Svitidlo eglo cerne

Pro vyhledávací frázi Svitidlo eglo cerne jsme na našem vyhledávači našli 607 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Svitidlo eglo cerne trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 607 produktů

EGLO Závěsné svítidlo HORNWOOD 43424, Eglo

Závěsné svítidlo z řady HORNWOOD, ke kterému jsou potřeba dokoupit čtyři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Délku závěsu lze libovolně zkrátit. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva, lakováno do černé barvy zvenčí a krémové uvnitř. Váha svítidla je 5,05Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo BASILDON 43461, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady BASILDON, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 0,89kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo BASILDON 43462, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady BASILDON, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 2,49kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo BASILDON 43463, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady BASILDON, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 3,92kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní vintage svítidlo LAYHAM 43466, Eglo

Stropní vintage svítidlo z řady LAYHAM, ke kterému je potřeba dokoupit čtyři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva lakováno do černé barvy. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 2,76kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo LAYHAM 43468, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady LAYHAM, ke kterému je potřeba dokoupit pět žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli a dřeva lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 4,37kg.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo VERNHAM 43481, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady VERNHAM, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z kouřového skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 3,08kg....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo VERNHAM 43482, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady VERNHAM, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z kouřového skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 1,72kg....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné vintage svítidlo VERNHAM 43483, Eglo

Závěsné vintage svítidlo z řady VERNHAM, ke kterému je potřeba dokoupit rři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli lakováno do černé barvy. Stínidlo je vyrobeno z kouřového skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Hodnota stupně krytí je IP20, váha svítidla 4,56kg....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo CORTENOVA 98056, Eglo

Závěsné svítidlo z řady CORTENOVA, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 0,96kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo CORTENOVA 98057, Eglo

Závěsné svítidlo z řady CORTENOVA, ke kterému je potřeba dokoupit čtyři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 3,36kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo CORTENOVA 98058, Eglo

Závěsné svítidlo z řady CORTENOVA, ke kterému je potřeba dokoupit pět žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 4,75kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo POZUETA 98661, Eglo

Závěsné svítidlo z řady POZUETA, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 0,65kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo POZUETA 98662, Eglo

Závěsné svítidlo z řady POZUETA, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 2,31kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo POZUETA 98663, Eglo

Závěsné svítidlo z řady POZUETA, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 2,56kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo BRENDA 98735, Eglo

Závěsné svítidlo z řady BRENDA, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Svítidlo je vyrobeno z oceli lakováno do černé barvy zvenčí a saténového niklu uvnitř. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 1,5Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo GOROSIBA 98752, Eglo

Závěsné svítidlo z řady GOROSIBA, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 1,14kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo GOROSIBA 98753, Eglo

Závěsné svítidlo z řady GOROSIBA, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 3,05kg, hodnota stupně krytí je IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo GOROSIBA 98754, Eglo

Závěsné svítidlo z řady GOROSIBA, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 4,24kg, hodnota stupně krytí je IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo TABILLANO 98762, Eglo

Bodové svítidlo z řady COSWARTH, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Spotem je možno naklápět dle libosti. Váha svítidla je 0,84Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo TABILLANO 98763, Eglo

Bodové svítidlo z řady COSWARTH, ke kterému je potřeba dokoupit dvě žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Spotem je možno naklápět dle libosti. Váha svítidla je 1,54Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo TABILLANO 98764, Eglo

Bodové svítidlo z řady COSWARTH, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Spotem je možno naklápět dle libosti. Váha svítidla je 2,23Kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo MEZZANA 98909, Eglo

Závěsné svítidlo z řady MEZZANA, ke kterému je potřeba dokoupit osm žárovek s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Délku závěsu je možno libovolně zkrátit. Váha svítidla je 3,33kg, hodnota stupně krytí je IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo BERREGAS 99052, Eglo

Bodové svítidlo z řady BERREGAS, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 28W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé a chromové barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla. Spotem je možno naklápět a otáčet dle libosti. Váha svítidla je 0,81kg, hodnota stupně krytí je IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo BERREGAS 99053, Eglo

Bodové svítidlo z řady BERREGAS, ke kterému je potřeba dokoupit dvě žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé a chromové barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla. Spotem je možno naklápět a otáčet dle libosti. Váha svítidla je 1,68kg, hodnota stupně krytí je IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo BERREGAS 99054, Eglo

Bodové svítidlo z řady BERREGAS, ke kterému je potřeba dokoupit tři žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé a chromové barvy. Difuzor je vyroben z kouřového skla. Spotem je možno naklápět a otáčet dle libosti. Váha svítidla je 2,48kg, hodnota stupně krytí je IP20....

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní svítidlo AMEZOLA 99122, Eglo IP44

Stropní svítidlo z řady AMEZOLA, ke kterému je potřeba dokoupit dvě žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Váha svítidla je 3,73kg, hodnota stupně krytí je IP44.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Nástěnné svítidlo AMEZOLA 99123, Eglo IP44

Nástěnné svítidlo z řady AMEZOLA, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Váha svítidla je 1,5kg, hodnota stupně krytí je IP44.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Nástěnné svítidlo AMEZOLA 99124, Eglo IP44

Nástěnné svítidlo z řady AMEZOLA, ke kterému je potřeba dokoupit dvě žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Světelný zdroj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Difuzor je vyroben z čirého skla. Váha svítidla je 2,33kg, hodnota stupně krytí je IP44.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní svítidlo TARBES 43004 Eglo

Stropní svítidlo z řady TARBES, ke kterému je potřeba dokoupit žárovku s paticí E27 o maximálním výkonu 60W. Světelný droj není součástí balení. Svítidlo je vyrobeno z oceli, lakováno do černé barvy. Váha svítidla je 0,98kg, hodnota stupně krytí IP20.

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Nástěnné venkovní svítidlo HILBURN 94843 Eglo

Nástěnné venkovní svítidlo HILBURN si posvítí na vaší terasu, zahradu nebo na vašeho souseda. Svítidlo je vyrobené z galvanizované oceli v černé barvě s plastovým stínidlem. Pomocí doplňku svítidlo snáze přiděláte do rohu vašeho objektu.Do svítidla patří žárovka s paticí E27, která má maximální příkon 60W. Žárovka není součástí svítidla, tu si kupujete samostatně.Svítidlo...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Venkovní nástěnné svítidlo HELSINKI 81753 Eglo

Venkovní svítidlo jehož název určuje jeho použití jako venkovní osvětlení, k čemuž je plně přizpůsobeno. Výrobcem tohoto svítidla je společnost EGLO, konkrétně jde o produkt oblíbené řady výrobce s názvem: HELSINKI, který také vyniká rozumným poměrem kvalita/cena. Svítidlo je přizpůsobeno na použití zdroje s paticí E27, IP44 je krytí svítidla, které jej značí jako prachot...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Venkovní nástěnné svítidlo MILTON 83589 Eglo

Zahradní svítidlo pro zahradu i dům. Výrobcem je EGLO, konkrétně jde o produkt patřící do série svítidel zvané: MILTON , řady venkovních a zahradních svítidel.Pro osvětlení použijte zdroj do patice E27, kterou je svítidlo vybaveno, je jak prachotěsné, tak odolnější proti vodě (krytí IP 44) než obyčejná svítidla s krytím (IP 20) . Odběr energie u tohoto svítidla záleží na ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Nástěnné svítidlo PRIDDY Eglo 49468

Nástěnné svítidlo PRIDDY 1 osvětlí prostory vaší kanceláře, firmy či podniku, nebo u váš domov. Svítidlo je vyrobené z oceli v černé barvě. Do svítidla patří žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 40W. Žárovka není součástí svítidla, tu si vybíráte samostatně.Svítidlo má krytí IP20, napájíte jej napětím 230V a spadá pod třídu och...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Venkovní LED svítidlo FIUMICINO 98149 Eglo

Nástěnné LED svítidlo z řady FIUMICINO vybaveno LED modulem o výkonu 11W se senzorem soumraku i pohybu. Senzor soumraku je nastavitelný od 5-2000 luxů a pohybový je na vzdálenost 5 metrů se zorným úhlem 100°. Svítidlo je vhodné do venkovních prostor. Konstrukce je vyrobena z hliníku, lakována do černé barvy. Difuzor je vyroben z bílého plastu. Svítidlo má hodnotu stupně k...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo DAVIDA 1 Eglo 30832

Jednobodové svítidlo z řady DAVIDA 1 se vyrábí z oceli v černé barvě. Svítidlo přiděláte na stěnu vaší domácnosti, firmy či podniku. Svítidlo má tlačítko na zapínání.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovku o výkonu 5W. LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem. Díky tomu zaplatíte mnoh...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BIMEDA Eglo 31005

Jednobodové svítidlo z řady BIMEDA se vyrábí z oceli v černé barvě. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 3W. LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem a vy tak zaplatíte za energii mnohem méně.Reflekto...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Stropní svítidlo CHARTERHOUSE Eglo 49392

Stropní svítidlo CHARTERHOUSE vám osvětlí prostory vaší kanceláře, firmy či podniku, nebo u váš domov. Svítidlo je vyrobené z oceli v černé barvě a průhledného skla.Do svítidla patří žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 2x60W. Žárovky nejsou součástí svítidla, ty si vybíráte samostatně.Svítidlo má krytí IP20, napájíte jej napětím 230V a spadá pod třídu ochrany I. Pok...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo CHARTERHOUSE Eglo 49393

Závěsné svítidlo CHARTERHOUSE vám osvětlí prostory vaší kanceláře, firmy či podniku, nebo u váš domov. Svítidlo dlouhé 1m je vyrobené z oceli v černé barvě a průhledného skla. Pokud je to pro vás příliš dlouhé, tak si zavěšení podle potřeby zkrátíte.Do svítidla patří žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 2x60W. Žárovky nejsou součástí svítidla, ty si vybíráte ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Nástěnné svítidlo CHARTERHOUSE Eglo 49394

Nástěnné svítidlo CHARTERHOUSE vám osvětlí prostory vaší kanceláře, firmy či podniku, nebo u váš domov. Svítidlo je vyrobené z oceli v černé barvě a průhledného skla.Do svítidla patří žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Žárovka není součástí svítidla, tu si vybíráte samostatně.Svítidlo má krytí IP20, napájíte jej napětím 230V a spadá pod třídu ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo LONCINO Eglo 49495

Závěsné svítidlo LONCINO vám osvětlí prostory vaší kanceláře, firmy či podniku, nebo u váš domov. Svítidlo dlouhé 1m je vyrobené z oceli v černé barvě a průhledného skla. Pokud je to pro vás příliš dlouhé, tak si zavěšení podle potřeby zkrátíte.Do svítidla patří žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Žárovka není součástí svítidla, tu si vybíráte samos...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo LONCINO Eglo 49496

Závěsné svítidlo LONCINO vám osvětlí prostory vaší kanceláře, firmy či podniku, nebo u váš domov. Svítidlo dlouhé 1m je vyrobené z oceli v černé barvě a průhledného skla. Pokud je to pro vás příliš dlouhé, tak si zavěšení podle potřeby zkrátíte.Do svítidla patří žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 3x60W. Žárovky nejsou součástí svítidla, ty si vybírá...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo PRIDDY Eglo 49464

Závěsné svítidlo PRIDDY 1 osvětlí prostory vaší kanceláře, firmy či podniku, nebo u váš domov. Svítidlo dlouhé 1m je vyrobené z oceli v černé barvě. Pokud je to pro vás příliš dlouhé, tak si zavěšení podle potřeby zkrátíte.Do svítidla patří žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Žárovka není součástí svítidla, tu si vybíráte samostatně.Svítidlo ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo PRIDDY Eglo 49465

Závěsné svítidlo PRIDDY 1 osvětlí prostory vaší kanceláře, firmy či podniku, nebo u váš domov. Svítidlo dlouhé 1m je vyrobené z oceli v černé barvě. Pokud je to pro vás příliš dlouhé, tak si zavěšení podle potřeby zkrátíte.Do svítidla patří žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 3x60W. Žárovky nejsou součástí svítidla, ty si vybíráte samostatně.Svít...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo PRIDDY Eglo 49466

Závěsné svítidlo PRIDDY 1 osvětlí prostory vaší kanceláře, firmy či podniku, nebo u váš domov. Svítidlo dlouhé 1m je vyrobené z oceli v černé barvě. Pokud je to pro vás příliš dlouhé, tak si zavěšení podle potřeby zkrátíte.Do svítidla patří žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 4x60W. Žárovky nejsou součástí svítidla, ty si vybíráte samostatně.Svít...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo TARBES Eglo 94187

Závěsné svítidlo TARBES osvětlí prostory vaší kanceláře, firmy či podniku, nebo u váš domov. Svítidlo dlouhé 1m tvoří ocelové drátky v černé barvě. Pokud je zavěšení pro vás příliš dlouhé, tak si jej podle potřeby zkrátíte.Do svítidla patří žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Žárovka není součástí svítidla, tu si vybíráte samostatně.Svítidlo ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo TARBES Eglo 94188

Závěsné svítidlo TARBES osvětlí prostory vaší kanceláře, firmy či podniku, nebo u váš domov. Svítidlo dlouhé 1m tvoří ocelové drátky v černé barvě. Pokud je zavěšení pro vás příliš dlouhé, tak si jej podle potřeby zkrátíte.Do svítidla patří žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 60W. Žárovka není součástí svítidla, tu si vybíráte samostatně.Svíti...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Závěsné svítidlo TARBES Eglo 94189

Závěsné svítidlo TARBES osvětlí prostory vaší kanceláře, firmy či podniku, nebo u váš domov. Svítidlo dlouhé 1m tvoří ocelové dráty v černé barvě. Pokud je zavěšení pro vás příliš dlouhé, tak si jej podle potřeby zkrátíte.Do svítidla patří žárovky s paticí E27 o maximálním příkonu 3x60W. Žárovky nejsou součástí svítidla, ty si vybíráte samostatně.Sv...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BIMEDA Eglo 31008

Čtyřbodové svítidlo z řady BIMEDA se vyrábí z oceli v černé barvě. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 4x3W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem a vy tak zaplatíte mnohem méně za energii.K...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BIMEDA Eglo 31006

Dvoubodové svítidlo z řady BIMEDA se vyrábí z oceli v černé barvě. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 2x3W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem a vy tak zaplatíte za energii mnohem méně.K...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové LED svítidlo BIMEDA Eglo 31007

Tříbodové svítidlo z řady BIMEDA má téměř kruhový tvar a vyrábí se z oceli v černé barvě. Svítidlo patří na stěnu nebo strop vaší domácnosti, firmy nebo kanceláře.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 3x3W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem a vy tak zaplatíte ...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo DAVIDA 1 Eglo 30835

Čtyřbodové svítidlo z řady DAVIDA 1 se vyrábí z oceli v černé barvě. Svítidlo přiděláte na strop či stěnu vaší domácnosti, firmy nebo podniku.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 4x5W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem. Díky tomu zaplatíte mnohem méně za ener...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo DAVIDA 1 Eglo 30833

Dvoubodové svítidlo z řady DAVIDA 1 se vyrábí z oceli v černé barvě. Svítidlo přiděláte na strop či stěnu vaší domácnosti, firmy nebo podniku.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovku o výkonu 5W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem. Díky tomu zaplatíte mnohem méně za energii...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

EGLO Bodové svítidlo DAVIDA 1 Eglo 30834

Tříbodové svítidlo z řady DAVIDA 1 se vyrábí z oceli v v černé barvě. Svítidlo přiděláte na strop či stěnu vaší domácnosti, firmy nebo podniku.Společně se svítidlem si koupíte LED žárovky o výkonu 3x5W. Každá LED žárovka vám vydrží 15 000h a svítí teplou bílou barvou. Oproti halogenovým žárovkám pracují LED žárovky s menším výkonem. Díky tomu zaplatíte mnohem méně za ener...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

Zápustné svítidlo FUEVA 5 99187 - Eglo

Hranatý vestavný LED spot Eglo Fueva 5 zaujme moderním plochým designem a úzkým rámečkem z kovu v černé barvě. Instalace je rychlá a snadná díky svorkám, které svítidlo bezpečně zacvaknou v instalačním otvoru. Podle toho, kolik světla chcete v místnosti mít, rozmístěte spoty v ideální vzdálenosti, do libovolných obrazců, tvarů. Použijte do chodby, haly, na schodiště, do j...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zápustné svítidlo FUEVA 5 99188 - Eglo

Hranatý vestavný LED spot Eglo Fueva 5 zaujme moderním plochým designem a úzkým rámečkem z kovu v černé barvě. Instalace je rychlá a snadná díky svorkám, které svítidlo bezpečně zacvaknou v instalačním otvoru. Podle toho, kolik světla chcete v místnosti mít, rozmístěte spoty v ideální vzdálenosti, do libovolných obrazců, tvarů. Použijte do chodby, haly, na schodiště, do j...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zápustné svítidlo FUEVA 5 99189 - Eglo

Hranatý vestavný LED spot Eglo Fueva 5 zaujme moderním plochým designem a úzkým rámečkem z kovu v černé barvě. Instalace je rychlá a snadná díky svorkám, které svítidlo bezpečně zacvaknou v instalačním otvoru. Podle toho, kolik světla chcete v místnosti mít, rozmístěte spoty v ideální vzdálenosti, do libovolných obrazců, tvarů. Použijte do chodby, haly, na schodiště, do j...

Více informací
Dostupnost: skladem

Venkovní nástěnné svítidlo BARROSELA Eglo BARROSELA 94805

Venkovní nástěnné svítidlo elegantně a účelně rozsvítí prostory venku. Svítidlo je osazeno paticí E27 o maximálním příkonu 1 x 40W. Žárovka není součástí svítidla. Pro úsporu elektrické energie doporučujeme použití LED světelný zdroj s dlouhou životností. Svítidlo je vyrobeno z oceli a plastu v černé a bílé barvě. K...

Více informací
Dostupnost: skladem

Venkovní nástěnné svítidlo SIRMIONE Eglo SIRMIONE 97285

Venkovní nástěnné svítidlo elegantně a účelně rozsvítí prostory venku. Svítidlo je osazeno paticí E27 o maximálním příkonu 1 x 60W. Žárovka není součástí svítidla. Pro úsporu elektrické energie doporučujeme použití LED světelný zdroj s dlouhou životností. Svítidlo je vyrobeno ze skla a oceli v černé, zlaté a bílé barvě....

Více informací
Dostupnost: skladem

Nástěnné svítidlo LUBENHAM Eglo LUBENHAM 43164

Spojení jednoduchého designu a úsporného zdroje s nízkou spotřebou energie spolehlivě oslní každého Vašeho návštěvníka či člena rodiny. Osvětlení je tvořeno z oceli v černé barvě a dřeva. Svítidlo je osazeno paticí E27 pro zdroj o maximálním příkonu 1 x 28W, který není dodáván v balení. Pro úsporu el. energie doporučujeme osadit úspo...

Více informací
Dostupnost: skladem

Podobné fráze: eglo zavesne svitidlo gaetano 1 eglo 94936 | eglo zavesne svitidlo 43693 stype eglo | eglo stropni svitidlo staiti 97904 eglo | eglo stolni svitidlo escandidos 99808 eglo | eglo zavesne svitidlo 96474 alvez eglo | eglo zavesne svitidlo silvares eglo 95522 | eglo nastenne svitidlo ciglie 98263 eglo | eglo stropni svitidlo campania eglo 90737 | eglo stolni svitidlo damasco 1 eglo 98887 | eglo zavesne svitidlo ariscani 98653 eglo | eglo bodove led svitidlo bimeda eglo 31003 | eglo zavesne svitidlo lubenham 43163 eglo | eglo stropni svitidlo tremedal 98507 eglo | eglo zavesne svitidlo brenda 98735 eglo | eglo zavesne svitidlo bordesley 43231 eglo | eglo zavesne svitidlo bitachito 98858 eglo | eglo stolni svitidlo 43652 nimlet eglo | eglo bodove svitidlo berregas 99053 eglo | eglo zavesne svitidlo encinitos 99666 eglo | eglo bodove svitidlo pollica 98626 eglo | eglo stropni svitidlo giltspur 43553 eglo | eglo zavesne svitidlo 43636 boyle eglo | eglo zavesne svitidlo albariza 99447 eglo | eglo nastenne svitidlo lubenham 43164 eglo | eglo bodove svitidlo tabillano 98762 eglo | eglo zavesne svitidlo rocamar eglo 94592 | eglo zavesne svitidlo wootton 43592 eglo | eglo zavesne svitidlo chisle 43499 eglo | eglo stolni svitidlo 43623 bradford 1 eglo | eglo zavesne svitidlo ariscani 98652 eglo | eglo zavesne svitidlo gorosiba 98754 eglo | eglo stolni svitidlo 43653 nimlet eglo | eglo bodove svitidlo enea eglo 90982 | eglo zavesne svitidlo tamallat 43576 eglo | eglo zavesne svitidlo manizales 98835 eglo 

Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK