Bobkovy list cely 500 g

Pro vyhledávací frázi Bobkovy list cely 500 g jsme na našem vyhledávači našli 136 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Bobkovy list cely 500 g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 136 produktů

Bobkový list celý 500 g

Aroma bobkového listu, též nazývaného "vavřín", je silně kořenné a mírně trpké. Využití v kuchyni: → Vývary, polévky, dušená masa, marinády, nakládaná zelenina, bešamelová omáčka, fazole, čočka, rajčata, rajská omáčka, vaječný krém, rýžový nákyp, vařené ovoce, kebab, pilaf, bouquet garni. S čím je bobkový list dobrý? → Citrusové plody, čočka, hovězí maso, jehněčí maso,...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bobkový list celý 100 g

Aroma bobkového listu, též nazývaného "vavřín", je silně kořenné a mírně trpké. Využití v kuchyni: → Vývary, polévky, dušená masa, marinády, nakládaná zelenina, bešamelová omáčka, fazole, čočka, rajčata, rajská omáčka, vaječný krém, rýžový nákyp, vařené ovoce, kebab, pilaf, bouquet garni. S čím je bobkový list dobrý? → Citrusové plody, čočka, hovězí maso, jehněčí maso,...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bobkový list mletý 500 g

Aroma bobkového listu, též nazývaného "vavřín", je silně kořenné a mírně trpké. Využití v kuchyni: → Vývary, polévky, dušená masa, marinády, nakládaná zelenina, bešamelová omáčka, fazole, čočka, rajčata, rajská omáčka, vaječný krém, rýžový nákyp, vařené ovoce, kebab, pilaf, bouquet garni. S čím je bobkový list dobrý? → Citrusové plody, čočka, hovězí maso, jehněčí maso...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Bobkový list, celý, WIBERG, 300 g

Bobkový list, celý, WIBERG, 300 g

Více informací
Dostupnost: skladem

Bobkový list, celý, WIBERG, 60 g

Bobkový list, celý, WIBERG, 60 g

Více informací
Dostupnost: skladem

Bobkový list celý 10 g Koros

Bobkový list je základní chuťovou přísadou mnoha klasických omáček.

Více informací
Dostupnost: skladem

Salvia Paradise Bobkový list celý 10 g

100% čistý Bobkový list obsahuje přírodní antioxidanty pro zdraví našeho krevního oběhu a krve.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Salvia Paradise Bobkový list celý 20 g

100% čistý Bobkový list obsahuje přírodní antioxidanty pro zdraví našeho krevního oběhu a krve.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Salvia Paradise Bobkový list celý 100 g

100% čistý Bobkový list obsahuje přírodní antioxidanty pro zdraví našeho krevního oběhu a krve.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Grešík Bobkový list celý 10 g

Grešík Bobkový list celý 10 g Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. Složení: List vavřínu 100 %. Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. Jeden z nepostradatelných druhů koření, který má v kuchyni bohaté využití. Do omáček, polévek i k nakládání.

Více informací
Dostupnost: skladem

Grešík Bobkový list celý 10 g

Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny.Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného. Balení:

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Bobkový list celý BIO 10 g

Babiččina bramboračka a lahodné omáčky bez bobkového listu? To by prostě nebylo ono. Pro českou kuchyni je jako stvořený. Výborně se hodí do dušených zeleninových jídel či luštěninových pokrmů. Teplá zelňačka v sychravém podzimním počasí je zaručený recept na dobrou ná...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sonnentor Bobkový list BIO 10 g

Sonnentor Bobkový list BIO 10 g Sladké balzámové aroma lístků podobné muškátu výborně vyniká na jehněčím i hovězí pečeni, na zvěřině a v marokánském Tajines. Kdo připravuje rybu a naplní ji citronem, fenyklem a bobkovým listem, dostane pak obzvlášť chutný pokrm. Lístky mohou být nasekány nebo celé povařeny v pokrmech. Celý bobkový list je vhodné před servírováním jídla ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sonnentor Koření bobkový list 10 g BIO

Z Apollonovy hlavy rovnou na váš talíř. Zatímco byl vavřín u Římanů a Řeků symbolem moudrosti, dokázal se v průběhu staletí prosadit i jako koření. Byla by škoda, kdyby nepřistál na vašem talíři. V současnosti jej pravidelně nalezneme v polévkách a ragout. Sladké balzámové aroma lístků podobné muškátu výborně vyniká na jehněčím i hovězí pečeni, na zvěřině a v marokánsk...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sonnentor Bobkový list BIO 10 g

Je symbolem vítězství a slávy. Ne nadarmo nosil věnec z vavřínu na hlavě také římský císař Ceasar. V průběhu let se pak bobkový list prosadil i jako koření. Má nasládlou chuť a balzamickou vůni podobnou muškátům. Jeho chuť nejlépe ladí s jehněčím, hovězím masem či zvěřinou. Vychutnáte si ho ale i v polévkách, omáčkách a zeleninových ragů. Lístky bobkového listu můžete nas...

Více informací
Dostupnost: skladem

Hřebíček celý 500 g

Hřebíček patří mezi jedno z nejstarších koření vůbec – poprvé je zmiňován v indických a čínských spisech. Jeho vůně je silně aromatická, příjemná a teplá, s náznakem pepře a kafru, chuť ovocná, ale zároveň palčivě ostrá, pálivá a hořká a v ústech zanechává pocit znecitlivění. Využití v kuchyni: → Pečivo, dezerty, sirupy, zavařeniny, marinády, masové vývary, ovocné ko...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jalovec celý 500 g

Chuť jalovce je čistá a osvěžující, nasládlá, lehce pálivá s náznakem borovice a pryskyřice. Má dřevnatou, nezaměnitelnou vůni ginu, jehož výroby je součástí. Využití v kuchyni: → Koření na zvěřinu, jehněčí, vepřové maso, divokou kachnu, hovězí maso, láky, marinády, výroba ginu, telecí ledvinky flambované v ginu. S čím je jalovec dobrý? → Hovězí maso, husa, jablka, ka...

Více informací
Dostupnost: skladem

Rozmarýn celý 500 g

Rozmarýn má silně kořenné aroma, jeho vůně je teplá, peprná s náznakem borovice. V chuti je cítit muškátový oříšek, lehká hořkost a pikantnost. Využití v kuchyni: → Ovocné nápoje, sladké nebo pikantní sušenky, zelenina smažená na olivovém oleji, chléb, grilovaná a pečená masa, polévky, jídla z jednoho hrnce, ratatouille, saláty, rozmarýnové brambory. S čím je rozmarýn...

Více informací
Dostupnost: skladem

Libeček celý 500 g

Libečku se též říká „české maggi" a toto označení mu není přisuzováno náhodou – vůní totiž připomíná známé polévkové koření. Silně voní, do jisté míry podobně jako celer, jeho vůně je však ostřejší, s pižmovými tóny a náznakem anýzu, citronu a kvasnic. Výrazná vůně a chuť tak snadno nevyprchá. Využití v kuchyni: → Polévky, vaječné pokrmy, jídla z jednoho hrnce, dušená m...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Tymián celý 500 g

Vůně tymiánu je aromatická, chuť ostrá, lehce hořká s náznakem hřebíčku, máty a kafru. Na rozdíl od většiny bylinek neztrácí své aroma ani při dlouhém vaření, hodí se proto do pomalu vařených jídel. Využití v kuchyni: → Bouquet garni, dušené pokrmy, paštiky, husté zeleninové polévky, omáčky s rajčatovým či vinným základem, marinády na vepřové maso a zvěřinu, játrovky,...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Pepř zelený celý 500 g

Zelený pepř se vyrábí z ještě nezralých čerstvých a neloupaných plodů, které se nakládají do slaného a kyselého nálevu. Pálivost zeleného pepře je velmi mírná, jeho chuť je svěží a bylinná, nepotlačuje chuť ostatních přísad v jídle. Využití v kuchyni: → Maso a ryby na grilu, pikantní chuťovky, omáčky, polévky. S čím je zelený pepř dobrý? → Humr, krab, kuřecí maso, los...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kmín římský celý 500 g

Kmín římský, někdy též zvaný křížový kmín nebo cumin, má ostře aromatické, jemně hořké aroma. Vůně je silná a těžká, kořeněná až sladká. Chuť je silná, pronikavá, lehce nahořklá, ostrá, zemitá a teplá s přetrvávající palčivostí. Využití v kuchyni: → Koření na různé druhy mas, chléb, žaludeční likéry, čatní, ostré směsi koření, dušená zelenina, preclíky, kuskus, párky me...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sonnentor - Bobkový list, BIO,10 g *CZ-BIO-002 certifikát

Sonnentor - Bobkový list, BIO,10 g Z Apollonovy hlavy rovnou na váš talíř. Zatímco byl vavřín u Římanů a Řeků symbolem moudrosti, dokázal se v průběhu staletí prosadit i jako koření. Byla by škoda, kdyby nepřistál na vašem talíři. V současnosti jej pravidelně nalezneme v polévkách...

Více informací
Dostupnost: skladem

Hřebíček celý 100 g

Hřebíček patří mezi jedno z nejstarších koření vůbec – poprvé je zmiňován v indických a čínských spisech. Jeho vůně je silně aromatická, příjemná a teplá, s náznakem pepře a kafru, chuť ovocná, ale zároveň palčivě ostrá, pálivá a hořká a v ústech zanechává pocit znecitlivění. Využití v kuchyni: → Pečivo, dezerty, sirupy, zavařeniny, marinády, masové vývary, ovocné ko...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jalovec celý 100 g

Chuť jalovce je čistá a osvěžující, nasládlá, lehce pálivá s náznakem borovice a pryskyřice. Má dřevnatou, nezaměnitelnou vůni ginu, jehož výroby je součástí. Využití v kuchyni: → Koření na zvěřinu, jehněčí, vepřové maso, divokou kachnu, hovězí maso, láky, marinády, výroba ginu, telecí ledvinky flambované v ginu. S čím je jalovec dobrý? → Hovězí maso, husa, jablka, ka...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rozmarýn celý 100 g

Rozmarýn má silně kořenné aroma, jeho vůně je teplá, peprná s náznakem borovice. V chuti je cítit muškátový oříšek, lehká hořkost a pikantnost. Využití v kuchyni: → Ovocné nápoje, sladké nebo pikantní sušenky, zelenina smažená na olivovém oleji, chléb, grilovaná a pečená masa, polévky, jídla z jednoho hrnce, ratatouille, saláty, rozmarýnové brambory. S čím je rozmarýn...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Tymián celý 100 g

Vůně tymiánu je aromatická, chuť ostrá, lehce hořká s náznakem hřebíčku, máty a kafru. Na rozdíl od většiny bylinek neztrácí své aroma ani při dlouhém vaření, hodí se proto do pomalu vařených jídel. Využití v kuchyni: → Bouquet garni, dušené pokrmy, paštiky, husté zeleninové polévky, omáčky s rajčatovým či vinným základem, marinády na vepřové maso a zvěřinu, játrovky,...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Libeček celý 100 g

Libečku se též říká „české maggi" a toto označení mu není přisuzováno náhodou – vůní totiž připomíná známé polévkové koření. Silně voní, do jisté míry podobně jako celer, jeho vůně je však ostřejší, s pižmovými tóny a náznakem anýzu, citronu a kvasnic. Výrazná vůně a chuť tak snadno nevyprchá. Využití v kuchyni: → Polévky, vaječné pokrmy, jídla z jednoho hrnce, dušená m...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Pepř zelený celý 100 g

Zelený pepř se vyrábí z ještě nezralých čerstvých a neloupaných plodů, které se nakládají do slaného a kyselého nálevu. Pálivost zeleného pepře je velmi mírná, jeho chuť je svěží a bylinná, nepotlačuje chuť ostatních přísad v jídle. Využití v kuchyni: → Maso a ryby na grilu, pikantní chuťovky, omáčky, polévky. S čím je zelený pepř dobrý? → Humr, krab, kuřecí maso, los...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kmín římský celý 100 g

Kmín římský, někdy též zvaný křížový kmín nebo cumin, má ostře aromatické, jemně hořké aroma. Vůně je silná a těžká, kořeněná až sladká. Chuť je silná, pronikavá, lehce nahořklá, ostrá, zemitá a teplá s přetrvávající palčivostí. Využití v kuchyni: → Koření na různé druhy mas, chléb, žaludeční likéry, čatní, ostré směsi koření, dušená zelenina, preclíky, kuskus, párky me...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sonnentor Kmín celý BIO 60 g

Kmín patří mezi jedno z nejstarších koření vůbec. Je typický svým hořkosladkým aromatem. Výborně ladí se zeleninovými jídly. Nesmí chybět v kysaném zelí, zelňačce a dalších pokrmech se zelím. Je naprosto nepostradatelným kořením při pečení domácího pečiva. Přidává se také do nakládané zeleniny, houbové polévky či bramboračků. Bývá také často součástí protinadýmacích čajů....

Více informací
Dostupnost: skladem

Chilli papriky 500 g

Chuť chilli má velký rozsah - od jemně pálivé až po neuvěřitelně štiplavou. Využití v kuchyni: → Chilli con carne, vaječné pokrmy, vydatná masitá jídla, dušené, grilované a pečené pokrmy, marinády, směs koření berbere, tuniská kořenící směs harissa, omáčky romesco a sambals. S čím je chilli dobré? → Fazole, různé druhy mas, zelenina. Koření, s nimiž se chilli výborn...

Více informací
Dostupnost: skladem

Chilli plátky 500 g

Chuť chilli má velký rozsah - od jemně pálivé až po neuvěřitelně štiplavou. Využití v kuchyni: → Chilli con carne, vaječné pokrmy, vydatná masitá jídla, dušené, grilované a pečené pokrmy, marinády, směs koření berbere, tuniská kořenící směs harissa, omáčky romesco a sambals. S čím je chilli dobré? → Fazole, různé druhy mas, zelenina. Koření, s nimiž se chilli výborn...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Jalovec mletý 500 g

Chuť jalovce je čistá a osvěžující, nasládlá, lehce pálivá s náznakem borovice a pryskyřice. Má dřevnatou, nezaměnitelnou vůni ginu, jehož výroby je součástí. Využití v kuchyni: → Koření na zvěřinu, jehněčí, vepřové maso, divokou kachnu, hovězí maso, láky, marinády, výroba ginu, telecí ledvinky flambované v ginu. S čím je jalovec dobrý? → Hovězí maso, husa, jablka, ka...

Více informací
Dostupnost: skladem

Chilli mleté 500 g

Chuť chilli má velký rozsah - od jemně pálivé až po neuvěřitelně štiplavou. Mleté chilli má zemitou, ovocnou, ostře palčivou vůni. Využití v kuchyni: → Chilli con carne, vaječné pokrmy, vydatná masitá jídla, dušené, grilované a pečené pokrmy, marinády, směs koření berbere, tuniská kořenící směs harissa, omáčky romesco a sambals. S čím je chilli dobré? → Fazole, různé ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Saturejka celá 500 g

Chuť saturejky je výrazná, peprně kořenná a připomíná majoránku, oregano nebo tymián. Využití v kuchyni: → Nádivky, tučná masa, jídla z jednoho hrnce, ragú, houbová jídla, bouquet garni, čočkový salát, omelety. S čím je saturejka dobrá? → Bílé zelí, brambory, cibule, červená řepa, červené zelí, fazole, kořenová zelenina, králík, luštěniny, paprika, rajčata, ryby, sýr,...

Více informací
Dostupnost: skladem

Saturejka mletá 500 g

Chuť saturejky je výrazná, peprně kořenná a připomíná majoránku, oregano nebo tymián. Využití v kuchyni: → Nádivky, tučná masa, jídla z jednoho hrnce, ragú, houbová jídla, bouquet garni, čočkový salát, omelety. S čím je saturejka dobrá? → Bílé zelí, brambory, cibule, červená řepa, červené zelí, fazole, kořenová zelenina, králík, luštěniny, paprika, rajčata, ryby, sýr,...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Ijevan Pečená paprika s česnekem 500 g

Ijevan Pečená paprika s česnekem 500 g Ruční výroba. Vyrobeno na grilu. Neobsahuje konzervační látky a umělá barviva. Složení: paprika, celer, česnek, petržel, rostlinný olej, bobkový list, pepř černý celý, nové koření, ocet, sůl. Skladujte při teplotách od 0° C do + 20° C, bez přímého slunečního záření. Otevřenou nádobu skladujte při teplotě 0°-5°C, spotřebujte do 5 ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Hřebíček mletý 500 g

Hřebíček patří mezi jedno z nejstarších koření vůbec – poprvé je zmiňován v indických a čínských spisech. Jeho vůně je silně aromatická, příjemná a teplá, s náznakem pepře a kafru, chuť ovocná, ale zároveň palčivě ostrá, pálivá a hořká a v ústech zanechává pocit znecitlivění. Využití v kuchyni: → Pečivo, dezerty, sirupy, zavařeniny, marinády, masové vývary, ovocné ko...

Více informací
Dostupnost: skladem

Estragon 500 g

Listy estragonu mají sladké aroma s náznaky vůně borovice, anýzu či lékořice. Má silnou, avšak stále jemnou chuť s bazalkovou příchutí a nasládlou pachutí po jídle. Využití v kuchyni: → Saláty, omáčky, polévky, marinády, bylinná vína, bylinkové máslo, sýry, houby, ragú ze zeleniny, ochucení různých druhů mas, kuře na estragonu, bylinkový ocet, směs fines herbes, omáčky ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Rozmarýn mletý 500 g

Rozmarýn má silně kořenné aroma, jeho vůně je teplá, peprná s náznakem borovice. V chuti je cítit muškátový oříšek, lehká hořkost a pikantnost. Využití v kuchyni: → Ovocné nápoje, sladké nebo pikantní sušenky, zelenina smažená na olivovém oleji, chléb, grilovaná a pečená masa, polévky, jídla z jednoho hrnce, ratatouille, saláty, rozmarýnové brambory. S čím je rozmarýn...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Šalvěj 500 g

Šalvěji se také říká babské ucho. Její vůně je silně aromatická, pižmová, balzámová a teple kořeněná. Chuť je mírně hořká. Sušená šalvěj je výraznější než čerstvá. Využití v kuchyni: → Tučná jídla, italský pokrm saltimbocca, italské pečivo focaccia, polenta, nádivka k masu při americkém Dni díkůvzdání, tvaroh, omelety, omáčky, nudle. S čím je šalvěj dobrá? → Cibule, d...

Více informací
Dostupnost: skladem

Šalvěj mletá 500 g

Šalvěji se také říká babské ucho. Její vůně je silně aromatická, pižmová, balzámová a teple kořeněná. Chuť je mírně hořká. Sušená šalvěj je výraznější než čerstvá. Využití v kuchyni: → Tučná jídla, italský pokrm saltimbocca, italské pečivo focaccia, polenta, nádivka k masu při americkém Dni díkůvzdání, tvaroh, omelety, omáčky, nudle. S čím je šalvěj dobrá? → Cibule, d...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Majoránka 500 g

Majoránka je všeobecně velmi oblíbené koření, protože takřka neztrácí své aroma a proto je sušená téměř stejně aromatická jako čerstvá. Aroma majoránky je sladce kořenité, podobné tymiánu. Chuť je kořenitější, ale stále jemnější, než chuť oregana. Je teplá, lehce ostrá a nahořklá s náznakem kafru, sladká, jemně kořenné příchuti. Využití v kuchyni: → Saláty, vaječná ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Libeček mletý 500 g

Libečku se též říká „české maggi" a toto označení mu není přisuzováno náhodou – vůní totiž připomíná známé polévkové koření. Silně voní, do jisté míry podobně jako celer, jeho vůně je však ostřejší, s pižmovými tóny a náznakem anýzu, citronu a kvasnic. Výrazná vůně a chuť tak snadno nevyprchá. Využití v kuchyni: → Polévky, vaječné pokrmy, jídla z jednoho hrnce, dušená m...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Oregano 500 g

Oregano je též známo pod názvem „dobromysl". Chuť je kořenně aromatická, mírně slaná, výrazná, peprná, s pálivou, často citronovou příchutí. Využití v kuchyni: → Sýrové pokrmy, omáčky na těstoviny, pizza, pečená zelenina, řecké souvlaki, saláty, náplně tortil, salsa omáčky, dušená masová jídla, hamburgerová masa, tučné pokrmy (jehněčí, skopové), ochucení olejů a octů,...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Oregano mleté 500 g

Oregano je též známo pod názvem „dobromysl". Chuť je kořenně aromatická, mírně slaná, výrazná, peprná, s pálivou, často citronovou příchutí. Využití v kuchyni: → Sýrové pokrmy, omáčky na těstoviny, pizza, pečená zelenina, řecké souvlaki, saláty, náplně tortil, salsa omáčky, dušená masová jídla, hamburgerová masa, tučné pokrmy (jehněčí, skopové), ochucení olejů a octů,...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Ijevan Marinovaný ibišek 500 g

Ijevan Marinovaný ibišek 500 g Marinovaný ibišek je 100 % přírodní produkt. Neobsahuje konzervační látky, umělá barviva a aroma. Složení: ibišek jedlý (okra), česnek, ocet, bobkový list, černý pepř, nové koření, petržel, voda, sůl. Skladujte při teplotě od 0°C do + 20 °C, mimo přímé sluneční záření. Otevřenou nádobu skladujte při teplotě 0-5ºC, spotřebujte do 5 dnů. ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Hořčice černá celá 500 g

Celá semena hořčice nemají žádné aroma, po rozžvýkání chutnají ořechově a velmi silně. Využití v kuchyni: → Pokrmy s kari kořením, hořčičný olej, hořčičná omáčka k rybám, kečupy, nakládaná zelenina. S čím je hořčice dobrá? → Aromatické sýry, grilované hovězí maso, kořenová zelenina, králík, kuřecí maso, mořské plody, párky, ryby, uzeniny, zelí. Koření, s nimiž se ho...

Více informací
Dostupnost: skladem

Hořčice černá mletá 500 g

Celá semena hořčice nemají žádné aroma, po rozžvýkání chutnají ořechově a velmi silně. Využití v kuchyni: → Pokrmy s kari kořením, hořčičný olej, hořčičná omáčka k rybám, kečupy, nakládaná zelenina. S čím je hořčice dobrá? → Aromatické sýry, grilované hovězí maso, kořenová zelenina, králík, kuřecí maso, mořské plody, párky, ryby, uzeniny, zelí. Koření, s nimiž se ho...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kmín římský mletý 500 g

Kmín římský, někdy též zvaný křížový kmín nebo cumin, má ostře aromatické, jemně hořké aroma. Vůně je silná a těžká, kořeněná až sladká. Chuť je silná, pronikavá, lehce nahořklá, ostrá, zemitá a teplá, s přetrvávající palčivostí. Využití v kuchyni: → Koření na různé druhy mas, chléb, žaludeční likéry, čatní, ostré směsi koření, dušená zelenina, preclíky, kuskus, párky m...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pepř cayenne mletý 500 g

Kajenský pepř vlastně ani není pravým pepřem - jedná se o sušené mleté plody chilli, pojmenovaného podle města Cayenne ve Francouzské Guyaně. Používá se především do pálivých jídel. Chuť kajenského pepře je pálivá až štiplavá, vůně ovocná a ostře palčivá. Využití v kuchyni: → Chilli con carne, vaječné pokrmy, vydatná masitá jídla, dušené, grilované a pečené pokrmy, ma...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hořčice bílá mletá 500 g

Celá semena hořčice nemají žádné aroma, po rozemletí palčivě a mírně nasládle voní. Využití v kuchyni: → Pokrmy s kari kořením, nakládaná zelenina, rybí marinády, hořčice, tučná a špatně stravitelná jídla, barbecue omáčky, pokrmy panch phoron a sambhar. S čím je hořčice dobrá? → Aromatické sýry, grilované hovězí maso, kořenová zelenina, králík, kuřecí maso, mořské plo...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hořčice bílá celá 500 g

Celá semena hořčice nemají žádné aroma, po rozemletí palčivě a mírně nasládle voní. Využití v kuchyni: → Pokrmy s kari kořením, nakládaná zelenina, rybí marinády, hořčice, tučná a špatně stravitelná jídla, barbecue omáčky, pokrmy panch phoron a sambhar. S čím je hořčice dobrá? → Aromatické sýry, grilované hovězí maso, kořenová zelenina, králík, kuřecí maso, mořské pl...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Salvia Paradise Garam masala Balení: 500 g

Garam masala je směs koření, která je oblíbená především v Indii. Pochází ze severovýchodu Indie – z Rádžasthánu. Je součástí mnoha tamních pokrmů, jako je pilaf či birjuní. Je vhodná jako přísada do jogurtových pokrmů. Garam masala má příjemné, svěží aroma. Chuť samotné směsi je kmínová s nádechem kurkumy, lehce pikantní, celkově vyvá...

Více informací
Dostupnost: skladem

Salvia Paradise Sambal Balení: 500 g

Sambal je velice ostrý kořenicí přípravek, který se využívá zejména v kuchyních jihovýchodní Asie. Výborně se hodí na grilování, pečení, ale i k přípravě pikantních omáček. Aroma je silně paprikové, štiplavé s podtextem česneku. Chuť je výrazná po chilli a sladké papri...

Více informací
Dostupnost: skladem

Salvia Paradise Adžika Balení: 500 g

Adžika je kořenicí přípravek gruzínské a arménské kuchyně. Jedná se o slabě pikantní koření s velmi nezvyklou a okouzlující chutí, která skrývá koriandr, česnek, saturejku i chilli. Vůně je překvapivě jemná a decentní, barva načervenalá po sladké paprice. Složení: Paprika, koriandr, česnek, pískavice, sůl (max. ...

Více informací
Dostupnost: skladem

BrainMax Pure Yerba Maté, Energy, 500 g

Energie na celý den! To je Yerba Maté! V Jižní Americe bývá Yerba Maté označována jako "nápoj Bohů"

Více informací
Dostupnost: skladem

BrainMax Pure Yerba Maté, Afrodiziak, 500 g

Energie na celý den! To je Yerba Maté! V Jižní Americe bývá

Více informací
Dostupnost: skladem
1 2 3
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK