita, digitální FM PLL tuner, přehrává MP3 z microSD nebo dvou USB vstupů, grafický ekvalizér s předvolbami, Bass Boost pro zvýraznění basů, robustní konstrukce, funkce karaoke, 2× vstup pro mikrofon, napájení ze sítě....

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SDB 5003T - použité

""Set-top box s certifikací DVB-T2 pro příjem digitálního pozemního vysílání, podpora HEVC/H.265. Nahrávání na externí USB paměť, Timeshift, HDMI, Scart, USB media přehrávač, koaxiální audio výstup, napájení antény 5V.""

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SCF 2003 - použité

Elektrický konvektor SCF 2003 s plynule regulovatelným termostatem a ochranou proti přehrátí. Konvektor má Integrované rukojeti pro snadné přenášení přístroje. V případě, že máte málo místa, je možná instalace na zeď.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SLE 3227TCS - použité

LED televize s rozlišením HD ready (1366 × 768) o úhlopříčce 80 cm (32 "), tuner DVB-T/T2 (HEVC)/C/S/S2, Skylink Fastscan, záznam TV vysílání, přehrávání z externího úložiště, Timeshift, programový průvodce EPG, hotelový mód. Rozhraní: 2× HDMI, 1× USB, 1× digitální koaxiální výstup, 1× komponentní vstup.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SENCOR SRC 170 OR

VLASTNOSTI PRODUKTU Digitální zobrazení času a naladěné frekvence Datum a rok LED displej (3 cm) PLL FM rádio s předvolbami Vnitřní teplota Duální alarm s funkcí víkendu

Více informací
Dostupnost: skladem

SENCOR SENCOR SRC 170 GN

VLASTNOSTI PRODUKTU Digitální zobrazení času a naladěné frekvence Datum a rok LED displej (3 cm) PLL FM rádio s předvolbami Vnitřní teplota Duální alarm s funkcí víkendu

Více informací
Dostupnost: skladem

SENCOR SENCOR SRC 136 WH

Rádiobudík 1,5 cm (0,6´) LED displej PLL FM rádio 20 předvoleb pro FM rádio Dva budíky s opakovaným zvoněním Vysoké/nízké nastavení jasu displeje Buzení rádiem nebo signálem Digitální nastavení hlasitosti Vypnutí rádia Sleep Opakované buzení Snooze Napájení: síť AC 230 V/ 50Hz Záloha: 2 x 1,5 V typ AA (není...

Více informací
Dostupnost: skladem

SENCOR SENCOR SRC 136 B

Rádiobudík 1,5 cm (0,6´) LED displej PLL FM rádio 20 předvoleb pro FM rádio Dva budíky s opakovaným zvoněním Vysoké/nízké nastavení jasu displeje Buzení rádiem nebo signálem Digitální nastavení hlasitosti Vypnutí rádia Sleep Opakované buzení Snooze Napájení: síť AC 230 V/ 50Hz Záloha: 2 x 1,5 V typ AA (není...

Více informací
Dostupnost: skladem

SENCOR SENCOR SSS 3700

Vlastnosti produktu Reproduktor SSS 3700 ozvučí menší i větší párty dle vašich představ. Díky vestavěné dobíjecí baterii o kapacitě 4000 mAh zvládne přehrávat hudbu až 9 hodin při střední úrovni hlasitosti. O kv...

Více informací
Dostupnost: skladem

SENCOR SENCOR SFD 3109BK

VLASTNOSTI PRODUKTU 9 sušících sít v základní výbavě Úspora místa při provozu s menším počtem sít  Průměr sušícího síta: 33 cm

Více informací
Dostupnost: skladem

SRC 170 GN RADIOBUDÍK SENCOR (SRC 170 GN RADIOBUDÍK SENCOR)

RadiobudíkDigitální zobrazení času a naladěné frekvenceDatum a rokLED displej (3 cm)PLL FM rádio s předvolbamiVnitřní teplotaDuální alarm s funkcí víkenduBuzení rádiem nebo zvukovým signálemOpakované buzeníFunkce SleepNastavení jasu displeje - 3 úrovněZálohová baterie 1 x 3 V(CR-2032) pro hodiny (není součástí dodávky)Napájení 230 V / 50 HzRozměry: 155 x 82 x 72 mmVáha: 3...

Více informací
Dostupnost: skladem

SRC 170 OR RADIOBUDÍK SENCOR (SRC 170 OR RADIOBUDÍK SENCOR)

RadiobudíkDigitální zobrazení času a naladěné frekvenceDatum a rokLED displej (3 cm)PLL FM rádio s předvolbamiVnitřní teplotaDuální alarm s funkcí víkenduBuzení rádiem nebo zvukovým signálemOpakované buzeníFunkce SleepNastavení jasu displeje - 3 úrovněZálohová baterie 1 x 3 V(CR-2032) pro hodiny (není součástí dodávky)Napájení 230 V / 50 HzRozměry: 155 x 82 x 72 mmVáha: 3...

Více informací
Dostupnost: skladem

SRC 340 RADIOBUDÍK SENCOR (SRC 340 RADIOBUDÍK SENCOR)

Radiobudík s promítáním časuDigitální zobrazení času a naladěné frekvenceDatum a rokBílý LED displej (4,6 cm)Červená projekce časuMožnost rotace údaje o 180° a zaostření projekcePLL FM rádio s 10 předvolbamiDuální alarm s funkcí víkenduBuzení rádiem nebo zvukovým signálemOpakované buzeníFunkce SleepNastavení jasu displeje - 3 úrovně, možnost vypnout displejOdpočet časuZál...

Více informací
Dostupnost: skladem

SRC 136 WH RADIOBUDÍK SENCOR (SRC 136 WH RADIOBUDÍK SENCOR)

Rádiobudík 1,5 cm (0,6´) LED displej PLL FM rádio 20 předvoleb pro FM rádio Dva budíky s opakovaným zvoněním Vysoké/nízké nastavení jasu displeje Buzení rádiem nebo signálem Digitální nastavení hlasitosti Vypnutí rádia Sleep Opakované buzení Snooze Napájení: síť AC 230 V/ 50Hz Záloha: 2 x 1,5 V typ AA (není součást balení) Spotřeba: 3,5W Rozměry: 120 x 50 x 120 mm Hmotnos...

Více informací
Dostupnost: skladem

Radiobudík SENCOR SRC 170 GN

Radiobudík SENCOR SRC 170 GN, PLL FM rádio s 10 předvolbami, nastavení jasu displeje, 2 budíky

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SRC 170 GN - zánovní

Radiobudík Sencor SRC 170 GN s 3cm displejem, teploměrem a kalendářem. Možnost nastavení buzení rádiem, nebo zvukovým signálem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SENCOR SFD 6500WH

VLASTNOSTI PRODUKTU 5 přednastavených sušicích programů Technologie horizontálního proudění vzduchu Možnost sušení široké škály potravin 6 vyjímatelných plastových pl...

Více informací
Dostupnost: skladem

SENCOR SRC 136 B, černá

Radiobudík Sencor SRC 136 je vybaven digitálním PLL FM tunerem s možností uložení 20 předvoleb. Disponuje funkcemi opakovaného buzení (Snooze) a automatickým vypnutím (Sleep), buzení rádiem nebo tónem, LED displej.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SRC 1100 B, černá

Radiobudík s duálním alarmem a LED displejem. Sencor SRC 1100 umožňuje nastavení 10 předvoleb FM stanic a buzení rádiem nebo zvukovým signálem. Nechybí ani funkce Sleep, opakované buzení a možnost nastavení jasu displeje.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SRC 3100 B, černá

Radiobudík s projekcí času a předvolbami pro 10 FM stanic. Sencor SRC 3100 disponuje duálním alarmem, otočným objektivem o 180° s nastavitelným ohniskem, funkcí opakovaného buzení a přehledným LED displejem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SRC 1100 W, bílá

Radiobudík s duálním alarmem a LED displejem. Sencor SRC 1100 umožňuje nastavení 10 předvoleb FM stanic a buzení rádiem nebo zvukovým signálem. Nechybí ani funkce Sleep, opakované buzení a možnost nastavení jasu displeje.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SRC 3100 W, bílá

Radiobudík s projekcí času a předvolbami pro 10 FM stanic. Sencor SRC 3100 disponuje duálním alarmem, otočným objektivem o 180° s nastavitelným ohniskem, funkcí opakovaného buzení a přehledným LED displejem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Radiobudík Sencor SRC 136 B

Rádiobudík Sencor SRC 136 B LED displej, 20 předvoleb, dva budíky 1,5 cm (0,6´) LED displej PLL FM rádio 20 předvoleb pro FM rádio Dva budíky s opakovaným zvoněním Vysoké/nízké nastavení jasu displeje Buzení rádiem nebo signálem Digitální nastavení hlasitosti Vypnutí rádia Sleep Opakované buzení Snooze ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Radiobudík Sencor SRC 170 OR

Radiobudík SENCOR SRC 170 OR Radiobudík Digitální zobrazení času a naladěné frekvence Datum a rok LED displej (3 cm) PLL FM rádio s předvolbami Vnitřní teplota Duální alarm s funkcí víkendu Buzení rádiem nebo zvukovým signálem Opakované buzení Funkce Sleep Nastavení jasu displeje - 3 úrovně Zálohová...

Více informací
Dostupnost: skladem

35044690 Radiobudík SENCOR SRC 340

Radiobudík SENCOR SRC 340 Radiobudík s promítáním času Digitální zobrazení času a naladěné frekvence Datum a rok Bílý LED displej (4,6 cm) Červená projekce času Možnost rotace údaje o 180° a zaostření projekce PLL FM rádio s 10 předvolbami Duální alarm s funkcí víkendu Buzení rádiem nebo zvukovým signálem Opakované buzení Funkc...

Více informací
Dostupnost: skladem

Radiobudík Sencor SRC 170 GN

Radiobudík Sencor SRC 170 GN Radiobudík Digitální zobrazení času a naladěné frekvence Datum a rok LED displej (3 cm) PLL FM rádio s předvolbami Vnitřní teplota Duální alarm s funkcí víkendu Buzení rádiem nebo zvukovým signálem Opakované buzení Funkce Sleep Nastavení jasu displeje - 3 úrovně Zál...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sencor SRC 140 B černý

Rádiobudík Sencor SRC 140 s 1,2palcovým bílým displejem VLASTNOSTI • Displej: bílý LED, 1,2" (3 cm) • Analogové AM/FM rádio • Buzení rádiem nebo zvukovým signálem • Snooze (opakované buzení) • Funkce Sleep • Možnost nastavení jasu displeje • Zálohová baterie pro hodiny 9V (není součástí dodávky)

Více informací
Dostupnost: neudáno

Radiobudík Sencor SRC 136 WH

Rádiobudík Sencor SRC 136 WH LED displej, 20 předvoleb, dva budíky 1,5 cm (0,6´) LED displej PLL FM rádio 20 předvoleb pro FM rádio Dva budíky s opakovaným zvoněním Vysoké/nízké nastavení jasu displeje Buzení rádiem nebo signálem Digitální nastavení hlasitosti Vypnutí rádia Sleep Opakované buzení Snooze Napájení: síť AC 230 V/ 50Hz Záloha: 2 x 1,5 V typ AA (...

Více informací
Dostupnost: skladem

SENCOR SRC 170 GN - radiobudík

Radiobudík SENCOR SRC 170 GN Digitální zobrazení času a naladěné frekvence Datum a rok LED disp...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK