Předchozí
Další
Otoupal Pavel, Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1
Koupit za 170 Kč
Dostupnost: Do 10 dnů
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí...
celý popis
Podobné produkty
Všechny nabídky pro Otoupal Pavel, Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1
Anotace: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady spr&aacu...
+ doprava 115 Kč
= 285 Kč Možnosti dopravy
= 285 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy Knihkupec.com | |
---|---|
Osobní odběr
|
1 Kč |
Česká pošta
|
49 Kč |
Česká pošta - dobírka
|
99 Kč |
Přepravní služba (do 30 kg)
|
79 Kč |
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
|
99 Kč |
Česká pošta nad 599 Kč
|
0 Kč |
Dobírkou Česká pošta nad 1000 Kč
|
0 Kč |
Osobní odběr v pobočkách Uloženka.cz při platbě převodem předem
|
49 Kč |
Osobní odběr v podočkách Uloženka.cz při platbě dobírkou
|
69 Kč |
Do obchodu
Dostupnost: Do 10 dnů
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
+ doprava 48 Kč
= 227 Kč
= 227 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem
Parametry
Druh | Učebnice |
Popis Otoupal Pavel, Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.