Kde jsem:  CoChceš.cz  >  Knihy a filmy  >  Knihy  >  Odborná literatura  >  Otoupal Pavel, Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1
Načítám galerii...
Předchozí
Další

Otoupal Pavel, Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1


Koupit za 170 Kč
Dostupnost: Do 10 dnů
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí... celý popis

Podobné produkty

Všechny nabídky pro Otoupal Pavel, Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1

Anotace: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady spr&aacu...

+ doprava 115 Kč
= 285 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy Knihkupec.com
Osobní odběr
1 Kč
Česká pošta
49 Kč
Česká pošta - dobírka
99 Kč
Přepravní služba (do 30 kg)
79 Kč
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
99 Kč
Česká pošta nad 599 Kč
0 Kč
Dobírkou Česká pošta nad 1000 Kč
0 Kč
Osobní odběr v pobočkách Uloženka.cz při platbě převodem předem
49 Kč
Osobní odběr v podočkách Uloženka.cz při platbě dobírkou
69 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Do 10 dnů

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

+ doprava 48 Kč
= 227 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem

Parametry

Druh Učebnice

Popis Otoupal Pavel, Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Podobné vyhledávané fráze: Otoupal Pavel, Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1 |  technologie pripravy pokrmu 1  |  nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 1  |  technologie pripravy pokrmu 1 dil  |  technologie pripravy pokrmu 1 2 vydani  |  +Další nejvyhledávanější
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK