Anyz cely 500 g
Pro vyhledávací frázi Anyz cely 500 g jsme na našem vyhledávači našli 1039 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Anyz cely 500 g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Anýz celý 500 g
Plody anýzu voní i chutnají sladce, ovocně a po lékořici, podobně jako badyán či fenykl, ale jemněji. Využití v kuchyni: → Sladké pokrmy, pečivo, dorty, koláče, sladké sušenky, rýžový chléb, dušené vepřové maso, dušené ryby, jídla z kořenové zeleniny, ouzo, anýzovka, lívance plněné ovocem, rybí polévka. S čím je anýz dobrý? → Dýně, fíky, jablka, kaštany, kořenová zele...
Více informacíAnýz celý 100 g
Plody anýzu voní i chutnají sladce, ovocně a po lékořici, podobně jako badyán či fenykl, ale jemněji. Využití v kuchyni: → Sladké pokrmy, pečivo, dorty, koláče, sladké sušenky, rýžový chléb, dušené vepřové maso, dušené ryby, jídla z kořenové zeleniny, ouzo, anýzovka, lívance plněné ovocem, rybí polévka. S čím je anýz dobrý? → Dýně, fíky, jablka, kaštany, kořenová zele...
Více informacíAnýz celý BIO 30 g
Toto koření s příjemně aromatickou vůní a svérázně nasládlou chutí má své uplatnění především v nepřeberném množství sladkého a slaného pečiva. Velmi dobře se ovšem také snoubí s ostřejší chutí kari nebo chilli. Neváhejte proto vyzkoušet orientální čočkovou polévku se směsí kari, chilli...
Více informacíAnýz mletý 500 g
Plody anýzu voní i chutnají sladce, ovocně a po lékořici, podobně jako badyán či fenykl, ale jemněji. Využití v kuchyni: → Sladké pokrmy, pečivo, dorty, koláče, sladké sušenky, rýžový chléb, dušené vepřové maso, dušené ryby, jídla z kořenové zeleniny, ouzo, anýzovka, pastis, lívance plněné ovocem, fíkový salám, rybí polévka. S čím je anýz dobrý? → Dýně, fíky, jablka, ...
Více informacíBadyán celý 500 g
Koření se říká „hvězdicový anýz" kvůli podobnosti s chutí a vůní anýzu. Aroma badyánu je však intenzivnější a ohnivější. Badyán je také součástí známé směsi pěti koření. Využití v kuchyni: → Svařené víno, vánoční punč, vánoční cukroví, pudinky, švestková povidla, jablečný kompot, polévky, vývary, marinády ke kuřecímu a vepřovému masu, obarvení velikonočních vajec, pho...
Více informacíGrešík Anýz plod celý 50 g
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů.
Více informacíKmín římský celý 500 g
Kmín římský, někdy též zvaný křížový kmín nebo cumin, má ostře aromatické, jemně hořké aroma. Vůně je silná a těžká, kořeněná až sladká. Chuť je silná, pronikavá, lehce nahořklá, ostrá, zemitá a teplá s přetrvávající palčivostí. Využití v kuchyni: → Koření na různé druhy mas, chléb, žaludeční likéry, čatní, ostré směsi koření, dušená zelenina, preclíky, kuskus, párky me...
Více informacíAnýz, celá semena, WIBERG, 500 g
Anýz, celá semena, WIBERG, 500 g
Více informacíKardamom celý 500 g
Kardamom, někdy též nesprávně nazývaný „kardamon", patří k jedněm z nejstarších druhů koření světa a též mezi nejcennější hned po šafránu a vanilce. Jeho vůně je aromatická, ale nasládlá, ovocná a pronikavá. Chuť obsahuje náznak kafru nebo eukalyptu, je ostrá a uzená, s teplou hořkosladkou příchutí, zároveň však také čistá a svěží. Využití v kuchyni: → Koláče, pečivo,...
Více informacíHřebíček celý 500 g
Hřebíček patří mezi jedno z nejstarších koření vůbec – poprvé je zmiňován v indických a čínských spisech. Jeho vůně je silně aromatická, příjemná a teplá, s náznakem pepře a kafru, chuť ovocná, ale zároveň palčivě ostrá, pálivá a hořká a v ústech zanechává pocit znecitlivění. Využití v kuchyni: → Pečivo, dezerty, sirupy, zavařeniny, marinády, masové vývary, ovocné ko...
Více informacíJalovec celý 500 g
Chuť jalovce je čistá a osvěžující, nasládlá, lehce pálivá s náznakem borovice a pryskyřice. Má dřevnatou, nezaměnitelnou vůni ginu, jehož výroby je součástí. Využití v kuchyni: → Koření na zvěřinu, jehněčí, vepřové maso, divokou kachnu, hovězí maso, láky, marinády, výroba ginu, telecí ledvinky flambované v ginu. S čím je jalovec dobrý? → Hovězí maso, husa, jablka, ka...
Více informacíKmín celý 500 g
Kmín je znám svou pronikavou vůní, jež je stejně jako chuť teplá, nahořkle sladká a ostře kořenná, s příchutí sušené pomerančové kůry a slabým nádechem anýzu. Využití v kuchyni: → Tučná a špatně stravitelná jídla, jídla z jednoho hrnce, masa, brambory, červená řepa, domácí chléb, sušenky, kořeněné pečivo, uzeniny, polévky, dušené pokrmy, kmínová polévka. S čím je kmín...
Více informacíRozmarýn celý 500 g
Rozmarýn má silně kořenné aroma, jeho vůně je teplá, peprná s náznakem borovice. V chuti je cítit muškátový oříšek, lehká hořkost a pikantnost. Využití v kuchyni: → Ovocné nápoje, sladké nebo pikantní sušenky, zelenina smažená na olivovém oleji, chléb, grilovaná a pečená masa, polévky, jídla z jednoho hrnce, ratatouille, saláty, rozmarýnové brambory. S čím je rozmarýn...
Více informacíFenykl celý 500 g
Fenykl má teplou, anýzovou vůni, chutná svěže, lehce nasládle a po lékořici. Využití v kuchyni: → Tučné ryby, nakládaná zelenina, polévky, chléb, těstoviny se sardinkami, chowder (americký pokrm), finocchiona (toskánský salám). S čím je fenykl dobrý? → Brambory, červená řepa, čočka, fazole, kachna, mořské plody, okurka, pórek, rajčata, ryby, rýže, vepřové maso, zelí....
Více informacíZázvor celý 500 g
Vůně zázvoru je ovocně kořenitá, aromatická, chuť lehce citronová, ostrá. Sušený je méně aromatický než čerstvý, ale po rozemletí voní teple a peprně s lehce citronovým nádechem. Chuť je pálivá, ostře palčivá a pronikavá. Využití v kuchyni: → Zázvorové pivo, zázvorová limonáda, zázvorový chléb, sušenky, dorty, džemy, čatní, polévky, rýžová jídla, asijské masové pokrmy, ...
Více informacíTymián celý 500 g
Vůně tymiánu je aromatická, chuť ostrá, lehce hořká s náznakem hřebíčku, máty a kafru. Na rozdíl od většiny bylinek neztrácí své aroma ani při dlouhém vaření, hodí se proto do pomalu vařených jídel. Využití v kuchyni: → Bouquet garni, dušené pokrmy, paštiky, husté zeleninové polévky, omáčky s rajčatovým či vinným základem, marinády na vepřové maso a zvěřinu, játrovky,...
Více informacíKoriandr celý 500 g
Plody koriandru chutnají sladce kořenně, aroma připomíná šalvěj, pomerančovou kůru, pepř, mátu a citron. Využití v kuchyni: → Chléb, pečivo, zavařování okurek nebo červené řepy, sladkokyselé nálevy, marinády, rybí plévky, sladké sušenky, dorty. S čím je koriandr dobrý? → Avokádo, citron, hovězí maso, jehněčí maso, kokosové mléko, kořenová zelenina, kukuřice, limetka, ...
Více informacíLibeček celý 500 g
Libečku se též říká „české maggi" a toto označení mu není přisuzováno náhodou – vůní totiž připomíná známé polévkové koření. Silně voní, do jisté míry podobně jako celer, jeho vůně je však ostřejší, s pižmovými tóny a náznakem anýzu, citronu a kvasnic. Výrazná vůně a chuť tak snadno nevyprchá. Využití v kuchyni: → Polévky, vaječné pokrmy, jídla z jednoho hrnce, dušená m...
Více informacíBrainMax Pure® BrainMax Pure® Yerba Maté, Anýz a Heřmánek, 500 g
Yerba Maté pro maximální koncentraci a příval energie! Yerba Maté je brazilský nápoj, pocházející z lístků cesmíny paraguajské. Posvátné rostliny jihoamerick...
Více informacíAWA herbs Anýz plod 50g
Anýz vonný (Pimpinella anisum) je jednoletá bylina s aromatickou vůní, dorůstající výšky až 60 cm. Již Hippokrates používal bedrník anýz při léčbě kašle a při problémech s dýchacím ústrojím. Ve středověku se plody anýzu také používaly smíchané s medem a octem na kloktání při polestech v krku. Anýz vonný a jeho účinky na zdraví: zde uvedené informace s výrobkem nesouv...
Více informacíGRIZLY Kmín celý 500 g
GRIZLY Kmín celý 500 g Administrativní zařazení: Koření Složení: Kmín celý 100 % Země původu: Česká republika , Finsko Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu(během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Nepostradatelná suro...
Více informacíZdravoslav Kmín celý 500 g
Kmín pochází z Asie a severní a střední Evropy. K nejvýznamnějším producentům kmínu patří Nizozemsko, stejně jako Německo, Polsko a Maroko. Pěstuje se také ve Spojených státech. Odborníci se domnívají, že východoevropský kmín je jemnější než holandský. V Alsasku se místní „Munsterský sýr“ tradičně podává s kmínem na malých talířcích. První pěstování kmínu sahá až do staro...
Více informacíPepř barevný celý 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj čerhnohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a zná...
Více informacíPepř čtyřbarevný celý 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovo červených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a zná...
Více informacíMuškátový ořech celý 500 g
Aroma muškátového oříšku je kořenité a mírně hořké. Voní sladce a po hřebíčku. Chuť je teplá, sytá, nahořkle sladká a dřevitá. Využití v kuchyni: → Dýňový koláč, mléčné pokrmy, sýrové a vaječné pokrmy, sladká a pikantní jídla, medové koláčky, ovocné koláče, ovocné dezerty a punče, bešamelová omáčka, dušené pokrmy, zeleninové pyré, pudinky, směsi do pečiva, nádivky, omáč...
Více informacíPepř bílý celý 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Bílý pepř bývá méně aromatický než černý, je však ostře palčivý, s nasládlou vůní. Obsahuje také méně silic, protože ty se nachází ve slupce, která se při čištění odstraní. Využití v kuchyni: → Světlé omáčky, smetanové polévky, pikantní chuťovky, maso a ryby na grilu, salátové dresinky, zelenina na másle, pepř mignonette. ...
Více informacíPepř červený celý 500 g
Bobulky červeného, respektive růžového pepře, mají měkkou vnější slupku s jemnou ovocnou chutí. Vnitřní část plodu má jemně pálivou chuť, která po jídle dlouho přetrvává. Využití v kuchyni: → Omáčky, polévky, pikantní chuťovky, maso a ryby na grilu, salátové dresinky, zelenina na másle. S čím je růžový pepř dobrý? → Většina pokrmů, všechny druhy masa, zelenina, dijons...
Více informacíPepř zelený celý 500 g
Zelený pepř se vyrábí z ještě nezralých čerstvých a neloupaných plodů, které se nakládají do slaného a kyselého nálevu. Pálivost zeleného pepře je velmi mírná, jeho chuť je svěží a bylinná, nepotlačuje chuť ostatních přísad v jídle. Využití v kuchyni: → Maso a ryby na grilu, pikantní chuťovky, omáčky, polévky. S čím je zelený pepř dobrý? → Humr, krab, kuřecí maso, los...
Více informacíPepř černý celý 500 g
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Chuť i vůně černého pepře je aromatická a ostře palčivá. Využití v kuchyni: → Maso a ryby na grilu, pikantní chuťovky, tmavé omáčky a polévky. S čím je černý pepř dobrý? → Většina pokrmů, všechny druhy masa, zelenina, dijonská hořčice. Koření, s nimiž se černý pepř výborně kombinuje: → Bazalka, česnek, hřebíček, kardamom...
Více informacíKmín černý celý 500 g
Kmín černý, též nazývaný "černucha", byl před příchodem pepře do evropských kuchyní velice oblíbeným kořením. Jeho aroma není nijak výrazné, voní po bylinkách, lehce připomíná dobromysl. Jeho chuť je hořká, peprná, pronikavá a oříšková. Využití v kuchyni: → Maso na karí, zeleninové pokrmy, chléb, těstoviny, chlebové placky, pikantní pečivo, rohlíky, opékané brambory, ...
Více informacíBobkový list celý 500 g
Aroma bobkového listu, též nazývaného "vavřín", je silně kořenné a mírně trpké. Využití v kuchyni: → Vývary, polévky, dušená masa, marinády, nakládaná zelenina, bešamelová omáčka, fazole, čočka, rajčata, rajská omáčka, vaječný krém, rýžový nákyp, vařené ovoce, kebab, pilaf, bouquet garni. S čím je bobkový list dobrý? → Citrusové plody, čočka, hovězí maso, jehněčí maso,...
Více informacíBadyán celý 100 g
Koření se říká „hvězdicový anýz" kvůli podobnosti s chutí a vůní anýzu. Aroma badyánu je však intenzivnější a ohnivější. Badyán je také součástí známé směsi pěti koření. Využití v kuchyni: → Svařené víno, vánoční punč, vánoční cukroví, pudinky, švestková povidla, jablečný kompot, polévky, vývary, marinády ke kuřecímu a vepřovému masu, obarvení velikonočních vajec, pho...
Více informacíPROBIO Hrách žlutý celý BIO 500 g
PROBIO Hrách žlutý celý BIO 500 g Složení: Hrách žlutý celý* 100% *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Příprava: Hrách namočte na 60 minut. Vařte v jiné vodě 45 -55 minut. Vlastnosti a výhody: Hrách se připravoval na mnoho způsobů. O velikonocch si lidé tradičně pražili pučálku a husté h...
Více informacíGRIZLY Ostropestřec plod celý 500 g
GRIZLY Ostropestřec plod celý 500 g Ostropestřec vám do života přinese jen samá pozitiva. Namátkou můžeme zmínit, že má pročišťovací účinky a přispívá k normální funkci trávicí soustavy a jater. Jelikož se řadí do kategorie antioxidantů, počítejte s tím, že má mimo jiné vliv na přirozenou ochranu těla. Kromě toho chrání buňky před oxidativním poškozením. Produkty z ostro...
Více informacíSalvia Paradise Pepř červený celý 500 g
Od černého pepře se pepř červený liší zejména chutí, která není tak palčivá a pepřová. Jedná se o mírně aromatické a chuťově výrazné koření, které ozvláštní každý připravovaný pokrm.
Více informacíZdravoslav Mák modrý celý ČR 500 g
Mák, který se pěstuje v České republice, má na rozdíl od bílého a hnědého jemnou mandlovou chuť. Po zahřátí se chuť stává intenzivnější a ořechovou se sladkými a kořenitými tóny. Použitím tohoto produktu do pečiva si můžete být jisti, že se bude vyznačovat vynikající chutí. Vynikající fyzické vlastnosti. Vysoce kvalitní mák se vyznačuje dokonalým vzhledem a jednotnou barv...
Více informacíKmín římský celý 100 g
Kmín římský, někdy též zvaný křížový kmín nebo cumin, má ostře aromatické, jemně hořké aroma. Vůně je silná a těžká, kořeněná až sladká. Chuť je silná, pronikavá, lehce nahořklá, ostrá, zemitá a teplá s přetrvávající palčivostí. Využití v kuchyni: → Koření na různé druhy mas, chléb, žaludeční likéry, čatní, ostré směsi koření, dušená zelenina, preclíky, kuskus, párky me...
Více informacíFenykl celý BIO 45 g
Co může mít společného domácí křupavý chléb, indická směs kari koření a teplý bylinný čaj? Překvapivě právě fenykl. Jeho příjemné sladké aroma s chutí podobnou anýzu nachází své uplatnění především ve středomořské a francouzské kuchyni. Velmi dobře se hodí do slaných k...
Více informacíCountry Life Hrách zelený celý BIO 500 g
Country Life Hrách zelený celý BIO 500 g Složení: Hrách zelený celý*. Může obsahovat stopy lepku a sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům. Návod k přípravě: Hrách zelený celý namočte na 8 - 12 hodin, propláchněte a vařte do měkka 60 minut....
Více informacíCountry Life Hrách zelený celý BIO 500 g
Hrách zelený celý namočte na 8 - 12 hodin, propláchněte a vařte do měkka 60 minut.
Více informacíHrách zelený celý COUNTRY LIFE BIO 500 g
Složení: Hrách zelený celý*. Může obsahovat stopy lepku a sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Více informacíSalvia Paradise Pepř bílý celý Balení: 500 g
Pepřovník černý je ovíjivá, stálezelená liána dorůstající délky až 4 m. Rostlina pochází z indického subkontinentu z oblasti Malabarského pobřeží. Pepřovník černý byl rozšířen do mnoha tropických zemí, dnes se mezi největší pěstitele řadí například Vietnam, Indie, Indonésie a Srí Lanka. Listy má střídavé, lysé, vejčité až eliptické, dorůstající délky až 10 cm a šířky 5...
Více informacíSalvia Paradise Pepř zelený celý Balení: 500 g
Pepřovník černý je ovíjivá, stálezelená liána dorůstající délky až čtyř metrů. Rostlina pochází z indického subkontinentu z oblasti Malabarského pobřeží. Pepřovník černý byl rozšířen do mnoha tropických zemí, dnes se mezi největší pěstitele řadí například Vietnam, Indie, Indonésie nebo Srí Lanka. Listy má střídavé, lysé, vejčité až eliptické, dorůstající délky až 10 cm...
Více informacíSalvia Paradise Pepř černý celý Tellicherry 500 g
Černý pepř s výběrově velkými plody plné antioxidatnů pro naše trávení, játra, nervy, cévy. Tellicherry pepř oproti konvenčnímu pepři vyniká silnějším pepřovým aroma a vůní.
Více informacíHrách zelený celý 500 g BIO COUNTRY LIFE
Zelený hrách má výhodu, že je po namáčení rychle uvařený. Skvělou krémovou polévku nebo kaši vykouzlíte za pár minut. Vychutnejte si ho v biokvalitě.
Více informacíSalvia Paradise Pepř barevný celý Balení: 500 g
Pepř je jedním z nejoblíbenějších koření vůbec. Tato směs 4 druhů pepře v sobě pojí klasickou chuť černého pepře, jemnější chuť bílého a zeleného a nasládlou chuť růžového pepře. Složení: pepř černý, bílý, zelený, růžový Použití: Pepř barevný je velmi oblíbený při přípravě steaků. S...
Více informacíSalvia Paradise Muškátový oříšek celý Balení: 500 g
Muškátovník pravý neboli vonný je neopadavý, silně aromatický strom dorůstající výšky až 15 m. Domovinou mu je Indonésie, dnes je však již pěstován také v mnoha dalších zemích s tropickým podnebím. Koruna stromu je kuželovitá, souměrně rozložená s listy kožovitými a zašpičatělými. Má bledě žluté květy, ze kterých dozrávají bobule kulovitého, až ...
Více informacíSalvia Paradise Pepř červený celý Balení: 500 g
Pepřovec brazilský je strom dorůstající výšky až 10 m. Někdy je označován jako keř, což se připisuje hustě větvené, propletené koruně. Domovinou mu je Jižní Amerika – Brazílie, Paraguay a Argentina, kde je často pěstován i jako okrasná rostlina. Listy má oválné, střídavé a dlouhé až 22 cm. Kvete od září do listopadu drobnými, bílými květy. Plodem je malá, červená pecko...
Více informacíSalvia Paradise Pepř sečuánský celý Balení: 500 g
Pepř sečuánský je koření oblíbené zejména v Číně a je zajímavou alternativou černého pepře. Pochází ze stromu s názvem žlutodřev peprný a nejvíce se vyskytuje v provincii S‘-čchuan, odkud pochází jeho český název sečuánský. Setkáváme se také s názvy fagara, čínský nebo japonský pepř. Jedná se o značně aromatické a chuťov...
Více informacíSalvia Paradise Pepř černý celý Tellicherry Balení: 500 g
Pepř Tellicherry je plod pepřovníku černého, lat. Piper nigrum, který pochází z indického subkontinentu z oblasti Malabarského pobřeží. Předmětem sběru jsou pouze větší plody dorůstající minimální velikosti 4,25 mm. Plodů o této velikosti se v celkové produkci vyskytuje pouze 10 %. Velikost kuliček určuje chuť, kvalitu a aroma pepře. Větší pepřové plody mají pro...
Více informacíCereus Fenykl celý BIO 45 g
Co může mít společného domácí křupavý chléb, indická směs kari koření a teplý bylinný čaj? Překvapivě právě fenykl. Jeho příjemné sladké aroma s chutí podobnou anýzu nachází své uplatnění především ve středomořské a francouzské kuchyni. Velmi dobře se hodí do slaných koláčů, při přípravě zelenin, polévek anebo omáček. Fenykl, anýz a kmín, to je skvělá kombinace pro bylin...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (100g)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (50g)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (200g)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíProfikoření - Badyán celý (500g)
Badyán celý - celé hvězdy i lámané kousky - mix Použitá část rostliny: souplodí s lesklými semeny Vzhled a barva: světle hnědé až tmavě hnědé hvězdice, jedná kus badyánu váži cca 1 g Vůně a chuť: kořeněná nasládlá chuť, vůně podobná anýzu Počet celých hvězdiček: v 50g je okolo 15 ks celých hvězd. Množství hvězd je velice proměnlivé. Použití v kuchyni: Do pečiva, perníků, ...
Více informacíGRIZLY Fenykl celý BIO 50 g
GRIZLY Fenykl celý BIO 50 g Je charakteristický svou sladkou chutí a vůní, která se podobá anýzu či lékořici. Velké oblibě se těší převážně v italské a francouzské kuchyni, kdy se využívá při pečení chleba, perníku nebo třeba čajového pečiva. Ochuťte fenyklem různé masové pokrmy, těsto na koláč nebo chleba, přidejte ho k nakládaným okurkám. Skvěle také funguje ...
Více informacíSALÁM VENETO ,CELÝ KUS, váha cca 500- g cena za 100 g.bez lepek
Salám Veneto, suchý polotvrdý salám, váha cca 600-800g cena za 100 g
Více informacíPodobné fráze: profikoreni anyz cely 1 kg | profikoreni anyz cely 200g | profikoreni anyz cely 5 kg | profikoreni anyz cely 50g | bobkovy list cely 500 gramu | pepr cerny cely 500 gramu | probio hrach zluty cely bio 500 g | zdravoslav kmin cely 500 g | zdravoslav mak modry cely 500 g | pepr cely 4 barevny 500 gramu | hrach zluty cely 500 g bio | pepr zeleny cely 500 gramu | zdravoslav mak modry cely cr 500 g | pepr ctyrbarevny cely 500 g | zeleny anyz anyz verte 120 g | anyz plod 10 g | anyz plod 250 g | anyz plod 50 g | anyz plod 100 g | sonnentor anyz 50 g | anyz plod 30 g | grizly ostropestrec plod cely 500 g | anyz plod 50 g gresik | gresik caj anyz syp 50 g | gresik anyz plod 50 g | sensas aromix 500ml anyz | profikoreni anyz mlety 500g | hrach zeleny cely 500 g bio country life | salvia paradise pepr cerveny cely 500 g | rakytnik resetlakovy plod cely 500 g | ostropestrec mariansky plod cely 500 g | provita hrach zeleny cely bio 500 g | koreni kmin cely 500g gastro servis | anyz plod 50g gresik | anyz 50 g bio sonnentor