Kardamom cely 500 g

Pro vyhledávací frázi Kardamom cely 500 g jsme na našem vyhledávači našli 967 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Kardamom cely 500 g trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 967 produktů

Kardamom celý 500 g

Kardamom, někdy též nesprávně nazývaný „kardamon", patří k jedněm z nejstarších druhů koření světa a též mezi nejcennější hned po šafránu a vanilce. Jeho vůně je aromatická, ale nasládlá, ovocná a pronikavá. Chuť obsahuje náznak kafru nebo eukalyptu, je ostrá a uzená, s teplou hořkosladkou příchutí, zároveň však také čistá a svěží. Využití v kuchyni: → Koláče, pečivo,...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kardamom celý 100 g

Kardamom, někdy též nesprávně nazývaný „kardamon", patří k jedněm z nejstarších druhů koření světa a též mezi nejcennější hned po šafránu a vanilce. Jeho vůně je aromatická, ale nasládlá, ovocná a pronikavá. Chuť obsahuje náznak kafru nebo eukalyptu, je ostrá a uzená, s teplou hořkosladkou příchutí, zároveň však také čistá a svěží. Využití v kuchyni: → Koláče, pečivo,...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sonnentor Kardamom celý 40 g

kouřové, květinově sladké aroma indická, arabská kuchyně mentolová, výrazná, nasládlá chuť výrobce: Sonnentor, s.r.o.

Více informací
Dostupnost: skladem

Kardamom mletý 500 g

Kardamom, někdy též nesprávně nazývaný „kardamon", patří k jedněm z nejstarších druhů koření světa a též mezi nejcennější hned po šafránu a vanilce. Jeho vůně je aromatická, ale nasládlá, ovocná a pronikavá. Chuť obsahuje náznak kafru nebo eukalyptu, je ostrá a uzená s teplou hořkosladkou příchutí, zároveň však také čistá a svěží. Využití v kuchyni: → Koláče, pečivo,...

Více informací
Dostupnost: skladem

Anýz celý 500 g

Plody anýzu voní i chutnají sladce, ovocně a po lékořici, podobně jako badyán či fenykl, ale jemněji. Využití v kuchyni: → Sladké pokrmy, pečivo, dorty, koláče, sladké sušenky, rýžový chléb, dušené vepřové maso, dušené ryby, jídla z kořenové zeleniny, ouzo, anýzovka, lívance plněné ovocem, rybí polévka. S čím je anýz dobrý? → Dýně, fíky, jablka, kaštany, kořenová zele...

Více informací
Dostupnost: skladem

Hřebíček celý 500 g

Hřebíček patří mezi jedno z nejstarších koření vůbec – poprvé je zmiňován v indických a čínských spisech. Jeho vůně je silně aromatická, příjemná a teplá, s náznakem pepře a kafru, chuť ovocná, ale zároveň palčivě ostrá, pálivá a hořká a v ústech zanechává pocit znecitlivění. Využití v kuchyni: → Pečivo, dezerty, sirupy, zavařeniny, marinády, masové vývary, ovocné ko...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zázvor celý 500 g

Vůně zázvoru je ovocně kořenitá, aromatická, chuť lehce citronová, ostrá. Sušený je méně aromatický než čerstvý, ale po rozemletí voní teple a peprně s lehce citronovým nádechem. Chuť je pálivá, ostře palčivá a pronikavá. Využití v kuchyni: → Zázvorové pivo, zázvorová limonáda, zázvorový chléb, sušenky, dorty, džemy, čatní, polévky, rýžová jídla, asijské masové pokrmy, ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Salvia Paradise Kardamom celý 150 g

100% čistý Kardamom celý pro naší kuchyni, trávení, močové cesty, srdce, cévy, imunitu, nervy.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sonnentor Kardamom BIO celý 40 g

Sonnentor Kardamom BIO celý 40 g Kardamon používá indická kuchyně do zeleninových i masových směsí, nebo při vaření rýže. Arabská kuchyně přidává kardamom do sladkých pokrmů a dochucují s ním kávu a čaj. Kardamonová káva se připravuje semletím kávových zrn s kardamonem a vaří se dohromady. Ve Skandinávii jsou velmi populární kořeněné sušenky krásně vonící kardamomem. Sl...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sonnentor Koření kardamom celý 40 g BIO

Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením. Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást kořeněných směsí nezastupitelnou roli. Špetka kardamomu na šálek horkého nápoje přinese sílu a vůni orientu. Kardamom lze použít také do perníků, pečiva a některých druhů chleba. Obzvláště chutný je kardamom i v ovocných salátech, ko...

Více informací
Dostupnost: skladem

Sonnentor Kardamom celý BIO 40 g

Patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na světě. Má kouřové, květinově sladké aroma a je nepostradatelnou součástí indické a arabské kuchyně. Kardamom využijete na sladko i na slano. Lze jej použít do perníků i jiných druhů sladkého pečiva. Zajímavý chuťový rozměr vykouzlí v ovocných salátech či kompotech. Špetkou čerstvě namletého kardamomu můžete také o...

Více informací
Dostupnost: skladem

Salvia Paradise Kardamom celý Balení: 50 g

Kardamovník obecný, lat. Elettaria cardamomum, je statná bylina dorůstající výšky až čtyř metrů. Patří do čeledi zázvorníkovitých a pochází z tropických deštných pralesů Kardamomových hor. Dodnes se pěstuje v Indii, dále už i v Guatemale, Tanzanii a na Srí Lance. Listy jsou ploché a dorůstají délky až 70 cm. Květy má bílé, místy lehce nažloutlé s kraji žlutými č...

Více informací
Dostupnost: skladem

Salvia Paradise Kardamom celý Balení: 150 g

Kardamovník obecný, lat. Elettaria cardamomum, je statná bylina dorůstající výšky až čtyř metrů. Patří do čeledi zázvorníkovitých a pochází z tropických deštných pralesů Kardamomových hor. Dodnes se pěstuje v Indii, dále už i v Guatemale, Tanzanii a na Srí Lance. Listy jsou ploché a dorůstají délky až 70 cm. Květy má bílé, místy lehce nažloutlé s kraji žlutými č...

Více informací
Dostupnost: skladem

Salvia Paradise Kardamom celý Balení: 300 g

Kardamovník obecný, lat. Elettaria cardamomum, je statná bylina dorůstající výšky až čtyř metrů. Patří do čeledi zázvorníkovitých a pochází z tropických deštných pralesů Kardamomových hor. Dodnes se pěstuje v Indii, dále už i v Guatemale, Tanzanii a na Srí Lance. Listy jsou ploché a dorůstají délky až 70 cm. Květy má bílé, místy lehce nažloutlé s kraji žlutými č...

Více informací
Dostupnost: skladem

Salvia Paradise Kardamom celý Balení: 600 g

Kardamovník obecný, lat. Elettaria cardamomum, je statná bylina dorůstající výšky až čtyř metrů. Patří do čeledi zázvorníkovitých a pochází z tropických deštných pralesů Kardamomových hor. Dodnes se pěstuje v Indii, dále už i v Guatemale, Tanzanii a na Srí Lance. Listy jsou ploché a dorůstají délky až 70 cm. Květy má bílé, místy lehce nažloutlé s kraji žlutými č...

Více informací
Dostupnost: skladem

Salvia Paradise Kardamom celý Balení: 1000 g

Kardamovník obecný, lat. Elettaria cardamomum, je statná bylina dorůstající výšky až čtyř metrů. Patří do čeledi zázvorníkovitých a pochází z tropických deštných pralesů Kardamomových hor. Dodnes se pěstuje v Indii, dále už i v Guatemale, Tanzanii a na Srí Lance. Listy jsou ploché a dorůstají délky až 70 cm. Květy má bílé, místy lehce nažloutlé s kraji žlutými č...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kardamom celý 40 g BIO SONNENTOR

Původem indické koření, které dodnes hraje velice důležitou roli v mnoha známých směsích, jako je curry, či garam masala.

Více informací
Dostupnost: skladem

Gewürzgarten, Kardamom, celý, zelený, 80 g

Die Samen enthalten ätherische Öle, die ihnen ein würziges, süßlich-aromatisches Aroma verleihen. Da diese leicht verfliegen sollte man sie erst bei Bedarf mörs...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pepř červený celý 500 g

Bobulky červeného, respektive růžového pepře, mají měkkou vnější slupku s jemnou ovocnou chutí. Vnitřní část plodu má jemně pálivou chuť, která po jídle dlouho přetrvává. Využití v kuchyni: → Omáčky, polévky, pikantní chuťovky, maso a ryby na grilu, salátové dresinky, zelenina na másle. S čím je růžový pepř dobrý? → Většina pokrmů, všechny druhy masa, zelenina, dijons...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pepř černý celý 500 g

Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Chuť i vůně černého pepře je aromatická a ostře palčivá. Využití v kuchyni: → Maso a ryby na grilu, pikantní chuťovky, tmavé omáčky a polévky. S čím je černý pepř dobrý? → Většina pokrmů, všechny druhy masa, zelenina, dijonská hořčice. Koření, s nimiž se černý pepř výborně kombinuje: → Bazalka, česnek, hřebíček, kardamom,...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Valdemar Grešík Koření Kardamom celý 15g

Charakteristika a použití Aroma a chuť: kardamom se vyznačuje silnou, ale vyváženou chutí s nádechy eukalyptu a citronu. Sladké i slané pokrmy: skvěle se hodí do různých typů pečiva, curry, masových pokrmů, a je dokonalým doplňkem do kávy. Celá semena: nabízíme kard...

Více informací
Dostupnost: skladem

Muškátový ořech celý 500 g

Aroma muškátového oříšku je kořenité a mírně hořké. Voní sladce a po hřebíčku. Chuť je teplá, sytá, nahořkle sladká a dřevitá. Využití v kuchyni: → Dýňový koláč, mléčné pokrmy, sýrové a vaječné pokrmy, sladká a pikantní jídla, medové koláčky, ovocné koláče, ovocné dezerty a punče, bešamelová omáčka, dušené pokrmy, zeleninové pyré, pudinky, směsi do pečiva, nádivky, omáč...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kmín černý celý 500 g

Kmín černý, též nazývaný "černucha", byl před příchodem pepře do evropských kuchyní velice oblíbeným kořením. Jeho aroma není nijak výrazné, voní po bylinkách, lehce připomíná dobromysl. Jeho chuť je hořká, peprná, pronikavá a oříšková. Využití v kuchyni: → Maso na karí, zeleninové pokrmy, chléb, těstoviny, chlebové placky, pikantní pečivo, rohlíky, opékané brambory, ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kmín římský celý 500 g

Kmín římský, někdy též zvaný křížový kmín nebo cumin, má ostře aromatické, jemně hořké aroma. Vůně je silná a těžká, kořeněná až sladká. Chuť je silná, pronikavá, lehce nahořklá, ostrá, zemitá a teplá s přetrvávající palčivostí. Využití v kuchyni: → Koření na různé druhy mas, chléb, žaludeční likéry, čatní, ostré směsi koření, dušená zelenina, preclíky, kuskus, párky me...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pepř bílý celý 500 g

Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Bílý pepř bývá méně aromatický než černý, je však ostře palčivý, s nasládlou vůní. Obsahuje také méně silic, protože ty se nachází ve slupce, která se při čištění odstraní. Využití v kuchyni: → Světlé omáčky, smetanové polévky, pikantní chuťovky, maso a ryby na grilu, salátové dresinky, zelenina na másle, pepř mignonette. ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bio zelený kardamom 25 g, celý, Mill & Mortar

Hlavní výhody: celý kardamom z deštného pralesa na Srí Lance skořápku i semena kardamomu lze snadno rozdrtit v hmoždíři nebo v mlýnku na kávu pro použití v indických kari a dezertech certifikováno jako ekologické - ingredience jsou pěstovány bez použití pesticidů, chemických hnojiv nebo geneticky modifikovaných organismů

Více informací
Dostupnost: skladem

Salvia Paradise Kardamom mletý Balení: 500 g

Kardamovník obecný, lat. Elettaria cardamomum, je statná bylina dorůstající výšky až čtyř metrů. Patří do čeledi zázvorníkovitých a pochází z tropických deštných pralesů Kardamomových hor. Dodnes se pěstuje v Indii, dále už i v Guatemale, Tanzanii a na Srí Lance. Listy jsou ploché a dorůstají délky až 70 cm. Květy má bílé, místy lehce nažloutlé s kraji žlutými č...

Více informací
Dostupnost: skladem

Heera Kardamom zelený 50 g

Heera Kardamom zelený 50 g Přezdívá se mu "královna koření". Jeho zelené lusky jsou plody volně žijících rostlin v deštném pralese. Používají se buď celé, nebo drcené. Z kardamomu se nejčastěji v domácích podmínkách připravuje nálev, který je ideální při problémech s trávením. Můžeme ho také kloktat při bolestech krku nebo popíjet s medem. Kardamom se také žvýká při...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zdravoslav Mák modrý celý ČR 500 g

Mák, který se pěstuje v České republice, má na rozdíl od bílého a hnědého jemnou mandlovou chuť. Po zahřátí se chuť stává intenzivnější a ořechovou se sladkými a kořenitými tóny. Použitím tohoto produktu do pečiva si můžete být jisti, že se bude vyznačovat vynikající chutí. Vynikající fyzické vlastnosti. Vysoce kvalitní mák se vyznačuje dokonalým vzhledem a jednotnou b...

Více informací
Dostupnost: skladem

Badyán celý 500 g

Koření se říká „hvězdicový anýz" kvůli podobnosti s chutí a vůní anýzu. Aroma badyánu je však intenzivnější a ohnivější. Badyán je také součástí známé směsi pěti koření. Využití v kuchyni: → Svařené víno, vánoční punč, vánoční cukroví, pudinky, švestková povidla, jablečný kompot, polévky, vývary, marinády ke kuřecímu a vepřovému masu, obarvení velikonočních vajec, pho...

Více informací
Dostupnost: skladem

Jalovec celý 500 g

Chuť jalovce je čistá a osvěžující, nasládlá, lehce pálivá s náznakem borovice a pryskyřice. Má dřevnatou, nezaměnitelnou vůni ginu, jehož výroby je součástí. Využití v kuchyni: → Koření na zvěřinu, jehněčí, vepřové maso, divokou kachnu, hovězí maso, láky, marinády, výroba ginu, telecí ledvinky flambované v ginu. S čím je jalovec dobrý? → Hovězí maso, husa, jablka, ka...

Více informací
Dostupnost: skladem

Kmín celý 500 g

Kmín je znám svou pronikavou vůní, jež je stejně jako chuť teplá, nahořkle sladká a ostře kořenná, s příchutí sušené pomerančové kůry a slabým nádechem anýzu. Využití v kuchyni: → Tučná a špatně stravitelná jídla, jídla z jednoho hrnce, masa, brambory, červená řepa, domácí chléb, sušenky, kořeněné pečivo, uzeniny, polévky, dušené pokrmy, kmínová polévka. S čím je kmín...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Rozmarýn celý 500 g

Rozmarýn má silně kořenné aroma, jeho vůně je teplá, peprná s náznakem borovice. V chuti je cítit muškátový oříšek, lehká hořkost a pikantnost. Využití v kuchyni: → Ovocné nápoje, sladké nebo pikantní sušenky, zelenina smažená na olivovém oleji, chléb, grilovaná a pečená masa, polévky, jídla z jednoho hrnce, ratatouille, saláty, rozmarýnové brambory. S čím je rozmarýn...

Více informací
Dostupnost: skladem

Fenykl celý 500 g

Fenykl má teplou, anýzovou vůni, chutná svěže, lehce nasládle a po lékořici. Využití v kuchyni: → Tučné ryby, nakládaná zelenina, polévky, chléb, těstoviny se sardinkami, chowder (americký pokrm), finocchiona (toskánský salám). S čím je fenykl dobrý? → Brambory, červená řepa, čočka, fazole, kachna, mořské plody, okurka, pórek, rajčata, ryby, rýže, vepřové maso, zelí....

Více informací
Dostupnost: neudáno

Koriandr celý 500 g

Plody koriandru chutnají sladce kořenně, aroma připomíná šalvěj, pomerančovou kůru, pepř, mátu a citron. Využití v kuchyni: → Chléb, pečivo, zavařování okurek nebo červené řepy, sladkokyselé nálevy, marinády, rybí plévky, sladké sušenky, dorty. S čím je koriandr dobrý? → Avokádo, citron, hovězí maso, jehněčí maso, kokosové mléko, kořenová zelenina, kukuřice, limetka, ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Libeček celý 500 g

Libečku se též říká „české maggi" a toto označení mu není přisuzováno náhodou – vůní totiž připomíná známé polévkové koření. Silně voní, do jisté míry podobně jako celer, jeho vůně je však ostřejší, s pižmovými tóny a náznakem anýzu, citronu a kvasnic. Výrazná vůně a chuť tak snadno nevyprchá. Využití v kuchyni: → Polévky, vaječné pokrmy, jídla z jednoho hrnce, dušená m...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Tymián celý 500 g

Vůně tymiánu je aromatická, chuť ostrá, lehce hořká s náznakem hřebíčku, máty a kafru. Na rozdíl od většiny bylinek neztrácí své aroma ani při dlouhém vaření, hodí se proto do pomalu vařených jídel. Využití v kuchyni: → Bouquet garni, dušené pokrmy, paštiky, husté zeleninové polévky, omáčky s rajčatovým či vinným základem, marinády na vepřové maso a zvěřinu, játrovky,...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Wiberg Exquisite Nepal-Kardamom violett, celý, violett, ručně sbírané, 140 g

Wiberg Exquisite Nepal-Kardamom violett, celý, violett, ručně sbírané, 140 g

Více informací
Dostupnost: skladem

GRIZLY Kmín celý 500 g

GRIZLY Kmín celý 500 g Administrativní zařazení: Koření Složení: Kmín celý 100 % Země původu: Česká republika , Finsko Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu(během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Nepostradatelná suro...

Více informací
Dostupnost: skladem

Zdravoslav Kmín celý 500 g

Kmín pochází z Asie a severní a střední Evropy. K nejvýznamnějším producentům kmínu patří Nizozemsko, stejně jako Německo, Polsko a Maroko. Pěstuje se také ve Spojených státech. Odborníci se domnívají, že východoevropský kmín je jemnější než holandský. V Alsasku se místní „Munsterský sýr“ tradičně podává s kmínem na malých talířcích. První pěstování kmínu sahá až do staro...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pepř zelený celý 500 g

Zelený pepř se vyrábí z ještě nezralých čerstvých a neloupaných plodů, které se nakládají do slaného a kyselého nálevu. Pálivost zeleného pepře je velmi mírná, jeho chuť je svěží a bylinná, nepotlačuje chuť ostatních přísad v jídle. Využití v kuchyni: → Maso a ryby na grilu, pikantní chuťovky, omáčky, polévky. S čím je zelený pepř dobrý? → Humr, krab, kuřecí maso, los...

Více informací
Dostupnost: skladem

Bobkový list celý 500 g

Aroma bobkového listu, též nazývaného "vavřín", je silně kořenné a mírně trpké. Využití v kuchyni: → Vývary, polévky, dušená masa, marinády, nakládaná zelenina, bešamelová omáčka, fazole, čočka, rajčata, rajská omáčka, vaječný krém, rýžový nákyp, vařené ovoce, kebab, pilaf, bouquet garni. S čím je bobkový list dobrý? → Citrusové plody, čočka, hovězí maso, jehněčí maso,...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Pepř barevný celý 500 g

Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a znám...

Více informací
Dostupnost: skladem

Pepř čtyřbarevný celý 500 g

Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovo červených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a zná...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Sattva vonné tyčinky Kardamom 15 ks

Kardamom má kořeněnou vůni s lehce ovocnými podtóny. Napomáhá soustředění a je skvělým pomocníkem v boji proti únavě a vyčerpání. Dokáže také pomoci při potížích se zažíváním a špatné funkci střev.

Více informací
Dostupnost: do 3 dnů

Sattva vonné tyčinky Kardamom 15 ks

Kardamom má kořeněnou vůni s lehce ovocnými podtóny. Napomáhá soustředění a je skvělým pomocníkem v boji proti únavě a vyčerpání. Dokáže také pomoci při potížích se zažíváním a špatné funkci střev.

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Anýz celý 100 g

Plody anýzu voní i chutnají sladce, ovocně a po lékořici, podobně jako badyán či fenykl, ale jemněji. Využití v kuchyni: → Sladké pokrmy, pečivo, dorty, koláče, sladké sušenky, rýžový chléb, dušené vepřové maso, dušené ryby, jídla z kořenové zeleniny, ouzo, anýzovka, lívance plněné ovocem, rybí polévka. S čím je anýz dobrý? → Dýně, fíky, jablka, kaštany, kořenová zele...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Hřebíček celý 100 g

Hřebíček patří mezi jedno z nejstarších koření vůbec – poprvé je zmiňován v indických a čínských spisech. Jeho vůně je silně aromatická, příjemná a teplá, s náznakem pepře a kafru, chuť ovocná, ale zároveň palčivě ostrá, pálivá a hořká a v ústech zanechává pocit znecitlivění. Využití v kuchyni: → Pečivo, dezerty, sirupy, zavařeniny, marinády, masové vývary, ovocné ko...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Zázvor celý 100 g

Vůně zázvoru je ovocně kořenitá, aromatická, chuť lehce citronová, ostrá. Sušený je méně aromatický než čerstvý, ale po rozemletí voní teple a peprně s lehce citronovým nádechem. Chuť je pálivá, ostře palčivá a pronikavá. Využití v kuchyni: → Zázvorové pivo, zázvorová limonáda, zázvorový chléb, sušenky, dorty, džemy, čatní, polévky, rýžová jídla, asijské masové pokrmy, ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

PROBIO Hrách žlutý celý BIO 500 g

PROBIO Hrách žlutý celý BIO 500 g Složení: Hrách žlutý celý* 100% *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte v suchu a temnu.  Příprava: Hrách namočte na 60 minut. Vařte v jiné vodě 45 -55 minut. Vlastnosti a výhody: Hrách se připravoval na mnoho způsobů. O velikonocch si lidé tradičně pražili pučálku a husté h...

Více informací
Dostupnost: skladem

GRIZLY Ostropestřec plod celý 500 g

GRIZLY Ostropestřec plod celý 500 g Ostropestřec vám do života přinese jen samá pozitiva. Namátkou můžeme zmínit, že má pročišťovací účinky a přispívá k normální funkci trávicí soustavy a jater. Jelikož se řadí do kategorie antioxidantů, počítejte s tím, že má mimo jiné vliv na přirozenou ochranu těla. Kromě toho chrání buňky před oxidativním poškozením. Produkty z ostro...

Více informací
Dostupnost: skladem

Salvia Paradise Pepř červený celý 500 g

Od černého pepře se pepř červený liší zejména chutí, která není tak palčivá a pepřová. Jedná se o mírně aromatické a chuťově výrazné koření, které ozvláštní každý připravovaný pokrm.

Více informací
Dostupnost: neudáno

Pepř červený celý 100 g

Bobulky červeného, respektive růžového pepře, mají měkkou vnější slupku s jemnou ovocnou chutí. Vnitřní část plodu má jemně pálivou chuť, která po jídle dlouho přetrvává. Využití v kuchyni: → Omáčky, polévky, pikantní chuťovky, maso a ryby na grilu, salátové dresinky, zelenina na másle. S čím je růžový pepř dobrý? → Většina pokrmů, všechny druhy masa, zelenina, dijons...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Pepř černý celý 100 g

Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Chuť i vůně černého pepře je aromatická a ostře palčivá. Využití v kuchyni: → Maso a ryby na grilu, pikantní chuťovky, tmavé omáčky a polévky. S čím je černý pepř dobrý? → Většina pokrmů, všechny druhy masa, zelenina, dijonská hořčice. Koření, s nimiž se černý pepř výborně kombinuje: → Bazalka, česnek, hřebíček, kardamom,...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kmín římský celý 100 g

Kmín římský, někdy též zvaný křížový kmín nebo cumin, má ostře aromatické, jemně hořké aroma. Vůně je silná a těžká, kořeněná až sladká. Chuť je silná, pronikavá, lehce nahořklá, ostrá, zemitá a teplá s přetrvávající palčivostí. Využití v kuchyni: → Koření na různé druhy mas, chléb, žaludeční likéry, čatní, ostré směsi koření, dušená zelenina, preclíky, kuskus, párky me...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Kmín černý celý 100 g

Kmín černý, též nazývaný "černucha", byl před příchodem pepře do evropských kuchyní velice oblíbeným kořením. Jeho aroma není nijak výrazné, voní po bylinkách, lehce připomíná dobromysl. Jeho chuť je hořká, peprná, pronikavá a oříšková. Využití v kuchyni: → Maso na karí, zeleninové pokrmy, chléb, těstoviny, chlebové placky, pikantní pečivo, rohlíky, opékané brambory, ...

Více informací
Dostupnost: neudáno

Muškátový ořech celý 100 g

Aroma muškátového oříšku je kořenité a mírně hořké. Voní sladce a po hřebíčku. Chuť je teplá, sytá, nahořkle sladká a dřevitá. Využití v kuchyni: → Dýňový koláč, mléčné pokrmy, sýrové a vaječné pokrmy, sladká a pikantní jídla, medové koláčky, ovocné koláče, ovocné dezerty a punče, bešamelová omáčka, dušené pokrmy, zeleninové pyré, pudinky, směsi do pečiva, nádivky, omáč...

Více informací
Dostupnost: neudáno
1 2 3 4 5 6 7 ... 17
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK