Zeleznice historie a soucasnost
Pro vyhledávací frázi Zeleznice historie a soucasnost jsme na našem vyhledávači našli 1652 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Zeleznice historie a soucasnost trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Profikoření - Mák modrý (200g)
Mák modrý Použitá část rostliny: semeno máku Vzhled a barva: sypký bez hrudek, modré barvy Použití v kuchyni: pečené sušenky, koláče, pečivo, záviny, na palačinkové a waflové těsto, vdolky a muffiny Historie a současnost: Mák se pěstoval už ve Středomoří a Mezopotámii. Sloužil jako opium. Egypťané využívali mák jako sedativum. V 9. Století se z Persie dostal do Číny. Nyní...
Více informacíProfikoření - Mák modrý (500g)
Mák modrý Použitá část rostliny: semeno máku Vzhled a barva: sypký bez hrudek, modré barvy Použití v kuchyni: pečené sušenky, koláče, pečivo, záviny, na palačinkové a waflové těsto, vdolky a muffiny Historie a současnost: Mák se pěstoval už ve Středomoří a Mezopotámii. Sloužil jako opium. Egypťané využívali mák jako sedativum. V 9. Století se z Persie dostal do Číny. Nyní...
Více informacíProfikoření - Mák modrý (1 Kg)
Mák modrý Použitá část rostliny: semeno máku Vzhled a barva: sypký bez hrudek, modré barvy Použití v kuchyni: pečené sušenky, koláče, pečivo, záviny, na palačinkové a waflové těsto, vdolky a muffiny Historie a současnost: Mák se pěstoval už ve Středomoří a Mezopotámii. Sloužil jako opium. Egypťané využívali mák jako sedativum. V 9. Století se z Persie dostal do Číny. Nyní...
Více informacíProfikoření - Mák modrý (5 Kg)
Mák modrý Použitá část rostliny: semeno máku Vzhled a barva: sypký bez hrudek, modré barvy Použití v kuchyni: pečené sušenky, koláče, pečivo, záviny, na palačinkové a waflové těsto, vdolky a muffiny Historie a současnost: Mák se pěstoval už ve Středomoří a Mezopotámii. Sloužil jako opium. Egypťané využívali mák jako sedativum. V 9. Století se z Persie dostal do Číny. Nyní...
Více informacíProfikoření - Mák modrý (50g)
Mák modrý Použitá část rostliny: semeno máku Vzhled a barva: sypký bez hrudek, modré barvy Použití v kuchyni: pečené sušenky, koláče, pečivo, záviny, na palačinkové a waflové těsto, vdolky a muffiny Historie a současnost: Mák se pěstoval už ve Středomoří a Mezopotámii. Sloužil jako opium. Egypťané využívali mák jako sedativum. V 9. Století se z Persie dostal do Číny. Nyní...
Více informacíProfikoření - Anýz celý (100g)
Anýz celý Použitá část rostliny: sušené plody Vzhled a barva: rýhované nažky vejčitého tvaru, barva žlutozelená až šedozelená Chuť a vůně: aromatická vůně, nasládlá, palčivě kořenná chuť Použití v kuchyni: do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do k...
Více informacíProfikoření - Anýz celý (500g)
Anýz celý Použitá část rostliny: sušené plody Vzhled a barva: rýhované nažky vejčitého tvaru, barva žlutozelená až šedozelená Chuť a vůně: aromatická vůně, nasládlá, palčivě kořenná chuť Použití v kuchyni: do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do k...
Více informacíProfikoření - Anýz celý (1 Kg)
Anýz celý Použitá část rostliny: sušené plody Vzhled a barva: rýhované nažky vejčitého tvaru, barva žlutozelená až šedozelená Chuť a vůně: aromatická vůně, nasládlá, palčivě kořenná chuť Použití v kuchyni: do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do k...
Více informacíProfikoření - Anýz celý (5 Kg)
Anýz celý Použitá část rostliny: sušené plody Vzhled a barva: rýhované nažky vejčitého tvaru, barva žlutozelená až šedozelená Chuť a vůně: aromatická vůně, nasládlá, palčivě kořenná chuť Použití v kuchyni: do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do k...
Více informacíProfikoření - Anýz celý (200g)
Anýz celý Použitá část rostliny: sušené plody Vzhled a barva: rýhované nažky vejčitého tvaru, barva žlutozelená až šedozelená Chuť a vůně: aromatická vůně, nasládlá, palčivě kořenná chuť Použití v kuchyni: do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do k...
Více informacíProfikoření - Anýz celý (50g)
Anýz celý Použitá část rostliny: sušené plody Vzhled a barva: rýhované nažky vejčitého tvaru, barva žlutozelená až šedozelená Chuť a vůně: aromatická vůně, nasládlá, palčivě kořenná chuť Použití v kuchyni: do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do k...
Více informacíProfikoření - Anýz celý (25 Kg)
Anýz celý Použitá část rostliny: sušené plody Vzhled a barva: rýhované nažky vejčitého tvaru, barva žlutozelená až šedozelená Chuť a vůně: aromatická vůně, nasládlá, palčivě kořenná chuť Použití v kuchyni: do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do k...
Více informacíMuslimské bratrstvo v současnosti - Marek Čejka; Jaroslav Bureš; Jan Daniel
<p>Autoři se zaměřují na panarabské hnutí Muslimské bratrstvo a s ním spřízněné politické strany a hnutí. Kromě okolností vzniku a historie jeho regionálních odnoží se podrobněji zaměřili na současnost a vyhodnotili dopady vojenského převratu, během něhož byl svržen egyptský prezident Mursí. Zásadní pozornost věnují těm zemím, kde se Muslimským bratrům či jejich sym...
Více informacíMuslimské bratrstvo v současnosti
Autoři se zaměřují na panarabské hnutí Muslimské bratrstvo a s ním spřízněné politické strany a hnutí. Kromě okolností vzniku a historie jeho regionálních odnoží se podrobněji zaměřili na současnost a vyhodnotili dopady vojenského převratu, během něhož byl svržen egyptský prezident Mursí. Zásadní pozornost věnují těm zemím, kde se Muslimským bratrům či jejich sympatizantů...
Více informacíMuslimské bratrstvo v současnosti
Autoři se zaměřují na panarabské hnutí Muslimské bratrstvo a s ním spřízněné politické strany a hnutí. Kromě okolností vzniku a historie jeho regionálních odnoží se podrobněji zaměřili na současnost a vyhodnotili dopady vojenského převratu, během něhož byl svržen egyptský prezident Mursí. Zásadní pozornost věnují těm zemím, kde se Muslimským bratrům či jejich sympatizantů...
Více informacíStudie, eseje, polemiky - František Červinka
Kniha, kterou předkládáme čtenářům, přináší výběr z textů historika politiky a kultury Doc. PhDr. Františka Červinky, CSc. (14. ledna 1923 - 4. března 1981), vědce a myslitele, znalce filozofické, literární, divadelní, výtvarné a hudební kultury s evropským rozhledem. Čtenáři dává nahlédnout do Červinkovy "historické dílny" a sledovat historikovo myšlení v jeho pohybu a v...
Více informacíProfikoření - Celer kostka sušený (100g)
Celer kostka sušený Použitá část rostliny: sušená nadzemní část rostliny Vzhled a barva: sypká tvrdá směs celerových kostek, krémově žluté barvy Vůně a chuť: výrazné aroma Použití v kuchyni: do polévek, omáček, na pečení masa, saláty. Jako koření se používá nadzemní část rostliny, řapíky, listy i mletá semena. Používá se často v balkánské, středomořské, americké, anglické...
Více informacíProfikoření - Celer kostka sušený (500g)
Celer kostka sušený Použitá část rostliny: sušená nadzemní část rostliny Vzhled a barva: sypká tvrdá směs celerových kostek, krémově žluté barvy Vůně a chuť: výrazné aroma Použití v kuchyni: do polévek, omáček, na pečení masa, saláty. Jako koření se používá nadzemní část rostliny, řapíky, listy i mletá semena. Používá se často v balkánské, středomořské, americké, anglické...
Více informacíProfikoření - Celer kostka sušený (1 Kg)
Celer kostka sušený Použitá část rostliny: sušená nadzemní část rostliny Vzhled a barva: sypká tvrdá směs celerových kostek, krémově žluté barvy Vůně a chuť: výrazné aroma Použití v kuchyni: do polévek, omáček, na pečení masa, saláty. Jako koření se používá nadzemní část rostliny, řapíky, listy i mletá semena. Používá se často v balkánské, středomořské, americké, anglické...
Více informacíProfikoření - Celer kostka sušený (5 Kg)
Celer kostka sušený Použitá část rostliny: sušená nadzemní část rostliny Vzhled a barva: sypká tvrdá směs celerových kostek, krémově žluté barvy Vůně a chuť: výrazné aroma Použití v kuchyni: do polévek, omáček, na pečení masa, saláty. Jako koření se používá nadzemní část rostliny, řapíky, listy i mletá semena. Používá se často v balkánské, středomořské, americké, anglické...
Více informacíProfikoření - Celer kostka sušený (200g)
Celer kostka sušený Použitá část rostliny: sušená nadzemní část rostliny Vzhled a barva: sypká tvrdá směs celerových kostek, krémově žluté barvy Vůně a chuť: výrazné aroma Použití v kuchyni: do polévek, omáček, na pečení masa, saláty. Jako koření se používá nadzemní část rostliny, řapíky, listy i mletá semena. Používá se často v balkánské, středomořské, americké, anglické...
Více informacíProfikoření - Celer kostka sušený (50g)
Celer kostka sušený Použitá část rostliny: sušená nadzemní část rostliny Vzhled a barva: sypká tvrdá směs celerových kostek, krémově žluté barvy Vůně a chuť: výrazné aroma Použití v kuchyni: do polévek, omáček, na pečení masa, saláty. Jako koření se používá nadzemní část rostliny, řapíky, listy i mletá semena. Používá se často v balkánské, středomořské, americké, anglické...
Více informacíProfikoření - Celer kostka sušený (20 Kg)
Celer kostka sušený Použitá část rostliny: sušená nadzemní část rostliny Vzhled a barva: sypká tvrdá směs celerových kostek, krémově žluté barvy Vůně a chuť: výrazné aroma Použití v kuchyni: do polévek, omáček, na pečení masa, saláty. Jako koření se používá nadzemní část rostliny, řapíky, listy i mletá semena. Používá se často v balkánské, středomořské, americké, anglické...
Více informacíStudie, eseje, polemiky - František Červinka
<p></p><p> Kniha, kterou předkládáme čtenářům, přináší výběr z textů historika politiky a kultury Doc. PhDr. Františka Červinky, CSc. (14. ledna 1923 - 4. března 1981), vědce a myslitele, znalce filozofické, literární, divadelní, výtvarné a hudební kultury s evropským rozhledem.</p> <p> Čtenáři dává nahlédnout do Červinkovy "historické...
Více informacíStudie, eseje, polemiky
Kniha, kterou předkládáme čtenářům, přináší výběr z textů historika politiky a kultury Doc. PhDr. Františka Červinky, CSc. (14. ledna 1923 - 4. března 1981), vědce a myslitele, znalce filozofické, literární, divadelní, výtvarné a hudební kultury s evropským rozhledem. Čtenáři dává nahlédnout do Červinkovy „historické dílny“ a sledovat historikovo myšlení v jeho pohybu a v...
Více informacíStudie, eseje, polemiky
Kniha, kterou předkládáme čtenářům, přináší výběr z textů historika politiky a kultury Doc. PhDr. Františka Červinky, CSc. (14. ledna 1923 - 4. března 1981), vědce a myslitele, znalce filozofické, literární, divadelní, výtvarné a hudební kultury s evropským rozhledem. Čtenáři dává nahlédnout do Červinkovy "historické dílny" a sledovat historikovo myšlení v jeho pohybu a v...
Více informacíStudie eseje polemiky - František Červinka
<p>Kniha, kterou předkládáme čtenářům, přináší výběr z textů historika politiky a kultury Doc. PhDr. Františka Červinky, CSc. (14. ledna 1923 - 4. března 1981), vědce a myslitele, znalce filozofické, literární, divadelní, výtvarné a hudební kultury s evropským rozhledem. Čtenáři dává nahlédnout do Červinkovy „historické dílny“ a sledovat historikovo myšlení v jeho p...
Více informacíProfikoření - Muškátový ořech mletý (100g)
Muškátový ořech mletý Použitá část rostliny: semeno - vnitřní část plodu muškátovníku vonného. Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal, se suší a slouží taktéž jako koření, a to muškátový květ. Vzhled a barva: mleté...
Více informacíProfikoření - Muškátový ořech mletý (200g)
Muškátový ořech mletý Použitá část rostliny: semeno - vnitřní část plodu muškátovníku vonného. Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal, se suší a slouží taktéž jako koření, a to muškátový květ. Vzhled a barva: mleté...
Více informacíProfikoření - Muškátový ořech mletý (500g)
Muškátový ořech mletý Použitá část rostliny: semeno - vnitřní část plodu muškátovníku vonného. Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal, se suší a slouží taktéž jako koření, a to muškátový květ. Vzhled a barva: mleté...
Více informacíProfikoření - Muškátový ořech mletý (1 Kg)
Muškátový ořech mletý Použitá část rostliny: semeno - vnitřní část plodu muškátovníku vonného. Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal, se suší a slouží taktéž jako koření, a to muškátový květ. Vzhled a barva: mleté...
Více informacíProfikoření - Muškátový ořech mletý (5 Kg)
Muškátový ořech mletý Použitá část rostliny: semeno - vnitřní část plodu muškátovníku vonného. Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal, se suší a slouží taktéž jako koření, a to muškátový květ. Vzhled a barva: mleté...
Více informacíProfikoření - Muškátový ořech mletý (50g)
Muškátový ořech mletý Použitá část rostliny: semeno - vnitřní část plodu muškátovníku vonného. Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal, se suší a slouží taktéž jako koření, a to muškátový květ. Vzhled a barva: mleté...
Více informacíProfikoření - Muškátový ořech mletý (20g)
Muškátový ořech mletý Použitá část rostliny: semeno - vnitřní část plodu muškátovníku vonného. Muškátovník vonný je neopadavý strom, rostoucí do výšky až 15 metrů. Rozkvétá žlutými vonnými květy, dozrávají na něm bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal, se suší a slouží taktéž jako koření, a to muškátový květ. Vzhled a barva: mleté...
Více informacíProfikoření - Cibule sušená drcená 3x3 (100g)
Cibule drcená Vzhled a barva: sypká tvrdá směs drcená na 3x3 mm, krémově žluté barvy Objem: cca 450g odpovídá objemu v nádobě 1L Použití v kuchyni: k nakládaným masům nebo zelenině, do salátů, pomazánek, omáček, gulášů, k posypání chleba. Historie a současnost: Pochází ze západní Asie, z Afganistanu, Pákistánu a Iránu. Cibuli pěstovali již staří Sumerové 4000 let před naš...
Více informacíProfikoření - Paprika červená plátky sušená, floky (100g)
Paprika červená plátky sušená Vzhled a barva: sušené, krájené plátky papriky, cihlově červená barva Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů...
Více informacíProfikoření - Paprika pálivá ASTA 100 (100g)
Paprika pálivá ASTA 100 Vzhled a barva: sypká bez hrudek, cihlově červená barva Chuť: ostrá Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Rozdíl mezi sladkou paprikou je seme...
Více informacíProfikoření - Paprika červená plátky sušená, floky (200g)
Paprika červená plátky sušená Vzhled a barva: sušené, krájené plátky papriky, cihlově červená barva Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů...
Více informacíProfikoření - Paprika pálivá ASTA 100 (200g)
Paprika pálivá ASTA 100 Vzhled a barva: sypká bez hrudek, cihlově červená barva Chuť: ostrá Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Rozdíl mezi sladkou paprikou je seme...
Více informacíProfikoření - Cibule sušená drcená 3x3 (500g)
Cibule drcená Vzhled a barva: sypká tvrdá směs drcená na 3x3 mm, krémově žluté barvy Objem: cca 450g odpovídá objemu v nádobě 1L Použití v kuchyni: k nakládaným masům nebo zelenině, do salátů, pomazánek, omáček, gulášů, k posypání chleba. Historie a současnost: Pochází ze západní Asie, z Afganistanu, Pákistánu a Iránu. Cibuli pěstovali již staří Sumerové 4000 let před naš...
Více informacíProfikoření - Paprika červená plátky sušená, floky (500g)
Paprika červená plátky sušená Vzhled a barva: sušené, krájené plátky papriky, cihlově červená barva Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů...
Více informacíProfikoření - Paprika pálivá ASTA 100 (500g)
Paprika pálivá ASTA 100 Vzhled a barva: sypká bez hrudek, cihlově červená barva Chuť: ostrá Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Rozdíl mezi sladkou paprikou je seme...
Více informacíProfikoření - Cibule sušená drcená 3x3 (1 Kg)
Cibule drcená Vzhled a barva: sypká tvrdá směs drcená na 3x3 mm, krémově žluté barvy Objem: cca 450g odpovídá objemu v nádobě 1L Použití v kuchyni: k nakládaným masům nebo zelenině, do salátů, pomazánek, omáček, gulášů, k posypání chleba. Historie a současnost: Pochází ze západní Asie, z Afganistanu, Pákistánu a Iránu. Cibuli pěstovali již staří Sumerové 4000 let před naš...
Více informacíProfikoření - Paprika pálivá ASTA 100 (1 Kg)
Paprika pálivá ASTA 100 Vzhled a barva: sypká bez hrudek, cihlově červená barva Chuť: ostrá Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Rozdíl mezi sladkou paprikou je seme...
Více informacíProfikoření - Cibule sušená drcená 3x3 (5 Kg)
Cibule drcená Vzhled a barva: sypká tvrdá směs drcená na 3x3 mm, krémově žluté barvy Objem: cca 450g odpovídá objemu v nádobě 1L Použití v kuchyni: k nakládaným masům nebo zelenině, do salátů, pomazánek, omáček, gulášů, k posypání chleba. Historie a současnost: Pochází ze západní Asie, z Afganistanu, Pákistánu a Iránu. Cibuli pěstovali již staří Sumerové 4000 let před naš...
Více informacíProfikoření - Paprika červená plátky sušená, floky (5 Kg)
Paprika červená plátky sušená Vzhled a barva: sušené, krájené plátky papriky, cihlově červená barva Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů...
Více informacíProfikoření - Paprika pálivá ASTA 100 (5 Kg)
Paprika pálivá ASTA 100 Vzhled a barva: sypká bez hrudek, cihlově červená barva Chuť: ostrá Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Rozdíl mezi sladkou paprikou je seme...
Více informacíProfikoření - Paprika červená plátky sušená, floky (1 Kg)
Paprika červená plátky sušená Vzhled a barva: sušené, krájené plátky papriky, cihlově červená barva Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů...
Více informacíProfikoření - Cibule sušená drcená 3x3 (200g)
Cibule drcená Vzhled a barva: sypká tvrdá směs drcená na 3x3 mm, krémově žluté barvy Objem: cca 450g odpovídá objemu v nádobě 1L Použití v kuchyni: k nakládaným masům nebo zelenině, do salátů, pomazánek, omáček, gulášů, k posypání chleba. Historie a současnost: Pochází ze západní Asie, z Afganistanu, Pákistánu a Iránu. Cibuli pěstovali již staří Sumerové 4000 let před naš...
Více informacíProfikoření - Cibule sušená drcená 3x3 (50g)
Cibule drcená Vzhled a barva: sypká tvrdá směs drcená na 3x3 mm, krémově žluté barvy Objem: cca 450g odpovídá objemu v nádobě 1L Použití v kuchyni: k nakládaným masům nebo zelenině, do salátů, pomazánek, omáček, gulášů, k posypání chleba. Historie a současnost: Pochází ze západní Asie, z Afganistanu, Pákistánu a Iránu. Cibuli pěstovali již staří Sumerové 4000 let před naš...
Více informacíProfikoření - Paprika červená plátky sušená, floky (50g)
Paprika červená plátky sušená Vzhled a barva: sušené, krájené plátky papriky, cihlově červená barva Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů...
Více informacíProfikoření - Paprika pálivá ASTA 100 (50g)
Paprika pálivá ASTA 100 Vzhled a barva: sypká bez hrudek, cihlově červená barva Chuť: ostrá Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Rozdíl mezi sladkou paprikou je seme...
Více informacíProfikoření - Paprika pálivá ASTA 100 (25 Kg)
Paprika pálivá ASTA 100 Vzhled a barva: sypká bez hrudek, cihlově červená barva Chuť: ostrá Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Rozdíl mezi sladkou paprikou je seme...
Více informacíProfikoření - Paprika červená plátky sušená, floky (25 Kg)
Paprika červená plátky sušená Vzhled a barva: sušené, krájené plátky papriky, cihlově červená barva Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu a pálivá paprika pikantní chuť. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů...
Více informacíProfikoření - Česnek granulát sušený G1 0,2-0,5mm (25 Kg)
Česnek granulát Vzhled a barva: granulát krémově žluté barvy Vůně a chuť: typická česneková Zrnitost (mesh): 40 - 60 Použití v kuchyni: Hodí se k tučnému vepřovému a skopovému, do uzenin, ryb, polévek, pomazánek, omáček, při konzervování třeba okurek. Česnek je nejrozšířenější surovinou v kuchyni, od Francie až po Čínu. Historie a současnost: Pochází ze střední Asie. Jeho...
Více informacíProfikoření - Česnek granulát sušený G2 0,4-0,9mm (100g)
Česnek granulát Vzhled a barva: granulát krémově žluté barvy Vůně a chuť: typická česneková Použití v kuchyni: Hodí se k tučnému vepřovému a skopovému, do uzenin, ryb, polévek, pomazánek, omáček, při konzervování třeba okurek. Česnek je nejrozšířenější surovinou v kuchyni, od Francie až po Čínu. Historie a současnost: Pochází ze střední Asie. Jeho vlastí bylo Mongolsko, o...
Více informacíProfikoření - Česnek granulát sušený G2 0,4-0,9mm (500g)
Česnek granulát Vzhled a barva: granulát krémově žluté barvy Vůně a chuť: typická česneková Použití v kuchyni: Hodí se k tučnému vepřovému a skopovému, do uzenin, ryb, polévek, pomazánek, omáček, při konzervování třeba okurek. Česnek je nejrozšířenější surovinou v kuchyni, od Francie až po Čínu. Historie a současnost: Pochází ze střední Asie. Jeho vlastí bylo Mongolsko, o...
Více informacíProfikoření - Česnek granulát sušený G2 0,4-0,9mm (1 Kg)
Česnek granulát Vzhled a barva: granulát krémově žluté barvy Vůně a chuť: typická česneková Použití v kuchyni: Hodí se k tučnému vepřovému a skopovému, do uzenin, ryb, polévek, pomazánek, omáček, při konzervování třeba okurek. Česnek je nejrozšířenější surovinou v kuchyni, od Francie až po Čínu. Historie a současnost: Pochází ze střední Asie. Jeho vlastí bylo Mongolsko, o...
Více informacíProfikoření - Česnek granulát sušený G2 0,4-0,9mm (5 Kg)
Česnek granulát Vzhled a barva: granulát krémově žluté barvy Vůně a chuť: typická česneková Použití v kuchyni: Hodí se k tučnému vepřovému a skopovému, do uzenin, ryb, polévek, pomazánek, omáček, při konzervování třeba okurek. Česnek je nejrozšířenější surovinou v kuchyni, od Francie až po Čínu. Historie a současnost: Pochází ze střední Asie. Jeho vlastí bylo Mongolsko, o...
Více informacíProfikoření - Česnek granulát sušený G2 0,4-0,9mm (200g)
Česnek granulát Vzhled a barva: granulát krémově žluté barvy Vůně a chuť: typická česneková Použití v kuchyni: Hodí se k tučnému vepřovému a skopovému, do uzenin, ryb, polévek, pomazánek, omáček, při konzervování třeba okurek. Česnek je nejrozšířenější surovinou v kuchyni, od Francie až po Čínu. Historie a současnost: Pochází ze střední Asie. Jeho vlastí bylo Mongolsko, o...
Více informacíPodobné fráze: migrace historie a soucasnost | radhost historie a soucasnost | clovek a vesmir historie a soucasnost | dechovka historie a soucasnost nasi | jazyky sveta historie a soucasnost | operacni zesilovace historie a soucasnost | narodni divadlo historie a soucasnost | nase dechovka historie a soucasnost | malostransky hrbitov historie a soucasnost | pavlice historie a soucasnost obce | historie a soucasnost vina v cechach | vlaky a zeleznice | velorex historie vyvoj technika soucasnost | fotbal historie od pocatku do soucasnosti | bratislava a zeleznice | zeleznice andrea erne | dejiny a soucasnost c 1 | dejiny a soucasnost c 2 | nejlevnejsi vlaky a zeleznice | zeleznice obrazovy atlas | hledej vlaky a zeleznice | obrazovy atlas zeleznice | nase zeleznice koleje a krizeni | evropske zeleznice ant kolektiv | zeleznice cukr noviny a odvaha | airbus a380 2005 az soucasnost | sperk od antiky po soucasnost | dejiny a soucasnost 9 2015 | dejiny a soucasnost 10 2013 | dejiny a soucasnost 2 2017 | dejiny a soucasnost 8 2022 | dejiny a soucasnost 3 2023 | dejiny a soucasnost 2 2023 | dejiny a soucasnost 4 2023 | svoboda od antiky po soucasnost