Sencor src 330 or pouzite

Pro vyhledávací frázi Sencor src 330 or pouzite jsme na našem vyhledávači našli 563869 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Sencor src 330 or pouzite trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 563869 produktů

SENCOR horkovzdušná fritéza SFR 5400WH - použité

Horkovzdušná fritéza s příkonem 1800 W a celkovým objemem 11 litrů. SENCOR SFR 5400WH je vybaven dotykovým ovládacím panelem, 12 volitelnými programy a časovým spínačem. Fritéza funguje bez použití oleje pro zdravější smažení bez přepáleného oleje a nepříjemného zápachu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR rychlovarná konvice SWK 1748WH - použité

Varná konvice s příkonem 2200 W a objemem 1,7 litru. SENCOR SWK 1748WH je vybavena středovým 360° STRIX konektorem s trojnásobným bezpečnostním jištěním, vyjímatelným filtrem na nečistoty a indikátorem napájení. Materiál konvice neobsahuje BPA.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR mobilní klimatizace SAC MT9013C - použité

Mobilní klimatizace s 9000 BTU/hod. SENCOR SAC MT9013C nabízí 4 režimy provozu, 3 úrovně nastavení rychlosti a nastavitelnou teplotou v rozsahu 17 – 30 °C. Praktické dálkové ovládání s funkcemi Short Cut a časovačem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR napařovací žehlička SSI 2800BL - použité

Napařovací žehlička s příkonem 2000 W s parním rázem až 80 g/min. SENCOR SSI 2800BL je vybavena keramickou žehlicí plochou, plynulou regulací teploty, systémem Anti-Calc a funkcí Drip-Stop. Možnost vertikálního napařování a parní impuls.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR rychlovarná konvice SWK 7707CH - použité

Varná konvice s příkonem 2150 W o objemu 1,7 litru. SENCOR SWK 7707CH je vybavena regulací teploty, třemi režimy provozu a filtrem pro zachycení nečistot. Speciálně navržená výlevka zabraňuje odkapávání vody a víko s bezpečnostním zámkem zajišťuje maximální bezpečnost.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR smoothie mixér SBL 7550SS - použité

Smoothie mixér s příkonem 800 W a skleněnou nádobou o objemu 0,9 litru. SENCOR SBL 7550SS nabízí 2 přednastavené programy, dvě sportovní láhve z tritanu, 6 vyjímatelných čepelí z nerezové oceli a integrovaným bezpečnostním mechanismem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR mikrovlnná trouba SMW 1719BK - použité

Volně stojící mikrovlnná trouba v černém provedení s objemem 20 l a 5 stupni výkonu. Sencor SMW 1719BK disponuje trvanlivým interiérem, snadnou manuální obsluhou, funkcemi rychlého a hygienického rozmrazení a 35minutovým časovačem.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR napařovací žehlička SSI 8440 GR - použité

Napařovací žehlička Sencor SSI 8440 GR s keramickou žehlící plochou, která je odolná proti poškrábání a po prádle krásně klouže. Se žehličkou budou spokojeni i nároční uživatelé, protože mezi její funkce patří mimo jiné i samočištění, odvápňování a automatické vypnutí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR pákový kávovar SES 1710BK - použité

Pákové espresso Sencor SES 1710BK má ve výbavě nerezový filtr pro 1 nebo 2 šálky kávy. Jeho výhodou je extra místo pro velké hrnky, protiskluzová úprava základny a funkce krátkého předspaření.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR mikrovlnná trouba SMW 5217SL - použité

Volně stojící mikrovlnná trouba ve stříbrném provedení s celkovým objemem 17 l, LED panelem s 8 snadno volitelnými programy a tlačítkovým ovládáním. SENCOR SMW 5217SL nabízí 5 úrovní výkonu mikrovln a funkci rychlého a hygienického rozmrazení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR robotický vysavač SRV 8250BK - použité

Robotický vysavač ideální pro úklid koberců, plovoucích podlah, parket, linolea a dlažby. SENCOR SRV 8250BK je vybaven systémem dvou rotačních kartáčů a centrálního vysavače a funkcí mokrého vysávání. Přístroj můžete ovládat pomocí mobilní aplikace.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR napařovací žehlička SSI 9400BK - použité

Napařovací žehlička s příkonem 3100 W a eloxovanou žehlicí plochou. SENCOR SSI 9400BK disponuje technologií P-Temp, která automaticky nastaví teplotu pro jakoukoliv tkaninu. Elektronický rozstřikovač vody rovnoměrně zvlhčí žehlenou látku a přisvětlovací dioda odhalí všechny nerovnosti.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR robotický vysavač SRV 4000GD-EUE3 - použité

Robotický vysavač ideální pro úklid koberců, plovoucích podlah, parket, linolea a dlažby. SENCOR SRV 4000GD-EUE3 je vybaven gyroskopem, aktivním mapováním a systémem tří rotačních kartáčů a centrálního vysavače. Ovládání pomocí mobilní aplikace přes Wi-Fi.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR Elektrická vyhřívací deka SUB 1700WH - použité

Elektrická vyhřívací deka se 3 podsvícenými stupněmi teploty a možností praní. SUB 1700WH SENCOR je deka určená pro jednu osobu. Látka je díky flísovému materiálu příjemná na dotek a prošívání Stamp Welding zaručuje delší životnost.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR smoothie mixér SBL 2211GR - použité

Smoothie mixér v zeleném provedení s pulzním spínačem. Sencor SBL 2211GR má ve výbavě 2 láhve o objemu 0,6 l a 0,3 l vyrobené z nárazuvzdorného tritanu. Protiskluzové přísavky jsou zárukou stability během používání.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR sáčkový vysavač SVC 52GR-EUE3 - použité

Sáčkový vysavač s 7000W Eco motorem a termostatem, který zabraňuje přehřátí. Sencor SVC 52GR-EUE3 je vybaven filtrací s 5 stupni a indikátorem naplnění sáčku. Pogumovaná kola usnadňují pojezd a nepoškozují plovoucí podlahy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR rychlovarná konvice SWK 1810 WH - použité

Rychlovarná konvice Sencor SWK 1810 WH v bílé barvě s plastovou nádobou a vodoznakem na obou stranách dokáže pojmout až 1,8 l vody. Konvice má trojnásobné bezpečnostní jištění a světelnou kontrolku provozu, takže nepřehlédnete, až konvice dovaří.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR TWO LONG RANGE 2021 - použité

Výkonná elektrická koloběžka Sencor TWO LONG RANGE 2021 váží 16 kg a má skládací konstrukci. Motor s výkonem 400 W dosahuje rychlosti až 25 km/h, na jedno nabití ujede až 45 km díky vysokokapacitní Li-Ion baterii 15000 mAh. Má velké 10" perforované pneumatiky, odpružení zadního kola, duální brzdový systém. Přehledný LED displej, LED osvětlení i výstražné zadní světlo. Max...

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR pomalý hrnec SPR 6100BK - použité

Pomalý hrnec s objemem 5,5 l a nepřilnavým povrchem. SENCOR SPR 6100BK disponuje 3 režimy pro klasické vaření a 2 režimy pro pomalé vaření. Funkce Keeep Warm udrží servírovací teplotu pokrmu až po dobu 6 hodin. Hliníková nádoba může být umývána v myčce.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SEP 520BT TWS, černá - použité

Jedinečná jsou nejen svým zvukem v příjemné poslechové kvalitě, ale i nabíjecím boxem s 2200mAh akumulátorem a s funkcí powerbanky – moderní Bluetooth 5.0 sluchátka SENCOR SEP 520BT TWS hrají na nabití 7 h a box prodlouží dobu provozu o 1500 h. Sluchátka jsou osazena 6mm měniči, mají mikrofon pro handsfree hovory a nabízí pohodlí při nošení.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR sušička potravin SFD 6601BK - použité

Sušička potravin s 5 automatickým programy. SENCOR SFD 6601BK je vybavena regulací teploty 35 – 70 °C, elektronickým časovačem a podsvětleným LED displejem. Technologie Horizontal Air Flow zaručuje rovnoměrnou distribuci tepla. 6 kovových a 6 plastových tepelně odolných podnosů a 1 plato na přípravu RAW potravin.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SSS 4200 bluetooth reproduktor - použité

Rozehrajte svůj den s 800 W hudebního výkonu. Sencor SSS4200 vám poskytne kvalitní zvuk z 2 basových a 2 výškových reproduktorů a opravdu dunivé basy. Připojíte se k němu přes Bluetooth, USB nebo 3,5mm jack. Světelné efekty, funkce karaoke, port pro mikrofon a kytarový vstup navíc oživí každou párty.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR vakuový mixér SBU 7676GD - použité

Vakuový smoothie mixér s příkonem 1500 W a nádobou o objemu 1,5 litru. SENCOR SBU 7676GD je vybaven osmi noži z nerezové oceli s vrstvou z titanu, 7 programy pro perfektní výsledky mixování a bezpečnostním mechanismem pro spuštění ve správné poloze.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR rychlovarná konvice SWK 1591WH - použité

Dvoustěnná varná konvice s příkonem 2150 W o objemu 1,5 litru. SENCOR SWK 1591WH je vybavena elektronickou regulací teploty, 3 provozními režimy a vestavěným LED displejem. Topné dno z nerezové oceli se zakrytou topnou spirálou, výlevka bránicí odkapávání vody a bezpečnostní zámek víka.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SOH 6111BK olejový radiátor - použité

Elektrický olejový radiátor s bezúdržbovým provozem, kdy není třeba měnit olej. Sencor SOH 6111BK nabízí 11 topných článků a 3 nastavení teploty v rozsahu 5 – 35 °C podle nastavení příkonu 1000 / 1300 / 2300 W. Disponuje bezpečnostní přepěťovou pojistkou, ochranou proti přehřátí a režimem ECO.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR napařovací žehlička SSI 8710VT - použité

Napařovací žehlička s keramickou žehlicí plochou ve fialovém provedení. Otočná koncovka přívodního kabelu žehličky Sencor SSI 8710VT zamezuje zamotávání šňůry. Žehlení už nebude o nervy i díky systému Anti-Calc, bránícímu tvorbě vodního kamene na žehlicí desce a funkci Drip-Stop, která eliminuje rozčilující kapky vody na látce.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR bezsáčkový vysavač SVC 1035TQ - použité

AKCE: Garance 60 dní vrácení pěnez (po registraci), podmínky akce najdete zde Bezsáčkový vysavač se Silence Technology pro tiché vysávání. SENCOR SVC 1035TQ je vybaven omyvatelným HEPA H13 fltrem, Cyclone Technology pro stálý výkon a elektronickou regulací sacího výkonu. Akční rádius až 10 m a automatické navíjení kabelu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SSS 3200 KIDS bluetooth reproduktor - použité

Bluetooth reproduktor s mikrofonem a funkcí karaoke je ideální na dětské oslavy, hřiště a jiné radovánky. Sencor SSS 3200 disponuje vícebarevným LED osvětlením, ekvalizérem s 6 předvolbami a zvládne přehrávat hudbu po dobu až 5 h při střední úrovni hlasitosti. Nechybí ani FM rádio nebo vstup pro kytaru.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR tyčový vysavač 2v1SVC 7612 VT - použité

Akumulátorový vysavač Sencor 2v1 SVC 7612 VT. Multifunkční bezsáčkový tyčový vysavač 2 v 1 s možností vyjmutí ručního vysavače. Nabíjecí základna pro praktické uložení vysavače je opatřena integrovaným držákem příslušenství. Nabízí rychlé a jednoduché řešení pro každodenní úklid – vhodný pro všechny typy povrchů.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR tyčový mixér SHB 4463OR-EUE3 - použité

Tyčový mixér s příkonem 1000 W s technologií Active Speed. SENCOR SHB 4463OR-EUE3 nabízí 6 nerezových nožů s titanovým nástřikem a funkcí ICE Crash. V příslušenství naleznete nádobu s víčkem o objemu 700 ml, sekáček o objemu 500 ml a šlehací metlu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR Teplovzdušný ventilátor SFH 7055WH - použité

Tepelný ventilátor od značky SENCOR. Měnitelná úroveň topného výkonu ve 2 úrovních, 1000 a 2000 W. Plynule regulovatelný termostat. Pojistka proti přehřátí zařízení. Funkce studeného vzduchu. Světelná indikace pro zapnutý stav. Model SFH 7055WH je opatřen rukojetí pro snadnější přenášení i funkcí oscilace v 60°.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR pákový kávovar SES 4040BK - použité

Pákové espresso s tlakem čerpadla 20 barů. Sencor SES 4040BK vyniká velmi rychlým předehřevem, systémem předspaření a vyhřívanou deskou pro nahřívání šálků. Ke kávovaru obdržíte průhlednou nádobku na mléko se zařízením pro napěnění mléka. Potěší také program na odvápnění, automatická samočisticí funkce a funkce paměti velikosti šálku....

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR rýžovar SRM 1800 SS - použité

" Speciální hrnec pro vaření rýže! Rýžovar Sencor SRM 1800 SS, s plně automatickým provozem je vhodný pro přípravu všech druhů rýže včetně rýže na Sushi. Hrnec má automatické vypnutí po dovaření a přepnutí na funkci Keep Warm, která udrží rýži teplou až 6 hodin. Tělo hrnce je z nerezové oceli."

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SVC 512 VT-EUE2 - použité

Bezsáčkový vysavač Sencor SVC 512 VT, s novým cyklónovým systémem čtvrté generace, který dokonale odděluje prach od vzduchu už na prvním stupni filtrace. Vysavač používá omyvatelný HEPA filtr a funkci SoftStart, která nezatěžuje elektrickou síť při startu vysavače. Nechybí ani klasické příslušenství. Vysavač SVC 512 VT má navíc vysoce účinný 890 W ECO motor....

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR tyčový vysavač 2v1SVC 7614 TQ - použité

Akumulátorový vysavač Sencor 2v1 SVC 7614 TQ. Multifunkční bezsáčkový tyčový vysavač 2 v 1 s možností vyjmutí ručního vysavače. Nabíjecí základna pro praktické uložení vysavače je opatřena integrovaným držákem příslušenství. Nabízí rychlé a jednoduché řešení pro každodenní úklid – vhodný pro všechny typy povrchů.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR rychlovarná konvice SWK 1770GG - použité

Rychlovarná konvice Sencor SWK 1770GG o objemu 1,7 l z kvalitní nerezové oceli ve světle zeleném provedení. Vyjímatelný filtr zachycuje nečistoty a usazeniny. Automatické vypnutí při bodu varu a ochrana proti přehřátí při zapnutí bez vody eliminují riziko vzniku požáru. Příkon 2 150 W.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR rychlovarná konvice SWK 1776GD - použité

Rychlovarná konvice Sencor SWK 1776GD o objemu 1,7 l z kvalitní nerezové oceli ve zlatém provedení. Vyjímatelný filtr zachycuje nečistoty a usazeniny. Automatické vypnutí při bodu varu a ochrana proti přehřátí při zapnutí bez vody eliminují riziko vzniku požáru. Příkon 2 150 W.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SDB 550T H.265(HEVC) - použité

DVB-T/T2 set-top box s podporou kodeku HEVC/H.265 pro příjem digitálního pozemního vysílání ve Full HD rozlišení. Nahrávání vysílání, Timeshift, přehrávání filmů a hudby z USB disku, kompaktní design, EPG, HDMI, SCART, digitální koaxiální výstup, možnost napájení antény 5V.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SRC 3100 W RADIOBUDÍK S PROJEKCÍ SENCOR (SRC 3100 W RADIOBUDÍK S PROJEKCÍ )

Radiobudík s projekcí časuPLL FM rádio s 10 předvolbamiFM radiopřijímač 87,5 - 108 MHzLED displej jantarový 2,3 cm (0,9")Nastavení jasu displejeProjekce času červenáOtočný objektiv o 180° s nastavitelným ohniskemDuální alarmBuzení rádiem nebo zvukovým signálemRežim usnutí (funkce Sleep)Opakované buzeníZálohová baterie pro hodiny CR-2032 1 x 3 V (není součástí dodávky)Napá...

Více informací
Dostupnost: skladem

SENCOR SRC 3100 W RADIOBUDÍK S PROJEKCÍ SENCOR

Radiobudík SENCOR SRC 3100 W projekční Nenápadný pomocník do vaší domácnosti za nízkou cenu pro příjemné ranní vstávání. Technické parametry: - PLL FM rádio s 10 předvolbami - FM radiopřijímač 87,5 - 108 MHz - LED displej jantarový 2,3 cm (0,9") - nastavení jasu displeje - projekce času červená - otočný objektiv o 180° s nastavitelným ...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

SENCOR SRC 3100 B RADIOBUDÍK S PROJEKCÍ SENCOR

Radiobudík SENCOR SRC 3100 B projekční Nenápadný pomocník do vaší domácnosti za nízkou cenu pro příjemné ranní vstávání. Technické parametry: - PLL FM rádio s 10 předvolbami - FM radiopřijímač 87,5 - 108 MHz - LED displej jantarový 2,3 cm (0,9") - nastavení jasu displeje - projekce času červená - otočný objektiv o 180° s nastavitelným ...

Více informací
Dostupnost: skladem

SENCOR SRC 3100 B RADIOBUDÍK S PROJEKCÍ SENCOR

Radiobudík SENCOR SRC 3100 B projekční Nenápadný pomocník do vaší domácnosti za nízkou cenu pro příjemné ranní vstávání. Technické parametry: - PLL FM rádio s 10 předvolbami - FM radiopřijímač 87,5 - 108 MHz - LED displej jantarový 2,3 cm (0,9") - nastavení jasu displeje - projekce času červená - otočný objektiv o 180° s nastavitelným ...

Více informací
Dostupnost: skladem

SENCOR SRC 3100 W RADIOBUDÍK S PROJEKCÍ SENCOR

Radiobudík SENCOR SRC 3100 W projekční Nenápadný pomocník do vaší domácnosti za nízkou cenu pro příjemné ranní vstávání. Technické parametry: - PLL FM rádio s 10 předvolbami - FM radiopřijímač 87,5 - 108 MHz - LED displej jantarový 2,3 cm (0,9") - nastavení jasu displeje - projekce času červená - otočný objektiv o 180° s nastavitelným ...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

SENCOR SENCOR SRC 3100 W RADIOBUDÍK S PROJEKCÍ

Radiobudík s projekcí času PLL FM rádio s 10 předvolbami FM radiopřijímač 87,5 - 108 MHz LED displej jantarový 2,3 cm ( 0,9" ) Nastavení jasu displeje Projekce času červená Otočný objektiv o 180° s nastavitelným ohniskem Duáln&iac...

Více informací
Dostupnost: skladem

SENCOR SENCOR SRC 3100 B RADIOBUDÍK S PROJEKCÍ

Radiobudík s projekcí času PLL FM rádio s 10 předvolbami FM radiopřijímač 87,5 - 108 MHz LED displej jantarový 2,3 cm (0,9") Nastavení jasu displeje Projekce času červená Otočný objektiv o 180° s nastavitelným ohniskem Duáln&iacut...

Více informací
Dostupnost: skladem

Rádiobudík Sencor SRC 340 Radiobudík s projektorem času

Radiobudík SENCOR SRC 340 Probuďte se do nového dne s radiobudíkem Sencor. Technické parametry: - digitální zobrazení času a naladěné frekvence - datum a rok - bílý LED displej (4,6 cm) - červená projekce času - možnost rotace údaje o 180° a zaostření projekce - PLL FM rádio s 10 předvolbami - duální alarm s funkcí víkendu - buz...

Více informací
Dostupnost: skladem

Rádiobudík Sencor SRC 340 Radiobudík s projektorem času

Radiobudík SENCOR SRC 340 Probuďte se do nového dne s radiobudíkem Sencor. Technické parametry: - digitální zobrazení času a naladěné frekvence - datum a rok - bílý LED displej (4,6 cm) - červená projekce času - možnost rotace údaje o 180° a zaostření projekce - PLL FM rádio s 10 předvolbami - duální alarm s funkcí víkendu - buz...

Více informací
Dostupnost: skladem

35048703 Radiobudík s projekcí SENCOR SRC 3100 W

Radiobudík s projekcí SENCOR SRC 3100 W Radiobudík s projekcí času PLL FM rádio s 10 předvolbami FM radiopřijímač 87,5 - 108 MHz LED displej jantarový 2,3 cm (0,9") Nastavení jasu displeje Projekce času červená Otočný objektiv o 180° s nastavitelným ohniskem Duální alarm Buzení rádiem nebo zvukovým signálem Režim usnutí (funkce Sle...

Více informací
Dostupnost: skladem

Radiobudík SENCOR SRC 170OR černý/oranž. čísla

Radiobudík digitální SENCOR SRC 170OR černý/oranž. čísla Digitální zobrazení času a naladěné frekvence Datum a rok LED displej (3 cm) PLL FM rádio s předvolbami Vnitřní teplota Duální alarm s funkcí víkendu Buzení rádiem nebo zvukovým signálem Opakované buzení Funkce Sleep Nastavení jasu displeje - 3 úrovně Zálohová baterie 1 x 3 V(CR-2032) pro hodiny (není součástí dodáv...

Více informací
Dostupnost: skladem

35048702 Radiobudík s projekcí SENCOR SRC 3100 B

Radiobudík s projekcí SENCOR SRC 3100 B PLL FM rádio s 10 předvolbami FM radiopřijímač 87,5 - 108 MHz LED displej jantarový 2,3 cm (0,9") Nastavení jasu displeje Projekce času červená Otočný objektiv o 180° s nastavitelným ohniskem Duální alarm Buzení rádiem nebo zvukovým signálem Režim usnutí (funkce Sleep) Opakované buzení Zá...

Více informací
Dostupnost: skladem

Radiobudík SENCOR SRC 136B FM černý/bílé čísla

Rádiobudík SENCOR SRC 136B FM černý, bílé písmo 1,5 cm (0,6´) LED displej PLL FM rádio 20 předvoleb pro FM rádio Dva budíky s opakovaným zvoněním Vysoké/nízké nastavení jasu displeje Buzení rádiem nebo signálem Digitální nastavení hlasitosti Vypnutí rádia Sleep Opakované buzení Snooze Napájení: síť AC 230 V/ 50Hz Záloha: 2 x 1,5 V typ AA (není součást balení) Spotřeba: 3,...

Více informací
Dostupnost: do 30 dnů

SENCOR bezsáčkový vysavač SVC 730 GR-EUE2 - použité

Podlahový bezsáčkový vysavač Sencor SVC 730 GR. Výhodou tohoto vysavače je omyvatelný HEPA filtr a systém cyklonového vysávání, který odděluje prach od vzduchu a tím zachytává víc prachu, než klasické vysavače. Navíc tím šetří HEPA filtr. Vysavač Sencor SVC 730 GR má prachovou nádobu o objemu 1,5 litru.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR mobilní klimatizace SAC MT7007C-EUE3 - použité

Mobilní klimatizace Wi-Fi s 7000 BTU/hod. SENCOR SAC MT7007C-EUE3 nabízí 3 režimy provozu, 2 úrovně nastavení rychlosti a nastavitelnou teplotou v rozsahu 18 – 32 °C. Praktické dálkové ovládání a 24hodinový časovač.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR prodlužovací kabel na bubnu 50 m SPC 53 - použité

Prodlužovací kabel na bubnu Sencor SPC 53 – buben, je vybaven jednou zásuvkou. Je vhodný například na zahradu, či na stavbu. Jednoduché a rychlé navíjení vám ušetří spoustu času i energie.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SVC 5001YL + 6 let záruka na motor - použité

Multifunkční vysavač Sencor SVC 5001YL pro mokré a suché vysávání. Příslušenství pro čištění všech typů povrchů – od podlah až po okna. Měkčená kolečka navíc zajistí šetrnost k vaší podlaze.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR STM 6350WH + záruka 6 let na motor - použité

Kuchyňský robot Sencor STM 6350WH s bajonetovým systémem, výkyvným ramenem a 8 rychlostmi, do kterého se vejde až 1,5 kg těsta. Planetární systém hnětení, míchání a šlehání zaručuje bezezbytkové promíchání obsahu mísy. Nechybí ani tepelná pojistka proti přehřátí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR klimatizace SAC MT9021C 9 000 BTU, 91 m3 - použité

Mobilní klimatizace v nadčasovém designu s nízkou spotřebou energie. SENCOR SAC MT9021C účinně ochladí i větší místnost o velikosti 35 m2. Pracuje se 3 provozními režimy – chlazení, odvlhčování a větrání, které lze upravovat v několika stupních. Rukojeť a 4 integrovaná kolečka usnadňují manipulaci. V balení je kompletní těsnící sada do okna....

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SHB 4464RD-EUE3 + 6 let záruka na motor - použité

Tyčový mixér s příkonem 1000 W s technologií Active Speed. SENCOR SHB 4464RD-EUE3 nabízí 6 nerezových nožů s titanovým nástřikem a funkcí ICE Crash. V příslušenství naleznete nádobu s víčkem o objemu 700 ml, sekáček o objemu 500 ml a šlehací metlu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SHB 5605RS-EUE3 + záruka 6 let na motor - použité

Tyčový mixér 4 v 1 s 6letou zárukou na motor. SENCOR SHB 5605RS-EUE3 s extra tichým a výkonným DC motorem disponuje plynulou regulací rychlosti, celkem máte na výběr z 20 možných rychlostí. Nerezová mixovací noha snadno umixuje i horkou polévku. K mixéru navíc obdržíte i 800ml nádobu s víčkem, nerezový dvoumetlový šlehací nástavec a sekáček s nerezovými noži....

Více informací
Dostupnost: neudáno

SENCOR SFP 5870 BBU / 8 GB (Blue) - použité

MP4 přehrávač Sencor SFP 5870 přehrává hudbu, video, foto, text a nabízí vnitřní paměť 8 GB rozšiřitelnou o microSDHC kartu. 1,8" barevný LCD displej, vestavěný FM tuner s předvolbami, podpora ID3 tag, funkce USB disku, vestavěný reproduktor, rozhraní USB 1.1, české menu, dobíjecí baterie s dobou přehrávání až 10 h.

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK