Adc blackfire adc blackfire munchkin

Pro vyhledávací frázi Adc blackfire adc blackfire munchkin jsme na našem vyhledávači našli 2810 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Adc blackfire adc blackfire munchkin trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 2810 produktů

ADC Blackfire Narcos

Desková hra na motivy životního příběhu Pabla Escobara a úspěšného stejnojmenného seriálu. V deskové hře Narcos se hráči vžijí do klíčových postav kolumbijské drogové války a ovlivní průběh honu na nejvlivnějšího drogového dealera v dějinách.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire QuiZoo

QuiZoo je postřehová hra, u které hráči musí prokázat své zvířecí vědomosti! Které zvíře je největší? A které nejpomalejší? Hráči mají za úkol co nejrychleji uhádnout zvíře ze zadání. Využij své zvířecí znalosti a vyhraj!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Tube Superstar

Mikrofon pro vytváření videí a vlogů s aplikací plnou speciálních efektů. S tímto mikrofonem děti mohou tvořit své vlastní vlogy a videa! Díky aplikaci a QR kódu na mikrofonu mohou do svých videí přidat spousty speciálních efektů, pozadí, samolepek a módů, díky kterým jejich vlog bude vypadat ještě více cool!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Ligretto - MODRÁ

Akční a zábavná karetní hra. Ligretto Modrá je barevnou variantou populární hry Ligretto. Hráči se snaží zbavit svých karet co nejrychleji a vyložit je na stůl, ovšem protože hrají všichni najednou, o napětí není nouze.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Kouzelný klobouk

Rychle splňte výzvu kouzelného klobouku! Hráč, který jako první správně poskládá své předměty, vyhrává! Nechejte své předměty mizet a objevovat, zatímco se je budete snažit poskládat rychleji než ostatní!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Ligretto - ČERVENÁ

Akční a zábavná karetní hra. Ligretto Červená je barevnou variantou populární hry Ligretto. Hráči se snaží zbavit svých karet co nejrychleji a vyložit je na stůl, ovšem protože hrají všichni najednou, o napětí není nouze.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Túry Můry

Lhát se nemá. Ani podvádět se nemá. Pokud tedy nehrajete hru Túry Můry, ve které to bez podvodů nejde. Ale zde se i podvody řídí pravidly, tak se ponořte do hry a nekončící zábavy a objevte svět túr můr.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Švábí salát

Švábí salát je snadná a velmi rychlá postřehová karetní hra plná zeleniny. Úkolem hráčů je vykládat karty zeleniny a správně je pojmenovat. Že je to tak snadné? Jenom do chvíle, než se do celého procesu zapojí i škodolibí švábi a začnou měnit názvy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Blafuj

Blafovací karetní hra s obrázky zvířátek. Oblafni své spoluhráče a možná, že vyhraješ! Hráči se snaží „podstrčit“ ostatním co nejvíce svých karet. Hráč nabízí jedno ze svých zvířátek jakémukoliv protihráči, přičemž samozřejmě neukáže, jaké zvířátko na kartě opravdu je.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Fallout Shelter

Na povrch dopadly bomby, ale 600 metrů pod ním ve vašem VAULT-TEC Vaultu přežívá vzkvétající a spokojená společnost. Tedy do dne, kdy nečekaně zemřel váš Správce. Nyní je na vás a ostatních zástupcích, abyste se postarali o bezpečí, produktivitu a spokojenost obyvatel vašeho Vaultu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Decrypto

V této zábavné párty hře mají hráči za úkol uhodnout zašifrovaný kód, který vysílá druhý tým. Musí se ale snažit zamezit tomu, aby se totéž nepovedlo soupeři! Do hry jsou neustále zapojeni všichni hráči, ať už z týmu, který kóduje, nebo druhého týmu, který se kód snaží zachytit. Hráči se také v roli kódovače, který dává nápovědy, střídají....

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Euphoria

Hra Euphoria je založena na principu umisťování dělníků (worker placement), kde dělníky představují kostky. Číslo na kostce znázorňuje znalosti daného dělníka, které budete v průběhu hry porovnávat se znalostmi dělníků ostatních hráčů. Čím více budete posílat dělníky do města a čím více jich budete mít, tím toho zjistí více o zdeformované společnosti, ve které žijí. Pokud...

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Sushi GO

Předej sushi! V této rychlé karetní hře je cílem získat tu nejlepší kombinaci sushi, která sviští okolo. Sbírej body za výrobu největšího množství maki rolek nebo za získání celé sady sashimi. Získej nejvíce bodů a můžeš se prohlásit za mistra sushi!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire TimeLine - Vynálezy

Vědomostní karetní hra v praktické plechové krabičce! Mohl někdo nosit džíny, když byla poprvé vydána Encyklopedie? Používal se už v té době kartáček na zuby? Hydroplán sestrojili před nebo až po těchto vynálezech?

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Canvas

Ve hře Canvas se stáváte malířem soutěžícím na prestižním uměleckém festivalu. Nasbírejte průhledné karty a skládejte je přes sebe, čímž vytvoříte obraz. V závislosti na tom, jaké karty a v jakém pořadí použijete, odkryjete či překryjete symboly pro získání odměn.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Jaipur

Ve hře Jaipur je vaším cílem stát se mahárádžovým osobním obchodníkem. Toho docílíte tak, že budete mít na konci týdne (kola) větší bohatství než váš protihráč. Aby se vám to povedlo, sbírejte a směňujte zboží (karty) na trhu, a pak jej prodávejte za rupie. Podaří-li se vám větší prodej, získáte bonusovou odměnu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Res Arcana

Ve hře Res Arcana se stanete mágy prahnoucími po mocí a porážce svých rivalů. Ve vysoké věží přebývá alchymista obklopený nesčetnými lahvičkami s bublajícími lektvary. V posvátném háji druid připravuje byliny na mystický rituál. V katakombách nekromant vyvolává kostlivého draka… Vítejte ve světě hry Res Arcana!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Na louce

Staňte se tím nejlepším a nejzkušenějším pozorovatelem úchvatné přírody kolem nás. Ve hře Na louce se hráči stávají pozorovateli přírody, protože právě tam se odehrávají ty nejzajímavější příběhy, v hlavních rolích se zvířaty a rostlinami. S mapou v ruce se hráči procházejí malebnou krajinou, v níž hledají inspiraci a zachycují úchvatné výhledy....

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Ligretto - ZELENÁ

Akční a zábavná karetní hra. Ligretto Zelená je barevnou variantou populární hry Ligretto. Hráči se snaží zbavit svých karet co nejrychleji a vyložit je na stůl, ovšem protože hrají všichni najednou, o napětí není nouze.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Tarantule Tango

Zábavná hra pro celou rodinu, která představuje originální myšlenku v unikátním vizuálním zpracování. Který z hráčů neuteče před tarantulí, hledající lásku, a zbaví se všech karet, vyhrává.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Hypergrid

Hra Hypergrid má 3 základní pravidla vedoucí k vytvoření linie stejné barvy. Jeden ze dvou hráčů, který je právě na tahu, pokládá na mřížku 3×3 body dva žetony různé barvy. Takto se na tazích střídají, dokud se nezbaví všech svých žetonů v pěti barvách.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Kroniky Avelu

Dobrodružná kooperativní hra z říše fantazie, v níž lze zvítězit pouze společnými silami! Vítejte v Avelu, ve světě plném úžasných tvorů a míst. Jelikož se ale Černý měsíc Kurodar blíží k Avelu, probudila jeho černá magie síly zla. Nebezpečné příšery opustily svá doupata a jejich nenávistné pohledy se zaměřily na hrad, jenž je domovem léčivého drahokamu. Pokud bude drahok...

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Výbušní Mimoni

Mimoni napadli universum Výbušných koťátek! Zahrajte si zbrusu novou verzi vaší oblíbené karetní hry s motivem Mimoňů. Přináší nové typy karet a kouzelný banán v rohlíku. Přední strana krabice navíc obsahuje pohyblivý obrázek ultra banana výbuchu!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire TimeLine - Klasik

Jednoduchá vědomostní karetní hra v praktické plechové krabičce! Mohla si Kleopatra, královna Egypta, napíchnout jídlo na vidličku? A mohl si někdo dopřávat šampaňské, když Charles Darwin formulovat svoji teorii evoluce? Byla elektrická žehlička vynalezena předtím, než první člověk vzlétl do vesmíru?

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Rainbocorns: Pejsek

Plyšový jednorožci Rainbocorns jsou tu s kolekcí pejsků! Objevte ta nejroztomilejší štěňátka, která jste kdy viděli! Tato roztomilá kolekce obsahuje 7 štěňátek, včetně pudla Pudla, Huskyho nebo Buldoka (produkt je dodáván formou překvapení, výběr konkrétního pejska není možný)!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Čarovné kostky

Zahrajete si za nejoblíbenější postavy jako je Červená Karkulka, Sněhurka, Kocour v botách, Šípková Růženka nebo Brémští muzikanti a budete plnit úkoly, za které dostanete body dobrodružství. V průběhu hry se setkáte se starými přáteli a navštívíte známá místa, naleznete kouzelné předměty a s pomocí unikátních schopností svých postav si vymyslíte svou vlastní strategii, j...

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Dixit 3

Rozšíření Dixit 3 je skvělé pokud už znáte původní karty hry Dixit nazpaměť. Celkem 84 zbrusu nových obrázkových karet vnesou do vašeho hraní nový vítr a poskytnou další hodiny zábavy s touto skvělou hrou. Karty jsou opět nádherně ilustrované a netradičně zpracované.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Zakázaná poušť

Připravte se na napínavou misi s cílem najít a sestavit legendární létající stroj pohřbený v ruinách prastarého města v poušti. Budete muset spolupracovat se svými partnery v týmu. Sestavte stroj a unikněte dříve, než se proměníte v trvalé artefakty Zakázané pouště!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Dobble 360°

Nová verze hry Dobble, z které se vám zatočí hlava! Nový způsob hry – karty nejsou vidět v jednom okamžiku, ale rotují na otočné základně! U hry jdou nastavit dvě rychlosti a uzpůsobit tak obtížnost. K výhře budou hráči potřebovat hlavně rychlé reflexy, paměť ale i zručnost!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Dobble Česko

Populární postřehová hra nyní na motivy Česka! Ikonické symboly z českého prostředí a historie si oblíbí opravdu každý! Rychlost, postřeh, reflexy! Dobble, to je 55 karet, 8 symbolů na kartě a každé dvě karty spolu mají společný pouze jeden!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Dixit 2

Rozšíření Dixit 2 – expansion jsou nové karty do rodinné hry Dixit, které vás opět přinutí zapojit fantazii. Česká verze populární deskové hry na pohádkové vypravěče. Dixit je hra, ve které se jeden z hráčů stane vypravěčem a snaží se popsat kartičku, jež položil skrytou na stůl.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Koncept

Ve hře Koncept je vaším cílem uhodnout slova naznačená pomocí nápovědy ze symbolů – konceptu. Tým složený ze dvou hráčů (sousedů u stolu) si zvolí jedno slovo nebo frázi, kterou musí ostatní hráči uhodnout. Společně pak rozmístí herní dílky na vybrané obrázky na hracím plánu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Dobble - ZOO

Dobble, to je jednoduchá postřehová hra, u které se skvěle pobavíte. V plechové krabičce naleznete kulaté karty, na nichž jsou odlišné a různě veliké obrázky, přičemž každé dvě karty mají jeden z obrázků stejný. Základním principem hry Dobble je co nejrychleji tento obrázek najít a hlavní roli zde hraje rychlost a postřeh.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Hurá zmrzlina

Zábavná rodinná hra pro všechny milovníky zmrzliny. Staňte se zmrzlinářem a prokažte svou zručnost a um. Před Tvým stánkem už se předbíhají nedočkaví zákazníci a čekají na svou objednávku. Naplň rychle všechny kornoutky a buď tím nejlepším zmrzlinářem v okolí!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Dixit - Odyssey

Dixit Odyssey je samostatně hratelné pokračování série hry Dixit. Odhalte tajemství ukrytá v obrázcích, vyhněte se léčkám svých soupeřů a naplno rozviňte svou fantazii. Nyní se můžete s Dixitem bavit až ve 12 hráčích a vyzkoušt nové varianty pravidel.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Dobble Večerníček

Dobble, to je jednoduchá postřehová hra s motivy nesmrtelných pohádek z Večerníčku, u které se skvěle pobavíte. V plechové krabičce naleznete kulaté karty, na nichž jsou odlišné a různě veliké obrázky, přičemž každé dvě karty mají jeden z obrázků stejný. Základním principem hry Dobble je co nejrychleji tento obrázek najít a hlavní roli zde hraje rychlost a postřeh....

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Dobble Anniversary

Velká plechová krabička s dvěma balíčky exkluzivních karet k 10. výročí hry! Velká plechová krabička s dvěma balíčky exkluzivních karet k 10. výročí hry!2 samostatné balíčky 55 karet velkého formátu. První balíček "Strašidla" obsahuje symboly z říše strašidel, které svítí ve tmě, a druhý balíček "Oslava" symboly se zlatou barvou.Rychlost, postřeh, reflexy! Dobble Anniver...

Více informací
Dostupnost: skladem

ADC Blackfire TimeLine - Česko

Vědomostní karetní hra v praktické plechové krabičce!Mohl si dát Bedřich Smetana na oslavu dokončení cyklu "Má vlast" plzeňský ležák? A dokončil tento cyklus ještě před požárem Národního divadla nebo až potom? Byla Katedrála sv. Víta dokončena ještě před vznikem 1. československého státu? K vítězství ve hře musíte být prvním hráčem, který správně umístí všechny své karty ...

Více informací
Dostupnost: skladem

ADC Blackfire Dobble: Večerníček

Populární postřehová hra Dobble s motivy pohádek z Večerníčku pro děti již od 4 let. Připomeňte si společně s celou vaší rodinou oblíbené postavičky z pohádek a užijte si tu nejlepší postřehovou zábavu. Bob a Bobek, loupežník Rumcajs, Ája a maxipes Fík, Edudant a Francimor a mnoho dalších oblíbených postav z Večerníčků, jak je znáte.Rychlost, postřeh, reflexy! Buďte první...

Více informací
Dostupnost: skladem

ADC Blackfire Dobble: Kids

Dětská verze populární postřehové hry Dobble. "Kočička s kohoutem a medvědem nebo i tučňák se sovou - ti všichni se na vás těší v této dětské Dobble verzi plné zvířátek.Rychlost, postřeh, reflexy! Dobble Kids, to je 31 různých zvířátek, 30 karet, 6 zvířátek na kartě a každé dvě karty spolu mají společné jen jedno zvířátko!Hra je kompletně v češtině i slovenštině a nabízí ...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

ADC Blackfire Pěnové kostky*

6 různobarevných kostek se zajímavými obrázky. Kostky jsou vyrobeny z měkkého materiálu a jsou bezpečné - ideální pro mačkání, házení a stavění. Vaše dítě čekají hodiny fantastické zábavy a dobrodružství, při které bude díky obrázkům poznávat nové věci ze všedního života. Jedna z kostek navíc obsahuje rolničku. Pěnové kostky rozvíjejí motorické schopnosti a podporují hmat...

Více informací
Dostupnost: skladem

ADC Blackfire Brainbox Příroda

Tento BrainBox, plný rostlin a zvířat z celého světa, je rodinnou hrou navrženou tak, aby hráčům umožnil zdokonalit své pozorovací schopnosti a paměť. Každá karta obsahuje množství ilustrací z přírody celého světa. Od masožravých rostlin, přes dravé ptáky ...

Více informací
Dostupnost: skladem

ADC Blackfire Dobble Česko

Populární postřehová hra Dobble nyní na motivy Česka! "Ikonické symboly z českého prostředí a historie si oblíbí opravdu každý! Ve hře nechybí takové symboly jako je například Karel IV., Pražský hrad, Národní divadlo nebo olomoucké tvarůžky a svíčková.Rychlost, postřeh, reflexy! Dobble, to je 57 různých symbolů, 55 karet, 8 symbolů na kartě a každé dvě karty spolu mají s...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

ADC Blackfire Dobble ZOO

Postřehový bestseller se vrací s postavičkami a symboly zvířátek ze ZOO! Hra je zaměřená na rychlost, postřeh a reflexy! "Postřehový bestseller se vrací s postavičkami a symboly zvířátek ze ZOO! Máte rádi zvířátka všech barev? Zahrajte si s nimi oblíbenou postřehovou hru Dobble! Hra je zaměřená na rychlost, postřeh a reflexy!Hráči zde hledají dva stejné symboly na kartách...

Více informací
Dostupnost: do 4 dnů

ADC BLACKFIRE Pohádkáři

"Bylo, nebylo, v dobách, kdy dospělí byli ještě malé děti a milovali dobrodružné příběhy, našli Wilfried s Marií kouzelnou knihu. Mohli vstoupit do jejích příběhů a spřátelit se se spoustou zábavných zvířecích hrdinů..." Představte si hrdiny, kteří se mohou zhostit libovolné role - statečného rytíře, osamělého muzikanta, zvědavé čarodějnice nebo nemotorného ninji... Oblíb...

Více informací
Dostupnost: skladem

ADC Blackfire Ligretto - MODRÁ

Modré Ligretto je zábavná karetní hra, ve které je vaším úkolem přikládat různě barevné karty na hromádky uprostřed stolu vzestupně od jedné do desítky. Hra procvičí především váš postřeh a rychlé reflexy, vyhrává ten, kdo bude schopen co nejdříve se zbavit svých karet. Pro holky i kluky od 6 let.Pro 2 až 4 hráče.Doba hry 10 minut.Obsah balení: 160 karet (4 sady po 40 kar...

Více informací
Dostupnost: skladem

Adc Blackfire Ligretto - Červená

Zábavná karetní hra, ve které rozhoduje bystrost a rychlost. Hráči se snaží vyložit doprostřed stolu co nejvíce karet do hromádek jedné barvy podle pořadí čísel (od 1 do 10) a tím co nejrychleji vypotřebovat své karty z hromádky před sebou (nazvané Ligretto). Rychlost vykládání je klíčová – všichni hrají současně, nikdo na nikoho nečeká a je tedy důležité reagovat rychlej...

Více informací
Dostupnost: skladem

ADC Blackfire Blafuj

Blafovací karetní hra s obrázky zvířátek. Oblafni své spoluhráče a možná, že vyhraješ! Hráči se snaží „podstrčit“ ostatním co nejvíce svých karet. Hráč nabízí jedno ze svých zvířátek jakémukoliv protihráči, přičemž samozřejmě neukáže, jaké zvířátko na kartě opravdu je. Může tedy říkat pravdu nebo blafovat o obsahu nabízené karty. Tomu hráči, který špatně odhadne svého pro...

Více informací
Dostupnost: skladem

ADC Blackfire Švábí salát

Jedno chybné slovo, zaváhání, zakoktání a máte z toho salát! Hráči se pokoušejí vytvořit co možná nejrychleji pestrý salát tím, že střídavě odkládají své kartičky zeleniny.Doba hraní: 10-20 minutPočet hráčů:2-6

Více informací
Dostupnost: skladem

ADC BLACKFIRE TimeLine - Události

Vědomostní karetní hra v praktické plechové krabičce! Když vypukl velký požár Říma, byl již Julius Caesar jmenován císařem? Začala v té době již stavba Velké čínské zdi? Odehrála se ve stejné době Kalifornská zlatá horečka? K vítězství ve hře musíte být prvním hráčem, který správně umístí všechny své karty na časovou osu! Udělejte z vaší hry zábavnější a větší výzvu přidá...

Více informací
Dostupnost: skladem

ADC BLACKFIRE TimeLine - Klasik

Vědomostní karetní hra v praktické plechové krabičce! Mohl si někdo dopřávat šampaňské, když Darwin formuloval svoji teorii evoluce? Byla elektrická žehlička vynalezena předtím, než první člověk vzlétl do vesmíru? K vítězství ve hře musíte být prvním hráčem, který správně umístí všechny své karty na časovou osu! Udělejte z vaší hry zábavnější a větší výzvu přidáním karet ...

Více informací
Dostupnost: skladem

ADC Blackfire Cortex Challenge

Vyzvěte přátele a rodinu a porovnejte s nimi své schopnosti v 8 různých disciplínách, ve kterých budete využívat a procvičovat mozkovou kapacitu. O jakých disciplínách je řeč? Je to dedukce, hledání dvojic obrázků, koordinace, hledání cesty z bludiště a mnoho dalších! Jde o kompetitivní karetní hru, ve které hrají všichni hráči najednou. Pomocí již zmíněných 8 různých úko...

Více informací
Dostupnost: skladem

ADC Blackfire Muzeum podezřelých

Spusťte poplach a zavřete dveře, ale rychle! Jeden z artefaktů v muzeu byl odcizen! Ředitel se na vás spoléhá, proslulí detektivové, že odhalíte identitu zloděje (či zlodějů!), jenž se ukrývá mezi 16 podezřelými, kteří se nacházejí stále v budově. Najděte stopy, abyste vyřešili záhadu, pokud tedy zloděj neunikl ještě před tím, než se dveře zavřely! Zapisujte si během 6 ko...

Více informací
Dostupnost: skladem

ADC Blackfire Bing: Domino

Rozvíjejte kognitivní schopnosti, koordinaci ruky a oka, obratnost a schopnost porovnávání vašeho dítěte s dřevěnou sadou domina, která je ilustrována oblíbenými postavami z dětského seriálu Bing. Obsahuje 28 dřevěných dominových karet, z nichž každá je ilustrována oblíbenými postavami ze seriálu, jako jsou Bing a Pando. Hra pomáhá rozvíjet důležité schopnosti, jako jsou ...

Více informací
Dostupnost: skladem

ADC Blackfire Project L

Ve hře Project L se budete ze svých dílků snažit skládat skládačky jednu po druhé tak, abyste dílky využili optimálně a získali co nejvíce bodů. Hráči začínají hru se dvěma dílky. Tyto dílky použijí k dokončení skládaček, získání vítězných bodů a nových dílků, které jim pomohou splnit komplikovanější skládačky. Dílky se podle své velikosti dělí na čtyři úrovně. Skládačky ...

Více informací
Dostupnost: skladem

ADC Blackfire Cortex +

Velká porce karet, 9 nových úkolů včetně rozpoznávání podle hmatu a puzzle mozků ve 3D! To vše vás čeká v tomto velkém pokračování chytrých party her. Vyzvěte rodinu a přátele a porovnejte s nimi své schopnosti v 9 různých disciplínách, ve kterých budete využívat a procvičovat mozkovou kapacitu. O jakých disciplínách je řeč? Jsou to hmatové úkoly, aritmetika, logika, dedu...

Více informací
Dostupnost: skladem

ADC Blackfire Splendor Duel

Utkejte se s konkurenčním cechem v závodě o vítězství! Objevte nové zvraty a strategické možnosti vycházející z původního herního bestselleru Splendor. Získejte karty s působivými schopnostmi, využijte jedinečné výsady a bojujte o vzácný přístup k perlám. Jako mistr klenotnického cechu vytváříte majestátní ozdoby nejvyšší kvality pro panovníky a další mocné představitele ...

Více informací
Dostupnost: skladem

ADC BLACKFIRE Fast Flip

Fast Flip je velmi rychlá hra zaměřená na reakce a rozpoznávání. Vaším úkolem je být prvním hráčem, který najde shodu mezi dvěma kartami.

Více informací
Dostupnost: skladem

ADC BLACKFIRE Kohoutí námluvy

Musíte se vžít do rolí kohoutů, kteří se snaží ulovit ty nejlepší žížaly a získat přízeň těch nejkrásnejších slepic na celé farmě!

Více informací
Dostupnost: skladem

ADC Blackfire Dr. Bacilová

Pomocí pinzety, a s trochou logiky samzřejmně, roztřiďte bacily do Petriho misky. Pracujte rychle a odhalte chybějící bacily a superbacily. Najděte je dříve než vaši protivníci a staňte se nejrychlejším vědcem celé laboratoře!

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK