Adc blackfire adc blackfire munchkin

Pro vyhledávací frázi Adc blackfire adc blackfire munchkin jsme na našem vyhledávači našli 2810 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Adc blackfire adc blackfire munchkin trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 2810 produktů

ADC Blackfire Cortex+

Cortex+ je chytrá party hra, která prověří vaše logické myšlení, paměť a rychlost! Přináší velkou porci karet, 9 nových úkolů včetně rozpoznávání podle hmatu a puzzle mozků ve 3D! To vše vás čeká v tomto velkém pokračování chytrých party her.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Jedním slovem

Jedním slovem je zábavná kooperativní party hra, která získala prestižní ocenění Spiel des Jahres 2019! Všichni hrajete společně, abyste dosáhli toho nejlepšího skóre! Spolupracujte a objevte co nejvíce tajemných slov!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Brainbox - Svět

Tento originální BrainBox, speciálně navržený pro zapojení celé rodiny do hry, pomáhá procvičovat paměť, zlepšovat pozorovací schopnosti a přináší mnoho zajímavých skutečností a znalostí o světě, ve kterém žijeme.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Brainbox - Abeceda

Tento přepracovaný BrainBox, snadný a založený na klasické abecedě, dává dětem náskok v získávání životně důležitých dovedností, jakými jsou rozpoznávání písmen a čtení. Zároveň pomáhá procvičovat a zlepšovat jejich pozorovací schopnosti a paměť.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Kolonie

Kolonie je nový vzrušující přírůstek do rodiny her doplněných o knihu dobrodružství (Adventure book game), odehrávající se na stránkách velké knihy dobrodružství! Hráči se vžijí do rolí statečných tvorů, kteří usilují o přežití své kolonie tím, že získají jídlo a vodu, najdou nové využití pro starý šrot a eliminují dravce, kteří mají pramalý zájem na vybudování nové spole...

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Spoj 5

Najdete za 3 minuty 10 spojení mezi 5 kostkami z různých tematických skupin? Zkuste se trefit do stejné odpovědi, jakou zvolili ostatní hráči. Hra nabízí více než 3000 různých kombinací, které vás překvapí. A nezapomeňte, že i důmyslné odpovědi se počítají!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Dobble

Skvělá rodinná hra 5 v 1. Máte rychlost, postřeh a reflexy? Dobble to je 50 různých symbolů na 55 kartách. Hráči zde hledají dva stejné symboly na kartách při různých verzích hry. Super jsou kulaté karty i jednoduchá pravidla vysvětlená doslova za pár sekund. Hračka roku 2013 v kategorii Hry, puzzle, karty.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Dr. Bacilová

V zábavné hře Dr. Bacilová je vaším úkolem roztřídit do Petriho misek různé bacily. Záleží na vaší rychlosti, šikovnosti i postřehu. Najdi chybějící bacily a superbacily rychleji než tví spoluhráči!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Eldritch Horror

Kooperativní napínavá hra ze stejného světa jako Arkham Horror. Hráči se v rolích dobrodruhů vydávají tomuto zlu čelit. Eldritch Horror přebírá a vylepšuje vše dobré z Arkham Horroru a navíc přináší silnější příběhový zážitek. Hra klade důraz na spolupráci mezi hráči.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Mysterium

Odvážíte se překročit práh strašidelného a mysteriózního panství? V této asymetrické kooperativní hře se jeden hráč ujímá role ducha, zatímco ostatní hrají média. Všichni hráči sdílejí společný cíl – vnést světlo mezi podivné okolnosti obklopující smrt ducha a pomoci mu nalézt klid pro věčný odpočinek.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Iniciativa

Čtveřice náctiletých našla při domovním výprodeji v roce 1994 tajemnou hru. Při jejím hraní zjišťují, že je divně propojena s jejich životy. Co vše budou muset riskovat při odhalování tajemství Iniciativy?

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Pikantní kočky

Tři velké kočky se rozhodly jednou provždy ukončit vyčerpávající soutěž o největší šelmu. Usnesly se, že okoření svých devět životů pikantním kulinářským soubojem! Bohužel se nevyhnuly podvádění, a tak daly vzniknout velmi ostré blafovací hře, která vám často vžene slzy do očí. Jste připraveni na Pikantní kočky?

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Dobble Friends

Hrajte oblíbenou postřehovou hru s Přáteli! Dobble se tentokrát spojil s ikonickým televizním seriálem 90. let a společně vytvořili exkluzivní verzi hry. Dobble Přátelé (Friends) přináší zbrusu nové herní zážitky a nové možnosti v hraní vaší oblíbené postřehové hry!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Shadows Amsterdam

Detektivní komunikační párty hra. V Shadows Amsterdam soupeří v reálném čase dva týmy detektivů. Ke komunikaci v týmech používají pouze obrázky. Nechte se vést skrz město vaším velitelem, najděte tři důkazy a přineste je klientovi dříve, než se to podaří druhému týmu. A pozor, policie nechce, abyste do případu strkali nos, tak se jí vyhněte…...

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Splendor: Města

Splendor: Města je rozšíření oblíbené hry Splendor, které obsahuje 4 samostatná rozšíření. Objevte nové možnosti při hraní Splendoru a vybudujte své obchodní impérium!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Brainbox - Zvířata

Tento BrainBox, plný zvířat z celého světa, je rodinnou hrou speciálně navrženou pro procvičování paměti a pozorovacích schopností všech zúčastněných hráčů. U každého ze zvířat jsou uvedeny důležité údaje, doplněné krásnými ilustracemi. Tato úchvatná hra dovoluje celé rodině si společně hrát a učit se.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Brainbox - Příroda

Tento BrainBox, plný rostlin a zvířat z celého světa, je rodinnou hrou navrženou tak, aby hráčům umožnil zdokonalit své pozorovací schopnosti a paměť. Každá karta obsahuje množství ilustrací z přírody celého světa. Od masožravých rostlin, přes dravé ptáky až po řeku Amazonku, tato úchvatná hra umožňuje rodinám společně si hrát a učit se....

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Unlock CZ

Unlock!, to je kooperativní karetní hra inspirovaná únikovými místnostmi. Na to, abyste unikli, máte 60 minut. K dispozici budete mít tři scénáře, tedy tři velmi specifická dobrodružství.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Shit Happens

Bláznivá hra u které o smích nebude nouze! Hra, ve které hráči musí porovnávat a řadit zvrácené situace od nejhorší po tu úplně nejhoší! Zařadit situaci, když ztratíte peněženku a když naleznete kondom v burgeru? Ano, o to tady běží! Hra je kompletně v anglickém jazyce!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Výbušná koťátka

Historicky nejúspěšnější hra na kickstarteru! Výbušná koťátka (Exploading kittens) je hra od Elana Lee, Matthew Inmana a Shane Smalla, která v roce 2015 změnila historii crowfundingových kampaní, když na její vznik přispělo přes 219 000 lidí. Exploding Kittens je kočičí verze Ruské rulety.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Zakázaný ostrov

Nová rodinná hra! Seberte odvahu a prozkoumejte Zakázaný ostrov. Připojte se k týmu neohrožených dobrodruhů podnikajících nebezpečné mise na dobytí čtyř posvátných pokladů z trosek tohoto nebezpečného ráje. Váš tým bude muset spolupracovat a podniknout některé riskantní manévry, jelikož ostrov klesá ke dnu krok za krokem!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Qwirkle

Hra roku 2011 QWIRKLE, jejíž smysl je utvořit řadu stejných barev či symbolů. Přestože jsou pravidla hry Qwirkle skutečně jednoduchá, budete muset zapojit strategické myšlení a svoji taktiku promýšlet dopředu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire TimeLine - Události

Vědomostní karetní hra v praktické plechové krabičce! Když vypukl velký požár Říma, byl již Julius Caesar jmenován císařem? Začala v té době již stavba Velké čínské zdi? Odehrála se ve stejné době Kalifornská zlatá horečka?

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Pandemic

Nové vydání světového bestselleru Pandemic! Staňte se členy elitního záchranářského týmu, který bojuje se čtyřmi smrtelnými chorobami, jež se šíří po celém světě. Pandemic je kooperativní hrou, ve které hráči vítězí nebo prohrávají společně jako tým.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire DoDeLiDo

Zábavná svižná karetní hra Dodelido, ve které rozhoduje rychlost myšlení. Hráč, který se chce jako první zbavit všech svých karet, musí rychle myslet a říci ten správný výraz. Nic jednoduššího snad už být ani nemůže. Pokud se na scéně neobjeví pomalá želva nebo krokodýl s vyceněnými zuby!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Modrá laguna

Rodinná hra pro všechny dobrodruhy! Neprozkoumané panenské ostrovy obklopující modrou lagunu jsou magnetem pro každého hrdého polynéského mořeplavce a objevitele! Vyžádej si pomoc od celého svého kmene a vydej se kolonizovat nově objevené území.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Twilight Inscription

Poznejte a zažijte legendární prostředí Twilight Imperia v této velmi přístupné adaptaci pro 1–8 hráčů. Veďte svou civilizaci k výšinám, zatímco budete prozkoumávat galaxii, rozšiřovat vliv, rozvíjet infrastrukturu a drtit nepřátele.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Rallyman GT

Rallyman: GT je kostkami řízena závodní hra pro 1–6 hráčů. Je to moderní verze klasické hry Rallyman, která se pyšní zcela novými ilustracemi a učesanými pravidly. Vyzkoušejte své štěstí a protněte cílovou pásku jako první!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Heat

Zažijte vzrušení z jednoho závodu nebo využijte systém šampionátu a odehrajte celou sezónu během jednoho herního večera, upravte si vůz před každým závodem a získejte nejvyšší příčku na stupních vítězů. Pomocí modulu Legendy můžete přidat legendární automatické řidiče, abyste mohli hrát sólo, nebo je zařadit jako další soupeře do her pro více hráčů....

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Patchwork

Ve hře Patchwork budou dva hráči soupeřit o to, kdo na své herní desce o 9×9 pozicích vyšije tu nejhezčí dečku. Tolik kousků látek a kožených záplat se válí všude kolem – z toho by byla krásná přikrývka! Taková práce však vyžaduje značné úsilí, čas a stálý přísun knoflíků.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Kohoutí námluvy

Při této svižné zábavné hře se stanete kohouty a vaším úkolem bude sezobávat ze stolu žížaly a také získat přízeň těch nejkrásnějších slepic na farmě. Úspěch závisí na vaší rychlosti, šikovnosti i postřehu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Šnečí závody

Zábavná dětská závodní hra s dřevěnými šneky! Hráči posouvají dřevěné šneky po závodním okruhu, který si na začátku hry vytvoří. Hráč, který je na prvním místě hází jednou kostkou, hráč na druhém místě má dvě kostky, třetí hráč hází třemi a čtvrtý čtyřmi. To vše dělá závod napínavý až do konce!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Ponožkožrouti

V tomto domě už nejde najít jediný kompletní pár ponožek! Zase je celý zamořený těmi prokletými příšerkami. Pomozte skřítkům v hledání ztracených ponožek a zjistěte, co se skrývá v zavřených místnostech uvnitř krabice!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Muzeum podezřelých

Detektivní vyšetřovací hra plná zvratů a skrytých indicií. Spusťte poplach a zavřete dveře, ale rychle! Jeden z artefaktů v muzeu byl odcizen! Ředitel se na vás spoléhá, proslulí detektivové, že odhalíte identitu zloděje (či zlodějů!), jenž se ukrývá mezi 16 podezřelými, kteří se nacházejí stále v budově. Najděte stopy, abyste vyřešili záhadu, pokud tedy zloděj neunikl je...

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire San Francisco

V deskové hře „San Francisco“ se stanete urbanistou, jehož cílem je vytvořit největší plán přestavby slavného města v Kalifornii. Získejte plány čtvrtí, postavte mrakodrapy a položte tratě pro lanové tramvaje, které se stanou vlajkovou lodí vašeho projektu. Soutěžte s ostatními hráči a získejte před nimi náskok zásluhou strategických rozhodnutí....

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Splendor Duel

Objevte nové zvraty a strategické možnosti vycházející z původního herního bestselleru Splendor. Získejte karty s působivými schopnostmi, využijte jedinečné výsady a bojujte o vzácný přístup k perlám. Jako mistr klenotnického cechu vytváříte majestátní ozdoby nejvyšší kvality pro panovníky a další mocné představitele renesance, abyste zvýšili svou prestiž a majetek....

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire BrainBox - Matematika

Hry BrainBox povzbuzují děti i dospělé na vzrušující cestě plné objevování a zlepšují pozorovací schopnosti a paměť. Toto vydání hry věnované matematice vám pomůže s počty všeho druhu. Na 55 herních kartách naleznete 440 různých otázek.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire DUNA: Zrada

Jste věrní vznešenému rodu Atreidů, nebo tajní agenti zrádného rodu Harkonnenů? V této hře o taktice a podvodech jste tajnými agenty v píscích Duny. Nechť započne dobrodružství v nové dedukční společenské hře Duna: Zrada.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Širé pláně

Převahová partie pro 2 hráče v podobě hry Širé pláně. Širé pláně jsou mystickou hrou o naprosto nemystickém lidském chování: Dva kmeny v ní soupeří o dominanci nad širými pláněmi. Pomoci spirituálních zvířecích průvodců přešplhají hory, přejdou nížiny a vniknou na soupeřova území, aby byl jejich kmen tím silnějším, jehož sláva přetrvá věky....

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Oltree

Královská říše je v troskách a nastávají temné časy. Nicméně jedna z královských tradic přetrvává. Strážci z pevností a hradů stále neúnavně vyrážejí plnit své úkoly. Bdí nad obyvateli bývalého království, pročesávají divočinu, sjednocují komunity, bojují s příšerami a hledají královské poklady, protože naděje umírá poslední. Teď přichází váš čas. Připojte se k řadám těch...

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Malí světoběžníci

Kooperativní hra o poznávání míst, zvířat a kultur z celého světa. Připravte se na velké dobrodružství a poznávání kultur z celého světa. Každý jsme jiný, ale všichni jsme si rovni. S tolika zeměmi, o kterých se lze naučit, je tato hra skvělým začátkem, jak porozumět různým kulturám. Poznávání lidí a kultur probudí v dětech jejich přirozenou zvědavost a udrží si opakovaně...

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Zasni se

Zasni se je kooperativní karetní hra pro 2–8 hráčů ve věku od 7 let. Společně s kamarády snílky splétejte podivné a ztřeštěné sny a snažte se vaše zážitky zapamatovat – ty dobré i ty špatné. Čím vyšší bude vaše skóre, tím lépe se ráno budete cítit!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Labužníci

Vést úspěšný food court není snadná práce. Labužníci se hrnou a hledají tu nejchutnější nabídku, proto se musíte pořádně ohánět! Rozeznáte rissole od rizota? Můžete přidat falafel k fajitas? A co třeba klobásami plněné baozi? Možná právě vy máte všechny předpoklady potřebné k provozování těch nejúžasnějších stánků s těmi nejlepšími pokrmy z celého světa!...

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Labilní jednorožci

Labilní Jednorožci je strategická karetní hra o dvou oblíbených věcech: jednorožcích a ničení! Začínáte s malým jednorožčetem ve vaší Stáji. Hodně „kjůůůt“! Hlavně se do nich příliš nezamilujte, protože ani jednorožčí mimina nejsou v této hře v bezpečí!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Lamaland

Rozšiřujte svá úrodná políčka do šířky i do výšky a sbírejte plodiny, abyste získali vytoužené karty lam. Ty vám umožní si ve své krajině ubytovat lamu a utržit za ni na závěr vítězné body. Snažte se co nejrychleji splnit úkoly dostupné všem hráčům, a získejte tak další body dříve než soupeři.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Cortex Challenge

Chytrá party hra, která prověří vaše logické myšlení, paměť a rychlost! Vyzvěte přátele a rodinu a porovnejte s nimi své schopnosti v 8 různých disciplínách, ve kterých budete využívat a procvičovat mozkovou kapacitu. O jakých disciplínách je řeč? Je to dedukce, hledání dvojic obrázků, koordinace, hledání cesty z bludiště a mnoho dalších!...

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Stella

Nová hra z úžasného světa Dixitu, ve které hráči propojují obrázky se slovní nápovědou. Soutěž hledačů hvězd je již v plném proudu! Brouzdají oblohou v naději, že přinesou kousek světla do svých světů. Běžte a posbírejte světlo hvězd! Vytvořte jiskru s ostatními hráči! Ale nenechte ostatní příliš pozadu. Pokud se stanete hamižnými, skončíte sami ve tmě....

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Splendor

Nejzářivější drahokamy v rukách renesančních obchodníků. Jako vůdce cechu obchodníků vytěžte doly, pošlete své lodě do světa a najměte ty nejtalentovanější umělce. Vybudujte obchodní impérium. Hra Splendor vyhrála absolutního vítěze v prestižní soutěži 2014 Golden Geek Awards.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Milostný dopis

Nová verze světového bestselleru Milostný dopis z roku 2019. Ve hře Milostný dopis spolu soupeří 2–6 princezniných nápadníků. Ti se budou snažit doručit své psaní do rukou princezny, která hledá ideálního partnera, po jehož boku by mohla vládnout.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Dobble KIDS

Dětská verze populární a oceněné hry Dobble zaměřená na rychlost, postřeh, reflexy! Dobble Kids to je 30 různých zvířátek, 30 karet, 6 zvířátek na kartě a každé dvě karty spolu mají společné jen jedno zvířátko!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Fallout

Hráči postupně prozkoumávají zakrytou mapu, bojují proti nelítostným nepřátelům a zlepšují dovednosti svého hrdiny. Zároveň se snaží splnit úkoly a nastolit rovnováhu mezi vládnoucími frakcemi.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Brainbox - Pohádky

Tento okouzlující BrainBox, ve kterém se děti snaží zapamatovat momenty ze známých příběhů a pohádek, pomáhá procvičovat pozorovací schopnosti a paměť. Na každé kartě je vyobrazena scéna z příběhu, který se stal nedílnou součástí našich dětských vzpomínek. Rodiče mohou při této zábavné hře sdílet vlastní vzpomínky s novou generací....

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Paranormální detektivové

Paranormální detektivové je dedukční párty hra. Jeden hráč se zhostí role ducha nedávno zesnulé oběti. Ostatní pracují jako paranormální detektivové, kteří musí zjistit, jak oběť zemřela. Pomocí svých spirituálních schopností komunikují s duchem a ptají se ho na otázky související se zločinem, kvůli kterému přišel o život.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Světlonoš

Černobílé dobrodružství s partou fantaskních stvoření. Přes noc temnota zhoustla. Už není možné rozlišit zeleň stromů ani siluety sopek. Všude je naprosté ticho. Pro rozptýlení temnoty a obnovení barev bude potřeba spousty záblesků světla. Dobrodruzi se narodili a byli vycvičeni za jediným účelem – ovládnout sílu elementů, vybrat si společníky a najít cestu do osvětlených...

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Nevyzpytatelní

Parník Atlantika je na cestě do Bostonu. V patách mu však jsou temné stíny, které se drží mimo dohled těsně pod vlnami. Někteří z vašich spolucestujících se chovají nepřirozeně a se zoufalou touhou zírají do moře. Vaše sny sužují děsivé podmořské noční můry. A aby toho nebylo málo, došlo k vraždě cestujícího. Běh dní určuje podezírání, skrytá loajalita a pokřivená strateg...

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Temné znamení

Svižná kooperativní hra pro jednoho až osm hráčů od autorů hry Arkham Horror. Každý z hráčů se vžije do role jednoho z šestnácti vyšetřovatelů, kteří svádějí zoufalou bitvu s časem, aby zabránili příchodu hrůzného Prastarého.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Lotři

Lotři jsou jednoduchá a rychlá karetní hra s úžasnými ilustracemi Riccarda Crosy. Hra je zasazená do fantastického světa Temného pána Rigora Mortise. Použijte karty k vytvoření devastujících kombinací, získejte kořist z pokladu Rigora Mortise a zhaťte plány svých protivníků. Kdo ukradne poklad Temného pána před tím, než se věží rozezní magický poplach?...

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Moje zlato!

Ahój, námořníci! Poklady moře máte na dosah ruky! Vyhoďte kotvu, ponořte se do hlubin, otevřete tajemné truhlice a vyneste poklady zpět na palubu své lodi. Ovšem mějte se na pozoru, nejste jediní piráti, kteří si na tyto úžasné poklady dělají zálusk!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Project L

Ve hře Project L se budete ze svých dílků snažit skládat skládačky jednu po druhé tak, abyste dílky využili optimálně a získali co nejvíce bodů. Skládejte efektivně dílky, vyvíjejte svůj mechanismus, zdokonalujte strategii a vyhrajte ve hře!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Pohádkáři

„Bylo, nebylo, v dobách, kdy dospělí byli ještě malé děti a milovali dobrodružné příběhy, našli Wilfried s Marií kouzelnou knihu. Mohli vstoupit do jejích příběhů a spřátelit se se spoustou zábavných zvířecích hrdinů…“ Pojďte se i vy bavit s kouzelnou dětskou hrou, která je plná příběhů se zvířecími hrdiny.

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK