Ekonomika pro sou kuchar cisnik 2 dil

Pro vyhledávací frázi Ekonomika pro sou kuchar cisnik 2 dil jsme na našem vyhledávači našli 28 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Ekonomika pro sou kuchar cisnik 2 dil trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 28 produktů

Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník

Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky tržní ekonomiky i na konkrétní fungování podniků společného stravování. Předností této řady učebnic je stručné a jasné objasňování potřebných pojmů a souvislostí. O obsahu prvního dílu napovídají názvy kapitol: Pojetí a základní pojmy ekonomiky, Tržní ekonomika, Národní hospodářství, Obchod, Ces...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník

Trojdílná řada učebnic popisuje základní ekonomické pojmy a činnosti probíhající v podniku společného stravování

Více informací
Dostupnost: skladem

Ekonomika pro SOU 3.díl - Kuchař, číšník

Trojdílná řada učebnic popisuje základní ekonomické pojmy a činnosti probíhající v podniku společného stravování.

Více informací
Dostupnost: skladem

Ekonomika pro SOU 3.díl - Kuchař, číšník - Josef Mach

<p>Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky tržní ekonomiky i na konkrétní fungování podniků společného stravování. Předností této řady učebnic je stručné a jasné objasňování potřebných pojmů a souvislostí. O obsahu prvního dílu napovídají názvy kapitol: Pojetí a základní pojmy ekonomiky, Tržní ekonomika, Národní hospodářství, Ob...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ekonomika pro SOU 1.díl - Kuchař, číšník - Josef Mach

<p></p><p> Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky tržní ekonomiky i na konkrétní fungování podniků společného stravování. Předností této řady učebnic je stručné a jasné objasňování potřebných pojmů a souvislostí.</p> <p> O obsahu prvního dílu napovídají názvy kapitol: Pojetí a základní pojmy ekonomiky,...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ekonomika pro SOU - kuchař, číšník III - Mach Josef - A5, brožovaná

2. upravené vydání. Trojdílná řada učebnic popisuje základní ekonomické pojmy a činnosti probíhající v podniku společného stravování.

Více informací
Dostupnost: skladem

Ekonomika pro střední odborná učiliště 3.díl: obor kuchař/číšník (978-80-7373-035-2)

Kniha - autor Josef Mach, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky tržní ekonomiky i na konkrétní fungování podniků společného stravování. Předností této řady učebnic je stručné a jasné objasňování potřebných pojmů a souvislostí. O obsahu třetího dílu napovídají názvy kapitol: Finanční ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ekonomika pro střední odborná učiliště 1.díl: obor kuchař / číšník (978-80-7373-034-5)

Kniha - autor Josef Mach, 72 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky tržní ekonomiky i na konkrétní fungování podniků společného stravování. Předností této řady učebnic je stručné a jasné objasňování potřebných pojmů a souvislostí. O obsahu prvního dílu napovídají názvy kapitol: Pojetí a ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ekonomika pro střední odborná učiliště 1.díl - Josef Mach

Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky tržní ekonomiky i na konkrétní fungování podniků společného stravování. Předností této řady učebnic je stručné a jasné objasňování potřebných pojmů a souvislostí. O obsahu prvního dílu napovídají názvy kapitol: Pojetí a základní pojmy ekonomiky, Tržní ekonomika, Národní hospodářství, Obchod, Ces...

Více informací
Dostupnost: skladem

Ekonomika pro střední odborná učiliště 3.díl - Josef Mach

Třídílná řada učebnic pro SOU obor kuchař/číšník se zaměřuje na obecné otázky tržní ekonomiky i na konkrétní fungování podniků společného stravování. Předností této řady učebnic je stručné a jasné objasňování potřebných pojmů a souvislostí. O obsahu třetího dílu napovídají názvy kapitol: Finanční stránka podniku, Daňová soustava, Základy účetnictví, Zahájení podnikatelské...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 - Sedláčková Hana - A4, brožovaná

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Druhý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se zabývá přílohami a hlavními pokrmy, dále také moučníky a nákypy.

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení ga

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání FORTUNA - JUDr. František Talián

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá příloham...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Technologie přípravy pokrmů 1: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy (80-7168-912-2)

Kniha - autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 2 (80-7168-952-1)

Kniha - autor Hana Sedláčková, 86 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá ...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK