Kde jsem:  CoChceš.cz  >  Knihy a filmy  >  Knihy  >  Učebnice  >  Literatura pro střední školy  >  Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 4
Načítám galerii...
Předchozí
Další

Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 4


Koupit za 153 Kč
Dostupnost: Skladem
Brožovaná bez přebalu lesklá Česky celý popis

Podobné produkty

Doporučujeme

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchov...

Informace v obchodě Možnosti dopravy
Ceny dopravy kniha.cz
Osobní odběr
49 Kč
Česká pošta
89 Kč
Česká pošta - dobírka
125 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hl...

+ doprava 69 Kč
= 269 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy SEVT
Osobní odběr
0 Kč
Česká pošta
80 Kč
Česká pošta - dobírka
100 Kč
Přepravní služba (do 30 kg)
0 Kč
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
0 Kč
Nad 1500 Kč
0 Kč
PPL
80 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, ...

+ doprava 57 Kč
= 220 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy Dobré-knihy.cz
Osobní odběr
0 Kč
Česká pošta
64 Kč
Česká pošta - dobírka
90 Kč
Kurýr po Praze ten samý den
253 Kč
Balíková služba PPL
95 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem

Anotace: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady spr&aacu...

+ doprava 115 Kč
= 285 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy Knihkupec.com
Osobní odběr
1 Kč
Česká pošta
49 Kč
Česká pošta - dobírka
99 Kč
Přepravní služba (do 30 kg)
79 Kč
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
99 Kč
Česká pošta nad 599 Kč
0 Kč
Dobírkou Česká pošta nad 1000 Kč
0 Kč
Osobní odběr v pobočkách Uloženka.cz při platbě převodem předem
49 Kč
Osobní odběr v podočkách Uloženka.cz při platbě dobírkou
69 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Do 10 dnů

Všechny nabídky pro Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 4

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchov...

Informace v obchodě Možnosti dopravy
Ceny dopravy kniha.cz
Osobní odběr
49 Kč
Česká pošta
89 Kč
Česká pošta - dobírka
125 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem

<p>Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, ...

+ doprava 57 Kč
= 220 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy Dobré-knihy.cz
Osobní odběr
0 Kč
Česká pošta
64 Kč
Česká pošta - dobírka
90 Kč
Kurýr po Praze ten samý den
253 Kč
Balíková služba PPL
95 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem

Anotace: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady spr&aacu...

+ doprava 115 Kč
= 285 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy Knihkupec.com
Osobní odběr
1 Kč
Česká pošta
49 Kč
Česká pošta - dobírka
99 Kč
Přepravní služba (do 30 kg)
79 Kč
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
99 Kč
Česká pošta nad 599 Kč
0 Kč
Dobírkou Česká pošta nad 1000 Kč
0 Kč
Osobní odběr v pobočkách Uloženka.cz při platbě převodem předem
49 Kč
Osobní odběr v podočkách Uloženka.cz při platbě dobírkou
69 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Do 10 dnů

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.

+ doprava 48 Kč
= 227 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hl...

+ doprava 69 Kč
= 269 Kč Možnosti dopravy
Ceny dopravy SEVT
Osobní odběr
0 Kč
Česká pošta
80 Kč
Česká pošta - dobírka
100 Kč
Přepravní služba (do 30 kg)
0 Kč
Přepravní služba (do 30 kg) - dobírka
0 Kč
Nad 1500 Kč
0 Kč
PPL
80 Kč
Do obchodu
Dostupnost: Skladem

Parametry

Předmět Jazykověda

Popis Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 4

kniha.cz píše:

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař- číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

SEVT píše:

Učebnice pro SOU obor kuchař.kuchařka i obor kuchař-číšník a pro hotelové školy. Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
Podobné vyhledávané fráze: Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 4 |  technologie pripravy pokrmu 4  |  technologie pripravy pokrmu 4 2 vydani  |  technologie pripravy pokrmu 4 dil  |  nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 4  |  technologie pripravy pokrmu i  |  technologie pripravy pokrmu 2  |  technologie pripravy pokrmu 3  |  technologie pripravy pokrmu 1  |  technologie pripravy pokrmu 5  |  technologie pripravy pokrmu 6  |  technologie pripravy pokrmu  |  technologie pripravy pokrmu 2 2 vydani  |  technologie pripravy pokrmu 5 dil  |  nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 5  |  nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 3  |  technologie pripravy pokrmu 2 dil  |  technologie pripravy pokrmu 3 2 vydani  |  technologie pripravy pokrmu 5 2 vydani  |  technologie pripravy pokrmu 3 dil  |  nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 1  |  technologie pripravy pokrmu 1 dil  |  technologie pripravy pokrmu 1 2 vydani  |  nejlevnejsi technologie pripravy pokrmu 2  |  +Další nejvyhledávanější
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK