Svitidlo eglo cerne

Pro vyhledávací frázi Svitidlo eglo cerne jsme na našem vyhledávači našli 596 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Svitidlo eglo cerne trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 596 produktů

EGLO Nástěnné LED svítidlo CAMACHO 99294, Eglo

Nástěnné LED svítidlo z řady CAMACHO, které je vybaveno LED modulem o příkonu 8,5W. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu. Váha svítidla je 1,02Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo ALBARIZA 99445, Eglo

Závěsné svítidlo z řady ALBARIZA, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Žárovky nejsou součástí balení. Konstrukce je vyrobena z oceli a dřeva, lakována do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z kapučínové látky zvenčí a zlaté barvy uvnitř. Délku závěsu je možné libovolně zkrátit. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20, váží 0,64kg....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo ALBARIZA 99446, Eglo

Závěsné svítidlo z řady ALBARIZA, ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Žárovky nejsou součástí balení. Konstrukce je vyrobena z oceli a dřeva, lakována do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z kapučínové látky zvenčí a zlaté barvy uvnitř. Délku závěsu je možné libovolně zkrátit. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20, váží 2,45k...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo ALBARIZA 99447, Eglo

Závěsné svítidlo z řady ALBARIZA, ke kterému jsou potřeba dokoupit pět žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Žárovky nejsou součástí balení. Konstrukce je vyrobena z oceli a dřeva, lakována do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z kapučínové látky zvenčí a zlaté barvy uvnitř. Délku závěsu je možné libovolně zkrátit. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20, váží 4,48k...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo GATUELA 1 99463, Eglo

Závěsné svítidlo z řady GATUELA 1, ke kterému jsou potřeba dokoupit čtyři žárovky s paticí E14 o maximálním příkonu 25W. Žárovky nejsou součástí balení. Konstrukce je vyrobena z oceli lakována do černé barvy. Délku závěsu je možné libovolně zkrátit. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20, váží 2,91kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo GATUELA 1 99464, Eglo

Závěsné svítidlo z řady GATUELA 1, ke kterému je potřeba dokoupit šest žárovek s paticí E14 o maximálním příkonu 25W. Žárovky nejsou součástí balení. Konstrukce je vyrobena z oceli lakována do černé barvy. Délku závěsu je možné libovolně zkrátit. Svítidlo má hodnotu stupně krytí IP20, váží 4,14kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo CREMELLA 99345, Eglo

Závěsné svítidlo z řady CREMELLA, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním výkonu 40W. Světelný droj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 3,5kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo CREMELLA 99346, Eglo

Závěsné svítidlo z řady CREMELLA, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním výkonu 40W. Světelný droj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 1,57kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo CREMELLA 99347, Eglo

Závěsné svítidlo z řady CREMELLA, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním výkonu 40W. Světelný droj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 5,64kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné LED svítidlo CODRIALES 99358, Eglo

Závěsné LED svítidlo z řady CODRIALES, které je vybareno LED páskem o příkonu 30W. Svítidlo je vyrobeno z oceli lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 1,8Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: skladem

EGLO Závěsné svítidlo MANTUNALLE 99366, Eglo

Závěsné svítidlo z řady MANTUNALLE, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním výkonu 40W. Světelný droj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z opálového skla. Váha svítidla je 1,76kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo MANTUNALLE 99367, Eglo

Závěsné svítidlo z řady MANTUNALLE, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním výkonu 40W. Světelný droj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z opálového skla. Váha svítidla je 6,36kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo MANTUNALLE 99368, Eglo

Závěsné svítidlo z řady MANTUNALLE, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovku s paticí E27 o maximálním výkonu 40W. Světelný droj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z opálového skla. Váha svítidla je 5,12kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo MANTUNALLE 1 99371, Eglo

Závěsné svítidlo z řady MANTUNALLE 1, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním výkonu 40W. Světelný droj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z kouřového skla. Váha svítidla je 1,64kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo GATEBECK 49077 Eglo

Bodové svítidlo pochází z řady GATEBECK. Je vybaveno dvěmi nastavitelnými stínítky, které jsou přidělány na dřevěném obdélníkovém podstavci. Stínítka jsou vyrobena z oceli v černé barvě a jsou zdobena kruhovou mřížkou. Svítidlo je určeno pro dvě žárovky s paticí E14, limitováni jste pouze příkonem 40W. Kombinujte s ostatními svítidly ze shodné série GATEBECK....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo GATEBECK 49078 Eglo

Bodové svítidlo pochází z řady GATEBECK. Je vybaveno třemi nastavitelnými stínítky, které jsou přidělány na dřevěném obdélníkovém podstavci. Stínítka jsou vyrobena z oceli v černé barvě a jsou zdobena kruhovou mřížkou. Svítidlo je určeno pro tři žárovky s paticí E14, limitováni jste pouze příkonem 40W. Kombinujte s ostatními svítidly ze shodné série GATEBECK....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo MONTEFINO 97366 Eglo

Závěsné svítidlo z řady MONTEFINO vybaveno paticí E27 s maximálním příkonem 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla, váha svítidla je 0,89kg a hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo MONTEFINO 97367 Eglo

Závěsné svítidlo z řady MONTEFINO vybaveno třemi paticemi E27 s maximálním příkonem 3x60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla, váha svítidla je 3,21kg a hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo MONTEFINO 97368 Eglo

Závěsné svítidlo z řady MONTEFINO vybaveno pěti paticemi E27 s maximálním příkonem 5x60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla, váha svítidla je 5,96kg a hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo PINTO GOLD 97651 Eglo

Závěsné svítidlo z řady PINTO GOLD vybaveno paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Světelný droj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z čirého a zlatého skla. Váha svítidla je 1,47kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo PINTO GOLD 97652 Eglo

Závěsné svítidlo z řady PINTO GOLD vybaveno třemi paticemi E27 o maximálním výkonu 3x60W. Světelný droj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Stínidla jsou vyrobena z čirého a zlatého skla. Váha svítidla je 4,6kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo PINTO GOLD 97653 Eglo

Závěsné svítidlo z řady PINTO GOLD vybaveno čtyřmi paticemi E27 o maximálním výkonu 4x60W. Světelný droj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Stínidla jsou vyrobena z čirého a zlatého skla. Váha svítidla je 6,32kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní svítidlo PASTORE 97838 Eglo

Stropní svítidlo z řady PASTORE vybaveno šesti paticemi E27 o maximálním výkonu 6x40W. Světelný droj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do bílé barvy. Stínidla jsou vyrobena z látky v hnědé, šedé, bílé a černé barvě. Váha svítidla je 4,81kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Nástěnné svítidlo PINTO GOLD 97839 Eglo

Nástěnné svítidlo z řady PINTO GOLD vybaveno paticí E27 o maximálním výkonu 60W s kolébkovým přepínačem umístěném přímo na svítidle. Světelný droj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé a zlaté barvy. Stínidlo je vyrobeno z čirého a zlatého skla. Váha svítidla je 1,03kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Nástěnné svítidlo SAN PERI 97886 Eglo

Nástěnné svítidlo z řady SAN PERI vybaveno paticí E27 o maximálním výkonu 10W a kabelovým přepínačem umístěném na přívodním kabelu pro snadné ovládání. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 1,35kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo LITTLETON 49475 Eglo

Závěsné svítidlo z řady LITTLETON vybaveno čtyřmi paticemi E27 o maximálním výkonu 4x60W. Světelný droj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé a hnědé barvy. Váha svítidla je 3,46kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo LITTLETON 49549 Eglo

Závěsné svítidlo z řady LITTLETON vybaveno šesti paticemi E27 o maximálním výkonu 6x60W. Světelný droj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé a hnědé barvy. Váha svítidla je 6,28kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo CAMASTRA 98071 Eglo

Závěsné svítidlo z řady CAMASTRA, ke kterému je potřeba dokoupit žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy z venčí a zlaté uvnitř. Váha svítidla je 1,01Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Nástěnné svítidlo TOWNSHEND 3 98111 Eglo

Nástěnné svítidlo z řady TOWNSHEND 3, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 10W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé barvy. Spotem lze libovolně otáčet a naklápět ho. Váha svítidla je 0,5Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo TOWNSHEND 3 98112 Eglo

Bodové svítidlo z řady TOWNSHEND 3, ke kterému jsou potřeba dokoupit dvě žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé barvy. Spotem lze libovolně otáčet a naklápět ho. Váha svítidla je 0,63Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo TOWNSHEND 3 98113 Eglo

Bodové svítidlo z řady TOWNSHEND 3, ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé barvy. Spotem lze libovolně otáčet a naklápět ho. Váha svítidla je 0,95Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo TOWNSHEND 3 98114 Eglo

Bodové svítidlo z řady TOWNSHEND 3, ke kterému jsou potřeba dokoupit čtyři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé barvy. Spotem lze libovolně otáčet a naklápět ho. Váha svítidla je 1,2Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní svítidlo BOCADELLA 1 98317 Eglo

Stropní svítidlo z řady BOCADELLA 1 , ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 1,11Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní svítidlo BOCADELLA 1 98318 Eglo

Stropní svítidlo z řady BOCADELLA 1 , ke kterému je potřeba dokoupit devět žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 3,68Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní svítidlo BOCADELLA 1 98319 Eglo

Stropní svítidlo z řady BOCADELLA 1 , ke kterému je potřeba dokoupit dvanáct žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 5,9Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní LED svítidlo NIEVES 98325 Eglo

Stropní LED svítidlo z řady NIEVES, které je vybaveno LED modulem o výkonu 24W. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do bílé barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu s dekoračními prvky v černé barvě. Váha svítidla je 1,09Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní LED svítidlo NIEVES 98326 Eglo

Stropní LED svítidlo z řady NIEVES, které je vybaveno LED modulem o výkonu 33W. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do bílé barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu s dekoračními prvky v černé barvě. Váha svítidla je 1,54Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní svítidlo SILENTINA 98331 Eglo

Stropní svítidlo z řady SILENTINA , ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 1,33Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní svítidlo SILENTINA 98332 Eglo

Stropní svítidlo z řady SILENTINA , ke kterému jsou potřeba dokoupit dvě žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 2,03Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní svítidlo SILENTINA 98333 Eglo

Stropní svítidlo z řady SILENTINA , ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 2,81Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní svítidlo SILENTINA 98334 Eglo

Stropní svítidlo z řady SILENTINA , ke kterému jsou potřeba dokoupit čtyři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 3,16Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo BOCADELLA 98346 Eglo

Závěsné svítidlo z řady BOCADELLA, ke kterému je potřeba dokoupit devět žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Váha svítidla je 3,69Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo BOCADELLA 98347 Eglo

Závěsné svítidlo z řady BOCADELLA, ke kterému je potřeba dokoupit dvanáct žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Váha svítidla je 5,84Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo BELESER 98384 Eglo

Závěsné svítidlo z řady BELESER, ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z kouřového skla. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Váha svítidla je 2,69Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Nástěnné svítidlo SEFAS 2 98397 Eglo

Stropní svítidlo z řady SEFAS 2, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí GU10 o maximálním příkonu 3,3W. Světelný zdroj není součástí balení. Spot můžete libovolně naklánět a otáčet s ním. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy zvenčí a bílé uvnitř. Váha svítidla je 0,6Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo SEFAS 2 98398 Eglo

Bodové svítidlo z řady SEFAS 2, ke kterému jsou potřeba dokoupit dvě žárovky s paticí GU10 o maximálním příkonu 3,3W. Světelný zdroj není součástí balení. Spoty můžete libovolně naklánět a otáčet s ním. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy zvenčí a bílé uvnitř. Váha svítidla je 0,9Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo SEFAS 2 98399 Eglo

Bodové svítidlo z řady SEFAS 2, ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí GU10 o maximálním příkonu 3,3W. Světelný zdroj není součástí balení. Spoty můžete libovolně naklánět a otáčet s ním. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy zvenčí a bílé uvnitř. Váha svítidla je 1,35Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo SEFAS 2 98408 Eglo

Bodové svítidlo z řady SEFAS 2, ke kterému jsou potřeba dokoupit čtyři žárovky s paticí GU10 o maximálním příkonu 3,3W. Světelný zdroj není součástí balení. Spoty můžete libovolně naklánět a otáčet s ním. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy zvenčí a bílé uvnitř. Váha svítidla je 1,73Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné LED svítidlo AMONTILLADO 98492, Eglo

Závěsné LED svítidlo z řady AMONTILLADO, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 27W. Svítidlo je vyrobeno z hliníku a oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z opálového plastu. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 1,51Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné LED svítidlo SPADAFORA 98495, Eglo

Závěsné LED svítidlo z řady SPADAFORA, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 18W. Svítidlo je vyrobeno z hliníku, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z čirého a opálového plastu. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 3,76Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní svítidlo TREMEDAL 98507 Eglo

Stropní svítidlo z řady TREMEDAL, ke které je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 28W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 2,83Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní svítidlo MAROJALES 98514 Eglo

Stropní svítidlo z řady MAROJALES, ke kterému jsou potřeba dokoupit dvě žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 28W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla. Váha svítidla je 1,12Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo ALBARACCIN 98523 Eglo

Závěsné svítidlo z řady ALBARACCIN, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno ze skla ve zlatavé barvě. Váha svítidla je 1,82Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo ALBARACCIN 98524 Eglo

Závěsné svítidlo z řady ALBARACCIN, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno ze skla ve zlatavé barvě. Váha svítidla je 0,99Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo ALBARACCIN 98525 Eglo

Závěsné svítidlo z řady ALBARACCIN, ke kterému jsou potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno ze skla ve zlatavé barvě. Váha svítidla je 3,16Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo ALBARACCIN 98526 Eglo

Závěsné svítidlo z řady ALBARACCIN, ke kterému je potřeba dokoupit pět žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno ze skla ve zlatavé barvě. Váha svítidla je 7,38Kg, hodnota stupně krytí IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Nástěnné LED svítidlo MACCACARI 98542 Eglo

Nástěnné LED svítidlo z řady MACCACARI, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 10W. Svítidlo je vyrobeno z hliníku a oceli, lakováno do černé a zlaté barvy. Difuzor je vyroben z čirého plastu. Váha svítidla je 1,12Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Nástěnné LED svítidlo FELONICHE 98545 Eglo

Nástěnné LED svítidlo z řady FELONICHE, které je vybaveno LED diodami o celkovém výkonu 10W. Svítidlo je vyrobeno z hliníku, lakováno do černé a zlaté barvy. Difuzor je vyroben z čirého plastu. Váha svítidla je 1,02Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo CADAQUES 98582 Eglo

Závěsné svítidlo z řady CADAQUES, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla. Váha svítidla je 0,82Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo CADAQUES 1 98585 Eglo

Závěsné svítidlo z řady CADAQUES 1, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla. Váha svítidla je 1,31Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Podobné fráze: eglo zavesne svitidlo 43552 ipsden eglo | eglo zavesne svitidlo brenda eglo 87054 | eglo nastenne svitidlo san peri 97886 eglo | eglo stolni svitidlo carlton 2 eglo 95788 | eglo zavesne svitidlo oilella 99617 eglo | eglo stojaci svitidlo casibare 99555 eglo | eglo stropni svitidlo mogano eglo 94548 | eglo bodove svitidlo prodo eglo 92654 | eglo zavesne svitidlo albariza 99445 eglo | eglo zavesne svitidlo tarbes eglo 94195 | eglo stropni svitidlo 43654 tarbes 2 eglo | eglo stolni svitidlo 43642 kensal eglo | eglo stropni svitidlo marbella eglo 85856 | eglo zavesne svitidlo razoni eglo 94388 | eglo zavesne svitidlo albariza 99446 eglo | eglo zavesne svitidlo brenda eglo 87055 | eglo zavesne svitidlo stockbury eglo 49457 | eglo stropni svitidlo grimasola 99281 eglo | eglo stojaci svitidlo lantada eglo 94326 | eglo zavesne svitidlo rovira 99819 eglo | eglo stolni svitidlo 99611 eglo almeida 2 | eglo zavesne svitidlo erseka 99098 eglo | eglo zavesne svitidlo okinzuri 98689 eglo | eglo stropni svitidlo grimasola 99282 eglo | eglo bodove svitidlo seras 1 98395 eglo | eglo zavesne svitidlo curasao 99661 eglo | eglo zavesne svitidlo carlton 1 49255 eglo | eglo nastenne svitidlo planet 1 eglo 83163 | eglo stropni svitidlo pastore 97479 eglo | eglo zavesne svitidlo redcliffe eglo 43534 | eglo zavesne svitidlo gorosiba 98752 eglo | eglo zavesne svitidlo almeida 2 eglo 99486 | eglo stolni svitidlo desierto 99794 eglo | eglo nastenne svitidlo pascal 1 eglo 87793 | eglo zavesne svitidlo optica eglo 86814 

Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK