Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Cukrarska vyroba

Nalezeno 42 produktů

INFORMATORIUM Cukrářská výroba II

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Koupit nejlevněji Porovnat ceny

INFORMATORIUM Cukrářská výroba III

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a za...

Koupit nejlevněji Porovnat ceny

Cukrářská výroba I

Kniha: Cukrářská výroba I; Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy. (pro 1. ročník oboru

Doprava: neudáno
Dostupnost: do 3 dnů
Více informací

Cukrářská výroba I

Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy.

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba III

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy ...

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba II

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba I

Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy.

Doprava: 89 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba II

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Doprava: 89 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba II

Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí jak závadám předcházet, popř. jak je odstraňo...

Doprava: zdarma
Dostupnost: do 14 dnů
Více informací

Cukrářská výroba III

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin, zmrzlinových a dietních výrobků. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní. Zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a...

Doprava: zdarma
Dostupnost: do 3 dnů
Více informací

Cukrářská výroba I

Zabývá se základy cukrářské výroby a popisuje přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, vady těchto výrobků a jejich příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných těst, třeného lineckého těsta, pálené hmoty a listového těsta. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady ...

Doprava: zdarma
Dostupnost: do 3 dnů
Více informací

Cukrářská výroba I

Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy.

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba III

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a za...

Doprava: 89 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba II - Bláha Karel

Kniha: Cukrářská výroba II; Autor: Bláha Karel; Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky. (pro 2. ročník oboru

Doprava: neudáno
Dostupnost: do 3 dnů
Více informací

Cukrářská výroba II - Karel Bláha

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Doprava: 79 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba II - Karel Bláha

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Doprava: 79 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba II - Karel Bláha

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba II - Karel Bláha

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba II - Karel Bláha

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba III. - Bláha, Conková, Kadlec

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a za...

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba III - Bláha a kolektiv Ladislav

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě z

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba III - Bláha a kolektiv Ladislav

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin, zmrzlinových a dietních výrobků. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní. Zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a...

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba 1 /3.vydání/ - Bláha L.

Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy.

Doprava: 89 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba III - Kadlec František, Bláha Ludvík, Conková Věra

Kniha: Cukrářská výroba III; Autor: Kadlec František, Bláha Ludvík, Conková Věra; Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě ...

Doprava: neudáno
Dostupnost: do 3 dnů
Více informací

Cukrářská výroba II - Bláha L., Conková V., Kadlec F.

Pro 2 ročník UO Cukrář Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Doprava: neudáno
Dostupnost: do 5 dnů
Více informací

Cukrářská výroba I - Bláha L., Conková V., Kadlec F.

Zabývá se základy cukrářské výroby a popisuje přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, vady těchto výrobků a jejich příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných těst, třeného lineckého těsta, pálené hmoty a listového těsta. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady ...

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba II - Bláha L., Conková V., Kadlec F.

Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotli

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba I - Bláha L., Conková V., Kadlec F.

Zabývá se základy cukrářské výroby a popisuje přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, vady těchto výrobků a jejich příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Probírá výrobu cukrářských

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba II - Bláha L., Conková V., Kadlec F.

Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí jak závadám předcházet, popř. jak je odstraňo...

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba II - Bláha L., Conková V., Kadlec F. - A5, brožovaná

Cukrářská výroba II pro 2. ročník oboru Cukrář. Cukrářská výroba 2 - klasické technologické postupy, moderní formy práce. Chemicko-fyzikální děje v průběhu výrobního procesu. Fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Výroba perníků, listového těsta, šlehaných hmot, třených a jádrových hmot, smetanových výrobků....

Doprava: 89 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská výroba I /4. vydání/ - obor Cukrář - BláhaL., Conková V., Kadlec F. - A5, brožovaná

CUKRÁŘSKÁ VÝROBA I pro 1. ročník UO Cukrář. Zabývá se základy cukrářské výroby a popisuje přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, vady těchto výrobků a jejich příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných těst, třeného lineckého těsta, pálené hmoty a listového těsta. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, j...

Doprava: 89 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská technologie

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. v...

Doprava: zdarma
Dostupnost: do 3 dnů
Více informací

Cukrářská technologie

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdoben...

Doprava: 89 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská technologie - Půlpánová Alena

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská technologie - Půlpánová Alena

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. v...

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská technologie - Alena Půlpánová

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. v...

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská technologie - Půlpánová Alena

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení...

Doprava: 89 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská technologie - 2. vydání - Alena Půlpánová

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní

Doprava: 79 Kč
Dostupnost: skladem
Více informací

Cukrářská technologie - 2. vydání - Půlpánová Alena

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní

Doprava: neudáno
Dostupnost: skladem
Více informací

Pro vyhledávací frázi Cukrarska vyroba jsme na našem vyhledávači našli 42 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Cukrarska vyroba trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!