Adc blackfire adc blackfire munchkin

Pro vyhledávací frázi Adc blackfire adc blackfire munchkin jsme na našem vyhledávači našli 2806 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Adc blackfire adc blackfire munchkin trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 2806 produktů

ADC Blackfire Spoj to! Jídlo

Kooperativní vědomostní hra, ve které musíte přiřadit 49 karet nápověd k 50 kartám slov. Hra nabízí 5 úrovní obtížnosti, díky kterým můžete zjistit, kam až sahají vaše znalosti, a jak jsou na tom i ostatní hráči.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Příběhy z kostek

Příběhy z kostek je hra, ve které zábavným způsobem hráči zapojí své kreativní myšlení a vytváří vlastní příběhy. Neexistuje žádný správný nebo špatný způsob hraní, jde jen o zábavu při sdílení příběhů s rodinou a přáteli. Stačí hodit kostkami, začít slovy „Bylo nebylo …" a rozvinout křídla své představivosti!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Brainbox SK - Svet

Tento originální BrainBox, speciálně navržený pro zapojení celé rodiny do hry, pomáhá procvičovat paměť, zlepšovat pozorovací schopnosti a přináší mnoho zajímavých skutečností a znalostí o světě, ve které žijeme. Tato úchvatná hra dovoluje celé rodině si společně hrát a učit se.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Dixit: 4 rozšíření

Dixit 4 rozšíření pro vyprávěcí hru Dixit přináší další zcela nové obrázkové karty, které můžete zkombinovat se základní hrou. Ilustrátorem karet je francouzský ilustrátor Clement Lefevre a karty mají naprosto unikátní formu, v Dixitu dosud neviděnou.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Dixit 6 Memories

Dixit 6 Memories je rozšíření pro vyprávěcí hru Dixit. Přináší celkem 84 zbrusu nových obrázkových karet, které můžete zkombinovat se základní hrou. Karty jsou opět nádherně ilustrované a netradičně zpracované. Ilustrátorem karet je Franck Dion.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire New York 1901

Zábavná hra pro celou rodinu. Staňte se realitním magnátem v New Yorku. Prožijte znovu úsvit moderního New Yorku, historické roky, které z města udělaly to, čím je dnes. Postavte vetší a modernější mrakodrapy na nejvýznamnějších ulicích Dolního Manhattanu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Disney Princess Ariel

Úžasná panenka v podobě princezny Ariel z populární stejnojmenné pohádky od Disney udělá radost všem malým princeznám. Panenka má na sobě překrásné šaty se vzory moře, korunku a botičky.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Mysterium: Skrytá znamení

Odvážíte se znovu překročit práh strašidelného a mysteriózního panství? Strašidelné panství si stále drží několik tajemství… Ve Skrytých znameních, která jsou prvním rozšířením hry Mysterium, se musíte znovu pokusit o objasnění okolností, při kterých duch zemřel.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Brainbox SK - Rozprávky

Tento okouzlující BrainBox, ve kterém se děti snaží zapamatovat momenty ze známých příběhů a pohádek, pomáhá procvičovat pozorovací schopnosti a paměť. Na každé kartě je vyobrazena scéna z příběhu, který se stal nedílnou součástí našich dětských vzpomínek. Hra je ideální na procvičení paměti, pozorovacích schopností a znalostí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Jízdenky, prosím! Junior

Všichni nastupovat, vyrážíme na první jízdu se hrou Jízdenky, prosím! Sbírejte karty různých barev a použijte je pro vyslání vašich vlaků na železniční tratě, získejte jízdenky a zvítězte! Jízdenky, prosím! Junior se snadno naučíte a ihned můžete začít hrát. Nastupte a zažijte úžasná železniční dobrodružství napříč Evropou!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Brainbox SK - Abeceda

Tento přepracovaný BrainBox, snadný a založený na klasické abecedě, dává dětem náskok v získávání životně důležitých dovedností, jakými jsou rozpoznávání písmen a čtení. Zároveň pomáhá procvičovat a zlepšovat jejich pozorovací schopnosti a paměť. Tato úchvatná hra umožňuje rodinám společně si hrát a učit se.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Fallout: Nová Kalifornie

Rozšíření Nová Kalifornie přináší nové úkoly, společníky, vaulty a předměty pro hru Fallout: Desková hra. Nový kooperativní scénář dovoluje přeživším spolupracovat a nové mapové díly přináší mnohem více zábavného objevování. Slunce vyšlo, zbraně ven! Máte vše, co bude potřeba k dobytí Nové Kalifornie?

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Monstra vs. Hrdinové

Karetní hra na život a na smrt v ulicích viktoriánského Londýna! Monstra vs Hrdinové: Viktoriánské hrůzy je rychlá a zábavná hra pro 2 až 8 hráčů. Potkejte Van Helsinga a Sherlocka Holmese, Drákulu a mumii, královnu Viktorii a děti z Baker street v této směsici viktoriánského tajemství a hororového příběhu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Jízdenky, prosím! Evropa

Veleúspěšná hra o stavbě železnic po celé Evropě. Jízdenky, prosím! postaví hráče do rolí stavitelů železničních tratí v Evropě – čím rozrostlejší vlakovou síť vybudují, tím blíže se dostanou k vítězství. Další body pak lze získat za propojení důležitých měst nebo za nejdelší souvislou trať.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Bum Bum Burrito

Toto je párty hra, jakou jste dosud zaručeně nehráli. Je to kombinace karetní hry a vybíjené, při které budete hledat trojice karet, sbírat body a házet burrity po ostatních hráčích. Zvládnete se vyhnout letícímu burritu nebo dostanete zásah?

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Zombie Teenz: Evoluce

Pokračování hitu Zombie Kidz: Evoluce je tu! Hordy zombií zaplavily celé město! Zombie vyhnané ze školy si vytvořily základnu ve stokách a začaly přinášet zkázu do celého města! Čas skrývání je u konce… musíte najít 4 ingredience pro přípravu protijedu, který vrátí zombie zpět do jejich lidské podoby!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Zombie Kidz: Evoluce

Do vaší školy se dobývají zombie! Sejděte se společně s přáteli u této kooperativní hry a vymyslete strategii, jak se jednou pro vždy vypořádat s těmi odpornými nestvůrami! Čím více budete hrát, tím více se vaše hra přemění.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Fallout - Atomová pouta

To, co Nová Kalifornie pouze naťukla, dotahují Atomová pouta k dokonalosti. Všechny scénáře ze základní hry Fallout i z rozšíření si s tímto balíčkem vylepšení zahrajete v kooperativní variantě. Balíček vylepšení, který mění pravidla hry Fallout!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Nightmare: Horrorové dobrodružství

Vítejte v sídle Craftonových… Nightmare – Horrorové dobrodružství vám nabízí možnost zažít napínavé a pohlcující dobrodružství na celý večer. Ve hře „Vítejte v sídle Craftonových“ se každý vžije do role jednoho z pěti dětí z rodiny Craftonových. Vašim společným úkolem je najít vodítka ukrytá na prastarém rodinném panství a odhalit vraha vašich rodičů....

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Jízdenky, prosím! Asie

Vydejte se na neuvěřitelné týmové dobrodružství s mapou Asie od Alana R. Moona, kde se společně ve dvojici postavíte soupeřům na 25 000 km dlouhé cestě z Kábulu do Pekingu, přes stepi Mongolska a poušť Gobi až ke Žluté řece! Mapové rozšíření hry Jízdenky, prosím! obsahuje dvojici map pro klasickou i týmovou hru.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Cortex 3 Challenge

Chytrá party hra, která prověří vaše logické myšlení, paměť a rychlost! Další pokračování z oblíbené rodiny chytrých party her. Nyní se do akce zapojí i váš čich! Vyzvěte svoji rodinu a přátele a porovnejte s nimi své schopnosti v 8 různých disciplínách, ve kterých budete využívat a procvičovat mozkovou kapacitu. O jakých disciplínách je řeč? Je to čich, pozorování, analý...

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Kmotr: Impérium Corleonů

Ve hře Kmotr: Impérium Corleonů ovládají hráči rodiny, které soupeří o nadvládu nad New Yorkem padesátých let. Vyšlete napříč městem své dony, konsiliéry, následovníky a gangstery. Vydírejte, vybírejte výpalné a získávejte potřebné nelegální zboží. Ovládněte jednotlivé městské čtvrti a získejte výhody, které nabízí. Pouze jedna rodina může být nejmocnější a ovládnout New ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Canvas Zrcadlení - rozšíření

Vyzkoušejte si malování z nového pohledu! Canvas: Zrcadlení rozšiřuje tvůrčí práci o další prvek, a to o zrcadlové karty! Tyto karty se zaměnitelnou stranou pomáhají prohloubit strategická rozhodnutí a nabízí více možností, jak vytvořit skutečné mistrovské dílo.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Harry Potter: Kvíz

Jak dobře znáte svět Harryho Pottera? Vydejte se do světa Harryho Pottera se svými nejbližšími a otestujte své znalosti ságy v 500 otázkách. Odpovídejte na otázky založené na 8 filmech a co nejrychleji nasbírejte 7 bodů potřebných k vítězství.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Batoh SLOP Chloe

Krásný měkoučký batoh s motivem Chloe, kočky z animovaných zvířecích hrdinů Secret life of pets. Batoh je z velice příjemného, měkkého a heboučkého materiálu, který si děti zamilují.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Kohoutí námluvy - rozbaleno

Při této svižné zábavné hře se stanete kohouty a vaším úkolem bude sezobávat ze stolu žížaly a také získat přízeň těch nejkrásnějších slepic na farmě. Úspěch závisí na vaší rychlosti, šikovnosti i postřehu.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Brainbox SK - Príroda

Tento BrainBox, plný rostlin a zvířat z celého světa, je rodinnou hrou navrženou tak, aby hráčům umožnil zdokonalit své pozorovací schopnosti a paměť. Každá karta obsahuje množství ilustrací z přírody celého světa – od masožravých rostlin, přes dravé ptáky až po řeku Amazonku. Tato úchvatná hra umožňuje rodinám společně si hrát a učit se....

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire CO-MIX

Hra o vyprávění příběhů. Příběhy budete tvořit z obrázků, které budete vkládat to prázdného komiksového panelu. Užijete si zábavu při vymýšlení romantických, akčních i strašidelných příběhů. Ale pozor, musíte se držet tématu a váš příběh bude podroben kritice vašich protihráčů. Kdo získá nejvíce hlasů, ten zvítězí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Bulánci - Speciální jednotky

Karetní hra na motivy populární české PC hry. Druhá polštářová válka vrcholí. Již brzy se ukáže, který polštář je nejtvrdší. Epické bitvy se rozdrobily do taktických úderných akcí. Bulánčí důstojníci pobíhají z místa na místo nebo jen tak v kruhu a sestavují speciální komanda, která by o výsledku rozhodla během okamžiku. Který vůdce se ukáže jako nejschopnější?...

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Cardline - Svět zvířat

Hra plná zvířat, ve které otestujete vaši logiku, intuici a paměť „Ovečka je rozhodně větší a těžší než ježek, ale žije déle? Myslím si, že ano. A co třeba želva zelenavá? Hráči mají kartičky se zvířaty a snaží se odhadnout, kolik měří, kolik váží či kolika se dožijí let.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Harry Potter: Pamatováček

Čarodějové a čarodějky, jste připraveni otestovat vaši vizuální paměť? Dokažte, že kartičky s oblíbenými postavami a kouzelnými předměty ze světa čar a kouzel najdete i bez použití myslánky nebo kouzelných lektvarů.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Velký plyšák Sonic

Velký plyšák v podobě oblíbené postavičky z populární série videoher Sonic! Tohoto akčního hrdinu v plyšovém provedení může mít doma každý jeho fanoušek. Modrý ježek Sonic vyniká svojí neuvěřitelnou rychlostí.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Jízdenky, prosím! Výhybka

Železnice spojuje všechna významná města v zemi a umožňuje lidem během několika dnů překonat i velké vzdálenosti. Vlaky jsou populární jako nikdy dříve a železniční depa překypují aktivitou, jak se železničáři snaží přesunout všechny vagóny na správné odjezdové koleje. Vy, jako správce celého depa, v tom hrajete zásadní roli…

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Coatl - karetní hra

V karetní hře Coatl budete tvořit barevné opeřené hady, naplňovat proroctví a okrádat nic netušící soupeře. Karetní hra plná opeřených hadů. Na počest bohů je v samotném srdci města budován nový aztécký chrám. Aby se bohové dostatečně uctili, mají být stěny vyzdobeny malbami opeřených hadů. Celé město teď žije soutěží o nejlepšího malíře, který bude hoden chrám vyzdobit....

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Cortex Harry Potter

Vyzvěte přátele a rodinu a porovnejte s nimi své schopnosti v 8 různých kouzelnických disciplínách, ve kterých budete využívat a procvičovat mozkovou kapacitu. O jakých disciplínách je řeč? Je to souboj kouzel, jedinečný patron, kouzelný kruh a mnoho dalších!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Odemkni! - Vhoďte minci

Kooperativní karetní hra je inspirovaná únikovými místnostmi. Vhoďte minci a projděte všechny úrovně v tomto virtuálním dobrodružství. Prohledejte místnosti, kombinujte objekty a řešte rébusy! Unikněte, nebo Game Over!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Ostrov - desková hra

Ostrov je rychlá společenská hra, ve které se hráči ujímají rolí vůdců národů snažících se zachránit své lidi z postupně se potápějícího ostrova Atlantida dříve, než se ostrov zcela potopí nebo bude roztrhán explozí vulkánu

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Brainbox - Česká republika

Tento originální BrainBox, speciálně navržený pro zapojení celé rodiny do hry, pomáhá procvičovat paměť, zlepšovat pozorovací schopnosti a přináší mnoho zajímavých skutečností a znalostí o zemi, ve které žijeme. Hra nabízí spoustu zábavných informací o České republice v kvalitním zpracování.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Bloodborne: Desková hra

Bloodborne: Desková hra na motivy hitu pro Playstation 4 je temná a náročná kooperativní hra, ve které musí 1–4 lovci prozkoumat město Yharnam a probojovat si cestu mezi bestiemi, monstry a posedlými měšťany, aby přežili noc a vymýtili zdroj šílenství, které ho pohlcuje.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Věc: Desková hra

Desková hra Věc je intenzivním zážitkem pro 1–8 hráčů. U herního stolu se vžijte do rolí slavných protagonistů kultovního snímku z roku 1982. Ponořte se do ponuré kinematografické atmosféry plné patosu a nezapomeňte, že nikomu nesmíte věřit.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Marvel United (CZ)

Marvel United je kooperativní hra, ve které se hráči ujmou rolí hrdinů z Marvelu ve snaze zmařit spiknutí superpadoucha, kterého řídí hra. Každý padouch přináší jedinečné spiknutí a hrozby. Vytvořte svou příběhovou linku, spojte síly a zachraňte situaci!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Jízdenky, prosím! Londýn

Svižná verze oblíbené hry Jízdenky, prosím!, která vás zavede do hlavního města módy a hudby 70. let. Do londýnských ulic se rozlévá pohlcující rytmus rockové hudby ruku v ruce s mladými lidmi oblečenými tak pestře, jak si jen kdo dokáže představit. Váš autobus sviští ulicemi k další zastávce, ale vás ani nenapadne vystoupit, cestování městem dvoupatrovým autobusem je pro...

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Mighty Megasaur Velociraptor

Dinosaurus zaujme na první pohled svítícíma očima a zvukovými efekty! S figurkou Raptora přímo před vámi ožije dávná historie a můžete s ním prožít napínavá dobrodružství!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Disney Princess Locika

Úžasná panenka v podobě princezny Lociky z populární pohádky od Disney Na vlásku udělá radost všem malým princeznám. Panenka má na sobě překrásné šaty podle filmové předlohy, korunku a botičky.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Cortex 2 Challenge

Chytrá party hra, která prověří vaše logické myšlení, paměť a rychlost! Nové Cortex výzvy pro celou vaši rodinu a přátele! Porovnejte s nimi své schopnosti v 8 různých disciplínách, ve kterých budete využívat a procvičovat mozkovou kapacitu. O jakých disciplínách je řeč? Jsou to hmatové úkoly, pozorování, analýza, bludiště, koordinace a další....

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Jízdenky, prosím! USA

Veleúspěšná hra oceněná titulem „Hra roku“ vás zavede do dob stavby železnic na západě. Jízdenky, prosím! USA postaví hráče do rolí stavitelů železničních tratí v Severní Americe – čím rozrostlejší vlakovou síť vybudují, tím blíže se dostanou k vítězství. Další body pak lze získat za propojení důležitých měst nebo za nejdelší souvislou trať....

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Ťuk, ťuk! Podzemí!

Matematická karetní dobrodružná hra. Cestujte do prokleté pevnosti obývané zlými příšerami a probojujte se jejím podzemím, abyste nastolili v celém kraji mír. Zvládnete to?

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Pandemic: Epicentrum - Evropa

Evropě hrozí nemoci a pouze vy je můžete zastavit! Ve hře Pandemic: Epicentrum – Evropa se stanete členy speciálního týmu, který bojuje proti nemocem. Použijte své jedinečné schopnosti, spolupracujte, zastavte šíření nemocí napříč Evropou a při tom pracujte na vývoji léků. Se svým týmem hrajte proti hře a pokuste se předejít vzniku ohnisek. Vyhrajete nebo prohrajete spole...

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Zombicide: Zelená horda

Ve hře Zombicide: Zelená horda jeden až šest hráčů společně čelí zástupům zombií ovládaných samotnou hrou. Každý hráč má v tomto fantazijním světě napadeném zombiemi pod kontrolou jednoho až šest přeživších. Smyslem hry je plnit scénáře, přežít a zabít co nejvíce zombií!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Kobky plné chaosu

Udržíte svou postavu v tajnosti a opustíte kobky s pokladem v kapsách? V těchto kobkách se nachází hromada příšer a dobrodruhů. Poklad mrtvého krále je sice dobře hlídán, avšak nebojácné dobrodruhy to nezastaví!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Jungle Speed SAFARI

Jungle Speed Safari je novou a vtipnou verzí populární party hry Jungle Speed. Tak jako v původní hře je i nová verze zaměřena na hráčův postřeh a rychlost. Nyní ale Jungle Speed Safari nabízí i nový a originální herní systém.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Dixit 7 Revelations

Dixit 7 Revelations je rozšíření pro vyprávěcí hru Dixit. Přináší celkem 84 zbrusu nových obrázkových karet, které můžete zkombinovat se základní hrou. Karty jsou opět nádherně ilustrované a netradičně zpracované. Ilustrátorkou karet je Marine Coudray.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Doom: desková hra

Hra Doom vysílá do boje čtyři po zuby vyzbrojené mariňáky, aby bránili lidstvo před zlem z nejtemnějších koutů pekla. UAC mariňáci využijí svůj arzenál, aby zvládli zrádné mise, odrazili nájezdy hord běsnících démonů a splnili téměř nemožné úkoly.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Medvědi vs. Mimina

Medvědi vs Mimina jsou karetní hrou, ve které sešíváte hrůzostrašné medvědy (a jinou havěť) pojídající otravná mimina. Sešijte dohromady Štiku ozbrojenou nožem a burritem nebo Lenochoda s chapadly a v děsivých kočičích bačkůrkách.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Velryby ničí svět

Rychlá karetní hra plná blafování a humorných velryb. Staňte se velrybím generálem a postavte tu nejsilnější armádu, která ničí svět. Mějte se však na pozoru před proradným lidským superšpiónem!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Útěk z vězení

Rychlá strategická hra, ve které máte za úkol vykopat si tunel z vězení dřív, než se to podaří ostatním hráčům. Jste vězni, kteří si mají ve vězení Blackgate odpykat svůj doživotní trest. Nikdo z vás tu ale nechce zůstat navždy. Máte plán: vykopat si tunel na svobodu!

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Spoj to! Cestování

Kooperativní vědomostní hra, ve které musíte přiřadit 49 karet nápověd k 50 kartám slov. Hra nabízí 5 úrovní obtížnosti, díky kterým můžete zjistit, kam až sahají vaše znalosti, a jak jsou na tom i ostatní hráči.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Brainbox SK - Zvieratá

Tento BrainBox, plný zvířat z celého světa, je rodinnou hrou speciálně navrženou pro procvičování paměti a pozorovacích schopností všech zúčastněných hráčů. U každého z 54 zvířat jsou uvedeny důležité údaje, doplněné krásnými ilustracemi. Tato úchvatná hra dovoluje celé rodině si společně hrát a učit se.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Monstrum: Frankensteinovi dědicové

Gotická strategická hra, ve které se staneš tvůrcem netvora. Paříž. Rok 1819. V tajných dílnách rozesetých po celém městě se kupí haldy bezvládných končetin a lidských orgánů – materiálů nezbytných pro nadcházející soutěž, která jako by vypadla z těch nejhorších nočních můr.

Více informací
Dostupnost: neudáno

ADC Blackfire Marvel: Rukavice nekonečna

Představujeme hru Rukavice nekonečna na motivy Milostného dopisu, v níž se jeden z hráčů ujme role Šíleného Titána Thanose a pokusí se shromáždit 6 kamenů nekonečna, aby získal neomezenou moc. Další hráči (1–5) mezitím sestaví tým hrdinů, kteří se Thanosovi postaví, aby zhatili jeho plány a zachránili vesmír!

Více informací
Dostupnost: neudáno
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK