Cukrarska vyroba
Pro vyhledávací frázi Cukrarska vyroba jsme na našem vyhledávači našli 35 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Cukrarska vyroba trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Cukrářská výroba III
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technolog...
Více informacíCukrářská výroba III
Anotace: Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se...
Více informacíCukrářská výroba III
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technolo...
Více informacíCukrářská výroba II
Páté, přepracované vydáníUčebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich v...
Více informacíCukrářská výroba III
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technolog...
Více informacíCukrářská výroba II
Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jej...
Více informacíCukrářská výroba II - L. Bláha
Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich ...
Více informacíCukrářská výroba II - L. Bláha
Anotace: Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surov...
Více informacíCukrářská výroba II, 5. vydání - Ludvík Bláha
<p>Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovi...
Více informacíCukrářská výroba III, 5. vydání - Ladislav Bláha
<p></p><p> Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním...
Více informacíCukrářská výroba I, 5. vydání - Ludvík Bláha
<p>Učebnice určená žákům 1. ročníku oboru vzdělání Cukrář 29-54-H/01 se zabývá základy cukrářské výroby. Podrobně probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných tukových těst, z třeného lineckého těsta, z pálené hmoty a z listového těsta. Popisuje výrobu a druhy čajového a pařížského pečiva, přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, jejich vady a příč...
Více informacíCukrářská výroba I (978-80-7333-137-5)
Kniha - autor L. Bláha; Věra Conková; F. Kadlec, 178 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Páté, přepracované vydání
Více informacíCukrářská výroba II (978-80-7333-138-2)
Kniha - autor L. Bláha, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Př...
Více informacíCukrářská výroba I - L. Bláha; Věra Conková; F. Kadlec
Anotace: Páté, přepracované vydání
Více informacíCukrářská výroba III pro 3. ročník oboru vzdělávání Cukrář
INFORMATORIUM 2019Kniha, čeština
Více informacíCukrářská výroba I - obor Cukrář - Bláha L., Conková V., Kadlec F. - B5
5., vydání přepracované. Podrobně probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných tukových těst, z třeného lineckého těsta, z pálené hmoty a z listového těsta. Popisuje výrobu a druhy čajového a pařížského pečiva, přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, jejich vady a příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, j...
Více informacíCukrářská výroba II - obor Cukrář - Bláha L., Conková V., Kadlec F. - B5
5., přepracované vydání. Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich ...
Více informacíCukrářská výroba III obor Cukrář - Bláha L., Conková V., Kadlec F. - B5
5., vydání přepracované. Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výr...
Více informacíCukrářská technologie
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. v...
Více informacíCukrářská technologie
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. v...
Více informacíCukrářská technologie
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotoven...
Více informacíCukrářská technologie - Půlpánová Alena
Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní
Více informacíCukrářská technologie - Alena Půlpánová
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení ...
Více informacíCukrářská technologie - Půlpánová Alena
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení...
Více informacíCukrářská technologie - Alena Půlpánová
<p></p><p>Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.</p> Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadn...
Více informacíCukrářská technologie (978-80-904093-1-6)
Kniha - autor Alena Půlpánová,, česky, pevná bez přebalu lesklá Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnoh...
Více informacíPřepravka cukrářská střední 600*400*135 mm
Různé barvy! Pro informaci o aktuálně dostupném barevném provedení nás neváhejte kontaktovat na telefonu 222 764 534, nebo na e-mailu info@tavobal.cz. Na zakázku je možná výroba těchto přepravek v jakékoli jiné barvě. Minimální odběr pro individuální zakázku je 500 ks s dodáním cca do 4 týdnů. Plastová potravinářská přepravka na cukrářské výrobky a další lahůdky. Přeprav...
Více informacíJEM Medium Leaf Nozzle #68 - JEM
zdobící špička č.68 Cukrářská špička oboustranně zkosená se středovou linkou, š. 10 mm - výroba listů, volánů, kanýrů, řasených ztuh apod. Tento výrobek není vhodný pro mytí v myčce nádobí.
Více informacíPříchuť Riot Squad - Cherry Fizzle SnV 15ml
Příchuť Riot Squad Shake & Vape - Cherry Fizzle 15ml Cherry Fizzle od Riot Squad je cukrářská směs známá svými sladkými, ale i kyselými tóny. Sladký bonbónový základ, který obsahuje přidanou šumivost, je doplněn bohatou třešní pro vyváženou chuť. Riot Squad je prémiová série ovocných aromat prestižního výrobce Riot Labs z Velké Br...
Více informacíFrischmann Jednorožec z marcipánu
Kvalita a bezpečnost na prvním místě Výroba marcipánové figurky jednorožce klade velký důraz na kvalitu a bezpečnost. Použitím pravého marcipánu a vyhýbáním se použití azo barviv zaručujeme, že každá figurka je nejen lákavá na pohled, ale také bezpečná pro vaše děti. Tímto způsobem si můžete být jisti, že dekorace na dortu je nejen krásná, ale také vhodná pro ...
Více informacíPodobné fráze: cukrarska vyroba i | cukrarska vyroba 1 | cukrarska vyroba 1 2 3 | cukrarska vyroba ii | cukrarska vyroba 1 dil | cukrarska vyroba iii | nejlevnejsi cukrarska vyroba i | nejlevnejsi cukrarska vyroba ii | cukrarska vyroba iii karel blaha | cukrarska vyroba ii l blaha | cukrarska vyroba ii blaha ludvik | cukrarska vyroba i blaha ludvik | cukrarska vyroba i vera conkova | cukrarska vyroba 3 blaha l | blaha l cukrarska vyroba iii | cukrarska vyroba ii karel blaha | cukrarska vyroba i ludvik blaha | cukrarska vyroba ii ludvik blaha | cukrarska vyroba i blaha a kolektiv | blaha conkova kadlec cukrarska vyroba iii | cukrarska vyroba iii blaha ladislav | cukrarska vyroba iii blaha conkova kadlec | cukrarska vyroba 1 blaha a kolektiv | informatorium cukrarska vyroba ii | informatorium cukrarska vyroba iii | cukrarska vyroba iii ladislav blaha | blaha conkova kadlec cukrarska vyroba i | cukrarska vyroba ii 978 80 7333 138 2 | blaha conkova kadlec cukrarska vyroba ii | cukrarska vyroba iii 978 80 7333 139 9 | cukrarska vyroba i 978 80 7333 137 5