Cukrarska vyroba

Pro vyhledávací frázi Cukrarska vyroba jsme na našem vyhledávači našli 35 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Cukrarska vyroba trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!

Nalezeno 35 produktů

Cukrářská výroba III

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technolog...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská výroba III

Anotace: Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Cukrářská výroba III

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technolo...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Cukrářská výroba I

Páté, přepracované vydání

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Cukrářská výroba II

Páté, přepracované vydáníUčebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich v...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Cukrářská výroba III

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technolog...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Cukrářská výroba II

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jej...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská výroba I

Páté, přepracované vydání

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská výroba II - L. Bláha

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská výroba I - Věra Conková

Páté, přepracované vydání

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská výroba II - L. Bláha

Anotace: Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surov...

Více informací
Dostupnost: do 7 dnů

Cukrářská výroba II, 5. vydání - Ludvík Bláha

<p>Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovi...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská výroba III, 5. vydání - Ladislav Bláha

<p></p><p> Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská výroba I, 5. vydání - Ludvík Bláha

<p>Učebnice určená žákům 1. ročníku oboru vzdělání Cukrář 29-54-H/01 se zabývá základy cukrářské výroby. Podrobně probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných tukových těst, z třeného lineckého těsta, z pálené hmoty a z listového těsta. Popisuje výrobu a druhy čajového a pařížského pečiva, přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, jejich vady a příč...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská výroba I (978-80-7333-137-5)

Kniha - autor L. Bláha; Věra Conková; F. Kadlec, 178 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Páté, přepracované vydání

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská výroba II (978-80-7333-138-2)

Kniha - autor L. Bláha, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Př...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská výroba I - obor Cukrář - Bláha L., Conková V., Kadlec F. - B5

5., vydání přepracované. Podrobně probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných tukových těst, z třeného lineckého těsta, z pálené hmoty a z listového těsta. Popisuje výrobu a druhy čajového a pařížského pečiva, přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, jejich vady a příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, j...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská výroba II - obor Cukrář - Bláha L., Conková V., Kadlec F. - B5

5., přepracované vydání. Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská výroba III obor Cukrář - Bláha L., Conková V., Kadlec F. - B5

5., vydání přepracované. Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výr...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská technologie

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. v...

Více informací
Dostupnost: do 2 dnů

Cukrářská technologie

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. v...

Více informací
Dostupnost: do 1 dnů

Cukrářská technologie

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotoven...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská technologie - Půlpánová Alena

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská technologie - Alena Půlpánová

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení ...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská technologie - Půlpánová Alena

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská technologie - Alena Půlpánová

<p></p><p>Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.</p> Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadn...

Více informací
Dostupnost: skladem

Cukrářská technologie (978-80-904093-1-6)

Kniha - autor Alena Půlpánová,, česky, pevná bez přebalu lesklá Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnoh...

Více informací
Dostupnost: skladem

Přepravka cukrářská střední 600*400*135 mm

Různé barvy! Pro informaci o aktuálně dostupném barevném provedení nás neváhejte kontaktovat na telefonu 222 764 534, nebo na e-mailu info@tavobal.cz. Na zakázku je možná výroba těchto přepravek v jakékoli jiné barvě. Minimální odběr pro individuální zakázku je 500 ks s dodáním cca do 4 týdnů. Plastová potravinářská přepravka na cukrářské výrobky a další lahůdky. Přeprav...

Více informací
Dostupnost: skladem

JEM Medium Leaf Nozzle #68 - JEM

zdobící špička č.68 Cukrářská špička oboustranně zkosená se středovou linkou, š. 10 mm - výroba listů, volánů, kanýrů, řasených ztuh apod. Tento výrobek není vhodný pro mytí v myčce nádobí.

Více informací
Dostupnost: skladem

Příchuť Riot Squad - Cherry Fizzle SnV 15ml

Příchuť Riot Squad Shake & Vape - Cherry Fizzle 15ml Cherry Fizzle od Riot Squad je cukrářská směs známá svými sladkými, ale i kyselými tóny. Sladký bonbónový základ, který obsahuje přidanou šumivost, je doplněn bohatou třešní pro vyváženou chuť. Riot Squad je prémiová série ovocných aromat prestižního výrobce Riot Labs z Velké Br...

Více informací
Dostupnost: skladem

Frischmann Jednorožec z marcipánu

Kvalita a bezpečnost na prvním místě Výroba marcipánové figurky jednorožce klade velký důraz na kvalitu a bezpečnost. Použitím pravého marcipánu a vyhýbáním se použití azo barviv zaručujeme, že každá figurka je nejen lákavá na pohled, ale také bezpečná pro vaše děti. Tímto způsobem si můžete být jisti, že dekorace na dortu je nejen krásná, ale také vhodná pro ...

Více informací
Dostupnost: skladem
Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek. Více informací o použití cookies.
OK