Zeleznice historie a soucasnost
Pro vyhledávací frázi Zeleznice historie a soucasnost jsme na našem vyhledávači našli 1668 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Zeleznice historie a soucasnost trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Profikoření - Kakao 10 až 12% (50g)
Kakao se sníženým obsahem tuku 10-12% Kakao holandkého typu: prošlo lakalizací, kdy dochází ke snížení jeho kyselosti, ztmavení, zjemnění jeho chuti a rozpustnosti. Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku Zpracování: pražené a alkalizované Vzhled a barva: sypká, oříškověhnědá barva Vůně a chuť: sladká kakaová Složení: obsah kakaového másla 10 - 12 % Výroba: Pražení...
Více informacíProfikoření - Nové koření celé (50g)
Nové koření celé Vzhled a barva: světlehnědé až do hněda kuličky pepře Vůně a chuť: aromatická vůně, lehce ostrá chuť Použití v kuchyni: K přípravě uzenin, při konzervaci masa, do omáček, polévek, při marinování ryb, do zvěřiny a do různých směsí koření. Historie a současnost: Nové koření se do Evropy dostalo díky objeviteli ,, Nového světa“, Kryštofu Kolumbovi, který ho ...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (50g)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíProfikoření - Adžika (50g)
Adžika Vzhled a barva: sypká kořenící směs tmavě červené až karmínové barvy Složení: sůl (max. 24,9%), směs koření (česnek, sladká paprika, saturejka, chilli, kopr, bobkový list, bazalka, majoránka, petržel, koriandr, máta). Použití v kuchyni: vhodná k rýžovým, zeleninovým i masovým pokrmům. Přísada ke grilování masa (kuře, ryby, šašlik), do mletých mas, k dušeným a pečen...
Více informacíProfikoření - Kakao 22 až 24% tmavé (100g)
Kakao tmavé extra 22-24% Kakao holandkého typu: prošlo alkalizací, kdy dochází ke snížení jeho kyselosti, ztmavení, zjemnění jeho chuti a rozpustnosti. Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku Zpracování: pražené a alkalizované Vzhled a barva: sypká, tmavě hnědá barva Vůně a chuť: sladká kakaová Složení: obsah kakaového másla: 22 - 24 % Výroba: Pražení bobů pomáhá r...
Více informacíProfikoření - Kakao 22 až 24% tmavé (200g)
Kakao tmavé extra 22-24% Kakao holandkého typu: prošlo alkalizací, kdy dochází ke snížení jeho kyselosti, ztmavení, zjemnění jeho chuti a rozpustnosti. Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku Zpracování: pražené a alkalizované Vzhled a barva: sypká, tmavě hnědá barva Vůně a chuť: sladká kakaová Složení: obsah kakaového másla: 22 - 24 % Výroba: Pražení bobů pomáhá r...
Více informacíProfikoření - Kakao 22 až 24% tmavé (500g)
Kakao tmavé extra 22-24% Kakao holandkého typu: prošlo alkalizací, kdy dochází ke snížení jeho kyselosti, ztmavení, zjemnění jeho chuti a rozpustnosti. Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku Zpracování: pražené a alkalizované Vzhled a barva: sypká, tmavě hnědá barva Vůně a chuť: sladká kakaová Složení: obsah kakaového másla: 22 - 24 % Výroba: Pražení bobů pomáhá r...
Více informacíProfikoření - Kakao 22 až 24% tmavé (50g)
Kakao tmavé extra 22-24% Kakao holandkého typu: prošlo alkalizací, kdy dochází ke snížení jeho kyselosti, ztmavení, zjemnění jeho chuti a rozpustnosti. Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku Zpracování: pražené a alkalizované Vzhled a barva: sypká, tmavě hnědá barva Vůně a chuť: sladká kakaová Složení: obsah kakaového másla: 22 - 24 % Výroba: Pražení bobů pomáhá r...
Více informacíProfikoření - Kakao 22 až 24% tmavé (1kg)
Kakao tmavé extra 22-24% Kakao holandkého typu: prošlo alkalizací, kdy dochází ke snížení jeho kyselosti, ztmavení, zjemnění jeho chuti a rozpustnosti. Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku Zpracování: pražené a alkalizované Vzhled a barva: sypká, tmavě hnědá barva Vůně a chuť: sladká kakaová Složení: obsah kakaového másla: 22 - 24 % Výroba: Pražení bobů pomáhá r...
Více informacíProfikoření - Kakao 22 až 24% tmavé (5kg)
Kakao tmavé extra 22-24% Kakao holandkého typu: prošlo alkalizací, kdy dochází ke snížení jeho kyselosti, ztmavení, zjemnění jeho chuti a rozpustnosti. Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku Zpracování: pražené a alkalizované Vzhled a barva: sypká, tmavě hnědá barva Vůně a chuť: sladká kakaová Složení: obsah kakaového másla: 22 - 24 % Výroba: Pražení bobů pomáhá r...
Více informacíProfikoření - Kakao 20 až 22% nealkalizovane (100g)
Kakao tmavé 20-22% nealkalizovane Kakao přírodního typu: neprošlo alkalizací, je přirozeně kyselé, má nízké pH a má světlejší barvu. Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku Zpracování: pražené a nealkalizované Vzhled a barva: sypká, oříškověhnědá barva Vůně a chuť: sladká kakaová, chuť slabě kyselá Složení: obsah kakaového másla 20 - 22 % Výroba: Pražení bobů pomáh...
Více informacíProfikoření - Kakao 20 až 22% nealkalizovane (50g)
Kakao tmavé 20-22% nealkalizovane Kakao přírodního typu: neprošlo alkalizací, je přirozeně kyselé, má nízké pH a má světlejší barvu. Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku Zpracování: pražené a nealkalizované Vzhled a barva: sypká, oříškověhnědá barva Vůně a chuť: sladká kakaová, chuť slabě kyselá Složení: obsah kakaového másla 20 - 22 % Výroba: Pražení bobů pomáh...
Více informacíProfikoření - Kakao 20 až 22% nealkalizovane (200g)
Kakao tmavé 20-22% nealkalizovane Kakao přírodního typu: neprošlo alkalizací, je přirozeně kyselé, má nízké pH a má světlejší barvu. Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku Zpracování: pražené a nealkalizované Vzhled a barva: sypká, oříškověhnědá barva Vůně a chuť: sladká kakaová, chuť slabě kyselá Složení: obsah kakaového másla 20 - 22 % Výroba: Pražení bobů pomáh...
Více informacíProfikoření - Kakao 20 až 22% nealkalizovane (500g)
Kakao tmavé 20-22% nealkalizovane Kakao přírodního typu: neprošlo alkalizací, je přirozeně kyselé, má nízké pH a má světlejší barvu. Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku Zpracování: pražené a nealkalizované Vzhled a barva: sypká, oříškověhnědá barva Vůně a chuť: sladká kakaová, chuť slabě kyselá Složení: obsah kakaového másla 20 - 22 % Výroba: Pražení bobů pomáh...
Více informacíProfikoření - Kakao 20 až 22% nealkalizovane (1kg)
Kakao tmavé 20-22% nealkalizovane Kakao přírodního typu: neprošlo alkalizací, je přirozeně kyselé, má nízké pH a má světlejší barvu. Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku Zpracování: pražené a nealkalizované Vzhled a barva: sypká, oříškověhnědá barva Vůně a chuť: sladká kakaová, chuť slabě kyselá Složení: obsah kakaového másla 20 - 22 % Výroba: Pražení bobů pomáh...
Více informacíProfikoření - Kakao 20 až 22% nealkalizovane (5kg)
Kakao tmavé 20-22% nealkalizovane Kakao přírodního typu: neprošlo alkalizací, je přirozeně kyselé, má nízké pH a má světlejší barvu. Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku Zpracování: pražené a nealkalizované Vzhled a barva: sypká, oříškověhnědá barva Vůně a chuť: sladká kakaová, chuť slabě kyselá Složení: obsah kakaového másla 20 - 22 % Výroba: Pražení bobů pomáh...
Více informacíProfikoření - Nové koření celé (25 Kg)
Nové koření celé Vzhled a barva: světlehnědé až do hněda kuličky pepře Vůně a chuť: aromatická vůně, lehce ostrá chuť Použití v kuchyni: K přípravě uzenin, při konzervaci masa, do omáček, polévek, při marinování ryb, do zvěřiny a do různých směsí koření. Historie a současnost: Nové koření se do Evropy dostalo díky objeviteli ,, Nového světa“, Kryštofu Kolumbovi, který ho ...
Více informacíProfikoření - Pepř bílý celý (25Kg)
Pepř bílý celý Použitá část rostliny: plody pepřovníku černého Vzhled a barva: tvrdé kuličky béžovo krémové barvy Vůně a chuť: aromatická kořeněná vůně, ostrá chuť Použití v kuchyni: Do omáček, krémových polévek, bramborové kaše, majonéz, pomazánek, salátů, používá se i v kombinaci s pálenkami Historie a současnost: Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazí...
Více informacíMalované dějiny Evropy - Ondřej Müller, Vít Haškovec
Dějiny Evropy hravě a komiksově – od pravěku až po současnost. V knize najdete 80 komiksových příběhů, které barvitě líčí historické mezníky Evropy a volně navazuje na populární Obrázky z českých dějin a pověstí. Od času lovců, kteří pronásledují stáda mamutů na zasněžených pláních doby ledové – až po nejžhavější události dneška. Potkáme slavné hrdiny a krále, g...
Více informacíProfikoření - Nové koření mleté (200g)
Nové koření mleté Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světlehnědé až do hněda barvy Vůně a chuť: aromatická vůně, lehce ostrá chuť Použití v kuchyni: K přípravě uzenin, při konzervaci masa, do omáček, polévek, při marinování ryb, do zvěřiny a do různých směsí koření. Historie a současnost: Nové koření se do Evropy dostalo díky objeviteli ,,Nového světa“, Kryštofu Kolumbovi,...
Více informacíProfikoření - Nové koření mleté (500g)
Nové koření mleté Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světlehnědé až do hněda barvy Vůně a chuť: aromatická vůně, lehce ostrá chuť Použití v kuchyni: K přípravě uzenin, při konzervaci masa, do omáček, polévek, při marinování ryb, do zvěřiny a do různých směsí koření. Historie a současnost: Nové koření se do Evropy dostalo díky objeviteli ,,Nového světa“, Kryštofu Kolumbovi,...
Více informacíProfikoření - Nové koření mleté (1 Kg)
Nové koření mleté Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světlehnědé až do hněda barvy Vůně a chuť: aromatická vůně, lehce ostrá chuť Použití v kuchyni: K přípravě uzenin, při konzervaci masa, do omáček, polévek, při marinování ryb, do zvěřiny a do různých směsí koření. Historie a současnost: Nové koření se do Evropy dostalo díky objeviteli ,,Nového světa“, Kryštofu Kolumbovi,...
Více informacíProfikoření - Nové koření mleté (5 Kg)
Nové koření mleté Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světlehnědé až do hněda barvy Vůně a chuť: aromatická vůně, lehce ostrá chuť Použití v kuchyni: K přípravě uzenin, při konzervaci masa, do omáček, polévek, při marinování ryb, do zvěřiny a do různých směsí koření. Historie a současnost: Nové koření se do Evropy dostalo díky objeviteli ,,Nového světa“, Kryštofu Kolumbovi,...
Více informacíProfikoření - Nové koření mleté (50g)
Nové koření mleté Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světlehnědé až do hněda barvy Vůně a chuť: aromatická vůně, lehce ostrá chuť Použití v kuchyni: K přípravě uzenin, při konzervaci masa, do omáček, polévek, při marinování ryb, do zvěřiny a do různých směsí koření. Historie a současnost: Nové koření se do Evropy dostalo díky objeviteli ,,Nového světa“, Kryštofu Kolumbovi,...
Více informacíProfikoření - Nové koření mleté (100g)
Nové koření mleté Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světlehnědé až do hněda barvy Vůně a chuť: aromatická vůně, lehce ostrá chuť Použití v kuchyni: K přípravě uzenin, při konzervaci masa, do omáček, polévek, při marinování ryb, do zvěřiny a do různých směsí koření. Historie a současnost: Nové koření se do Evropy dostalo díky objeviteli ,,Nového světa“, Kryštofu Kolumbovi,...
Více informacíProfikoření - Nové koření mleté (25 Kg)
Nové koření mleté Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světlehnědé až do hněda barvy Vůně a chuť: aromatická vůně, lehce ostrá chuť Použití v kuchyni: K přípravě uzenin, při konzervaci masa, do omáček, polévek, při marinování ryb, do zvěřiny a do různých směsí koření. Historie a současnost: Nové koření se do Evropy dostalo díky objeviteli ,,Nového světa“, Kryštofu Kolumbovi,...
Více informacíProfikoření - Kakao 10 až 12% (1 Kg)
Kakao se sníženým obsahem tuku 10-12% Kakao holandkého typu: prošlo lakalizací, kdy dochází ke snížení jeho kyselosti, ztmavení, zjemnění jeho chuti a rozpustnosti. Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku Zpracování: pražené a alkalizované Vzhled a barva: sypká, oříškověhnědá barva Vůně a chuť: sladká kakaová Složení: obsah kakaového másla 10 - 12 % Výroba: Pražení...
Více informacíProfikoření - Kakao 10 až 12% (5 Kg)
Kakao se sníženým obsahem tuku 10-12% Kakao holandkého typu: prošlo lakalizací, kdy dochází ke snížení jeho kyselosti, ztmavení, zjemnění jeho chuti a rozpustnosti. Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku Zpracování: pražené a alkalizované Vzhled a barva: sypká, oříškověhnědá barva Vůně a chuť: sladká kakaová Složení: obsah kakaového másla 10 - 12 % Výroba: Pražení...
Více informacíProfikoření - Kakao 10 až 12% (25Kg)
Kakao se sníženým obsahem tuku 10-12% Kakao holandkého typu: prošlo lakalizací, kdy dochází ke snížení jeho kyselosti, ztmavení, zjemnění jeho chuti a rozpustnosti. Použitá část rostliny: mletá semena kakaovníku Zpracování: pražené a alkalizované Vzhled a barva: sypká, oříškověhnědá barva Vůně a chuť: sladká kakaová Složení: obsah kakaového másla 10 - 12 % Výroba: Pražení...
Více informacíÚstav pro českou literaturu AV ČR - Kateřina Bláhová
<p>Ústav pro českou literaturu AV ČR představuje od svého založení v roce 1947 ojedinělé vědecké centrum, které se zaměřuje na teorii a dějiny české literatury od nejstaršího období až po současnost. Současně plní funkci informačního a konzultačního střediska v oblasti literárněvědných informací. Kniha, která je věnovaná tomuto pracovišti, nepředstavuje jeho synteti...
Více informacíÚstav pro českou literaturu AV ČR
Ústav pro českou literaturu AV ČR představuje od svého založení v roce 1947 ojedinělé vědecké centrum, které se zaměřuje na teorii a dějiny české literatury od nejstaršího období až po současnost. Současně plní funkci informačního a konzultačního střediska v oblasti literárněvědných informací. Kniha, která je věnovaná tomuto pracovišti, nepředstavuje jeho syntetické dějin...
Více informacíKniha Albi Kouzelné čtení Vesmír
Kniha Vesmír dětem přináší důležité informace o vesmíru z historie až po současnost. Včetně poslouchání je pro děti připraveno plno dalších interaktivních módů, které dětem veselou formou pomáhají dozvědět se více o kosmonautice a záhadách vesmíru . Děti si mohou své znalosti ověřit pomocí zajímavých úkolů a kvízů . Tato knížka z edice Kouzelné čtení obsahuje více...
Více informacíDějiny Právnické fakulty Masarykovy univerzity 1919–2019 - Karel Schelle
Dějiny Právnické fakulty Masarykovy univerzity od roku 1919 do roku 2019, doplněné životopisy docentů a profesorů, s charakteristikou jednotlivých pracovišť. Kniha je rozdělena do dvou svazků: 1. svazek - 1919-1989 2. svazek - 1990-současnost Autorský kolektiv pod vedením prof. Vojáčka zpracoval pohnuté osudy zakládající fakulty Masarykovy univerzity v rozsáhlé dvousvazko...
Více informacíProfikoření - Americká brusinka půlená - Klikva velkoplodá (100g)
Americká Brusinka sušená - plody brusnice Klikvy velkoplodé Americké brusinky, cranberries (Vaccinium macrocarpon), s českým botanickým názvem klikva velkoplodá, jsou blízké příbuzné naší brusinky (Vaccinium vitis-ideae) nebo klikvy (Vaccinium oxycoccus) Použitá část rostliny: plody Vzhled a barva: měkké krájené ovoce, lesklé červené barvy Složení: 60% brusinky, 39% třtin...
Více informacíProfikoření - Americká brusinka půlená - Klikva velkoplodá (200g)
Americká Brusinka sušená - plody brusnice Klikvy velkoplodé Americké brusinky, cranberries (Vaccinium macrocarpon), s českým botanickým názvem klikva velkoplodá, jsou blízké příbuzné naší brusinky (Vaccinium vitis-ideae) nebo klikvy (Vaccinium oxycoccus) Použitá část rostliny: plody Vzhled a barva: měkké krájené ovoce, lesklé červené barvy Složení: 60% brusinky, 39% třtin...
Více informacíProfikoření - Americká brusinka půlená - Klikva velkoplodá (500g)
Americká Brusinka sušená - plody brusnice Klikvy velkoplodé Americké brusinky, cranberries (Vaccinium macrocarpon), s českým botanickým názvem klikva velkoplodá, jsou blízké příbuzné naší brusinky (Vaccinium vitis-ideae) nebo klikvy (Vaccinium oxycoccus) Použitá část rostliny: plody Vzhled a barva: měkké krájené ovoce, lesklé červené barvy Složení: 60% brusinky, 39% třtin...
Více informacíProfikoření - Americká brusinka půlená - Klikva velkoplodá (1kg)
Americká Brusinka sušená - plody brusnice Klikvy velkoplodé Americké brusinky, cranberries (Vaccinium macrocarpon), s českým botanickým názvem klikva velkoplodá, jsou blízké příbuzné naší brusinky (Vaccinium vitis-ideae) nebo klikvy (Vaccinium oxycoccus) Použitá část rostliny: plody Vzhled a barva: měkké krájené ovoce, lesklé červené barvy Složení: 60% brusinky, 39% třtin...
Více informacíProfikoření - Americká brusinka půlená - Klikva velkoplodá (5kg)
Americká Brusinka sušená - plody brusnice Klikvy velkoplodé Americké brusinky, cranberries (Vaccinium macrocarpon), s českým botanickým názvem klikva velkoplodá, jsou blízké příbuzné naší brusinky (Vaccinium vitis-ideae) nebo klikvy (Vaccinium oxycoccus) Použitá část rostliny: plody Vzhled a barva: měkké krájené ovoce, lesklé červené barvy Složení: 60% brusinky, 39% třtin...
Více informacíProfikoření - Pepř sečuánský (100g)
Pepř sečuánský POZOR: Obsahuje ostré trny keře! NUTNO přebrat před použitím! Použitá část rostliny: sušené tobolky žlutodřevu peprného Vzhled a barva: hnědé kuličky pepře Vůně a chuť: vůně po rozdrcení aromatická, chuť slabě pikantní Použití v kuchyni: K přípravě čínských pokrmů, drůbeže, jako náhražku klasického pepře. Historie a současnost: Pepř sečuánský neboli Fagara,...
Více informacíProfikoření - Pepř sečuánský (50g)
Pepř sečuánský POZOR: Obsahuje ostré trny keře! NUTNO přebrat před použitím! Použitá část rostliny: sušené tobolky žlutodřevu peprného Vzhled a barva: hnědé kuličky pepře Vůně a chuť: vůně po rozdrcení aromatická, chuť slabě pikantní Použití v kuchyni: K přípravě čínských pokrmů, drůbeže, jako náhražku klasického pepře. Historie a současnost: Pepř sečuánský neboli Fagara,...
Více informacíProfikoření - Pepř sečuánský (200g)
Pepř sečuánský POZOR: Obsahuje ostré trny keře! NUTNO přebrat před použitím! Použitá část rostliny: sušené tobolky žlutodřevu peprného Vzhled a barva: hnědé kuličky pepře Vůně a chuť: vůně po rozdrcení aromatická, chuť slabě pikantní Použití v kuchyni: K přípravě čínských pokrmů, drůbeže, jako náhražku klasického pepře. Historie a současnost: Pepř sečuánský neboli Fagara,...
Více informacíProfikoření - Pepř sečuánský (500g)
Pepř sečuánský POZOR: Obsahuje ostré trny keře! NUTNO přebrat před použitím! Použitá část rostliny: sušené tobolky žlutodřevu peprného Vzhled a barva: hnědé kuličky pepře Vůně a chuť: vůně po rozdrcení aromatická, chuť slabě pikantní Použití v kuchyni: K přípravě čínských pokrmů, drůbeže, jako náhražku klasického pepře. Historie a současnost: Pepř sečuánský neboli Fagara,...
Více informacíProfikoření - Pepř sečuánský (1kg)
Pepř sečuánský POZOR: Obsahuje ostré trny keře! NUTNO přebrat před použitím! Použitá část rostliny: sušené tobolky žlutodřevu peprného Vzhled a barva: hnědé kuličky pepře Vůně a chuť: vůně po rozdrcení aromatická, chuť slabě pikantní Použití v kuchyni: K přípravě čínských pokrmů, drůbeže, jako náhražku klasického pepře. Historie a současnost: Pepř sečuánský neboli Fagara,...
Více informacíProfikoření - Pepř sečuánský (5kg)
Pepř sečuánský POZOR: Obsahuje ostré trny keře! NUTNO přebrat před použitím! Použitá část rostliny: sušené tobolky žlutodřevu peprného Vzhled a barva: hnědé kuličky pepře Vůně a chuť: vůně po rozdrcení aromatická, chuť slabě pikantní Použití v kuchyni: K přípravě čínských pokrmů, drůbeže, jako náhražku klasického pepře. Historie a současnost: Pepř sečuánský neboli Fagara,...
Více informacíProfikoření - Americká brusinka půlená - Klikva velkoplodá (11,34 Kg)
Americká Brusinka sušená - plody brusnice Klikvy velkoplodé Americké brusinky, cranberries (Vaccinium macrocarpon), s českým botanickým názvem klikva velkoplodá, jsou blízké příbuzné naší brusinky (Vaccinium vitis-ideae) nebo klikvy (Vaccinium oxycoccus) Použitá část rostliny: plody Vzhled a barva: měkké krájené ovoce, lesklé červené barvy Složení: 60% brusinky, 39% třtin...
Více informacíVe stínu meče
V šestém století našeho letopočtu byl Blízký východ rozdělen na dvě mocenská centra, Persii a Byzanc. Už o sto let později se ale na jejich místo prodrala nová velmoc – arabská říše. Její bleskový vzestup znamenal v podstatě konec starověkého světa. Změny, které se v této chaotické době udály, však nebyly pouze geopolitické; svědčily o zásadní proměně lidské společnosti. ...
Více informacíDějiny Právnické fakulty Masarykovy univerzity 1919-2019 / 2.díl 1989-2019 - Ladislav Vojáček
<p></p><p> Dějiny Právnické fakulty Masarykovy univerzity od roku 1919 do roku 2019, doplněné životopisy docentů a profesorů, s charakteristikou jednotlivých pracovišť. Kniha je rozdělena do dvou svazků: 1. svazek - 1919-1989 2. svazek - 1990-současnost</p> <p> Autorský kolektiv pod vedením prof. Vojáčka zpracoval pohnuté osudy zakládající ...
Více informacíCivilizace naší Země - Marcel Vanek
<p>Tato kniha je plná příběhů, lidských osudů a dobrodružství. Naše putování lidskou historií a civilizacemi začíná v bájné Atlantidě. Pokračuje Egyptem, starým Řeckem, Římem, středověkem a lidské příběhy nás přivedou až do dnešní civilizace, kterou jsme nazvali "tržní svět". Tato kniha ale neřeší letopočty, přesná data či historická fakta. Snažili jsme se...
Více informacíDějiny udatného českého národa - Lucie Seifertová
<p></p><p> Rodinná knížka <strong>Dějiny udatného českého národa</strong> je určena nejen těm, co nedávali ve škole pozor (dozvědí se překvapivé informace z naší historie), ale i šprtům, ty zase pobaví (pro tyto vzdělanější čtenáře jsou připraveny zadní strany s podrobnějšími informacemi a zajímavostmi). Když rozložíme knihu jako harmonikovi...
Více informacíPoslední templář
Akkon, 1291. Zatímco poslední křesťanská bašta neodvratně padá do rukou muslimům, hrstce templářů se podaří prchnout se záhadnou truhlou, kterou jim svěřil umírající velmistr řádu. New York, současnost. V Metropolitním muzeu probíhá vernisáž výstavy Poklady Vatikánu. Uprostřed ceremoniálu do budovy vtrhnou čtyři muži v templářském odění a brutálně zlikvidují každého, k...
Více informacíSapiens - Yuval Noah Harari
SAPIENS – STRUČNÉ DĚJINY LIDSTVA sleduje z dlouhodobé perspektivy revoluční zvraty na cestě lidského rodu od vzniku Homo sapiens až po současnost. Dramatický je příběh bezvýznamného lidoopa, který před dvěma miliony let někde v koutě Afriky získal vědomí, vyvraždil své přírodní bratrance a ovládl celou planetu. Základní životní parametry člověka jsou určeny biologicky, al...
Více informacíLétající stroje - Stephen Biesty
Anotace: Máš rád letadla? Zajímá tě historie, současnost i budoucnost létání? Prostřednictvím této zajímavé a informativní knížky pro malé letecké nadšence se seznámíš s osmi různými stroji, které můžeš potkat ve...
Více informacíProfikoření - Slunečnice loupaná (100g)
Loupaná slunečnice Použitá část rostliny: Semena slunečnice Vzhled a barva: šedivá semínka Použití v kuchyni: Do pečiva, k výrobě oleje, do zeleninových pokrmů, müsli, dají se konzumovat samotná. Historie a současnost: Pěstuje se po celém světě, většina druhů slunečnice pochází ze Severní Ameriky, z USA a Kanady. V Česku roste až 5 druhů slunečnice. Zdravotní účinky: Obsa...
Více informacíProfikoření - Slunečnice loupaná (50g)
Loupaná slunečnice Použitá část rostliny: Semena slunečnice Vzhled a barva: šedivá semínka Použití v kuchyni: Do pečiva, k výrobě oleje, do zeleninových pokrmů, müsli, dají se konzumovat samotná. Historie a současnost: Pěstuje se po celém světě, většina druhů slunečnice pochází ze Severní Ameriky, z USA a Kanady. V Česku roste až 5 druhů slunečnice. Zdravotní účinky: Obsa...
Více informacíProfikoření - Čubrica zelená (100g)
Čubrica zelená Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelené barvy Složení: česnek, petrželka, sůl 32%, pískavice, bazalka, saturejka, řepkový olej Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na pl...
Více informacíProfikoření - Čubrica zelená (200g)
Čubrica zelená Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelené barvy Složení: česnek, petrželka, sůl 32%, pískavice, bazalka, saturejka, řepkový olej Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na pl...
Více informacíProfikoření - Čubrica zelená (500g)
Čubrica zelená Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelené barvy Složení: česnek, petrželka, sůl 32%, pískavice, bazalka, saturejka, řepkový olej Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na pl...
Více informacíProfikoření - Čubrica zelená (1 Kg)
Čubrica zelená Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelené barvy Složení: česnek, petrželka, sůl 32%, pískavice, bazalka, saturejka, řepkový olej Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na pl...
Více informacíProfikoření - Čubrica zelená (5 Kg)
Čubrica zelená Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelené barvy Složení: česnek, petrželka, sůl 32%, pískavice, bazalka, saturejka, řepkový olej Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na pl...
Více informacíProfikoření - Čubrica zelená (50g)
Čubrica zelená Vzhled a barva: sypká směs bez hrudek, zelené barvy Složení: česnek, petrželka, sůl 32%, pískavice, bazalka, saturejka, řepkový olej Použití v kuchyni: k dochucení mletého masa, zapékaných zeleninových pokrmů a různých mas, do hustých zeleninových polévek, luštěninových jídel, zvláště fazolových, na rožnění masa, sýr, do slané tvarohové pomazánky nebo na pl...
Více informacíPodobné fráze: migrace historie a soucasnost | radhost historie a soucasnost | clovek a vesmir historie a soucasnost | jazyky sveta historie a soucasnost | dechovka historie a soucasnost nasi | narodni divadlo historie a soucasnost | operacni zesilovace historie a soucasnost | nase dechovka historie a soucasnost | malostransky hrbitov historie a soucasnost | pavlice historie a soucasnost obce | historie a soucasnost vina v cechach | vlaky a zeleznice | velorex historie vyvoj technika soucasnost | fotbal historie od pocatku do soucasnosti | bratislava a zeleznice | zeleznice andrea erne | dejiny a soucasnost c 1 | dejiny a soucasnost c 2 | hledej vlaky a zeleznice | obrazovy atlas zeleznice | nejlevnejsi vlaky a zeleznice | zeleznice obrazovy atlas | nase zeleznice koleje a krizeni | evropske zeleznice ant kolektiv | zeleznice cukr noviny a odvaha | airbus a380 2005 az soucasnost | sperk od antiky po soucasnost | svoboda od antiky po soucasnost | dejiny a soucasnost 9 2015 | dejiny a soucasnost 10 2013 | dejiny a soucasnost 1 2010 | dejiny a soucasnost 1 2005 | dejiny a soucasnost 10 2021 | dejiny a soucasnost 3 2021 | dejiny a soucasnost 5 2022