Informatorium cukrarska vyroba iii
Pro vyhledávací frázi Informatorium cukrarska vyroba iii jsme na našem vyhledávači našli 23 výsledků. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Zkuste frázi Informatorium cukrarska vyroba iii trochu pozměnit a opět zadat do vyhledávacího pole. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.cz naleznete!
Cukrářská výroba III
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technolog...
Více informacíCukrářská výroba III
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technolo...
Více informacíCukrářská výroba III
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technolog...
Více informacíCukrářská výroba III, 5. vydání - Ladislav Bláha
<p></p><p> Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním...
Více informacíCukrářská výroba III pro 3. ročník oboru vzdělávání Cukrář
INFORMATORIUM 2019Kniha, čeština
Více informacíCukrářská výroba III
Anotace: Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se...
Více informacíCukrářská výroba II
Páté, přepracované vydáníUčebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich v...
Více informacíCukrářská výroba II
Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jej...
Více informacíCukrářská výroba II - L. Bláha
Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich ...
Více informacíCukrářská výroba II, 5. vydání - Ludvík Bláha
<p>Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovi...
Více informacíCukrářská výroba I, 5. vydání - Ludvík Bláha
<p>Učebnice určená žákům 1. ročníku oboru vzdělání Cukrář 29-54-H/01 se zabývá základy cukrářské výroby. Podrobně probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných tukových těst, z třeného lineckého těsta, z pálené hmoty a z listového těsta. Popisuje výrobu a druhy čajového a pařížského pečiva, přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, jejich vady a příč...
Více informacíCukrářská výroba I (978-80-7333-137-5)
Kniha - autor L. Bláha; Věra Conková; F. Kadlec, 178 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Páté, přepracované vydání
Více informacíCukrářská výroba II (978-80-7333-138-2)
Kniha - autor L. Bláha, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Př...
Více informacíCukrářská výroba III obor Cukrář - Bláha L., Conková V., Kadlec F. - B5
5., vydání přepracované. Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výr...
Více informacíCukrářská výroba II - L. Bláha
Anotace: Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surov...
Více informacíCukrářská výroba I - L. Bláha; Věra Conková; F. Kadlec
Anotace: Páté, přepracované vydání
Více informacíCukrářská výroba I - obor Cukrář - Bláha L., Conková V., Kadlec F. - B5
5., vydání přepracované. Podrobně probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných tukových těst, z třeného lineckého těsta, z pálené hmoty a z listového těsta. Popisuje výrobu a druhy čajového a pařížského pečiva, přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, jejich vady a příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, j...
Více informacíCukrářská výroba II - obor Cukrář - Bláha L., Conková V., Kadlec F. - B5
5., přepracované vydání. Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich ...
Více informacíPodobné fráze: informatorium cukrarska vyroba ii | cukrarska vyroba iii | cukrarska vyroba iii karel blaha | blaha l cukrarska vyroba iii | blaha conkova kadlec cukrarska vyroba iii | cukrarska vyroba iii blaha ladislav | cukrarska vyroba iii blaha conkova kadlec | cukrarska vyroba iii ladislav blaha | cukrarska vyroba iii 978 80 7333 139 9 | cukrarska vyroba | cukrarska vyroba i | cukrarska vyroba 1 | cukrarska vyroba 1 2 3 | cukrarska vyroba ii | cukrarska vyroba 1 dil | informatorium automobily iii | nejlevnejsi cukrarska vyroba i | nejlevnejsi cukrarska vyroba ii | cukrarska vyroba ii l blaha | cukrarska vyroba ii blaha ludvik | cukrarska vyroba i blaha ludvik | cukrarska vyroba i vera conkova | cukrarska vyroba 3 blaha l | cukrarska vyroba ii karel blaha | cukrarska vyroba i ludvik blaha | cukrarska vyroba ii ludvik blaha | nejlevnejsi informatorium automobily iii | cukrarska vyroba i blaha a kolektiv | cukrarska vyroba 1 blaha a kolektiv | blaha conkova kadlec cukrarska vyroba i | cukrarska vyroba ii 978 80 7333 138 2 | blaha conkova kadlec cukrarska vyroba ii | cukrarska vyroba i 978 80 7333 137 5